• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا شرمندم كه نتونستم منظورمو كامل عرض كنم
ببخشيد:(
رشد قد من عالي (183)و من ميخوام با يه برنامه بر عليه قد كار كنم
يعني نمي خوام ديگه قدم حتي يك سانت هم بيشتر بشه

و در مورد حجم بدن هم بايد بگم كه بدن من حجم كمي داره(70كيلو)
و من ميخوام برنامه كاري حجم بدن منو افزايش بده

در كل برنامه اي باشه كه قد من رشد نكنه و حجم بدن من زياد شه

در ضمن من هر روز يك ساعت با اين برنامه بالا كار ميكنم
شكم هم از اول نزدم(اخه من كه شكم ندارم)

از توجه شما اساتيد نيز ممنون
مخصوصا lahij_web وhamedsullivan
من فكر مي كنم مشكل من مشكل عده زيادي از جوانها باشه مخصوصا دانشجوها
اگه لطف كنين يه برنامه بدين خيلي متشكر ميشم
راستي من بايد با وزنه هاي سنگين كار كنم
خلاصه ميخوام دو ماهه يه 10 كيلويي رو وزنم اضافه كنم(ميشه):D

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از XONIX_JAM :
من واقعا شرمندم كه نتونستم منظورمو كامل عرض كنم
ببخشيد:(
رشد قد من عالي (183)و من ميخوام با يه برنامه بر عليه قد كار كنم
يعني نمي خوام ديگه قدم حتي يك سانت هم بيشتر بشه

و در مورد حجم بدن هم بايد بگم كه بدن من حجم كمي داره(70كيلو)
و من ميخوام برنامه كاري حجم بدن منو افزايش بده

در كل برنامه اي باشه كه قد من رشد نكنه و حجم بدن من زياد شه

در ضمن من هر روز يك ساعت با اين برنامه بالا كار ميكنم
شكم هم از اول نزدم(اخه من كه شكم ندارم)

از توجه شما اساتيد نيز ممنون
مخصوصا lahij_web وhamedsullivan
من فكر مي كنم مشكل من مشكل عده زيادي از جوانها باشه مخصوصا دانشجوها
اگه لطف كنين يه برنامه بدين خيلي متشكر ميشم
راستي من بايد با وزنه هاي سنگين كار كنم
خلاصه ميخوام دو ماهه يه 10 كيلويي رو وزنم اضافه كنم(ميشه):D

اگه دوستان اجازه بدن منم نظرم را بدم .
اولا رشد قد انسان بعد از تولید هورمون سوماتروپین(هورمون رشد) بستگی کامل به صفحات ایپیز (اپیفیز-تلفظش یادم نیست) داره که این صفحات تا زمانی که حالت نرمی و شلی دارند شما با توجه به مقدار هورمون در بدن رشد طولی خواهید داشت . ولی به محض بسته شدن این صفحات رشد شما متوقف میشه و اگر باز هم هورمون در بدنتون ترشح بشه باعث رشد عرضی میشه.
ولی راه اینکه قدتون افزایش پیدا نکنه راه علمی صد در صدی نداره شاید (البته شاید )تمرین سنگین با وزنه تاثیر کمی داشته باشه ولی صد در صد نیست .همچنین افزایش هورمون تستوسترون باعث بسته شدن اون صفحات و توقف رشد قدی میشه ولی توصیه نمی کنم.
برنامه تمرینی 2 جلسه در هفته برای شروع برنامه بسیار بدیه حداقل 3 جلسه شما احتیاج دارید واین برنامه هم بسیار فشردس .
به نظر من برای شروع بهتره 3 جلسه در هفته و باروند صعودی پر فشار (کم کم )تمرینات را شروع کنید و اول هم فقط قصدتون آشنایی با حرکات و گرم کردن عضلات باشه و یک دفعه فکر پریدن به پله آخر را نکنید .
تغذیه هم شعار بدنسازان پروتئین پروتئین .
فقط باید صبور باشید و عجله نکنید وگرنه باعث دلزدگی شما میشه .
در بدنسازی کار نشد نداریم 10 کیلو هم میشه .
عجله نکن

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
دوست عزیز نمیدونم رو چه حساب میگی برنامه خوبه !!!!!!!!

ایشون نسبت به قد , وزنش پایینه پس دادن حرکت شکم زیاد جالب نیست در ضمن به ورزشکار مبتدی دادنه حرکت کول

هم درست نیست.

