• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
سلام اقا مهدی خسته نباشی.خیلی کیف کردم دیدم تو این ورزشی که اکثرا پولی شدن شما تجربیاتتون رو انقد بی شیله خود نمایی به دوستان انتقال میدین.امکانش هست یه برنامه بم بدین!؟در مورد جزییات هم تو پخ باتون در میون میذارم بعد کسب اجازه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من بجای سفیده تخم مرغ چی مصرف بکنم که مث سفیده باشه اخه خسته شدم از بس تخم مرغ جوشوندم و بعدش واقعا انصاف نیست که تخم مرغ بخری بعد نصفش یعنی زردش را بریزی دور

چیکار کنم مادرم هی قر میزنه میگه تخم مرغ را هدر میدی میرزی دور

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اقا من بجای سفیده تخم مرغ چی مصرف بکنم که مث سفیده باشه اخه خسته شدم از بس تخم مرغ جوشوندم و بعدش واقعا انصاف نیست که تخم مرغ بخری بعد نصفش یعنی زردش را بریزی دور

چیکار کنم مادرم هی قر میزنه میگه تخم مرغ را هدر میدی میرزی دور

پودر سویا

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
پس وزنم رو سنگین کنم ویار کمکی کنارم باشه!چقذ طول میکشه اثر کنه؟ برنامه ای ندارین تا زودتر سینه هام رشد کنن ممنون میشم!!!!

پرس سینه بالا هالتر و خود پرس سینه هالتر

با قفسه سینه دمبل

و کراس اوور

نمیخواد همیشه اینارو بزنی فقط 1بار که به سینهات فشار بیاره

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام اقا مهدی خسته نباشی.خیلی کیف کردم دیدم تو این ورزشی که اکثرا پولی شدن شما تجربیاتتون رو انقد بی شیله خود نمایی به دوستان انتقال میدین.امکانش هست یه برنامه بم بدین!؟در مورد جزییات هم تو پخ باتون در میون میذارم بعد کسب اجازه

سلام

خواهش میکنم داداشی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
lممنون
غیر از مصرف این مکمل ها راهی نیست
چون تا حالا مکملی مصرف نکردم
--

و سوال دیگه

1- این که می گن کیسه بوکس باعث میشه عضله ها آب بیارن درسته؟؟

2- مشت زنی کار کردن جدا از بدن سازی - مثلا صبح بدن سازی کار می کنم و شب یه 15 دقیقه ای مشت زنی و طناب - که باعث میشه خیلی عرق کنم
باعث خشکا شدن عصلات میشه منظورم همون خطی بشن

نمیتونی با تغذیه اینارو به بدنت برسونی پس بهتره این مکمل هارو مصرف کنی

مشت زیاد بزنی اصولی نباشه اره

اشکالی نداره مشت زنی کن

mk_mkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا مهدی خسته نباشی
من قدم 178
وزنم 86
من ران و باسن پری دارم . یعنی جوری که پایین تنم از بالا تنم بزرگتره و این آب کردنش دیونم کرده . الان یه سال هست که میرم باشگاه از همه جا بدنم چربی آب میشه الا ران و باسنم .
خیلی تلاش کردم برای آب کردنش ولی نتیجه نداشته. یه مشکل بزرگی شده برام
راهنمایی میخواستم که چیکار کنم. چه حرکاتی بزنم.
ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی خسته نباشی
من قدم 178
وزنم 86
من ران و باسن پری دارم . یعنی جوری که پایین تنم از بالا تنم بزرگتره و این آب کردنش دیونم کرده . الان یه سال هست که میرم باشگاه از همه جا بدنم چربی آب میشه الا ران و باسنم .
خیلی تلاش کردم برای آب کردنش ولی نتیجه نداشته. یه مشکل بزرگی شده برام
راهنمایی میخواستم که چیکار کنم. چه حرکاتی بزنم.
ممنون

