• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Seday paye ab :
دوستان عزيز استفاده از مكمل ها ضرري نداره؟؟/ با اين كه مارك هاي تغلبي زياد شده كه پدر كبد و كليه رو در ميارن من خودم در طول 2 سالي كه كار كردم استفاده نكردم وزنم هم خوب اضافه شد ولي به يك ايست افزايش وزن رسيدم روي 70 موندم در ضمن كسي هستم كه به سلامتي خيلي اهميت ميدم و به خاطر هيكل بزرگ نمي خوام سلامتي خودم رو به خطر بندازم در ضمن 16 ساله و قد1.78
لطفا اگر ضرر نداره بگيد اگر بخوام با كراتين شروعكنم مارك و قيمت رو لطف كنيد
اگه وزن شما بالا نمیره , باید وزنه هایی که میزنی سنگین تر کنی, تعداد ست ها رو کم کن و وزنه ها رو زیاد کن.

سعی کن هفته ای 3 جلسه تمرین کنی.اسکات پا حتما تو برنامه ی تمرینت باشه چون جریان خون رو بهتر میکنه تو بدن و عضلاتت رشد بهتری خواهند داشت.

قرص مولتی ویتامین روزی 1 عدد , وسط نهار, کپسول FEFFOL روزی 1 عدد بعد از نهار.

این کپسول دارای اهن هست و اصلا ضرری نداره.

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
به نقل از hamedsullivan :
کدوم قسمت از بدن شما چربی داره؟؟
من ران وتا قسمتی ساق پا هام خیلی عجیبه نه؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
در مورد بعضی از هورمونها استفاده از اونها در مرحله ای که مدت مصرف کوتاه با شه . باقطع مصرف یکسری از عوارض برگشت پذیره ولی در دوره های طولانی هر گز برگشت پذیر نیست.
hamedsullivanجان اگه از قبل هم مشکل ریزش مو داشتی در عمل تیشه به ریشه موهات زدی . چون یکی از عوامل ریزش مو در بدن افزایش هورمون تستوسترون بدن انسانه که تبدیل به دی هیدرو تستوسترون میشه و با افزایش سطح چربی موهای سر باعث ریزش میشه و شما هم با افزایش این عامل خطرساز کمک به اون در ریزش موهات کردید.
Seday paye ab دوستان عزيز استفاده از مكمل ها ضرري نداره؟؟/ با اين كه مارك هاي تغلبي زياد شده كه پدر كبد و كليه رو در ميارن من خودم در طول 2 سالي كه كار كردم استفاده نكردم وزنم هم خوب اضافه شد ولي به يك ايست افزايش وزن رسيدم روي 70 موندم در ضمن كسي هستم كه به سلامتي خيلي اهميت ميدم و به خاطر هيكل بزرگ نمي خوام سلامتي خودم رو به خطر بندازم در ضمن 16 ساله و قد1.78
لطفا اگر ضرر نداره بگيد اگر بخوام با كراتين شروعكنم مارك و قيمت رو لطف كني
دوست عزیزم متاسفانه طیف بسیار زیادی از مکملهای داخل کشور به مقدار زیاد تقلبی میباشد و در بیشتر آنها از هورمونها به صورت محلول استفاده شده است پس باید حتما مارکی را انتخاب کنید که مطمئن از خلوص آن باشید
در مورد کراتین هم باید بگویم که عمل اصلی کراتین در بدن ورزشکار افزایش قدرت و توان عضلانی ورزشکار در تمرینات می باشد و معمولا با حجم رابطه مستقیم ندارد .اما در بسیاری از کراتینهای موجود در بازار هورمونهای رشد و متیل تستوسترون اضافه میشود که با مصرف اون یک رشد 10 کیلویی پیش می آید.
برای شما (1.78 و وزن70 ) در عمل در حالت طبیعی شما 8 کیلو کمبود وزن دارید به نظر من اول بایک **** غذایی (6 وعده در روز ) و همچنین یکسری ویتامینها و مواد معدنی و در مرحله بعد یک مکمل مثل Whey پروتئین خوب ومطمئن جواب می گیرید.
من یک سوال داشتم قد من 186 هستش و همیتن الان 83 هستم و بعضی قسمت های بدنم چربی داره ولی نه زیاد به نظر شما چه رژیمی بگیرم و چه ورزش هایی رو انجام بدم

اگر به بدنسازی علاقه دارید و میتونید مرتب ورزش کنید با اومدن به این ورزش به راحتی سطح چربی بدنتون را کنتل می کنید .(تمرینات و دستوراتی که بالا گفتم خیلی موثره.)