اینم باید بگم که اولین حرکت برای پا حتما باید جلو پا باشه نه پرس پا ( وگرنه اسیبهای بدی به پا میرسه)

دوست خوب ... درسته که وزنش نسبت به قدش کمه . ولی دلیل نمیشه برخی حرکات بی فایده قلمداد بشه و از برنامه حذف بشه ! و این اصلا قابل قبول نیست که : چون وزنش پایینه پس دادن حرکت شکم جالب نیست !!! ( ببخش اگه اینجوری میگم . چون خودمو با خودت خودمونی میدونم باهات راحت صحبت میکنم ! بد و بیراه نگی یه وقت بهم ! )
انجام حرکات مربوط به شکم بخش مهمی از تمریناته . چون محور بدن شکمه و البته هم داشتن یه شیکم 6 تیکه ارزوی هر کسیه !
برای سر شانه هالتر از جلو مناسبه و حرکت کول هم که روی سرشانه و کول همزمان فشار میاره و حرکت امنی هم هست . پس مانعی برای انجامش نیست .
و اما با نظر roje_aria79 موافقم . گفته هاش درباره رشد قد قابل قبوله . و برنامه تمرینی 3 روز در هفته هم کاملا مناسب شماست .
و اما xonix_jam عزیز خودمون :
اگه با این قدت به وزن ایده آل دست پیدا کنی چیزی میشه محشر !!!!!!!
این برنامه رو برای 3 روز در هفته کار کن . البته گرم کردن و کششی حتما حتما فراموشت نشه .
جلسه اول :
پرس سینه هالتر دست باز : 15تکرار سبک گرم کردنی - 10*3
پرس بالاسینه هالتر دست متوسط : 12*3
پارالل ( بالاتنه رو متمایل به جلو ) 10*3
جلوبازو هالتر ایستاده دست بازتر از عرض شانه : یک ست 20 تکراری سبک - 10*3
جلوبازو لاری دست جمع : 8*3
جلوبازو دمبل نشسته : ( هنگام بالا آوردن مچ به سمت بیرون میچرخه ) : 12*3
کرانچ 25*3 + زیر شکم آویزان از میله بارفیکس 20*3
=======
جلسه دوم :
جلوران دستگاه ( پنجه پا متمایل به بیرون ) 15*3
اسکوات هالتر 10 - 8 *3
پشت ران دستگاه 8*3
بارفیکس دست متوسط از جلو 15*3
زیر بغل هالتر خم دست از رو 8*3
لت از پشت 12*3
فیله کمر 30*3
=======
جلسه سوم :
سرشانه هالتر از جلو دست متوسط : یک ست 15 تکراری سبک - 10*3
سرشانه دمبل طرفین 12*3
سرشانه هالتر از پشت 8*3
شراگ دمبل 12*3
پرس سینه دست جمع 8*3
پشت بازو هالتر خوابیده با میله خمیده ( لاری ) 10*3
پشت بازو سیمکش دست جمع 12*3
=======
تو این برنامه سعی کردم حرکات حجم ساز رو برات در نظر بگیرم که حداکثر امنیت هم همراهش باشه .
اصلا سعی نکن تو زیاد کردن وزنه عجله کنی . سعی کن هر حرکت رو اونقدر صحیح انجام بدی که عضلت از درد منفجر بشه . کششی و گرم کردنی هم اصلا فراموشت نشه . به این برنامه اطمینان کن . درسته که برنامه معجزه نمیکنه ولی سعی تو خیلی تو موفقیتت دخیله . 1 ماه برای انجامش کافیه . تغذیت رو هم مرتب کن و سر و سامونی بهش بده . 70% کربوهیدرات ها ( سیب زمینی - ماکارونی - برنج ) و 20% پروتئین ( سفیده تخم مرغ و گوشت مرغ و ماهی و گوشت و سویا ) و 10% هم چربی ( مغز ها مثل فندق و بادوم و روغن آفتابگردان و روغن ماهی و کنجد ) تو رپیمت در نظر بگیر . 8 ساعت شب بخواب و 15 دقیقه هم بعد از ظهر .
وعده های غدائیت رو کم حجم ولی پر تعداد کن . 6 وعده کم حجم عالیه .
بعد از تمرین و قبل خواب این محلول رو درست کن و بخور . تو حجمت 100% مفیده . من خودم همینو میخوردم واسه افزایش قدرتم :
1 عدد موز + 2 لیوان شیر + 4 قاشق شیر خشک + 2 قاشق عسل + نصف لیوان ماست + 2 خرما + مقداری وانیل + 1 عدد سفیده تخم مرغ خام . اینا رو تو مخلوط کن خوب مخلوطش کن و بخور تا ببینی چه میکنه !
موفق باشی . خبرشو بهم بده . کمک دیگه هم خواستی خودم کوچیکتم ... هم وبلاگم هست هم میلم ...
وبلاگ : لاهیج وب
میلم : [email protected]
موفق باشی .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از lahij_web :
دوست خوب ... درسته که وزنش نسبت به قدش کمه . ولی دلیل نمیشه برخی حرکات بی فایده قلمداد بشه و از برنامه حذف بشه ! و این اصلا قابل قبول نیست که : چون وزنش پایینه پس دادن حرکت شکم جالب نیست !!! ( ببخش اگه اینجوری میگم . چون خودمو با خودت خودمونی میدونم باهات راحت صحبت میکنم ! بد و بیراه نگی یه وقت بهم ! )
انجام حرکات مربوط به شکم بخش مهمی از تمریناته . چون محور بدن شکمه و البته هم داشتن یه شیکم 6 تیکه ارزوی هر کسیه !
.
ببین دوست عزیز !!!! هر اماتوری هم میدونه که تو دوره واسه حجم , کسی شکم کار نمیکنه.

