• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مهدی جان من یه مشکلی تازگی ها پیدا کردم که دست هام به خصوص حالت خواب رفتگی و مور مور شدن پیدا میکنه .. یکی گفت مال پروتئین هست خون ات غلیظ شده .. ولی فکر کنم چون رگ هام باز شدن دچار کم خونی شدم D: .. ممنون میشم از تجربه شما در این مورد هم استفاده کنیم ..

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مهدی جان من یه مشکلی تازگی ها پیدا کردم که دست هام به خصوص حالت خواب رفتگی و مور مور شدن پیدا میکنه .. یکی گفت مال پروتئین هست خون ات غلیظ شده .. ولی فکر کنم چون رگ هام باز شدن دچار کم خونی شدم D: .. ممنون میشم از تجربه شما در این مورد هم استفاده کنیم ..

شاید این درد حاصل آسیب کتف یا ناحیه زیربغل است که بر شبکه عصبی، موسوم به کلاف بازویی تاثیر منفی می‌گذارد.و مور مور میشه

تو تمرین از ناحیه گردن آسیب ندیدی که ؟؟؟

به نظر منم هم کم خون شدی كم‌خونی از نوع كمبود ویتامین B12،

هفته ای 2بار آمپول B-complexبزن

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
گلوکوزامین , کلسیم مصرف کن

البته بهتر از همه اینه که ببری عکس برداری بکنی

مشکل شما هم مثل دوست عزیزمون shadow.pro هست همون چیزایی که گفتم شما هم مصرف کن

اگه نمیتونی از تمرین دور بمونی

از میتل سالیسیلات و پروکسی کام استفاده کن به شرطی که رو اون قسمت زیاد فشار نیاری

دوست عزیز این مشکل من درست بشو هست ؟
یعنی میتونم مثل قبل تمرین کنم؟

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
دوست عزیز این مشکل من درست بشو هست ؟
یعنی میتونم مثل قبل تمرین کنم؟

اگه فقط رباط پا باشه درست میشه

به شرطی که کلا یه مدت تمرین رو بزاری کنار تا بهبودی کامل

ولی اگه از الان بری بازم باشگاه شاید سالها اذیتت کنه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اگه فقط رباط پا باشه درست میشه

به شرطی که کلا یه مدت تمرین رو بزاری کنار تا بهبودی کامل

ولی اگه از الان بری بازم باشگاه شاید سالها اذیتت کنه

فقط رباط صلیبی جلو زانوی چپمه
دکتر گفت 3ماهه درست میشه.الان 3ماه گذشته.اما وقتی فشار میارم بازم درد میگیره کم و بیش

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
فقط رباط صلیبی جلو زانوی چپمه
دکتر گفت 3ماهه درست میشه.الان 3ماه گذشته.اما وقتی فشار میارم بازم درد میگیره کم و بیش

اگه تمرین کنی بدتر هم میشه

فعلا تمرین رو بزار کنار

hamid_jiga

Guest
لایک‌ها
0
سلام. من 1 ماهه که بدنسازی رو شروع کردم و می خوام بیشتر چربی های دور شکم و پهلو هام رو آب کنم و بعد به بدنم تفکیک بدم و اگه بشه یکم حجم بزنم.البته اولویتم روی آب کردن چربی هاست.اگه ورزش هوازی هم لازمه لطفا تو برنامه بیارید .مرسی.

وزن : 72

قد : 172

عکس ها :

برای مشاهده تصویر در اندازه واقعی 804 در 542 پیکسل روی این نوشته کلیک کنید.
1.jpg

----------------------------------------------------

2.jpg

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام

مصرف آمینو و گلوتامین بهت کمک میکنه

هفته ای 2بار هم B-complex

من متوجه نشدم ؟برنامه میخوایین؟؟

اگه برنامه میخوایین پ.خ بدین

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوست عزیز من یه سوال دارم در مورد صدمه دیدگی دستم تو ورزش جودو:
من تو این ورزش بازوی دستم در رفت و به اشتباه خودم جا انداختم ،دکتر ارتوپد به من گفت نباید تکرار کنی و من هم از جودو رفتم به ورزش بدنسازی در همین ورزش هم وقتی تمرین میکنم بعد از 2الی 3 بشدت بازوم که قبلا در رفته بود درد میکنه و احساس میکنم دوباره میخواد مشکل برام درست کنه
راهی هست که روش تمرین کنم ،چقدر ؟حرکتی هست که اون ناحیه اسیب دیده رو قوی کنم...؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بيا برو ديگه . عجب بچه پروييه . وقط اقا مهدي رو هم ميگيري . . . بروووووووو :evil2:

مهدي جان داداش يه عكس از خودت بزار حاجي ببينيمت روحيه بگيريم . :blush: .