سلام مرسی

بیشتر رو بالا تنه تمرکز کن و هفته ای یه بار فقط پا بزن اونم

این حرکت ها رو جلو پا دستگاه

دوچرخه ثابت و اسکی و ساق پا

mk_mkh

Registered User
لایک‌ها
0

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
آقا مهدی سلام
تاپیک شما رو تازه دیدم!!!!!!
یه مقداری هم خوندم
ممنون از وقتی که میذارید و بچه ها رو راهنمایی میکنید
من 30 سالمه
قدم 185 وزن الان که ماه رمضون شده 70- 72 kg
از 18سالگی تقریبا سالی بصورت غیر مستمر 3-4 ماه باشگاه میرفتم تا 4 سال پیش که دیدم وزنم به هیچ وجه بالا نمیره بی خیال شدم
اون موقع ها وزنم حداکثر 62 میشد
توی 3 سال گذشته که ازدواج کردم اوضاع خوب شد و حتی تا چند وقت پیش تا 79 کیلو گرم هم رسیدم
صبحونه خیلی میخوردم ، ناهار اساسی و چرب چیلی و شام هم که تا خرخره شیرینی و نوشابه و بستنی و ... + آجیل و چهار مغز خام فراوان
خلاصه اوضاع خوب بود تا اینکه ماه رمضون پارسال سیر نزولی شروع شد و اومدم تا 72 دوباره گیر کردم و دیگه رشد نکردم !!!!!!!!
حالا میخوام ببینم با توجه به سنم
بدن سازی رو دوباره شروع کنم یا نه ؟
اگر شروع کنم احتمال اینکه وزنم بره بالا دوباره هستش یا نه ؟
راستی من هفته ای 1.5 ساعت فوتبال سالنی بازی میکنم شدید و سنگین + پشت بندش شنا و جکوزی و ... خلاصه تقریبا 3 ساعت وقت میذارم براش
تست ورزش هم رفتم گرفتم تا استیج 7 راحت میرم و مشکلی ندارم.
حالا شما بگو با توجه به وزن و قد و سن و سال دوباره شروع کنم به بدنسازی مثلاً هفته ای 3 روز
احتمال اینکه وزنم رو به 80-85 برسونم هست ؟
راستی کلا هیچ نو مکملی تا حالا مصرف نکردم !!!
یه جیز دیگه که یادم رفت بگم که پایین تنه خیلی وضعش درامه ، یعنی بیشتر کمبود وزن مربوط به پایین تنه مخصوصاً روون و باسن هستش.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقا مهدی سلام
تاپیک شما رو تازه دیدم!!!!!!
یه مقداری هم خوندم
ممنون از وقتی که میذارید و بچه ها رو راهنمایی میکنید

سلام

مرسی عزیز

حالا میخوام ببینم با توجه به سنم
بدن سازی رو دوباره شروع کنم یا نه ؟

سن زیادی ندارین که

من رفیقام همه همسن شماهستن دارن برا مسابقات آسیایی آماده میشن یکیشون 30سالشه

اگر شروع کنم احتمال اینکه وزنم بره بالا دوباره هستش یا نه ؟

بله اگه اصولی کار کنین 100%میتونین به هدفتون برسین

تی من هفته ای 1.5 ساعت فوتبال سالنی بازی میکنم شدید و سنگین + پشت بندش شنا و جکوزی و ... خلاصه تقریبا 3 ساعت وقت میذارم براش
تست ورزش هم رفتم گرفتم تا استیج 7 راحت میرم و مشکلی ندارم.
حالا شما بگو با توجه به وزن و قد و سن و سال دوباره شروع کنم به بدنسازی مثلاً هفته ای 3 روز
احتمال اینکه وزنم رو به 80-85 برسونم هست ؟
راستی کلا هیچ نو مکملی تا حالا مصرف نکردم !!!
یه جیز دیگه که یادم رفت بگم که پایین تنه خیلی وضعش درامه ، یعنی بیشتر کمبود وزن مربوط به پایین تنه مخصوصاً روون و باسن هستش.

مکمل پروتیین و کراتین براتون خوبه

ولی اگه بخوایین بدنسازی کار کنین حداقل باید هفته ای 4الی 5بار تمرین داشته باشین

و اصلی ترین تمرینت هم باید تمرین پا باشه حرکت اسکوات هم برای حجم بدنت خوبه چون حرکت چند مفصلی هستش

به نظرم شنارو باید بزاری هفته ای یه بار اونم جمعه ها

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
سلام

مرسی عزیز

سن زیادی ندارین که

من رفیقام همه همسن شماهستن دارن برا مسابقات آسیایی آماده میشن یکیشون 30سالشه

بله اگه اصولی کار کنین 100%میتونین به هدفتون برسین

مکمل پروتیین و کراتین براتون خوبه

ولی اگه بخوایین بدنسازی کار کنین حداقل باید هفته ای 4الی 5بار تمرین داشته باشین

و اصلی ترین تمرینت هم باید تمرین پا باشه حرکت اسکوات هم برای حجم بدنت خوبه چون حرکت چند مفصلی هستش

به نظرم شنارو باید بزاری هفته ای یه بار اونم جمعه ها

ممنون
پس انشاا... شروع میکنم
امیدوارم بتونم ظرف این 7 ماه تا آخر سال به یه نتیجه خوب برسم.
موفق باشید.