در ضمن ایشون باید ابتدا وزنش رو بالا بیاره بعد به فکر تیکه کردنه عضلاتش باشه.

من همچنان کول و شکم رو اشتباه میدونم (در ضمن این گفته ی یکی از بزرگترین قهرمانان ایرانیه که در خارج از کشور هست)

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
ببین دوست عزیز !!!! هر اماتوری هم میدونه که تو دوره واسه حجم , کسی شکم کار نمیکنه.

در ضمن ایشون باید ابتدا وزنش رو بالا بیاره بعد به فکر تیکه کردنه عضلاتش باشه.

من همچنان کول و شکم رو اشتباه میدونم (در ضمن این گفته ی یکی از بزرگترین قهرمانان ایرانیه که در خارج از کشور هست)

دوست خوب !!! درست میگی ! هر آماتوری میدونه . ولی من از آماتور ها هم کمترم . واسه همین نمیدونم !!!!

تو دوره حجم کی گفته کسی شکم کار نمیکنه ؟! مگه عضلات شکم نیازمند حجم نیست !؟ مگه نباید اول عضله ساخته شه و بعد تفکیک بشه ! اگه عضله ای نباشه که دوره تفکیک معنایی نداره ! ( البته باز من نمیدونم ! چون بدنساز نیستم ! )
بعدش .. ایشون که در سطح قهرمانی مثل اون اقایی که خارج کشوره و فتوا صادر میکنه نیست . نه دارویی نه هورمونی ... فقط یه تمرین با تلاش مستمر و ادامه دار که باعث ارتقا سایز عضلانیش میشه . کول و شکم هم اصلا اشتباه نیست . اصلا در تمرین دادن عضله هیچ حرکتی به نام اشتباه وجود نداره ! بله ... نوع حرکت مهمه ولی اینکه از یه بخش غافل شد چون طرف تازه شروع کرده اصلا صحیح نیست . تو این برنامه ای هم که نوشتم همه بخش های بدن با حرکات ترکیبی و نسبتا امن به کار گرفته میشه و از تموم زوایا فشار به عضله میاد و برای هر بخش بدن تمام نیاز ها در نظر گرفته شده . ( ضخامت . پهنا و پمپ خون ) . موافقی ؟ :happy:
از عکس هایی که گذاشتی هم ممنون . مال ماریوس رو میگم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از lahij_web :
دوست خوب !!! درست میگی ! هر آماتوری میدونه . ولی من از آماتور ها هم کمترم . واسه همین نمیدونم !!!!

تو دوره حجم کی گفته کسی شکم کار نمیکنه ؟! مگه عضلات شکم نیازمند حجم نیست !؟ مگه نباید اول عضله ساخته شه و بعد تفکیک بشه ! اگه عضله ای نباشه که دوره تفکیک معنایی نداره ! ( البته باز من نمیدونم ! چون بدنساز نیستم ! )
بعدش .. ایشون که در سطح قهرمانی مثل اون اقایی که خارج کشوره و فتوا صادر میکنه نیست . نه دارویی نه هورمونی ... فقط یه تمرین با تلاش مستمر و ادامه دار که باعث ارتقا سایز عضلانیش میشه . کول و شکم هم اصلا اشتباه نیست . اصلا در تمرین دادن عضله هیچ حرکتی به نام اشتباه وجود نداره ! بله ... نوع حرکت مهمه ولی اینکه از یه بخش غافل شد چون طرف تازه شروع کرده اصلا صحیح نیست . تو این برنامه ای هم که نوشتم همه بخش های بدن با حرکات ترکیبی و نسبتا امن به کار گرفته میشه و از تموم زوایا فشار به عضله میاد و برای هر بخش بدن تمام نیاز ها در نظر گرفته شده . ( ضخامت . پهنا و پمپ خون ) . موافقی ؟ :happy:
از عکس هایی که گذاشتی هم ممنون . مال ماریوس رو میگم .
فرمایش شما کاملا درسته , ولی دوستمون فعلا میخواد وزنش رو ببره بالا , نمیخواد با عضله بیاد بالا .