مهدي جان داداش ميخايم بكشيم رو 180 كيلو وزنو ولي استوپ كرديم حاجي . بدن قفل كرده . . . هر چي شوك هم ميديم افاقه نميكنه.

قد : 182

وزن : 132

سابفه تمرين 11 سال

جزيات دقيقترم خاستي بهت بدم . . .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بيا برو ديگه . عجب بچه پروييه . وقط اقا مهدي رو هم ميگيري . . . بروووووووو :evil2:

مهدي جان داداش يه عكس از خودت بزار حاجي ببينيمت روحيه بگيريم . :blush: .

مهدي جان داداش ميخايم بكشيم رو 180 كيلو وزنو ولي استوپ كرديم حاجي . بدن قفل كرده . . . هر چي شوك هم ميديم افاقه نميكنه.

قد : 182

وزن : 132

سابفه تمرين 11 سال

جزيات دقيقترم خاستي بهت بدم . . .

سلام عزیزم

خوبی جیگر

داداش میخوام یه عکس از 4سال پیش برات بزارم اونم وقتی سرباز بودم :D

سربازی و بدبختی :D:D

هروقت نگاش میکنم خندم میگیره یادش بخیر

الان همین بازوم 2الی3برابر این بزرگ و خوشگلتر شده .دیگه دوران خدمت سربازی

ddd.jpg

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
روز اول (شنبه)
پرس تخت دمبل 8*4-12
قفسه تخت 12*3
فلای 10*3
زیر سینه دمبل 10*3
زیر سینه اور کلاس 12*3
شنا سوئدی 20*2
جلو بازو هالتر 9*4
جلو بازو لاری 10*3
جلو بازو میز شیب دار 10*3
روز دوم (یک شنبه)
پرس بالا سینه 8*4-12
قفسه بالا سینه 12*3
پارالل 12*3
پشت بازو میز متقابل 15*3
لت دست جمع 10*3
سر شانه جلو دستگاه 10*3
سر شانه جلو هالتر 10*3
نش از جلو 10*3
روز سوم (سه شنبه ) سوپر
جلو بازو میز شیب دار 10*3
پشت بازو پلاور 10*3
جلو بازو لاری 10*3
پشت بازو سیم کش 10*3
جلو بازو هالتر 10*3
پشت بازو هالتر 10*3
جلو بازو چکشی 10*3
پشت بازو دمبل خم 12*3
روز چهارم (چهارشنبه)
بارفیکس پشت 10*3
لت دست باز جلو 10*3
کلنگی 10*3
قایقی 10*3
اچ 10*3
پلاور دمبل 10*3
سر شانه هالتر پشت 8-10*3
نش خم 12*3
کول 10*3
لیفت 10*3
روز پنجم ( پنج شنبه )
جک پا 10*3
هاگ پا 10*3
جلو پا 10*3
پشت پا 10*3
اسکات 8*3
ساعد 15*3
یک نکته بسیار مهم
روزی که (روز سوم ) سوپر دارید باید دو حرکت را مخلوط کنید مثلا
برای جلو بازو میز شیب دار ۳ ست دارید یک ست را بزنید و ست بعدی را پشت بازو پلاور بزنید و باز دوباره جلو بازو میز شیب دار و بعد پشت بازو پلاور تا تعداد ست ها تمام شوند و بعد از اتمام به سراغ دو تمرین بهدی بروید و آنها را هم همینگونه کار کنید . بین هر ست نباید استراحت کنید فقط بین هر دو حرکت می توانید

