• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از masoud1990 :
سلام من 15سالمه یکم تا قسمتی زیاد اضافه وزن دارم قد 167 من کلا تپل بودم اما بعد از اینکه سرو کارم با کامپیوتر افتادو العان هم که دیگه باید روزی 8-7 ساعت یک جا بشینم میخواستم برم بدن سازی اما خودم بیشتر دوست دارم پاورلیفتینگ کار کنم چون استعدادش رو دارم اول اگه میشه یه برنامه بدن سازیبه من بدید اگه مقدوره برای استید و اگه میشه یکمی در مورد پاورلیفتینگ منو راهنمایی کنید
برنامه رو دیگر دوستان زحمتش را میکشند فقط به نظر من اول بهتره با بدنسازی شروع کنی چونکه اول یه تناسب بدنی پیدا کنی دوم بافتها و تاندونها و مفصلات از همون اول زیر فشار قرار نگیره بعد یه مدت اگه دوست داشتی تبدیلش کن به پاور -
در ضمن اگر دوست داشتی که هم بدن زیبایی داشته باشی هم قدرت خوب باید بهت بگم نشستن و کم تحرکی دشمن اونه

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
شما اگه وزنت زیاده سعی کن قبل از وزنه زدن 1 ماه , روزی نیم ساعت با سرعت متوسط بدویی, تا طبق فرمایش دوست خوبم, مفاصل , ماهیچه ها و تاندونهات , اماده ی وزنه زدن بشن.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
ورزش زدگي

(اشتباه بزرگي كه بسياري از بدنسازان چه مبتدي وچه حرفه اي مرتكب مي شوند اين است : بيش از حد تمرين كردن!

چنين امري باعث مي شود زحمات شما نتايج كمتري به همراه داشته باشد و يا اصلا در كار خود پيشرفتي نبينيدوبدتر آنكه دچار آسيب ديدگي عضلات شويد.

بدنسازان جوان وقتي از برنامه تمرين من آگاه مي شوند تعجب مي كنند چرا كه من براي هر عضله بدن خود نسبت به بزرگي آن بيش از8 تا 15 ست تمرين در نظر نمي گيرم.اما با همين تعداد ست كم موفق

شده ام حجم عضلاني خود را زياد كنم.تعداد كم ست ها مرا از ورزش زدگي (overtraining ( دور نگه ميداردو عضلات مرا به اندازه كافي تحت فشار و رشد قرار ميدهد.

آنچه ذكر شد بخشي از صحبتهاي (لي هني) قهرمان هشت دوره از مسابقات مستر المپيا بود.

بيشتر بدنسازان امروزي يك قدم فراتر رفته و انجام اين مقدار تمرين ( 8 تا 15 ست براي هر عضله ) را نيز زياد دانسته و با انجام2تا9 ست تمرين براي هر عضله ماهيچه خود را تحت فشار كامل قرار مي دهند.

شما زماني دچار ورزش زدگي مي شويد كه مكررابه تمريناتي سخت و بيش از توان جسمي تان بپردازيدو به اندازه كافي نيز استراحت نكنيد به طوري كه بدن وقت كافي براي استراحت و تجديد قوا نداشته باشد.

زياد كردن تعداد ست ها و همچنين زمان تمرين نيز از ديگر عوامل ورزش زدگي هستند.

بعضي آثار ورزش زدگي و تمرينات بيش از حد به شرح زير است:

· عصبانيت

· بي حوصلگي (حتي نسبت به تمرينات)

· احساس درد در مفاصل و تاندونها و حتي استخوانها

· بي خوابي و بد خوابي

· كم شدن اشتها

· كم شدن توان جسماني و از دست دادن زود هنگام انرژي به هنگام انجام تمرينات

· از دست دادن تمركز

· تپش قلب و بالا بودن فشار خون (معمولا صبحها)

· ثابت ماندن وزن و يا كاهش آن (حجم عضلاني)

اگر دو يا چند مورد از نشانه هاي بالا را در خود احساس كرديد در حقيقت زنگ خطر ورزش زدگي براي شما به صدا در آمده است.

حتي در صورت وجود يكي از علائم فوق نسبت به آن بي تفاوت نبا شيد چرا كه ممكن است در آستانه ورزش زدگي قرار گرفته باشيد.