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
منظورت همون سویا هست که اغلب تو ماکارانی مصرف میشه . خوب مثلا تو یه وعده چقدرش را مصرف کنم خوبه مثلا 100 گرم یا...

A@D@E@L

Registered User
لایک‌ها
35
سلام

من خیلی وزنم سریع میره پایین و کلان بالا نمیاد

الان نزدیک 4 ساله کار میکنم ولی حجم اونچنانی نگرفتم

راستی بعد از تمرین هم بدنم خیلی خالی میکنه و جالبه کلان اشتهای خوردن بعد تمرین رو ندارم

راستی 70 کیلو هستم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
منظورت همون سویا هست که اغلب تو ماکارانی مصرف میشه . خوب مثلا تو یه وعده چقدرش را مصرف کنم خوبه مثلا 100 گرم یا...

اره همون میتونی با ماکارونی مصرف کنی

بهترینش همون کوکو سویا هستش که پر پروتیینه

سلام

من خیلی وزنم سریع میره پایین و کلان بالا نمیاد

الان نزدیک 4 ساله کار میکنم ولی حجم اونچنانی نگرفتم

راستی بعد از تمرین هم بدنم خیلی خالی میکنه و جالبه کلان اشتهای خوردن بعد تمرین رو ندارم

راستی 70 کیلو هستم

سلام

میتونی با یه متخصص تغذیه مشاوره کنی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
صاف كردن شكمآيا خواهان يك شكم عضلاني و صاف هستيد؟ پس از پنج توصيه زير پيروي كنيد:-1 وقتي به انجام كرانچ مي‌پردازيد، به حفظ وضعيت كمر خود به حالت خنثي در سراسر حركت توجه كنيد تا با اين كار به كاهش فشار بر روي ستون فقراتتان بپردازيد.2- قبل از اينكه عضلات خود را منقبض كنيد، نفس خود را بيرون دهيد.3- تا نيمه انجام يك حركت كامل به انقباض عضلات خود بپردازيد. به عبارتي، به انجام يك درازنشست كامل بپردازيد. در انجام حركت كرانچ نيز وقفه بيندازيد.4- در ابتداي حركت به مدت 10 ثانيه عضلات‌تان را در حالت انقباض نگه داريد.5- يك روز در ميان به انجام 1 الي 3 ست تمريني با 10 الي 15 تكرار بپردازيد.به اندازه كافي تمرين كنيد، اما استراحت را فراموش نكنيدتمرين‌كردن به ميزان يك الي دو بار در هفته آن هم كمتر از 30 دقيقه براي هر جلسه تمريني كافي نيست تا يك تغيير برجسته در تركيب بدن پديدار شود. به منظور سوزاندن چربي‌ها، بهتر است حداقل به ميزان 4 بار در هفته به مدت يك ساعت در هر نشست تمريني به كار پرداخت. اما هر روز به تمرين نپردازيد. بدن به منظور شارژ مجدد خود به زمان نياز دارد. توجه داشته باشيد: تمرين محرك و استراحت مرمت است. تمرين بيش از حد منجر به خستگي مي‌شود و همين مسئله متابوليسم شما را كند مي‌سازد. اطمينان حاصل كنيد كه به اندازه كافي استراحت كرده‌ايد تا به اين طريق حداكثر فايده را از تمرين‌كردن بدست آوريد و آن قدر ذخيره انرژي در تانكر باقي بگذاريد كه به جهت برطرف‌كردن نيازهاي روزانه‌تان با مشكل مواجه نشويد

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مشكل كسب وزن

اگر با مسئله كسب وزن مشكل داريد، بايد به سختي تمرين كنيد. در اين زمينه اما و اگرها را فراموش كنيد. نشست‌هاي تمريني و كارديو بلند مدت را نيز فراموش كنيد. چهار روز در هفته (البته نه بيشتر از 30 دقيقه) به انجام كارديو بپردازيد.