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
ورمون رشد ( سوماتوتروپین ) بوسیله سوماتوتروفها ترشح می شود که قسمت عمده ای از ساختمان هیپوفیز قدامی را شامل میگردد . هورمون رشد در انسان از یک زنجیره پلی پپتیدی با 191 آمینواسید به همراه دو پیوند دی سولفید درون زنجیره ای است . نیمه عمر هورمون GH در پلاسما 20 الی 30 دقیقه است . این هورمون بصورت فورانی یا ضربانی و 4 الی 8 فوران در بدن ترشح میگردد . زمان ترشح این هورمون پس از تغذیه و در هنگام ورزش و خواب میباشد . هورمون GH در زمان رشد و بلوغ به طور قابل ملاحظه ای افزایش یافته و در دوران بزرگسالی نیز این افزایش ترشح ادامه می یابد . کمبود GH در بدن باعث کوتاهی قد میشود و افزایش آن نیز باعث غول آسایی می گردد . نکته مهم این است که GH بطور مستقیم بر رشد اثر نمی گذارد بلکه با تحریک تشکیل سایر هورمونها عمل می نماید . هورمونهای اصلی متاثر از GH فاکتورهای رشد شبه انسولین ( IGF ) نام دارند و IGF-1 مهمترین سوماتومدین در دوران رشد پس از نوزادی است . نیمه عمر IGF-1 در بدن به واسطه وجود پروتئینهای اتصالی بین 3 الی 18 ساعت میباشد . ساختمان IGF-1 شبیه به پروانسولین است و از این جهت شبه انسولین نامیده می شود . ترشح IGF-1 با سوء تغذیه در بدن کاهش می یابد . برخی از آمینواسیدها مانند آرژینین محرکهای قوی ترشح GH در بدن میباشند و در مقابل افزایش قند خون باعث مهار ترشح GH میگردد . عموماً کمبود GH باعث چاقی در کودکان می گردد و چربی را در افراد بزرگسال افزایش میدهد . نحوه آزاد شدن هورمون رشد در بررسی فیزیولوژیکی ، بسیار پیچیده و گمراه کننده است . برای مثال افزایش IGF-1 ترشح GH را مهار میکند ، افزایش قند نیز همین اثر را دارد. 1- آنچه مسلم است محرکهای آزادی GH در بدن شامل ، گالانین و هیپوگلیسمی انسولینی میباشند که از طریق بتا بلوکرهای آدرنرژیک عمل میکنند و اثر تحریکی بر تقویت GH دارند. 2- جالب است بدانید که بعضی بلوکرهای آلفا2- آدرنرژیک مانند یوهیمبین باعث کاهش ترشح طبیعی GH میگردند. 3- بعضی از مهارگرهای استیل کولین استراز نیز آزادی GH را تسهیل میکند که ناشی از مهار آزادی سوماتوستاتین است . 4- خواب ، ورزش ، آرژینین و گلوکاگن ترشح GH را افزایش می دهد ، اما آتروپین یکی از موثرترین بلوکرهای GH است. 5- مواد آندروژنیک در پسران نا بالغ باعث آزادی GH می گردد . استروژن نیز غلظت GH را افزایش میدهد ، اما با وقفه در تولید IGF-1 اثر بیولوژیک هورمون را کاهش میدهد. 6- کمبود ACTH و TSH نیز باعث کمبود GH میگردد. اما بیائید بدانیم که مازاد طبیعی و یا القایی GH چه تاثیراتی دارد: مازاد GH منجر به یک بیماری به نام آکرومگالی می گردد. افراد مبتلا به آکرومگالی اغلب دچار رشد و بزرگی دست و پا ، برآمدگی چانه بزرگی زبان ، پر چین شدن صورت می شوند . صدای این افراد خشن و توخالی است . آما آنچه یک بیمار آکرومگالی را آزار می دهد احساس ضعف ، سستی و خستگی ، افزایش تعریق بعلت افزایش متابولیسم پایه ، خواب آلودگی مفرط ، درد عضلانی و مفصلی ( خصوصاً در ناحیه شانه ها ، کمر و زانو ) و سر درد است. تقریباً یک سوم بیماران آکرومگالی دچار فشار خون هستند ، افزایش حجم بطن چپ قلب نیز در اکثر بیماران دیده می شود. گواتر نیز یکی از عوارض جانبی این بیماری است.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
هورمون ها و استروئيد ها يكي از مهم ترين و حساس ترين بخش هاي ورزش بدنسازي هستن نقل قولي از آرنولد هست كه گفته نصف عضله هاش رو مديون استروئيدهاست. استروئيد ها دقيقا مثل يك تيغ دو لبه ميتونن باعث موفقيت و پيشرفت يك ورزشكار و يا آسيب هاي وحشتناك و غير قابل جبران براي اون باشن و متاسفانه نا آگاهي و باورهاي غلط تو اين زمينه هم به شدت زياده