شما حتما میدونی که عضله خیلی سخت بالا میاد و ممکنه که ایشون کمی دلسرد بشه , پس باید فعلا وزن رو بالا ببره.

بعد یه **** پروتئین بگیره و رو عضلاتش کار کنه . بازم هر چی شما بگی .

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان و استادان ببخشید که پابرهنه دویدم وسط فرمایشاتتون. فقط بگم تلفظ تستوسترون صحیح نیست. تلفظ صحیح تِستِستِرون است. بازم عذر میخوام. ولی از صحبتهای شما خیلی استفاده کردم

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
hamedsullivan عزیز
درسته که تقریبا تمام بدنسازان در برنامه حجم از حرکت شکم صرف نظر میکنند ولی فکر کنم اگه از حالا این حرکت را بزنند لااقل بعد از چند سال که مثل ما میشند تازه به فکر مشکل شکم نمی افتند.
دوستمون برنامه خوبی دادند هرچند که می شه انواع برنامه ها را توصیه کرد ولی حقیقتا یک بدنسازبیشتر از اینکه یک ورزشکار باشه باید یک محقق خوب باشه که هم در مورد علم فیزیولوژی بدونه هم در مورد تغذیه و هم روانشناسی .

یک توصیه برای تمام ورزشکاران تازه کار این رشته بعد از شروع این ورزش اولا سعی کنید با علم اون کامل آشنا بشید .
دوم سعی کنید که کاملا به عضلات خودتون آشنایی پیدا کنید و بفهمید کدوم حرکات و رفتارها در رشد عضله شما موٍثرتره و سعی کنید که کم کم خودتون برای برنامه های بعدی خودتون -برنامه بدید .و متکی به دیگران نباشید چون که هیچکسی بهتر از شما آشنا به بدنتون نیست.
سوم هم اینکه سعی مکنید از روند یکنواخت دور بشید و با جابجایی و تغیرات مختلف بدنتون را از عادت کردن به یک شیوه دور کنید.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
من از لحاظ حجم مشکلی ندارم .. ولی میخوام بدنسازی کار کنم و عضله بیارم ..
آیا نیاز به مصرف چیزی مثل gainer یا ویتامین یا ... برای بدنسازی دارم ؟
چه برنامه غذایی باید داشته باشم ؟
آیا ویتامین fish body oils 1000 مفید هست؟
3 روز در هفته تمرین کنم یا 4 روز؟
ممنون

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
یادم رفت بگم که نیازی به افزایش وزن ندارم:
وزنم 80 و قدم 183 هست
جناب lahij_web آمینو هایی که توی وبلاگتون معرفی کردین رو دیدم. کدومش رو به من توصیه میکنید ؟
ممنونم

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
فرق آمینو و پودر های پروتئین در حالت افزایش حجم اونهاست اگر می خواهید خشک بالا بیایید و در صد چربی کمی داشته باشید از آمینو استفاده کنید

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از fotocopy :
یادم رفت بگم که نیازی به افزایش وزن ندارم:
وزنم 80 و قدم 183 هست
جناب lahij_web آمینو هایی که توی وبلاگتون معرفی کردین رو دیدم. کدومش رو به من توصیه میکنید ؟
ممنونم
در مورد وزنتون , الان تقریبا خوبه ولی باید همچنان تغذیه ی خوبی داشته باشی وگر نه اگه بخوای , بدنت خشک بالا بیاد

وزنت کم میشه.چون اب از دست میدی, یه توصیه : حتما در هنگام تمرین تا میتونین اب بخورین.(این برای تمام ورزشها توصیه میشه)

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
فرق آمینو و پودر های پروتئین در حالت افزایش حجم اونهاست اگر می خواهید خشک بالا بیایید و در صد چربی کمی داشته باشید از آمینو استفاده کنید
ممنون از شما
ولی شنیدم آمینو مقداری ضرر داره .. درسته؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
در مورد وزنتون , الان تقریبا خوبه ولی باید همچنان تغذیه ی خوبی داشته باشی وگر نه اگه بخوای , بدنت خشک بالا بیاد

وزنت کم میشه.چون اب از دست میدی, یه توصیه : حتما در هنگام تمرین تا میتونین اب بخورین.(این برای تمام ورزشها توصیه میشه)
ممنون ولی تقریبا خوبه یعنی کمه یا زیاده ؟
چون من 95 کیلو بودم با بدبختی رسیدم به 80 که میخوام برسم به 75 کیلو ..

