• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
مقدار پروتیین مورد نیاز شما در بدنسازی برابر1گرم پروتیین ضربدر وزن بدن به پوند ...نقل از کتاب بزرگ بدنسازی نوشته دکترنیک اوانس جراح ارتوپد و مدل و مربی بدنسازی برجسته

مقدار پروتئین موردنیاز در روز؟

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
بهتره که وعده هی غذایی رو غنی تر کرد تا اینکه بخوایم همه پروتیین و کربو مورد نیازمونو از مکمل بگیریم مثلا من خودم دیروز یه مس بیس 1600گرمی دوبیس رو گرفتم قیمت 36000 روش زده مصرف روزانه 2 تایم هر تایم 5 وعده حساب کردم دیدم با این وضع یه هفته ای تموم میشه البته اوناهم بعید نیس چرت نوشته باشند چون به نفعشون بیشتر استفاده کنی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
تو دوره بدنسازی مصرف روزانه 1مولتی ویتامین لازمه.مولتی ویتامینتونو بهتره از داروخانه نوع ایرانیشو بگیرید که 1 بسته 100تاییش 5000تومنه خیلی بهتر از این دری وریایی که مکمل فروشا دارن بسته 180 تاییشو میفروشن 50-60 هزار تومن تازه اگه اشغال توش نریخته باشن

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مکملهای ایرانی طبق نظرات دوستام و تجربه خودم نسبتا خوب و مناسبند.از لحاظ کیفیت و قیمت بد نیستند البته پویان قیمت مکملاشو خیلی بالا برده و من فقط تعریف ارژنینشو شنیدم شما هم بهتره ریسک نکنید.برای کسانی که بار اولشونه که مکمل میخرن یا زیاد تو این زمینه با تجربه نیستن پیشنهاد میکنم از مکملهای ایرانی استفاده کنن.طبیعتا یه سری از مکملای خارجی از نمونه ایرانیشون بهترن ام یادتون نره حدود 90درصد مکملای بدون مجوز تو ایران تقلبی یا فیک شده هستن که در بهترین حالت از چین وارد کشور میشن و در حالات دیگه توسط یک سری کارگاها در اطراف تهران ساخته میشن و ترکیبی از ارد نخودچی و استرویید هستن باز صدرحمت به اونا که فقط ارد نخود میریزن طرف اشغال میخوره بعد میبینه هیکلش دوبرابر شد و به مصرفش ادامه میده غافل از اینکه چه بلایی داره سر کبد و کلیش میاد