الان تقريبا اكثر ورزشكارها در مورد هورمون هاي استروئيدي و عوارضي كه در پي مصرف اونها احتمالش زياده كه به وجود بياد - از جوش هاي ساده پوستي و ريزش مو و پرخاشگري گرفته تا عقيمي و از دست دادن كبد و كليه و مرگ - چيز هايي شنيدن اما بحث جديدي (البته براي ورزشكاران ايراني) به عنوان پروهورمون باب شده كه بسياري از دوستان ورزشكار اطلاع كافي در موردش ندارن و انواع مختلفي ازمكمل هاي بدنسازي رو بدون شناخت كافي به عنوان پروهورمون مصرف ميكنن و به دوستانشون توصيه ميكنن. متاسفانه هم اين دوستان و هم فروشنده هاي اين محصولات با گسترش اين بحث و قاطي كردن و گنجاندن انواع مختلف مكمل هاي بدنسازي (از پروتئين و مولتي ويتامين گرفته تا كراتين و تريبلوس و هورمون هاي استروئيدي) تو دسته پروهورمون ها و اينكه اين محصولات هورمون نيستن و مصرفشون مشكلي نداره خطرات نسبتا جدي كه مصرف پروهورمون ها ميتونه ورزشكارا رو تهديد كنه به حاشيه ميرونن

مطلب زير به اين هدف نوشته شده كه دوستان با پرو هورمون ها و تستسترون بوستر ها آشنا بشن و صرفا بخاطر اينكه فلان فروشنده يا فلان هم باشگاهي به هر محصولي ميگه پرو هورمون اتكا نكنن و بدونن كه پروهورمون واقعا چي هست

اگه به زبان ساده بخوايم در اين مورد صحبت كنيم اكثر پروهورمون هايي كه در بدنسازي استفاده ميشه در حقيقت يه مولكول استروئيدي هستن كه يك يا دو تغيير كوچيك روي شاخه هاشون نسبت به هورمون هدف دارن و در بدن با حضور يك سري آنزيم ها شكسته شده و به اون هورمون تبديل ميشن.
در حالت كلي هر پروهورموني تبديل به هورموني ميشه كه منشا اونه ،پرو هورمون هايي كه در بدنسازي استفاده ميشه اكثرا تبديل به استروئيد هاي آنابوليك و تستسترون ميشه به طور مثال پروهورمون H-Drol تبديل به Turinibol ميشه يا پرو هورمون هاي 4-androstenedione و 4-androstenediol تبديل به تستسترون ميشن يا 19-norandrostenedione تبديل به نادرلون ميشه يا 1,4-androstadienedione تبديل به بولدنون ميشه و ....

استفاده و توليد پروهورمون ها در حدود دو دهه پيش آغاز و به انگيزه فرار از ريسك هاي قانوني استفاده از استروئيد هاي غير مجاز در ورزش در كنار سود بردن از مزاياي اين استروئيد ها بوده. با دقت به اين موضوع مي بينيم كه پروهورمون ها هم به صورت خارجي و غير طبيعي تركيبات هورموني بدن رو تغيير ميدن و همون عوارض و سايد افكت هاي هورمون ها رو ميتونن داشته باشن و مصرف اونها هم دقيقا مثل استروئيد ها نياز به دوره دقيق و درمان هاي بعد از دوره (PCT) داره و اينكه ورزشكاران بدون دقت به اين موضوع به طور وسيع از پرو هورمون ها استفاده ميكنن ميتونه عواقب بسيار بدي رو به دنبال داشته باشه.همچنين در سال 2005 تعداد زيادي از اين پرو هورمون ها در آمريكا به ليست داروهاي غير مجاز اضافه شدن و توليد و فروششون ممنوع شده.
.
.
.
از طرف ديگه ما دسته اي به نام تستسترون بوسترهاي طبيعي و تريبلوس ها رو داريم كه كارشون تحريك بدن به ترشح هورمون بيشتره و چيزي رو به صورت خارجي به تركيبات هورموني بدن اضافه نميكنن. حتما خيلي از دوستان در مورد تاثير مصرف سير يا عرق خارخاسك(تريبولوس) در افزايش تستسترون شنيدن،اين دو مورد و موارد مشابه رو ميشه به عنوان تستسترون بوستر هاي طبيعي مثال زد.
بر مبناي همين موضوع شركت هاي دارو و مكمل سازي رده اي از محصولات رو به بازار فرستادن كه بر روي تحريك بدن براي ترشح بيشتر هورمون تمركز ميكنه و به اسم تستسترون بوستر و يا تريبولوس شناخته ميشن كه البته ممكنه حاوي مواد جانبي ديگه اي هم باشن .اين دسته از داروها و مكمل ها با توجه به اينكه فقط نقش محرك رو دارن و به صورت خارجي و غير طبيعي به تستسترون و تركيبات هورموني بدن چيزي رو اضافه نميكنن عوارض جانبي استروئيد هاي آنابوليك رو ندارن و نياز به درمان هاي بعد از دوره هم ندارن

