• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
بچه هل یه سر به اینجا بزنید قیمت مکملاش خیلی ارزونه...عجیبه تازه میگه لیبل وزارت بهداشتم دارهunlimate-iran.blogfa.com میگه نماینده این شرکت امریکاییه.. اینم مال نمایندگی شرکت بلغارستانیه اتلتیکه که تو داروخانه ها عرضه میشه و محصولاتش فوق العاده اند تا الان همه راضی بودن ازش www.bestmokamel.blogfa.com:D

داداش این هنوز اصلا قیمت مکمل هارو نزده که اصلا مکملی تو وبلاگ نزاشته !!

چجوری میگی ارزون میده

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
جالبه

این یک کماندوی ساده آمریکایی هستش

مشاهده پیوست 181329

اینم کماندو های ایرانی
مشاهده پیوست 181330

مشاهده پیوست 181333
البته این بحث سیاسی نیست فقط برای مقایسه گذاشتم
............................................................................................................

البته یکم اغراق شده مهدی از هر 1000 تا هم یکش اینطوری حجیم و کاته

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
البته یکم اغراق شده مهدی از هر 1000 تا هم یکش اینطوری حجیم و کاته

تو ایران اگه یه سرباز بدنساز هم داشته باشیم اونقدر لباس بدفرم بهشون میپوشونن که بدتر بدریخت هم میشه

تو ایران هم هست ولی ارزشی براش نمیزارن

lva7x7wz1bo4t9sgfhv.jpg

با این شکم میخواد چیکار کنه

فقط بلدن بخورن و زیر اب بزنن شاید به درجه ای رسیدن

البته همشون هم اینجوری نیستن .

همه این چیزایی که مینویسم فقط به خاطر مقایسه بوده وهیچ منظور دیگه ای ندارم :D

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
داش مهدی اینو گفتم unlimate-iran.blogfa.comاون یکی چند روزه دیگه میذاره مکملاشو.شما که تو مکملات اتلتیک نبود:happy:

wow

Registered User
لایک‌ها
13
تو ایران مگه نمایندگی میدن؟
و اینها مگه میزارن کسی نمایندگی بزنه؟

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
تو ایران اگه یه سرباز بدنساز هم داشته باشیم اونقدر لباس بدفرم بهشون میپوشونن که بدتر بدریخت هم میشه

تو ایران هم هست ولی ارزشی براش نمیزارن

مشاهده پیوست 181411

با این شکم میخواد چیکار کنه

فقط بلدن بخورن و زیر اب بزنن شاید به درجه ای رسیدن

البته همشون هم اینجوری نیستن .

همه این چیزایی که مینویسم فقط به خاطر مقایسه بوده وهیچ منظور دیگه ای ندارم :D

عمو اینا یه رنگ بدن بزنن برن رو سکو توی استانی های ایران همه مدال میارن

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اونایی که مجوز دارند و نمایندگیه مکملهای خارجیند---- اریا تن ورز پویا نمایندگی مکمل های اپتیمم امریکا تو ایران.شرکت تدارک کالای سبز نماینده مکمل pvlکانادا تو ایران--شرکت رویین تن که جدید التاسیس نمایندگی مکمل اتلتیک بلغارستان{محتوا و بسته بندیش بینظیره}-شرکت جهان پهلوان نمایندگی مکمل دوریا یتس امریکا که فکر کنم باطل شد مجوزش.. اوشه نیرو نمایندگی ماسل جویس

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اکسیر بدنسازان جوان - محصولات ساترن
شیر پویان - محصولات PNC
پارس مکمل - محصولات ویدر weider
لیان اسا - محصولات gensan

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
برادران من این مطالبو از سایتای مختلف جمع کردم برای کسایی که دوست ندارن مکمل بخرن یا حالا از اثراتش میترسن یا دوست دارن کنارش از مکملا و معجون های دیگه ای استفاده کنند

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
جوانه گندم 3 بسته
پودر ذرت 2 بسته
بیسکویت ساقه طلایی 1 عدد
شکر نیم کیلو
مخمر آبجو 2 شیشه کوچک
سرلاک 1 قوطی
پودر کاکائو یا وانیل سویا 3 بسته

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
جوانه گندم
سويا
نشاسته
کاکاؤو
نيدو
پودر سفيده تخم مرغ
اين مجون با شير يا آب ميتونه مصرف بشه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
طرز تهیه ی معجون مگامس:

مواد لازم:
1- خرما 100 گرم
2- آرد جوانه ی گندم50 گرم (حدود 5 قاشق غذا خوری)
3- تخم مرغ 1 عدد
4- موز 1 عدد
5-شیر نیم لیتر
6- عسل 2 قاشق غذا خوری
7- یخ به مقدار لازم

طرز تهیه: این مواد را داخل مخلوط کن ریخته تا کاملا همگن شده میل نمایید

توضیحات: آرد جوانه ی گندم را می توانید در اکثر دارو خانه ها بیابید ،قیمت بسته ای حدود 600 تومان