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
علي زندي:مشاهدات عيني از بازار غيررسمي فروش مکمل*هاي غذايي حاکي از آن است که به تازگي مکمل*هاي جديد با بسته*بندي*هاي جديدي وارد بازار شده. مکمل*هايي که بعضاً حتي نمونه اصلي آن وجود ندارد
و اسم، طرح و لوگوی آن ساخته ذهن متقلبان می*باشد. افزایش عرضه مکمل*های بی*کیفیت و تقلبی که فاقد مجوزهای لازم هستند، نگرانی*هایی پدید آورده است.
* چرا تابستان؟
ـ با پایان یافتن سال تحصیلی اوقات فراغت جوانان بیشتر شده و چه چیزی بهتر از ورزش که با آن بتوان مقداری از این اوقات فراغت را سپری نمود. علاقه زیاد جوانان در ایران به رشته بدنسازی و نیاز آنها به مکمل*های غذایی باعث شده که صنعت تولید و واردات مکمل*های غذایی ـ ورزشی در ایران رونق بهتری نسبت به گذشته داشته باشد و در این میان سهم عظیمی را سودجویان و متقلبان به خود اختصاص می*دهند و به نوعی از ناآگاهی تازه*واردان این رشته سوءاستفاده می*کنند.
* سهم عمده مکمل قاچاق و تقلبی
ـ شرکت*هایی طی 3 الی 4 سال اخیر اقدام به تولید یا واردات با مجوز بهداشت نموده*اند. تحقیقات زیادی را برای داشتن برآورد صحیح از بازار تقاضای ایران انجام داده*اند جالب اینجاست که اکثر این شرکت*ها با در نظر گرفتن کل بازار به این نتیجه رسیده*اند که سالانه بیش از پنجاه میلیارد تومان مکمل غذایی ـ ورزشی در ایران به فروش می*رسد، اما متأسفانه خبر بد اینست که مکمل*های تقلبی و قاچاق، سهم عمده*ای این بازار را به خود اختصاص داده*اند.
مکمل*های تقلبی دارای ابعاد گوناگون هستند که به تعدادی از آنها اشاره می*کنیم.
* تاریخ مخدوش
ـ شاید با این مورد برخورد کنید که مکملی را تهیه کرده و سپس می*بینید تاریخ مصرف آن یا به طور کامل یا فقط عدد سال آن پاک یا مخدوش شده طوری که خوانا نباشد و با سوال از فروشنده او به شما خواهد گفت که در حمل و نقل این اتفاق رخ داده و جالب اینجاست که در بین آسیب*های حاصل از حمل و نقل مخدوش*شدن تاریخ مصرف در بین تمام مکمل*ها مشترک است اما بشنوید از اصل قضیه که به این صورت است: در بازار کالای مصرفی و به*خصوص مواد غذایی وقتی تاریخ مصرف کالا به پایان نزدیک می*شود با توجه به مهلت باقیمانده از یک سال تا 4 یا 3 ماه از 50 تا 80 درصد تخفیف می*دهند و این فرصت خوبی است که برخی افراد که منتظر همچنین موقعیت*هایی هستند مکمل*ها را خریداری کرده و با وارد کردن آنها به کشور و مخدوش کردن تاریخ مصرف این مکمل*ها را با قیمت*های بالا و به عنوان جنس اصل به فروش برساند.
نکته اینجاست که مکمل*ها از نظر ظاهر، بارکد و... کاملاً اصل هستند ولی محتویات داخل آن با توجه به اتمام تاریخ مصرف یا بی*تأثیر و فاقد ارزش می*باشند.
* بی*اصل و نسب!
برخی از مکمل*هایی که بدون مجوز وزارت بهداشت، در ایران عرضه می*شوند وجود خارجی ندارند و کاملاً ساخته دست و ذهن متقلبین هستند!
سود کلان حاصل از این کار باعث می*شود متقلبین با الگوبرداری از مکمل*های خارجی اقدام به تولید بسته*ها و پرکردن آن*ها می*نمایند.
اگر خیلی پا را فراتر بگذارند و بخواهند اعتماد بیشتری را جلب کنند، اقدام به طراحی یک وب*سایت به زبان انگلیسی و به*صورت خیلی مبتدی می*کنند.
اما بهتر است بدانید درون این بسته*ها آن چیزی نیست که روی آن نوشته شده. شاید شما پروتئین وی تهیه کنید اما چیزی که درون آن است آرد، 10 درصد پروتئین لبنیات یا همان آب پنیر معمولی و مقداری اسانس باشد. البته این بستگی به وجدان متقلب دارد شاید در آن مکمل*ها دارو نیز باشد و با مصرف آن شما تا حدودی افزایش وزن را تجربه کنید.
و همین محصول را به صورت کپسول به جای آمینواسید به شما ارائه دهند.
کپی برابر اصل
مورد بالا مورد توجه افرادی است که می*خواهند از دردسر مقایسه محصول با نمونه اصل و موجود آن دور بمانند، اما برخی دیگر می*خواهند از بازار ایجاد شده توسط مارک*های معروف و حتی مجوز*دار سوءاستفاده کنند و تولیدات تقلبی خود را معطوف به این مکمل*ها می*نمایند البته در این راه دقت و هزینه بیشتری را متحمل خواهند شد چرا که تولیداتشان با نمونه*های اصل از نظر ظاهر مقایسه خواهد شد ولی رونق بالای این مسیر تمام زحمات این متقلبان را توجیه می*کند.
البته موارد فوق تنها در ایران نیست و برخی از این تقلب*ها در خارج از کشور به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس صورت می*گیرد و از آنجا به ایران وارد می*کنند.
کپی برابر اصل طوری صورت می*گیرد که از نظر ظاهر هم شاید بعضی صاحب*نظران هم نتوانند آنها را از هم تشخیص دهند و فقط با مصرف یا آزمایش محتویات آن می*توان به تشخیص درست رسید.
رابطه مجوز و کیفیت
این هم بخشی است جدید اما بی*منطق که افرادی که تولیدکننده یا فروشندة محصولات تقلبی و یا تاریخ مصرف گذشته و یا به نوعی مشکل*دار هستند آن را مطرح کرده*اند.
اینکه می*گویند: «محصولات مجوزدار نسبت به محصولات بدون مجوز دارای کیفیت پایین*تری است».
اینکه مکملی مجوز داشته باشد، دارای کیفیت پایین*تری است کاملاً فرضیه*ای رد شده است.
وجود محصولاتی مثل GNC ، Prolab، Max muscle ، Optimum ، Saturn ، Ultimate و ... که جزو بهترین برند*های این بازار محسوب می*شوند آن هم با مجوز بهداشت بهترین جواب برای این فرضیه می*باشد.
راه حل
بهترین کار ابتدا ارتباط با شرکت*ها، نماینده*های آنها در شهرستان*ها و یا داروخانه*ها می*باشند این نهادها متولی ارائه مکمل*های مجاز هستند و اکثر این شرکت*ها نیز در نشریات معرفی و قابل دسترس می*باشند.
از طرفی مکمل*های اصل دارای مجوز IRC می*باشند و مکمل*های تولید ایران نیز می*بایست دارای بارکد باشند.
اگر محصولی بارکد یا IRC نداشت، حتماً به این محصول شک کنید. مکمل*های غذایی یک کالای مصرفی بوده و با سلامتی شما ارتباط مستقیم دارد پس پیشنهاد می*کنیم برای خرید مکمل*ها به شرکت*های واردکننده و نماینده*های آنها و داروخانه*ها مراجعه کنید.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اغلب مکمل‌هایی که تاریخ انقضای آن‌ها با جوهر قرمز چاپ شده احتمال تقلبی بودن بیشتری دارند .