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از fotocopy :
ممنون از شما
ولی شنیدم آمینو مقداری ضرر داره .. درسته؟

نخیر آمینو اسیدها شاخه های تشکیل دهنده پروتئین در بدن هستند که بسیاری از اونها به سختی بدست میآید در حالی که برای بدن بسیار ضروریه (مثل گلوتامین که یکی از کارهاش افزایش ضریب هوشیه).

برای خریدش باید دقت کنی که حتما حالت باد کرده ای داشته باشه و برچسب جدا نشده باشه چون تقلبیش گاز داخلش را که باعث باد کردنش هست نداره.

اگه مصرفش صحیح باشه حتی عوارض گوارشی هم نمی یاره.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از fotocopy :
ممنون ولی تقریبا خوبه یعنی کمه یا زیاده ؟
چون من 95 کیلو بودم با بدبختی رسیدم به 80 که میخوام برسم به 75 کیلو ..
پس میخوای وزنت بیاد پایین, خوب باید سعی کنی برنج و نون رو تو برنامه ی غذاییت کم کنی , و غذاهایی که کربوهیدرات دارن رو نخوری , مثل سیب زمینی , ماکارونی , برنج و نون.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
نخیر آمینو اسیدها شاخه های تشکیل دهنده پروتئین در بدن هستند که بسیاری از اونها به سختی بدست میآید در حالی که برای بدن بسیار ضروریه (مثل گلوتامین که یکی از کارهاش افزایش ضریب هوشیه).

برای خریدش باید دقت کنی که حتما حالت باد کرده ای داشته باشه و برچسب جدا نشده باشه چون تقلبیش گاز داخلش را که باعث باد کردنش هست نداره.

اگه مصرفش صحیح باشه حتی عوارض گوارشی هم نمی یاره.
خوب شما کدوم آمینو رو توصیه میکنید ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
پس میخوای وزنت بیاد پایین, خوب باید سعی کنی برنج و نون رو تو برنامه ی غذاییت کم کنی , و غذاهایی که کربوهیدرات دارن رو نخوری , مثل سیب زمینی , ماکارونی , برنج و نون.
غذا که بدون نون و برنج نمیشه که !
چی بخورم پس ؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از fotocopy :
خوب شما کدوم آمینو رو توصیه میکنید ؟
مارک خاصی مد نظرم نیست .(فقط همان نکاتی که گفتم داشتن گاز داخل قوطی که باعث باد کردگی آن می شود و سالم بودن برچسب قوطی)
ولی یک چیز بگم اونم اینه که تقریبا تمام اساتید بدنسازی هیچوقت در همان ابتدای بدنسازی پیشنهاد مصرف مکمل به بدنساز خود نمیدهند. حداقل اجازه میدهند در یک تست چند ماهه ورزشکار مورد نظر یک بر آورد کوتاه از عملکرد بدن خود ارایه دهد سپس دست بکار می شوند.
در مورد کم کردن سطح چربی بدن من مقاله کاملی ارائه دادم که می تونید در پستهای قبلی مطالعه کنید در ضمن پیشنهاد دوستمون hamedsullivan هم تایید می شه زیاد سخت نیست.

Troy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من حدودا یک سال هست که بدنسازی کار میکنم ( هفته ای 3 روز) و 18 سال هم دارم.:cool:
به نظرتون، می تونم یه مقدار سنگین تر کار کنم؟ یعنی مثلا 4 روز در هفته برم و وزنه های سنگین تری بزنم؟:f34r:
آیا احتمال داره که هنوز جای رشد برای من باشه و با سنگین تر کار کردن، مانع رشد بشه؟:blink:

البته یه دو سه هفته ای 4 روز در هفته کار کردم، اما فکرکنم برام یک کم زیاده، اما 3 روز هم کمه!:blink:
به نظرتون باید چی کار کنم؟ یا کجای کار ایراد داره؟

بالا