يكي از نشانه هاي ورزش زدگي عدم تمايل و علاقه انجام تمرينات است.

اگر روزي در مسير باشگاه حس كرديد كه مايليد هر كاري جز رفتن به باشگاه و تمرين كردن را انجام دهيد دليل اين امر ممكن است ورزش زدگي باشد.

و اگر سه يا چهار روز پياپي اين احساس در شما باقي باشد مطمئن باشيد كه حتما دچار ورزش زدگي شده ايد.

چگونگي ايجاد ورزش زدگي

عصبانيت: فشارهاي روحي وعصبي: تمرين و فعاليت هاي بدني زياد و يا بيش از حد :تغذيه بد : كم خوابي و استراحت كم همه و همه از دلايل بروز ورزش زدگي هستند.

انرژي از دست رفته بدن از طريق خواب كافي و تغذيه مناسب مجددا به دست مي آيد. مقدار كافي خواب براي اشخاص متفاوت بوده و نسبت به سن و فعاليت آنها متغير است. به طور متوسط براي يك فرد 8 ساعت خواب در شبانه روز كافي است اما اشخاصي هم هستند كه به 5 يا 6 ساعت بسنده مي كنند و عده اي نيز 10 تا 12 ساعت خواب را كافي مي دانند.

جلوگيري از ورزش زدگي

براي جلوگيري از ورزش زدگي (Overtraining)رعايت نكات زير ضروري است:

1. به كيفيت تمرين بينديشيد نه به كميت آن.سعي كنيد با كم كردن تعداد ست ها به فشار تمريني خود بيفزاييد و حد اكثر توان خود را در هر ست بكار بگيريد.

2. هر نوبت تمرين شما نبايد طولاني تر از 90 دقيقه باشد.سعي كنيد مدت تمريناتتان بين 45 تا 60 دقيقه باشد

3. حتما پس از سه روز و يا حداكثر پنج روز متوالي يك روز كامل استراحت كنيد.

4. براي هر عضله بيش از 15 ست نمرين نكنيد مگر در نزديكي مسابقه

5. به مقدار كافي كربو هيدرات : پروتئين و چربي مصرف كنيد.

6. مصرف ويتا مينها و املاح و آب را فراموش نكنيد.مصرف آب براي دفع سموم و عملكرد آنزيمها و املاح ضروري است

7. سعي كنيد از استرس ها هيجانات و فشار هاي روحي به دور باشيد.

8. برنامه تمرين خود را هر چند يك بار تغيير دهيد تا بدن شما به آن روش عادت نكند.چرا كه يكي از دلايل ورزش زدگي عادت كردن بدن به برنامه تمرين است

9. همچنين برنامه غذايي خود را هر چندوقت يك بار تغيير دهيد .در دوران حجم به راحتي و بدون دغدغه

هفته اي يك يا دو بار غذاي دلخواه خود را ميل كنيد.يكنواخت بودن رژيم غذايي موجب دلزدگي شما نتنها از غذا بلكه از ورزش نيز مي شود.

10. به مقدار كافي بخوابيد و استراحت كنيد.

11. در انتخاب برنامه تمريني خود كاملا دقت كرده و سيستمها و روشهاي مناسب براي بدن خود را بيابيد.

12. هر دو سه ماه (و حداكثر چهار ماه) يكبار دو تا هفت روز به استراحت كامل بپردازيد.مطمئن باشيد در اين مدت نه تنها حجم عضلاني خود را از دست نمي دهيد: بلكه اين امر موجب افزايش انرژي و قدرت شما براي ادامه تمرينات مي شود.

13. از استفاده از سيستمهاي تمريني (كمكي) (منفي) و (سوپر ست) در هر جلسه تمريني و بيش از سه هفته خودداري كنيد.

درمان ورزش زدگي

اولين اقدام شما براي درمان ورزش زدگي استراحت تمريني است.به همين دليل عضلات خود را حداقل يك تا دو هفته تحت فشار تمريني قرار ندهيد.

بهتر بگوييم در اين مدت حتي براي تماشاي تمرينات ديگران و يا صحبت يا دوستان خود نيز وارد باشگاه نشويد.