2- پودرمکمل ها باید یکدست و یکرنگ باشد .(البته برخی مکمل‌های اصل دارای دانه‌های رنگی هستند مثلا یک پودر شکلاتی دارای دانه‌های سفید رنگ هم هست.)

3- وجود دانه‌های رنگی در بین پودر نشانه تقلبی بودن است .

4- مکمل ها نباید بوی نامطبوع بدهند .

5- مقداری از مکمل را کف دست ریخته و کمی نمناک کنید تا چسبندگی فوق العاده ایجاد کرده و پودر با مالش دست به شکل گلوله گلوله درآید .

6- چنانچه مقداری از پودر را در دهان بگذارید هر چه مقدار چسبندگی بیشتر باشد نشانه کیفیت بالای آن است .

7- پودرهای وی 100 درصد نباید شیرین باشند و فقط طعم دار هستند .

8- اغلب شرکت‌های مطرح بر روی پلمپ درب قوطی‌ها آرم شرکت را درج می‌کنند و نبود این آرم ( نه همه شرکت‌ها ) احتمال تقلبی بودن مکمل می‌رود .

9- پلمپ درب را از کناره‌ها با دست لمس کنید در صورت پلمپ بودن درب باید کاملا پلمپ محکم باشد و در مواردی هم بسیاری از مکمل‌هایی که مستقیم از کشورهای قاره آمریکا و اروپا وارد می‌شوند یا پلمپ کاغذی و بادی نداشته ویا پلمپ‌شان به خوبی پرس نشده است معمولا انواع قلبی در ایران را با چسب پلمپ می‌کنند .

