شديداً تايد ميشه . نه تنها تو ايران بلكه همه جاي دنيا الان بدن فيتنس بيشتر از حجيم طرفدار داره .
سلام
خوبی عزیز چه عجب سر زدی به این کلبه درویشانه مهدی کولمن
شديداً تايد ميشه . نه تنها تو ايران بلكه همه جاي دنيا الان بدن فيتنس بيشتر از حجيم طرفدار داره .
مرتیکه اینجا ابروریزی را ننداز مردم فکر بد میکننامید جان یه سوالفریبا (ع)
یه سوال از اساتید گرامی و مهدی کولمن عزیز
جوانی هستم ۲۴ ساله وزن ۵۳ کیلو قد حدود ۱۷۷ قبلا بدن سازی میرفتم با یه سری مکمل به ۶۰ رسیدم ولی ورم روده پیدا کردم و ول کردم الان دوباره میخوام شروع کنم مکمل اصل میخوام که دیگه به مشکل برنخورم نمیخوام زیاد گنده بشم وزنم نهایت میخوام به ۷۰ -۷۵ برسه بیشتر میخوام حجم خشک پیدا کنم راهی هست آیا ؟
کولمن اسم شیکی
معنی لغتیشو نمیگم معنی که تو ذهنتون بود چی هستش؟
سلام عزیز
بیا پروتیین برات بدم حالشو ببری
یه دوره با شرایط من چقدر درمیاد و چی چیزایی لازمه + برنامه هم میدید؟ میخوام زیر نظر یک مربی کار کنم تو یه سال چقدر میتونم پیشرفت کنم داداش فقط میخوام مکملا اصل باشه هااا دو سالی هست درگیر این ورم روده بودم
ronnie colemanیه اسمه
تو ایران شاید معنی خوبی نداشته باشه ولی تو آمریکا وقتی اسم colemanمیاد همه حال میکنن
چون بهترین بدنساز دنیا اسمش ronie coleman هست
تقصیر تو نیست تو ایران بیشتر مردمش فقط به فکر مسخره کردن .......و ...و
حالا به این پستی که زدی بخندم !!!
سلام مربی من بیماری دیستروفی دارم ضعفه اعضلانی قدم 175 وزن 70 چقدر ورزش خوبه بکنم در روز؟ بدنم هم ریزس میشه کاری کردم یکم درشت تر شم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دیستروفی ماهیچهای شامل ۸ نوع بیماری است که نمونه شاخص و شدید آن دیستروفی ماهیچهای دوشن است. دیستروفی ماهیچهای غیر قابل درمان است و تاکنون هیچ دارویی برای درمان آن ساخته نشده
است. به نظر من با یه متخصص مشاوره کنی بدک نیست .
پخ دادمپ.خ بده
من که مسخره نکردن داداش ، کولمن پیش خودم گفتم یه اسم امریکایی که معنی میشه مرد سرد ...
عزیز از من ناراحت نشو اطلاعاتم کافی نیست و شما
باید اطلاعاتت کامل تر از من باشه فقط میخواستم سوال کنم
مشاوره کردم گفت با ورزش حتی میتونی دستات که ضعیف شده را قوی کنی یه سوال کوچیک بودنه هیکلم ربطی به بیماریم نداره که چون من دوستام اینجورن اما هیکلی هستن میشه درشت تر بشم؟
دوست عزیز من یه سوال دارم در مورد صدمه دیدگی دستم تو ورزش جودو:
من تو این ورزش بازوی دستم در رفت و به اشتباه خودم جا انداختم ،دکتر ارتوپد به من گفت نباید تکرار کنی و من هم از جودو رفتم به ورزش بدنسازی در همین ورزش هم وقتی تمرین میکنم بعد از 2الی 3 بشدت بازوم که قبلا در رفته بود درد میکنه و احساس میکنم دوباره میخواد مشکل برام درست کنه
راهی هست که روش تمرین کنم ،چقدر ؟حرکتی هست که اون ناحیه اسیب دیده رو قوی کنم...؟
سلام
یه کمکی هم به من بکنین
من کیوکوشین کار میکنم
15 اردیبهش به خاطر ضربه ای که به زانوم خورد،رباط صلیبی پام کشیده شد
تا اول مرداد باشگاه نرفتم،اما دلم طاقت نیاورد الان دوباره دارم میرم
هرازگاهی دقیقا همون جای رباط صلیبی درد میگیره
چی کار کنم واسه بهبودیش ؟
سلام.
2 تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید:
برای لاغری دویدن روی تردمیل موثرتره یا پیاده روی تند؟؟
به نظرتون خوردن کارنیتین قبل از پیاده روی تند تاثیری در افزایش چربی سوزی داره؟؟و چه مقدار؟؟اسلیم کوئیک چطور؟؟؟