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از AB+ :
من ران وتا قسمتی ساق پا هام خیلی عجیبه نه؟
با عرض معذرت از دیگر اساتید توصیه من قبل از اسکات استفاده از تمرینات هوازیه (دویدن ) و سپس اسکات

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از roje_aria79 :
با عرض معذرت از دیگر اساتید توصیه من قبل از اسکات استفاده از تمرینات هوازیه (دویدن ) و سپس اسکات
با تشکر از شما ولی فکر کنم که دویدن از افزایش حجم جلوگیری میکنه مگر اینکه دویدن به صورت سرعتی و در زمان کوتاه باشه.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
با تشکر از شما ولی فکر کنم که دویدن از افزایش حجم جلوگیری میکنه مگر اینکه دویدن به صورت سرعتی و در زمان کوتاه باشه.
منم می دونم دوست عزیز ولی چون ایشون از چربی ران و باسن شکایت کرده بود من این مطلب راگفتم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از roje_aria79 :
منم می دونم دوست عزیز ولی چون ایشون از چربی ران و باسن شکایت کرده بود من این مطلب راگفتم
اخ ببخشید من فکر کردم پاهاش لاغره !!!! , حرف شما کاملا تایید میشه.

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دست همه شما دوستان درد نکنه راستش من تا 3 ماه دیکه به علت کمبود وقت نمی تونم برم باشگاه ولی من حدودا روزی 30 تا 45 دقیقه برای رفتن به کلاس و کار های دیگم پیاده روی می کنم به نظر شما بهتره این را بصورت دو ودر زمان کوتاه تر انجام بدم

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از AB+ :
دست همه شما دوستان درد نکنه راستش من تا 3 ماه دیکه به علت کمبود وقت نمی تونم برم باشگاه ولی من حدودا روزی 30 تا 45 دقیقه برای رفتن به کلاس و کار های دیگم پیاده روی می کنم به نظر شما بهتره این را بصورت دو ودر زمان کوتاه تر انجام بدم

سلام دوست خوبم .
این بستگی به هدفت داره که چی باشه . آیا اضافه وزن ( چربی ) داری و میخوای از دست بدی یا نه دوست داری با اضافه کردن عضله وزن بدنت رو بالا ببری.
به هر حال بهترین روش برای نتیجه گرفتن در هر دو مورد این روشه :
روش تمرین هوازی به صورت اینتروال . این مخصوص شمایی هست که وقت کم داری و فرصت زیادی برا ورزش نداری.
به این صورت که همش دقیقه از وقتت رو میگیره .
یه مسیر رو انتخاب میکنی. حدود 300 متر به صورت متعادل میدوی و بعد 100 متر رو با سرعت و به صورت انفجاری شروع به دویدن میکنی. همینطور تا 5 دور این سیکل رو ادامه میدی که گمون نکنم بیشتر از 20 یا 30 دقیقه بشه .
درصد چربی سوزی این سیستم فوق العاده بالاست . به خصوص اگه صبح قبل صبحانه باشه 200% افزایش سوخت و ساز داری. و درصد عضله سازیش هم به دلیل حرکات انفجاری بالاست .
اگه به دونده های دوی 100 متر دقت کنی متوجه میشی دلیل این حرفم چیه !
موفق باشی .... :happy:
البته تغذیه هم مهمه : سری به این بزن :

http://lahijweb.blogsky.com/?PostID=31
http://lahijweb.blogsky.com/?PostID=24

AB+

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
مرسی از راهنمایی شما از فردا این عمل رو انجام می دم ببین چی میشه

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشيد مصرف مكمل مجازه يا نه لطفا يه مارك مطمئن بگيد

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از Seday paye ab :
ببخشيد مصرف مكمل مجازه يا نه لطفا يه مارك مطمئن بگيد
مصرف مکمل مجازه ولی طبق برنامه و دوره .

مارک خاصی مد نظرم نیست ولی اگه کسی رو خارج از کشور داری بگو واست بفرسته , چون اینایی که ایران دارن اکثرا تقلبیه

و دوباره پر شده , ویا سخت اصلش گیر میاد.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مصرف مکمل مجازه ولی طبق برنامه و دوره .

مارک خاصی مد نظرم نیست ولی اگه کسی رو خارج از کشور داری بگو واست بفرسته , چون اینایی که ایران دارن اکثرا تقلبیه

و دوباره پر شده , ویا سخت اصلش گیر میاد.