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
در آخر اگه بخوايم يه جمع بندي داشته باشيم پرو هورمون ها رو شايد بشه در دسته استروئيد هاي آنابوليك قرار داد با تاثير و عوارض جانبي مشابه و نزديك به هم كه همون دقت و احتياط مصرف استروئيد ها و همچنين درمان بعد از دوره (PCT) رو لازم داره و تستسترون بوستر ها دسته محرك هاي طبيعي هستند كه مصرف اونها عوارض جانبي و احتياط هاي مصرف استروئيد ها رو لازم نداره اما انتظار تاثير شديد و چشمگير مخصوصا براي جوانان كه به طور طبيعي سطح ترشح تستسترون بالايي دارن نميشه از اونها داشت

انتخاب بين مصرف استروئيد هاي آنابوليك،پرو هورمون ها و تستسترون بوسترهاي طبيعي و كلا هر نوع مكملي به خود ورزشكار و اينكه چه هدفي رو دنبال ميكنه بستگي داره و به طور كل نميشه هيچكدوم رو نفي و يا تاييد كرد اما بايد نسبت به عوارض جانبي و خطراتي كه ممكنه ورزشكار رو تهديد كنه كاملا آگاه بود،به قول معروف هركه طاووس خواهد جور هندوستان كشد.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یکی از عوارض استفاده دراز مدت از هورمون ها تغییر شکل جمجه.صدا.خصلت ماکوس است طی تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۰ بیشترین تغییر شکل را هورمونهایی از خانواده ناندرلون داشته است

در ایران ۹۵٪هورمونها غیر اصل یا بدون تاریخ مصرف است .عمده مکمل ها از کشور چین وارد شده و نه تنها بدون اصر است بلکه بشدت به فرد اسیب میرساند

دوست عزیز: قبل از ورود به رشته پرورش اندام اول غرور کنار بزار دوم قبل ورود به باشگاه پنبه تو گوشت بزار مربی شما نگاهش به بدن شما نیست به جیب شماست خیلی از عزیزان که به هورمون روی میارن مقصر خودشون نیستند عوامل بیرونی از جمله مربی عاملش هستند که ورزشکار را تشویق به استفاده از هورمون میکنه اگر میخوای سالم قوی و پر انرژی باشی سالم باش ...

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
قرص دیانابول ...

متاندرسترولون ( به متان معروفه ) نام دیگر این دارو هست که قرص 5 Mg است و

از خوانواده ی استرویید ها میباشد که بین ورزشکاران بسیار کاری و محبوب می باشد . ( این محبوبیت به خاطر تاثیر فراوان و فوری آن میباشد )

تعداد 4، تا ، 5 عدد می تواند بسیار موثر باشد البته به همراه عوارض !!!

این دارو برای ذخایر آب بدن مشکل ایجاد میکند و خطر ناشی از حمله آن بسیار جدی می باشد .

این دارو حدود 10 سال است که در بازار به نام های زیر پیدا میشود :

1_ Dianabol ( آمریکایی )

2_ Metha (روسی )

3_ Pronabol ( هندی )

4_ Refovit (مکزیکی )

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مدل روسی این دارو در درجه ی بالایی قرار دارد که ورزشکاران این را نمیدانند .تقلبی این نوع وجود دارد
و همین موضضوع باعث شده که به ارزش داروی اصلی لطمه بخورد .
مدل مکزیکی این دارو تزریقی ( Refovit /25Mg )میباشد و یک شیشه ی 50Ml آن معادل 250 قرص دیانابول ( آمریکایی ) میباشد .