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
- پلاستیک قوطی نباید از جنس شفاف باشد بلکه باید رنگ دار بوده و داخل قوطی و محتوی آن پیدا نباشد برای این منظور سر و ته قوطی را بررسی کنید .12- قوطی‌های دارای پلمپ زیپی باید به صورت یک دست پلمپ شده باشند و در قسمت پلمپ زدگی وجود نداشته باشد .13- هرگز وجود هالوگرام را نشانه اصل بودن کالا ندانید .14- مکمل‌های کیسه‌ای باید دارای کیسه چند لایه بوده و هیچ درزی نداشته باشند و کیسه‌های ان‌ها نیز از جنس کاغذی نباشد .15- قوطی‌ها و کیسه‌های کوچک با وزن زیاد مکمل اغلب تقلبی هستند به طور مثال دیده شده در قوطی‌های مرسوم یک کیلوگرمی به طور کامل پر شده و دارای وزن زیادی هستند

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
- وزن مکمل باید دقیق باشد .

18- پس از خرید هر نوع مکمل به سایت شرکت سازنده مراجعه کنید و نمونه فوق را با نمونه تولیدی شرکت مطابقت دهید همچنین سایت شرکت باید دارای آدرس و محل شرکت و تلفن و توضیحات لازم مربوط به هر مکمل باشد ( برخی شرکت‌ها محصولات جدید و یا نمونه‌های مشابه در دیگر وزن‌ها و کلیه محصولات خود را در سایتشان درج نمی‌کنند )

19- طعم درج شده بر روی بسته را با طعم محتوی آن مطابقت دهید .

20- قیمت مکمل را مقایسه کنید و معمولا این قیمت‌ها در سایت شرکت سازنده موجود است و اگر نبود در سایتهای فروشگاهی موجود است که با جستجو در اینترنت به آن‌ها دست می‌یابید به طور مثال مکملی که در خود کشور سازنده 25 ؟؟؟؟ است نباید در داخل ایران 15 ؟؟؟؟ باشد و این اختلاف قیمت نشان از تقلبی بودن کالاست .

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
- اغلب مارک‌های معتبر موجود آرم شرکت را به صورت برجسته بر روی درب قوطی درج کرده‌اند .

مکمل‌های خود را در محلی که خریداری کرده اید باز کرده و تست کنید تا به محض رویت علایم فوق کالا را مرجوع کنید .

23- تشخیص مکمل‌های چینی از نمونه اصل آن‌ها اغلب بسیار دشوار می‌باشد و تنها با کنار قرار دادن تعدادی از آن ها می‌توان پی به وجود اختلاف در نحوه بسته بندی و تقلبی بودن برد و یا استفاده از تجربه شخصی فرد .

25- مکمل‌های سطلی موجود در بازار اغلب تقلبی و تولیدات زیر زمینی هستند در خرید آن‌ها نهایت دقت را به عمل آورید و نمونه خریداری شده را با نمونه موجود در سایت شرکت مطابقت دهید و بدانید که دیگر این مکمل‌های سطلی دارای درب‌های معمولی نیستند نمونه‌ آن‌ها را می‌توانید در تبلیغات نمایندگی‌های معتبر در هفته نامه‌ها و روزنامه‌ها و مجلات مشاهده کنید .

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
معاون دارویی سازمان غذا و دارو هشدار داد: مکمل‌های بدنسازی غیر مجاز که اغلب در باشگاههای ورزشی عرضه می‌شوند، به علت داشتن هورمونهای غیر مجاز افراد را نابارور می‌کنند و فراوانی این مکملها نشان می‌دهد که توطئه‌ای در قالب بیوتروریسم برای از بین بردن نسل ایرانی در حال اجراست.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس محمدرضا شانه ساز ، افزود:‌ مبارزه با داروهای غیر مجاز تقلبی و قاچاق طی یکسال گذشته با همکاری نزدیک تر وزارت بهداشت با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی و به خصوص وزارت اطلاعات که اطلاعات بسیار گسترده‌ای از شبکه‌های قاچاق دارند وارد مرحله جدیدی شده است.