ارزش غذایی: 40 گرم پرتئین، 180 گرم کربوهیدرات،27 گرم چربی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
مواد لازم :
1- شیره خرما
2-شیره کنجد
3-کره گیاهی
3- مخمر آبجو ( ترجیحا مارک Efes یا tuborg ) به خاطر کیفیت بالا
طرز تهیه :
شیره خرما رو با شیره کنجد وکره گیاهی قاطی کنید یکم بزارید رو گاز گرم شه یه 5 دقیقه. بعد دماش که خوابید بزارید تو یخچال یه نیم ساعتی . الان یه چیزی مثل شکلات خرمایی آماده شده . ولی طرز خوردنشم شرطه ، یه جرعه مخمر بزنید یه لقمه معجون که راحتم بره پایین . دوستان این روش تضمینیه برای افزایش وزن فقط زیاد استفاده نکنید 1 وعده در روز کافیه .

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
شیر یه لیوان
موز یک عدد
پودر مخمرجو یک قاشق
فندق 10 تا
گردو 5 تا
پودر کاکاءو یه قاشق چای خوری
عسل سه قاشق چای خوری
خرما 5تا
تخم مرغ آب پز یک عدد
کنجد دو قاشق

همه شون رو میریزی تو مخلوط کن بعد از اینکه خوب مخلوط شد میزنی تو رگ. اگه یه ماه این معجون رو بخوری فکر کنم 10کیلو حجم بیاری.

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
این معجون به شما انرزی و افزایش وزن میده:
-300گرم آرد نخود.
-700گرم آرد جو (نشاسته جو).
-2قوطی شیر خشک.
-100گرم کاکائو یا نسکافه.
این مواد رو همه رو با هم مخلوط کنید و تو یه قوطی مکمل 2کیلویی بریزید و میتوانید روزانه 2 تا 4 پیمانه همراه با شیر و شکر میل کنید.
مزیت : مانند معجونهای دیگر زیاد طبع گرم نداره!!
معایب: ممکن است کمی یبوست زا باشد (البته با مصرف میوه جات و سبزیجات تازه این مشکل از بین میرود!!)

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
معجون شامل : شير +موز+ سويا + جوانه گندم + جوانه ماش + عسل + خرما و پودر نارگيل

شما بايد سويا را ابتدا آب پز كنيد و سپس با شير و بقيه موارد در دستگاه مخلوط كن مخلوط نموده و بعد از تمرين ميل كنيد تا تمام معجون جذب بشه

همچنين ميتوانيد بجاي عسل از شكر هم استفاده نموده ولي عسل بهتره

شير+جوانه گندم +جوانه ماش + سويا منابع غني و كاملا طبيعي پروتئين هستند
موز+خرما+عسل و يا شكر هم جزو مواد طبيعي انرژي زا هستند كه بعد از تمرين اگر مصرف شوند كاملا جذب بدن ميشوند.

اميدوارم از اين معجونه 8 معجزه لذت ببريد:گل رز:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
چند وعده ی غذایی پیشنهادی برای بلافاصله بعد از تمرین:

1 یک تا دو لیوان شیر کم چرب و 10 عدد خرما و یک عدد سیب زمینی پخته 10 عدد سفیده ی تخم مرغ

2 یک تا دو لیوان شیر کم چربی سه قاشق پودر پروتئین یک عدد موز 5 عدد خرما یک عدد سیب زمینی پخته

3 یک یا دو لیوان شیر کم چربی دو قاشق عسل 10 عدد سفیده ی تخم مرغ کمپوت اناناس ده قاشق برنج

4 یک تا دو لیوان شیر کم چرب پودر حاوی مکمل کربوهیدرات یکی از انواع WEIGHT GAINER 5 عدد سفیده ی تخم مرغ و یک عدد سیب زمینی پخته

5 500 گرم سیب زمینی پخته 5 عدد خرما 10 عدد سفیده ی تخم مرغ

6 200 گرم برنج کته همراه با یک عدد سینه ی مرغ یک عدد موز

7 150 گرم عدس یک عدد موز 10 عدد خرما

بدون توجه به این که کدام برنامه ی بالا را انتخاب میکنید مصرف 5 تا 10 قرص امینو اسید (بر حسب قدرت ان) را بلافاصله بعد از تمرین به شما توصیه میکنیم .

harder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز خسته نباشید همه گفتند بیام پیش شما برای مشاوره گفتم از شما سوال بپرسم شاید به جواب برسم