حقیقتش من خودم این دارو رو مصرف نکردم و نمیکنم ( چون از ضررش مطلع هستم . این مطلب رو هم برای اطلاع شما میگم که اگه کسی بهتون گفت مصرف کن مطمئن باش خیرخواه شما نیست )
ولی در کل اونایی که مصرف کردن میگن قرص این دارو موثرتر هست .
قرص های دوقلوی صورتی رنگ ( که خیلی هم تووی بازار فراوونه ) در بسته های 500 یا 1000 تایی نیز زیاد استفاده میشه .خصوصا تووی دزفول .

متادون هم مدل تایلندی این دارو هست که طرفدارای زیادی نداره .

اوکراین هم تولید کننده این دارو هست که قرصهای اون هم طرفدارای زیادی داره .بسته هاشون 100 تایی هستن .

نکته اصلی :

یکی شایعترین عوارض این دارو بیماریهای کبدی (سرطان کبد ) میباشد .

امیدوارم بتونم شمایی رو که قصد مصرف این دارو رو دارین پشیمونتون کنم .

در ضمن

آقا مگه نمیگی بدن بدون خرج رشد نمیکنه ؟

درسته خودم هم همین نظر رو دارم که : بدن تا یه حدودی رشد میکنه ولی بعد اون درجا میزنه و رشد اون کم هست .

آقا مصرف کن

ولی نه هورمون

مکمل مصرف کن . مکملها از مواد غذایی و هورمونهای بسیار ضعیف شده درست شدن که میتونین از اونا اس

ه عمر دیانابول:

نیمه عمر دیانابول حدود سه تا پنج ساعت است یک زمان نسبتا" کوتاه، یعنی یک روز مرتبا" سبب بالا پایین رفتن فشار خون میشود. مصرف کنندگان میتوانند همه قرصها را یکجا مصرف کنند یا آنها را بطور منظم طی ساعات روز مصرف نمایند. البته از مصرف قرصها بعد از ساعت 6 یا 7 اجتناب کنید

عوارض جانبی آندروژنی دیانابول:

عوارض دیانابول خیلی معمولند و شامل پوست چرب، جوش، افزایش موی بدن و صورت، پرخاشگری؛ حتی ممکن است سبب کچلی شود (یاد ضرب المثل هورمونی ها می افتم: کچل و بدنم کن) که البته در این مورد میتوان از قرصی به نام پروسکار (پروپشیا) استفاده کرد

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
دوره روزانه دیانابول:

4 یا 5 قرص (20 تا 25) میلی گرم کافی است که بر هر کسی نتایج شگفت انگیزی بدهد، بعضی افراد جسارت کرده و بیشتر مصرف میکنند که این سبب عمیق تر شدن عوارض آن میگردد، دیانابول را میتوان با هورمونهای دیگر مانند: دکا-دورابولین مصرف کرده و عوارض جانبی هم چندان بالا نخواهد رفت. برای یک حجم زیاد پشته سازی با یک هورمون بی اثر مانند: تستسترون انانتیت پیشنهاد میشود، البته با این روش عوارض جانبی بسیار بالا تر خواهد رفت البته آنقدر حجم افزایش میابد که ارزشش را خواهد داشت. همانطور که پیشتر گفته شد یک داروی کمکی میتواند به کار رود تا از عوارض دیانابول بکاهد

برخی دوره های دیانابول:

همانطور که میدانید اکثر هورمونهای خوراکی (مانند دیانابول) از نوع C17 آلفا الکیلت هستند. میدانیم که این ترکیب دیانابول را از شکسته شدن توسط کبد محافظت میکند و اجازه میدهد که همه دارو وارد خون گردد که البته این دارو برای این عضو بدن به همین علت زهراگین است و طولانی کردن دوره میتواند یک خسارت واقعی برای کبد به ارمغان آورده (همانند چند نمونه سرطان) (آقا من اینا رو از خودم در نمیارم، اینها همش علم که کسی از آن مطلع نیست)، بنده پیشنهاد میکنم در طول دوره چند بار به پزشک مراجعه کرده و آنزیمهای کبدی را چک کنید (نه درد و نه پول زیاد لازم داره) بنابراین دوره ها باید کوتاه و حد اکثر تا 8 هفته باشند تا این عوارض کم شود. یرقان (زردی) اولین نشانه آسیب کبد است پس مراقب زرد شدن سفیدی چشم خود یا پوست بدنتان باشید. در صورت برخورد کردن با این عارضه سریعا" مصرف را قطع کنید و به پزشک مراجعه کنید تا از عوارض پایدار کبدی جلوگیری شود.