کاهش ۳۵درصدی داروهای قاچاق در کشور
وی گفت: حاصل این برنامه ها این است که با وجود بازرسی‌های بیشتر و جدی تر و حدف بازارهای رسمی داروهای قاچاق و تقلبی، ‌میزان کشفیات داروهای قاچاق در کشور ۳۵ درصد کاهش پیدا کرده و با توجه به نظارت دقیق تر در داروخانه‌ها و مراکز مجاز میزان کاهش این داروها در داروخانه‌ها به مراتب بیش از ۳۵ درصد است البته هنوز نمی‌توانیم بگوییم صفر شده است اما خیلی کم شده است.

تغییر شکل عرضه داروهای قاچاق
معاون دارویی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: بیشترین داروهای قاچاق و تقلبی مربوط به داروهایی است که به صورت ماهواره‌ای و اینترنتی تبلیغ می‌شوند و به علت برخورد جدی با عرضه کنندگان این داروها مراکز رسمی توزیع داروهای غیر مجاز مانند ناصرخسرو و مانند آن دیگر وجود ندارند.

شانه ساز گفت: علت جمع شدن این بازارهای غیر مجاز این است که بلافاصله با آنها برخورد می‌شود به همین خاطر عرضه کنندگان داروهای قاچاق و تقلبی به این سمت رفته‌اند که با اعلام شماره تلفن داروی تقلبی و قاچاق را در منزل به افراد تحویل دهند و در واقع محل کار نداشته باشند و به این ترتیب می‌توان گفت شکل عرضه داروهای قاچاق در کشور عوض شده است.

مدیر کل نظارت بر داروی وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مهمترین اقلام دارویی که بخش مهمی از داروهای قاچاق را تشکیل می‌دهد، مکمل‌های بدنسازی است که به عنوان دوپینگ و بدنسازی استفاده می‌شوند.

مکمل‌های غیر مجاز بدنسازی حاوی هورمون‌های عقیم کننده
وی گفت: بسیاری از این اقلام نتوانسته‌اند از نظر سلامت و ایمنی و کم بودن عوارض، استانداردهای وزارت بهداشت را بگذارنند و مجوز نگرفته‌اند به همین خاطر به سمت فروش در بازارهای غیر مجاز مثل سالن‌های بدنسازی رو آورده‌اند که توسط افرادی غیر از پزشک و متخصص تغذیه در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد.

شانه ساز افزود: به خاطر عوارض شدید این مکمل‌ها به شرکتهای پخش دارو بخشنامه شده است که مکمل‌های مجاز فقط در داروخانه ها توزیع شود و فروشگاههای عرضه مکمل های بدنسازی جمع شوند و جلوی گسترس این مراکز را گرفته‌ایم اما تقریباً همه مکملهایی که در باشگاهها عرضه می‌شود جزو اقلام غیر مجاز و خطرناک است.

وی ادامه داد:‌ مکمل‌هایی که نتوانسته‌اند از وزارت بهداشت مجوز بگیرند اغلب حاوی مواد دارویی و هورمونهایی مانند آ‌ندروژن و تستسترون هستند که به هیچ وجه نباید در مکمل‌ها باشند.

شانه ساز اضافه کرد: مهمترین عارضه این مکمل‌ها این است که کار کلیه و کبد را مختل می‌کنند و به علت دفع نشدن آب بدن، آب در زیر بافتهای بدن جمع می‌شود و چون بدن فرد باد می‌کند و تصور می‌کند که عضله آ‌ورده است در حالی که به محض قطع کردن مکمل بدن جمع می‌شود در حالی که کلیه و کبد به شدت آسیب دیده‌اند.

توطئه بیوتروریسم علیه ایرانیان جدی است

وی تأکید کرد: عارضه مهم این مکمل‌ها این است که بعد از مدتی از مصرف فرد را نابارور می‌کنند و این مسئله می‌تواند نشانه این باشد که توطئه دیگری علیه ملت ایران در جریان است و می‌خواهند نسل ایرانی را منقرض کنند و این بخشی از بیوتروریسم علیه ایرانیان است که بسیار فراتر و خطرناک‌تر از سودهای اقتصادی فروش این مکمل‌هاست.