نظر دوستمون رو تا حدودی قبول دارم .
تو همه چیز تقلب هست ! تا جایی که من دیدم یخچال 4 سال کار کرده رو جای اکبند قالب میکنن ! یه قوطی مکمل که جای خودشو داره ...
ولی در پاسخ بخ سوال دوست خوبم بگم که مارک های ویدر و مکس ماسل معتبر هستن . ولی یه سری مکمل هم در داخل و با پروانه وزارت بهداشت به بازار اومده که هر کسی مصرف کرده راضی بوده . ولی به پای محصو.لات ویدر نمیرسه . مثل جنسان یا PNC .
موفق باشی . :happy:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و تشكر از زحمات دوستان قسمت بدن سازي
فعاليت من تو پرشين تولز در قسمت پاكت پي سي هست
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=14044&page=170
اگه يه موقع پاكت پي سي خريديد ما در خدمتيم
الان يه مدتي ميخوام بدن سازي كار كنم تو گوگل يه سرچ زدم اينجارو پيدا كردم
اب در كوزه ما ....
به هر حال اميدوارم نيازم از اينجا تامين كنم
وضعيت بدني من :قد 183 وزن 70 سن 24
من يه برنامه بدن سازي مي خاستم كه ضد رشد قد و افزايش حجم بدني رو شامل بشه
البته يه برنامه اي بهم دادن اما به نظرم خيلي مبتدي و بسياري از دستگاه هارو شامل نميشه
اگه لطف كنيد به برنامه كامل مثل مورد پايين بديد ممنون ميشم
اگه هم نميشه يه سايتي معرفي كنيد
من يه سايت خوب پيدا كردم اما 2000 تومان فعال ساز ميخواد (درد سر)
http://www.mahvareh.net/forumdisplay.php?f=208

برنامه به مدت يك ماه
روز اول: 5 دقيقه
1=پرس سينه هالتر 10*3
2=پرس بالا سينه هالتر 10*3
3=زير بغل پلاور دستگاه 8*3
4=زير بغل سيم كش دست برعكس 8*3
5=جلو بازو هالتر 8*3
6=پشت بازو سيم كش 10*3
7=شكم در صورت تمايل 30*3

روز دوم: 5 دقيقه
1=پرس پا 12*3
2=جلوپا 10*3
3=پشت پا خوابيده 10*3
4=پرس سر شانه هالتر از جلو 8*3
5=كول هالتر 8*3
6=شناي سوئدي 8*3
7=شكم در صورت تمايل 30*3

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوست عزیز برنامه ای که داری افتضاحه !!!

کی اینو داده؟؟؟؟

در ضمن قد شما 1.83 هست , یعنی میخوای قدت بلند تر نشه؟؟؟؟؟!!!!

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از XONIX_JAM :
سلام و تشكر از زحمات دوستان قسمت بدن سازي
وضعيت بدني من :قد 183 وزن 70 سن 24
من يه برنامه بدن سازي مي خاستم كه ضد رشد قد و افزايش حجم بدني رو شامل بشه
البته يه برنامه اي بهم دادن اما به نظرم خيلي مبتدي و بسياري از دستگاه هارو شامل نميشه
اگه لطف كنيد به برنامه كامل مثل مورد پايين بديد ممنون ميشم
برنامه به مدت يك ماه
روز اول: 5 دقيقه
1=پرس سينه هالتر 10*3
2=پرس بالا سينه هالتر 10*3
3=زير بغل پلاور دستگاه 8*3
4=زير بغل سيم كش دست برعكس 8*3
5=جلو بازو هالتر 8*3
6=پشت بازو سيم كش 10*3
7=شكم در صورت تمايل 30*3

روز دوم: 5 دقيقه
1=پرس پا 12*3
2=جلوپا 10*3
3=پشت پا خوابيده 10*3
4=پرس سر شانه هالتر از جلو 8*3
5=كول هالتر 8*3
6=شناي سوئدي 8*3
7=شكم در صورت تمايل 30*3