بنده 5 ماه پیش 146 کیلو بودم با قد 189 الان بعد از 5 ماه با **** و ورزش ( بدنسازی البته به صورت چربی سوزی زیر نظر مربی ) وزنم رو به 99 کیلو رسوندم خیلی لاغرتر از کسی به نظر میرسم که 99 کیلو وزن داره علتش هم به نظرم قد و درشت بودن استخوان هام هستش .. الان 1 ماهی هست به گفته ی مربی کراتین مصرف میکنم روزی 10 گرم قبل و بعد تمرین (البته بودن بارگیری) و گلوتامین 5گرم صبح ها ناشتا و بلافاصله بعد تمرین 5 گرم همراه با کراتین مصرف میکنم میخواستم بدونم کاری که میکنم درست هست ؟ شکم هنوز دارم اما خیلی شل و وله زیرشم هیچی نیست خیلی اذیتم میکنه راهی داره تا شکم رو فرم بیاد و عضلانی بشه ؟ الان 1 ماه با این مکمل ها فقط بالا تنه هیکلم رو فرم اومده یعنی سینه شانه و سر شانه و کول پایین تنه هم کار میکنم اما در اون حد تاثیری ندیدم ! مربی میگه 3 بسته باید مصرف کنی ( هر کدوم 250 گرمی هستند برای شرکت الیمپ ) بعد باید 1 مدت دست نگه داری برای 10 روز دیگه هم میخواد بهم آمینو بده ( BCAA برانچامین برای شرکت الیمپ رو که میگه این هم امینو اسید هست به صورت پودری ) میخوام بدونم تاثیر داره ؟ دوباره چاقم نکنه ؟ و این که شما چه مکملی پیشنهاد میدید که سریع به عضله سازی برسم و هیکلک خوشگل تر بشه واز همه مهم تر چاق نکنه البته وزن بده مشکلی نیس اما وزن عضله بده نه چربی !! و اینکه شما آمینو 9000 300 قرصی باری شرکت الیمپ رو برای فروش دارید ؟ ممنون میشماگه راهنمایی زیادی هم دارید که برام موثر باشه بهم بگید خیلی در عذابم زندگی برام حروم شده مربی میگه الان باز هم چربی دارم( چربی قهوه ای ) که سخت آب میشن و چاره اش داروی چربی سوز CLA هستش !!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام دوست عزیز خسته نباشید همه گفتند بیام پیش شما برای مشاوره گفتم از شما سوال بپرسم شاید به جواب برسم

بنده 5 ماه پیش 146 کیلو بودم با قد 189 الان بعد از 5 ماه با **** و ورزش ( بدنسازی البته به صورت چربی سوزی زیر نظر مربی ) وزنم رو به 99 کیلو رسوندم خیلی لاغرتر از کسی به نظر میرسم که 99 کیلو وزن داره علتش هم به نظرم قد و درشت بودن استخوان هام هستش .. الان 1 ماهی هست به گفته ی مربی کراتین مصرف میکنم روزی 10 گرم قبل و بعد تمرین (البته بودن بارگیری) و گلوتامین 5گرم صبح ها ناشتا و بلافاصله بعد تمرین 5 گرم همراه با کراتین مصرف میکنم میخواستم بدونم کاری که میکنم درست هست ؟ شکم هنوز دارم اما خیلی شل و وله زیرشم هیچی نیست خیلی اذیتم میکنه راهی داره تا شکم رو فرم بیاد و عضلانی بشه ؟ الان 1 ماه با این مکمل ها فقط بالا تنه هیکلم رو فرم اومده یعنی سینه شانه و سر شانه و کول پایین تنه هم کار میکنم اما در اون حد تاثیری ندیدم ! مربی میگه 3 بسته باید مصرف کنی ( هر کدوم 250 گرمی هستند برای شرکت الیمپ ) بعد باید 1 مدت دست نگه داری برای 10 روز دیگه هم میخواد بهم آمینو بده ( BCAA برانچامین برای شرکت الیمپ رو که میگه این هم امینو اسید هست به صورت پودری ) میخوام بدونم تاثیر داره ؟ دوباره چاقم نکنه ؟ و این که شما چه مکملی پیشنهاد میدید که سریع به عضله سازی برسم و هیکلک خوشگل تر بشه واز همه مهم تر چاق نکنه البته وزن بده مشکلی نیس اما وزن عضله بده نه چربی !! و اینکه شما آمینو 9000 300 قرصی باری شرکت الیمپ رو برای فروش دارید ؟ ممنون میشماگه راهنمایی زیادی هم دارید که برام موثر باشه بهم بگید خیلی در عذابم زندگی برام حروم شده مربی میگه الان باز هم چربی دارم( چربی قهوه ای ) که سخت آب میشن و چاره اش داروی چربی سوز CLA هستش !!

سلام

کراتین رو نمیخواد مصرف کنی

این چهار تا چیز رو میگم مصرف کن

اولی آمینو اسید شاخه ای روزی حداقل 15الی 18

ال کارنتین

وگلوتامین و نیتریکس اکساید

اینا رو مصرف کن با 1ساعت روزی تمرین

بعد از غذاهای سرخ کردنی هم پرهیز کن

ببین بدنت چقدر خشک میشه و عضلانی

بعد 2ماه با اینا نتیجه میگری

بالا