معاون دارویی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: ماده دیگری که به فراوانی در این مکمل‌ها وجود دارو کورتن است که همان طور که گفتم با اختلال کار کلیه باعث جمع شدن آب زیر بافت بدن می‌شود و فرد به اشتباه تصور می‌کند که عضله پیدا کرده است در حالی که کلیه و کبد خود را از دست می‌دهد.

وی گفت: برخورد با این پدیده به عهده نیروی انتظامی و معاونت بهداشتی دانشگاههای علوم پزشکی است زیرا تقریباً همه مکمل های بدنسازی که در باشگاههای ورزشی عرضه می‌شوند، قاچاق و غیر مجاز هستند و سازمان تربیت بدنی نیز در این زمینه مسئول است و البته با توجه به اینکه عرضه دارو غیر از داروخانه جرم است اگر به سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی گزارش شود اقدامات قانونی برای برخورد با این تخلف انجام می‌شود.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
کمپانی phdانگلیس مکملای فوق العاده ای داره که در بعضی از محصولاش از پروتیین شیر بوفالو استفاده میکرد اوایل تو ایران محصولاتش اصل بودن ولی الان دیگه به تاریخ پیوسته از دم تقلبیه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اقا من میخام بالا سینه خوب بشه و عضله بیاره

به نظرتون غیر پرس بالا سینه و پرس بالا سینه با دمبل دیگه چی بزنم خوب میشه .

اگه هر روز پرس بالا سینه را بزنم اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد یا طبق برنامه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سلام مهدی اقا راستش چند ماهه بدنسازی کار میکنم ولی زیاد سینه هام رشد نکرده به نظر شما چیکار کنم که سینه هام خوب رشد کنه چجوری بزنم چی بزنم؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی اقا راستش چند ماهه بدنسازی کار میکنم ولی زیاد سینه هام رشد نکرده به نظر شما چیکار کنم که سینه هام خوب رشد کنه چجوری بزنم چی بزنم؟

سلام

حتما سبک میزنی یا بدنت به اون وزنه ای که میزنی عادت کرده

وزنتو سنگین کن .و یه یار کمکی همیشه بالاسرت باشه

همیشه هم اینطوری وزنه سنگین نزن اینو گفتم که سینهات از این تکرار همیشگی در بیاد

و حتما نتیجه میده

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
من یه سوال دارم استاد
من 5-6 ساله که بدنسازی می کنم .. البته نه به طور حرفه ای..
بین این مدت خیلی وقت ها ول کردم و بعد از مدتی باز شروع کردم.. البته بیشتر واسه این ورزش می کنم که هیکلم بد نشه و چاق نشم و رو فرم باشم
الان باز بعد از 8 ماهی دوری 1 ماهی میشه شروع کردم.. چون گفتم قبلا کار می کردم خیلی زود بدنم خودشو نشون میده و برمی گرده
---
راستش من می خوام بیشتر تمرکز کنم رو خطی کردن عضلاتم
چون الان بیشتر حجمی هستن به نظر شما چیکار کنم تا خطی بشن
--
اینکارا رو هم انجام میدم :
فاصله بین ست ها رو خیلی کم کردم ..
تقریبا روزی 1000 متر می دوم به ط.وری که خیس عرق میشم.. انگار کردنم تو آب:دی
--
می خوام یه کیسه بوکس هم بگیرم تو خونه کار کنم به نظر شما خوبه .. اینو هم بگم که مثلا من وقتی دارم بدنسازی کار می کنم مثلا صبح بدنسازی کار کردم . شب وایمستم یه 15 دقیقه ای مشت زنی با خودم تمرین می کنم ..
چون نیم خوام هیکلم پفکی بشه .. همچین دوست دارم سخت بشه.. مثل کشتی گیرا
ممنون میشم راهنمایی کنید

---

هیکل من تقریبا اینجوریه -- البته نه مثل این :D - منظورم نوع بدن هست که حجمی هستن ..مطمئنم منظورم رو گرفتین