سلام دوست خوبم
راستش در صورتی که شما مبتدی باشی و تازه تمرینات با وزنه رو شروع کرده باشی ( حتی بعد از یه وقفه ) این برنامه چندان هم ایرادی نداره . در واقع برنامه 2 روز در هفته سبک ترین نوع برنامه ایه که میشه برا یه کسی که تازه شروع کرده در نظر گرفت و حرکات ترکیبی وزنه آزاد رو هم برای پایه ریزی در نظر گرفته . در واقع دلیل نمیشه چون یه برنامه از دستگاه های رنگ و وارنگ تشکیل نشده مبتدی و ساده باشه . من خودم شاید تو تمریناتم فقط و فقط از 2 یا 3 دستگاه استفاده میکنم و بقیه تمریناتم با وزنه آزاده . حالا که اینطور شد اینو هم بگم که تمرین با وزنه آزاد و حرکات ترکیبی چون چندین گروه عضلانی رو تحریک میکنه و اونا رو به کار وا میداره ترشح هورمون رشد بیشتری رو حاصل میکنه . یعنی اسکوات کجا و جلوران دستگاه کجا ! ( هر کدوم در جای خودشون با اهمیت هستن )
و اما شما گفتی که ضد حجم و افزایش قد ؟! مگه ممکنه ؟!
افزایش قد یه روند طبیعی رو طی میکنه که با ورزش و تغذیه میشه به پیشرفتش کمک کرد . البته اگه به طور غیر طبیعی رشد زیادی داشته باشه که اونم نادره باید به پزشک متخصص مراجعه کرد . ولی کلا تو ورزش ما ( پاورلیفتینگ ) که اینجوریه : میگن کسایی که تو سن رشد هستن نباید زیر اسکوات های سنگین برن یا لیفت های سنگین بکشن و یا حتی پرس های بالای سر رو سرپا انجام بدن . چون تو رشد قد تاثیر میزاره . بالعکس باید از حرکت بارفیکس به وفور استفاده کنن و پرس های بالای سر رو نشسته انجام بدن .
در مورد ضد حجم !!!!! که گفتی : کار با وزنه ... حالا هر چی که باشه . در صورتی که با تغذیه و استراحت مناسب همراه باشه بدون شک باعث هایپرتروفی یا همون افزایش حجم عضلانی میشه . چرا ؟ چون وقتی تمرین میکنی باعث میشی که خون بیشتری تو رگ ها پمپ بشه و مویرگ ها هم پارگی براشون پیش بیاد . و هنگام تغذیه و استراحت بدن که سعی در ترمیم بدن داره با استفاده از مواد غذایی که تو اون زمان به بدن میرسونیم بافت هایی قدرتمند تر و با کیفیت تر از قبل ایجاد کنه . ضمن اینکه سایز عضلات هم به واسطه فشار وارده و ساخت به وسیله پروتئین ها و روانه شدن آب زیر عضلات حجمی بیشتر میگیره . خیلی ها که مثل شما از حجم خوششون نمیاد تصوری غلط دارن : فکر میکنن بزرگ شدن به همین راحتیه و با یه برنامه ای که اسم حجم روشه عظیم الجثه میشن ! نه همچین چیزی نیس ! بهترین کار برای شما اینه که از برنامه تمرین 3 روز در هفته استفاده کنی اونم مجموعه ای از حرکات ترکیبی و تک مفصلی تا رشدتو تضمین کنی و بافت های چربی بدن رو در سطح پایین نگه داری . که این نیازمند استراحت و تغذیه مناسب هم هست .
شما فقط بگو هدفت چیه ؟ رشته ورزشی دیگه ای داری ؟ چند روز وقت تمرین داری و اینکه چند وقت سابقه تمرین ( درست ) داری تا من برنامه ای مناسب تقدیمت کنم .
زیاد حرف زدم . از همه عذر میخوام !
=====
وبلاگم آپدیت شد ! سر بزنین ... خوشحالم میکنین .:happy:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از lahij_web :
سلام دوست خوبم
راستش در صورتی که شما مبتدی باشی و تازه تمرینات با وزنه رو شروع کرده باشی ( حتی بعد از یه وقفه ) این برنامه چندان هم ایرادی نداره . در واقع برنامه 2 روز در هفته سبک ترین نوع برنامه ایه که میشه برا یه کسی که تازه شروع کرده در نظر گرفت و حرکات ترکیبی وزنه آزاد رو هم برای پایه ریزی در نظر گرفته . در واقع دلیل نمیشه چون یه برنامه از دستگاه های رنگ و وارنگ تشکیل نشده مبتدی و ساده باشه . من خودم شاید تو تمریناتم فقط و فقط از 2 یا 3 دستگاه استفاده میکنم و بقیه تمریناتم با وزنه آزاده . حالا که اینطور شد اینو هم بگم که تمرین با وزنه آزاد و حرکات ترکیبی چون چندین گروه عضلانی رو تحریک میکنه و اونا رو به کار وا میداره ترشح هورمون رشد بیشتری رو حاصل میکنه . یعنی اسکوات کجا و جلوران دستگاه کجا ! ( هر کدوم در جای خودشون با اهمیت هستن )
و اما شما گفتی که ضد حجم و افزایش قد ؟! مگه ممکنه ؟!
افزایش قد یه روند طبیعی رو طی میکنه که با ورزش و تغذیه میشه به پیشرفتش کمک کرد . البته اگه به طور غیر طبیعی رشد زیادی داشته باشه که اونم نادره باید به پزشک متخصص مراجعه کرد . ولی کلا تو ورزش ما ( پاورلیفتینگ ) که اینجوریه : میگن کسایی که تو سن رشد هستن نباید زیر اسکوات های سنگین برن یا لیفت های سنگین بکشن و یا حتی پرس های بالای سر رو سرپا انجام بدن . چون تو رشد قد تاثیر میزاره . بالعکس باید از حرکت بارفیکس به وفور استفاده کنن و پرس های بالای سر رو نشسته انجام بدن .
در مورد ضد حجم !!!!! که گفتی : کار با وزنه ... حالا هر چی که باشه . در صورتی که با تغذیه و استراحت مناسب همراه باشه بدون شک باعث هایپرتروفی یا همون افزایش حجم عضلانی میشه . چرا ؟ چون وقتی تمرین میکنی باعث میشی که خون بیشتری تو رگ ها پمپ بشه و مویرگ ها هم پارگی براشون پیش بیاد . و هنگام تغذیه و استراحت بدن که سعی در ترمیم بدن داره با استفاده از مواد غذایی که تو اون زمان به بدن میرسونیم بافت هایی قدرتمند تر و با کیفیت تر از قبل ایجاد کنه . ضمن اینکه سایز عضلات هم به واسطه فشار وارده و ساخت به وسیله پروتئین ها و روانه شدن آب زیر عضلات حجمی بیشتر میگیره . خیلی ها که مثل شما از حجم خوششون نمیاد تصوری غلط دارن : فکر میکنن بزرگ شدن به همین راحتیه و با یه برنامه ای که اسم حجم روشه عظیم الجثه میشن ! نه همچین چیزی نیس ! بهترین کار برای شما اینه که از برنامه تمرین 3 روز در هفته استفاده کنی اونم مجموعه ای از حرکات ترکیبی و تک مفصلی تا رشدتو تضمین کنی و بافت های چربی بدن رو در سطح پایین نگه داری . که این نیازمند استراحت و تغذیه مناسب هم هست .
شما فقط بگو هدفت چیه ؟ رشته ورزشی دیگه ای داری ؟ چند روز وقت تمرین داری و اینکه چند وقت سابقه تمرین ( درست ) داری تا من برنامه ای مناسب تقدیمت کنم .
زیاد حرف زدم . از همه عذر میخوام !
=====
وبلاگم آپدیت شد ! سر بزنین ... خوشحالم میکنین .:happy:
دوست عزیز نمیدونم رو چه حساب میگی برنامه خوبه !!!!!!!!

