amir_aloneboy77
Registered User
مقدار پروتیین مورد نیاز شما در بدنسازی برابر1گرم پروتیین ضربدر وزن بدن به پوند ...نقل از کتاب بزرگ بدنسازی نوشته دکترنیک اوانس جراح ارتوپد و مدل و مربی بدنسازی برجسته
مقدار پروتئین موردنیاز در روز؟
مقدار پروتیین مورد نیاز شما در بدنسازی برابر1گرم پروتیین ضربدر وزن بدن به پوند ...نقل از کتاب بزرگ بدنسازی نوشته دکترنیک اوانس جراح ارتوپد و مدل و مربی بدنسازی برجسته
مقدار پروتئین موردنیاز در روز؟
سلام مهدی اقا راستش چند ماهه بدنسازی کار میکنم ولی زیاد سینه هام رشد نکرده به نظر شما چیکار کنم که سینه هام خوب رشد کنه چجوری بزنم چی بزنم؟
سلام
من یه سوال دارم استاد
من 5-6 ساله که بدنسازی می کنم .. البته نه به طور حرفه ای..
بین این مدت خیلی وقت ها ول کردم و بعد از مدتی باز شروع کردم.. البته بیشتر واسه این ورزش می کنم که هیکلم بد نشه و چاق نشم و رو فرم باشم
الان باز بعد از 8 ماهی دوری 1 ماهی میشه شروع کردم.. چون گفتم قبلا کار می کردم خیلی زود بدنم خودشو نشون میده و برمی گرده
---
راستش من می خوام بیشتر تمرکز کنم رو خطی کردن عضلاتم
چون الان بیشتر حجمی هستن به نظر شما چیکار کنم تا خطی بشن
--
اینکارا رو هم انجام میدم :
فاصله بین ست ها رو خیلی کم کردم ..
تقریبا روزی 1000 متر می دوم به ط.وری که خیس عرق میشم.. انگار کردنم تو آب:دی
--
می خوام یه کیسه بوکس هم بگیرم تو خونه کار کنم به نظر شما خوبه .. اینو هم بگم که مثلا من وقتی دارم بدنسازی کار می کنم مثلا صبح بدنسازی کار کردم . شب وایمستم یه 15 دقیقه ای مشت زنی با خودم تمرین می کنم ..
چون نیم خوام هیکلم پفکی بشه .. همچین دوست دارم سخت بشه.. مثل کشتی گیرا
ممنون میشم راهنمایی کنید
اقا من میخام بالا سینه خوب بشه و عضله بیاره
به نظرتون غیر پرس بالا سینه و پرس بالا سینه با دمبل دیگه چی بزنم خوب میشه .
اگه هر روز پرس بالا سینه را بزنم اشکالی نداره و مشکلی پیش نمیاد یا طبق برنامه
سلام
اگه میخوای بدنت رو خشک کنی باید **** بگیری
و از مکمل آمینو و آرژنین و C4و گلوتامین استفاده کنی
مشت زنی ایرادی نداره ولی به شرطی که دیگه زیاد نشه
الان تو این دوره زمونه همه بدن فیتنس و خشک و خوشگل رو دوس دارن تا اینکه بدن پف دار و هیکل کنده