مشاهده پیوست 188702

من می خوام مثل این بشه .. خطی. باز هم می گم من حرفه ای کار نیستم

مشاهده پیوست 188703

Last edited:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من یه سوال دارم استاد
من 5-6 ساله که بدنسازی می کنم .. البته نه به طور حرفه ای..
بین این مدت خیلی وقت ها ول کردم و بعد از مدتی باز شروع کردم.. البته بیشتر واسه این ورزش می کنم که هیکلم بد نشه و چاق نشم و رو فرم باشم
الان باز بعد از 8 ماهی دوری 1 ماهی میشه شروع کردم.. چون گفتم قبلا کار می کردم خیلی زود بدنم خودشو نشون میده و برمی گرده
---
راستش من می خوام بیشتر تمرکز کنم رو خطی کردن عضلاتم
چون الان بیشتر حجمی هستن به نظر شما چیکار کنم تا خطی بشن
--
اینکارا رو هم انجام میدم :
فاصله بین ست ها رو خیلی کم کردم ..
تقریبا روزی 1000 متر می دوم به ط.وری که خیس عرق میشم.. انگار کردنم تو آب:دی
--
می خوام یه کیسه بوکس هم بگیرم تو خونه کار کنم به نظر شما خوبه .. اینو هم بگم که مثلا من وقتی دارم بدنسازی کار می کنم مثلا صبح بدنسازی کار کردم . شب وایمستم یه 15 دقیقه ای مشت زنی با خودم تمرین می کنم ..
چون نیم خوام هیکلم پفکی بشه .. همچین دوست دارم سخت بشه.. مثل کشتی گیرا
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام

اگه میخوای بدنت رو خشک کنی باید **** بگیری

و از مکمل آمینو و آرژنین و C4و گلوتامین استفاده کنی

مشت زنی ایرادی نداره ولی به شرطی که دیگه زیاد نشه

الان تو این دوره زمونه همه بدن فیتنس و خشک و خوشگل رو دوس دارن تا اینکه بدن پف دار و هیکل کنده

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اقا من میخام بالا سینه خوب بشه و عضله بیاره

به نظرتون غیر پرس بالا سینه و پرس بالا سینه با دمبل دیگه چی بزنم خوب میشه .

اگه هر روز پرس بالا سینه را بزنم اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد یا طبق برنامه

هیچ وقت به هیچ عضله ای تو هفته بیشتر از 2بار یا 1بار فشار نیار و روش تمرین نکن

چون بدتر عضله اون قسمت ضعیف تر میشه

هفته ای یه بار تمرین بده ولی تمرین سنگین و 5روز بهش استراحت بده ببین چه رشدی میکنه

به عضله باید فرصت ریکاوری داد تا رشد کنه نه اینکه پشت سر هم بزنی بگی بزار بزرگ بشه

رشد عضله موقع وزنه زدن نیست

وقتی میخوابی شب عضلاتت رشد میکنه

قفسه سینه دمبل و کراس اوور از پایین و بالا و فلای

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
پس وزنم رو سنگین کنم ویار کمکی کنارم باشه!چقذ طول میکشه اثر کنه؟ برنامه ای ندارین تا زودتر سینه هام رشد کنن ممنون میشم!!!!

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام

اگه میخوای بدنت رو خشک کنی باید **** بگیری

و از مکمل آمینو و آرژنین و C4و گلوتامین استفاده کنی

مشت زنی ایرادی نداره ولی به شرطی که دیگه زیاد نشه

الان تو این دوره زمونه همه بدن فیتنس و خشک و خوشگل رو دوس دارن تا اینکه بدن پف دار و هیکل کنده

lممنون
غیر از مصرف این مکمل ها راهی نیست
چون تا حالا مکملی مصرف نکردم
--

و سوال دیگه

1- این که می گن کیسه بوکس باعث میشه عضله ها آب بیارن درسته؟؟

2- مشت زنی کار کردن جدا از بدن سازی - مثلا صبح بدن سازی کار می کنم و شب یه 15 دقیقه ای مشت زنی و طناب - که باعث میشه خیلی عرق کنم
باعث خشکا شدن عصلات میشه منظورم همون خطی بشن

بالا