ایشون نسبت به قد , وزنش پایینه پس دادن حرکت شکم زیاد جالب نیست در ضمن به ورزشکار مبتدی دادنه حرکت کول

هم درست نیست.

اینم باید بگم که اولین حرکت برای پا حتما باید جلو پا باشه نه پرس پا ( وگرنه اسیبهای بدی به پا میرسه)

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
عکس از ماریوس...

فایل های ضمیمه

• img001.jpg
    img001.jpg
    45.6 KB · نمایش ها: 170
  • pod.jpg
    pod.jpg
    71.5 KB · نمایش ها: 182

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
عکس از ماریوس...
البته ماریوس پاور لیفتینگ کار میکنه و چند دوره قویترین مرد جهان شده.

ولی اندامش شبیه بدن ساز هاست.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
یه عکس از کریس کورمیر و 2 تا از کوین لورون.

فایل های ضمیمه

• CHRIS-CORMIER-2ND-PLACE.jpg
    CHRIS-CORMIER-2ND-PLACE.jpg
    13.8 KB · نمایش ها: 156
  • levrone3sm.jpg
    levrone3sm.jpg
    6.8 KB · نمایش ها: 151
  • KEVIN-LEVRONE--5TH-PLACE.jpg
    KEVIN-LEVRONE--5TH-PLACE.jpg
    12.1 KB · نمایش ها: 169
بالا