دوره دیانابول بطور معمول 200 قرصی میباشد. (((( دوره عالی پشته سازی با پریمربلان و ناندرلون است

دیانابول و بولدنون (اکوپیز) :

این نکته قابل عرض است که دیانابول از لحاظ ساختاری همانند بولدنون است و تنها در یک C17 آلفا آلکیل تفاوت دارد. البته این دو تاثیر بسیار متفاوتی در بدن میگذارند؛ بولدنون بسیار ملایم است و استفاده کنندگان معمولا" این دارو را بدون نیاز به آنتی استروژن مصرف میکنند. بنابراین یک پشته سازی با این دو هورمون بسیار عالی است.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
آمينو اسيدها : گروهی از ترکيبات که درساختن بلوکهای پروتئينی وعضله بکاربرده می شود.

آنتی اکسيدانها : ترکيبات کوچکی که اکسيد شدن بافت را به حداقل می رساند و در کنترل راديکالهای آزاد کمک مينمايد وتاثير منفی آنها را کاهش می دهد . مانند ويتامين C و E

کالری : واحدی برای اندازه گيری ارزش انرژی از غذا

کربوهيدراتها : ترکيبات ارگانيت که در آنها کربن ، هيدوژن و اکسيژن وجود دارد. آنها از منابع سوختی تاثير گذار برای بدن می باشند

اشکال متفاوت کربوهيدرات شامل نشاسته ه ا، شکرها و قندها و فيبرها می شود . کربوهيدراتها شامل چهار کالری انرژی برای هرگرم می باشند.

گلوکز : (قند خون) کربوهيدراتی است که بوسيله هر سلول در بدن به مصرف سوختن ميرسد

کلسترول : گروهی از چربی ، عليرقم اينکه اکثرا" آنرا بدليل بوجود آوردن بيماريهای قلبی و بيماری ، چربی بد می دانند ، يکی از مهمترين اجزای تشکيل دهنده بسياری از هورمونها در بدن است. اشکال متفاوت کلسترول به نامهای HDL و LDL هستند. (HDL فرم خوب است و LDLفرم بد آن است)

وعده غذايی : غذا ونوشيدنی که بطور مرتب به مصرف هر فرد می رسد ، اغلب مردم به استفاده مخصوص از دستور العمل جهت اصلاح کردن فيزيک بدن اعتقاد دارند.

انرژي : ظرفيت انجام کار وفعاليت ، انرژی ذخيره شده ، قدرت می باشد.

اسيدهای چرب ضروری (EFAS) : چربيهايی را که بدن ما نمی تواند درست کند و می بايد آنها را در رژيم غذايی بگنجانيم .اين چربيها شامل لينوليک ولينولئيک اسيد است و برای توليد هورمونها خيلی مهم هستند . منبع خوب اين چربيها ، دانه ها ی روغنی وروغن کبد ماهی است.

چربی : يکی از منابع چربی بزرگ (Macro nutrient) می باشد .هر گرم چربی شامل 90 گرم کالری بوده و آنها شامل دو گروه از چربی های اشباء شده (چربی بد) وچربی اشباء نشده (چربي خوب) می باشد.

توده های بدون چربی (FFM) : قسمتی از بدن که چربی در آنها استفاده نشده است ( بدون چربی ) ، شامل : استخوانها ، عضلات ، پوست ،آب ، موها ،خون و لمفوستيها.

فروکتوز : به معنی شکلی از قندها که درميوه يافت شده اند . آن شيرينتر از قند ساکاروز می باشد.

گلوگز : ساده ترين مولکول قند ، آن همچنين به معنی قند يافت شده در خون است واساسی ترين ماده مورد استفاده جهت بدن است.