با يك نرخ متابوليسم سريع ذخاير انرژي شما بلافاصله خالي مي‌شود، در اين وضعيت است كه بايد به سراغ وزنه‌ها نيز برويد. خب مسلم است كه به منظور كسب حجم بايد غذاي بيشتري نيز مصرف كنيد. اما به يك مسئله مهم توجه داشته باشيد كه شخص شما خواهان رشد عضلات نه گسترش خط كمر است. كار مصرف غذاي بيشتر را با خوردن يك وعده غذايي اضافي در روز يا با افزودن يك محلول پروتئيني به وعده غذايي‌تان شروع كنيد.

شكمتان را با ويتامين‌ها پر نكنيد

آيا بيشتر از حد معمول احساس خستگي مي‌كنيد؟ پركردن شكم با قرص‌هاي ويتامين يا مصرف مكمل‌ها به وضعيت شما كمك نمي‌كند. خستگي معمولاً در اثر عدم خواب كافي، وعده‌هاي غذايي حذف شده، تمرين بيش از حد، استرس روحي يا خوردن انواع نامناسب مواد غذايي ايجاد مي‌شود. نقش عمده ويتامين‌ها كمك به تبديل مواد مغذي انرژي‌زا نظير كربوهيدرات‌ها، پروتئين و چربي به يك فرم بيوشيمي مي‌باشد كه بدن قادر به استفاده از آنهاست. در حقيقت، وقتي ورزشكاران نياز به انرژي دارند، آنها در عوض ويتامين‌ها بر روي كربوهيدرات‌ها تمركز مي‌كنند.

مصرف غذا بعد از ساعت 9 شب

متخصصين غذايي عقيده دارند كه افراد به دليل عدم افزايش وزن بايد از مصرف غذا بعد از ساعت 9 شب خودداري كنند. اما آيا اين امر در مورد بدنسازي كه به دنبال كسب عضله است نيز صدق مي‌كند؟

مصرف يك پروتئين ديرهضم نظير گوشت يا يك محلول پروتئيني، يك ساعت قبل از رفتن به رختخواب در سراسر شب باعث مهياشدن اسيدهاي آمينه‌اي مي‌شود كه از تجزيه و تحليل عضلات جلوگيري مي‌كنند. از طرف ديگر، كربوهيدرات‌ها يك موضوع حساس هستند. بسياري از بدنسازان با قطع مصرف كربوهيدرات آن هم درست چهار ساعت قبل از خواب نتايج خوبي بدست آورده‌اند. عده‌اي ديگر نيز معتقدند اگر در طول روز در مصرف آنها زياده‌روي نكرده‌ايد مي‌توانيد قبل از خواب نيز از آنها استفاده كنيد.

همواره اين عادت را در برنامه‌تان جا بيندازيد كه قبل از خواب به مصرف يك وعده غذايي ويژه حاوي 30 گرم پروتئين- غني همراه با كربوهيدرات‌هاي مركب بپردازيد.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
فوايد چاي كمومايل براي بدنسازان

ما در مورد منافع چاي سبز چيزهايي شنيده‌ايم. حالا پژوهشگران به حمايت از ادعاهايي مي‌پردازند كه در مورد چاي كمومايل بيان مي‌شود. آنها معتقدند چاي كمومايل به حمايت از بدن در برابر سرماخوردگي و انقباض‌هاي عضلاني مي‌پردازد. همچنين مصرف‌كنندگان اين چاي در بدن خود داراي سطوح بيشتري از ماده‌اي به نام گليسين هستند كه به آساني سبب رفع اسپاسم‌هاي عضلاني مي‌شود.

از اين چاي به عنوان يك ماده ضد آماس استفاده مي‌شود. همچنين اين چاي ممكن است به عنوان يك آنتي‌اكسيدان و ضد ميكروب عمل كند. در بعضي افراد اين گياه ممكن است سبب ايجاد آلرژي شود. كمومايل مي‌تواند در فرآيند جذب آهن نيز مؤثر باشد.

سفرهاي سونا را به حداقل برسانيد

بسياري از افراد بر اين گمان هستند كه نشستن در سونا و عرق‌كردن باعث رفع كيلوگرم‌هاي اضافي مي‌شود. اگر چه سونا مي‌تواند در رفع سموم از منافذ پوست مؤثر باشد، اما اكثر آبي كه توسط عرق‌كردن از شما دفع مي‌شود از خون جدا مي‌شود.

توصيه مي‌شود كه قبل از يك جلسه تمريني به سونا نرويد، زيرا ممكن است در اين حالت با جريان خون به مصالحه برسيد و به پمپ عضلات بپردازيد. بنابراين كمتر به سمت سونا شال و كلاه كنيد.

بالا