کليکوژن : فرم پيشرفته تر از انرژی کربوهيدرات (گلوکز) هنگاميکه توسط عضله جذب می شود می باشد.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
به هورمونهای سازنده عضله، آنابولیک گفته می‌شود. هورمونهای مهم در ساخت عضله نستوسترون و هورمون رشد هستند. هورمون تستسترون هورمونی جنسی است که توسط بیضه‌ها ترشح می‌شود. این هورمون در حالت کلی با پروژسترون خون در تعادل است. با بالا رفتن مصنوعی حجم استروئیدهای مقلد تستسترون در بدن دو اتفاق رخ می‌دهد، اول متوقف شدن ترشح آن توسط بیضه‌ها (برای تعدیل حجم) و دیگر بالا رفتن حجم پروژسترون برای مقابله با اثرات تستسترون است. در طولانی مدت، اندازه بیضه‌ها کاهش میابد و حتی ممکن است آسیب ببیند. از طرف دیگر پس از قطع مصرف، به علت بالا بودن پروژسترون خون و تاخیر بیضه‌ها در تولید تستسترون طبیعی، توده چربی در سینه‌ها جمع می‌شود. عوارض جنسی، کبدی، پوستی و سرطانی و ناراحتیها در اتصالات عضله از عوارض جانبی مصرف تستسترون است. از نمونه‌های داروهایی که برای افزایش این هورمون استفاده می‌شوند می‌توان به دیانابول اشاره کرد. هورمون رشد، که در حالت مصنوعی به آن «سوماتروپین» گفته می‌شود، مسئول کنترل سوخت و ساز در بدن است. مصرف نادرست این هورمون می‌تواند باعث بروز عوارض قلبی، ضعیف شدن چشم و ناهنجاری در استخوان بندی بدن بشود.
مکمل‌های غذایی

پروتئین بیشترین ماده مورد نیاز برای ساخت عضله می‌باشد، اما علاوه بر آن ترمیم فرآیندی است که خود انرژی زیادی را می‌طلبد. میزان پروتئین مورد نیاز هر فرد در روز به وزن بدن او بستگی دارد. این میزان در افرادی که فعالیت بدنی بیشتری دارند بالاتر می‌رود. بدن انسان به ۱۲ گونه پروتئین احتیاج دارد. در یک **** غذایی مناسب باید تمام این پروتئین‌ها وجود داشته باشد. از غذاهای معمولی که در بدنسازی استفاده می‌شود می‌توان به انوع لبنیات (مخصوصا پنیر و شیر)، تخم مرغ، سیب زمینی و گوشت سفید اشاره نمود. یک انسان با وزن ۸۰ کیلو، روزانه به حداقل ۶۰ گرم پروتئین نیاز دارد. برای یک بدنساز این میزان بیشتر خواهد بود و باید توجه کرد که به طور مثال یک تخم مرغ تنها ۳ گرم پروتئین دارد. بنابراین معمولاً برای فرد عادی تهیه این پروتئینها و مصرف آن در طول روز بسیار دشوار و پرهزینه‌است و اکثر بدنسازان از مکملهایی استفاده می‌کنند تا راحت و سریع مواد لازم بدن را بدست بیاورند. این مکملها معمولاً از فرآورده‌های جانبی محصولات لبنی(معمولا تولید پنیر) و یا پروتئینهای سنتتیک تولید می‌شوند. مواد انرژی زایی همچون شکر نیز به بعضی از این مکملها اضافه می‌شوند. برای تهیه کربوهیدرات خالص معمولاً از ذرت استفاده می‌شود. از معمولترین مکملهایی که بدنسازان از آن با حجم بالاتر از حجم طبیعی استفاده می‌کنند مکمل کراتین است که بدن انسان خود از ترکیب سه پروتئین تولید می‌کند و معمولاً حجم روزانه آن بیش از ۳ گرم نیست. اما با مصرف مکمل این میزان تا ۲۰ گرم در روز افزایش میابد(در دوره بارگیری که معمولاً شش روز بیشتر نیست). با افزایش میزان کراتین در سلولهای عضلات، چون این ماده جاذب آب است، حجم آب میان بافتی و در نتیجه حجم عضله افزایش میابد. این آب علاوه بر افزایش حجم در موقع لزوم توسط بافت ترمیم شونده مورد استفاده قرار می‌گیرد. نکته مهم در مصرف این مکمل، رساندن آب لازم به بدن است، زیرا در غیر اینصورت عوارض کلیوی برای بدنساز پیش میاید. مصرف طولانی مدت این ماده بسیار خطرناک است و معمولاً تنها در دوره‌ای ۳۰ روزه یا ۴۰ روزه مصرف می‌شود.
استراحت

استراحت جزء مهمی از بدنسازی محسوب می‌شود. در هنگام استراحت فرآیند ترمیم سریعتر است و هورمونهایی همچون هورمون رشد با حجم طبیعی و بیخطر در بدن تولید می‌شوند که به نوبه خود فرآیند ساخت عضله را سرعت می‌بخشد.

منبع:دانش نامه آزاد ویکی پدیا

بالا