رفتن به سونا و استخر و گرفتن دوش آب گرم روزانه و مصرف ويتامينها و املاح و پرونئين ها و كربو هيدراتها از اقداماتي است كه براي از بين بردن ورزش زدگي مفيد است.

آرنولد در مورد درمان ورزش زدگي مي گويد:

هنگامي كه تمايلي به رفتن به باشگاه ندارم و يا بهتر بگويم احساس ورزش زدگي مي كنم دو برخورد متفاوت با آن مي كنم 1. مبارزه و مقابله با اين احساس و رفتن به باشگاه و انجام تمرينات سخت و كوتاه.2. تسليم شدن و ماندن در خانه و استراحت كردن.

به دليل شناختي كه پس از سالها تمرين نسبت به بدن خود پيدا كرده ام به درستي مي دانم كه چه موقع زمان مبارزه و چه وقتي زمان تسليم شدن است.اگر شما هم روزي تمايلي به رفتن به باشگاه نداشتيد پيشنهاد من به شما اينست كه اول به فكر مبارزه باشيد.رژيم غذايي و برنامه تمريني و زمان استراحت خود را بررسي و معايب و نواقص آن را بيابيد.تمرينات خود را سخت تر و كوتاه تر انجام دهيد.

اگر پس از گذشت دو يا سه هفته مقابله شما ثمر بخش نبود بايد تسليم شويد . در منزل بمانيد و مدتي را با استراحت سپري كنيد . به شما توصيه مي كنم در اين مدت پياده روي كنيد و به استخر و سونا و در صورت امكان چند روزي به مسافرت برويد.

منبع: كتاب بزرگ بدنسازي

دكترخشايار فخريان
http://www.ibodyzone.blogfa.com/

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
محسن یزدانی، قهرمان بدنسازی

فربد سروندی

رشته پرورش اندام از ورزش هاییه که علاقمندان زیادی رو در ایران به خودش جلب کرده، مخصوصا جوان هایی رو که عاشق خوش تیپ شدنن، در ایران به خاطر استقبال فراوان جوانان باشگاهای زیادی تاسیس شده که اغلب توسط قهرمانان این رشته مدیریت می شن. محسن یزدانی از قهرمانان صاحب نام رشته زیبای اندام ایران و آسیا و جهانه و اولین بدن سازیه که بعد از انقلاب به تیم ملی دعوت شد و در مسابقات برون مرزی مدال آورد. محسن سال گذشته مربی و سرپرست تیم ملی ایران در مسابقات آسیایی بود و هم اکنون درکنار مربی گری و مدیریت باشگاه خودش "هیربد"، خودشو برای مسابقات حرفه ای جهان که رقیبانش حرفه ای ترین بدن سازان جهان هستن آماده می کنه.

فربد در برنامه ورزشی روز هفتم با محسن گفتگو کرد که هم از خودش بگه، هم از فعالیت این رشته در ایران:
محسن : محسن یزدانی هستم متولد 1348،لیسانس حسابداری.

چند ساله که پررورش اندام کار می کنی؟

15 سال

در طی این مدت، چه مقامهایی موفق شدی کسب کنی؟

سه تا مدال آسیایی دارم، دو تا نقره و یک برنزدر سالهای 94و95 در کشورهای چین و مالزی، سال98 در ترکیه، نفردوم جهان شدم ، سال 99 طلای جهان رو در وزن خودم گرفتم، درهمین سال به عنوان پیشرفته ترین بدنساز جهان انتخاب شدم، چهار مدال طلای حرفه ای مسابقات آلمان رو دارم، سال 2000 نفر دوم جهان شدم که رقیبم یه آمریکایی بود و سال 2002 وارد مسابقات حرفه ای شدم، در همین سال در در مسابقات حرفه ای آمریکا در بین تمام حرفه ای ها ی جهان که 37 نفر بودن ،نفر 17 جهان شدم .

چطور شد این رشته رو انتخاب کردی؟

من اولش در رشته های کشتی و بوکس فعالیت می کردم، بعد رفتم سربازی ووقتی برگشتم، دیدم دوستانم که با هم می رفتیم بوکس به باشگاه پرورش اندام می رن، من هم با آنها رفتم و علاقمند شدم، بعد دیگه بصورت دائم ادامه دادم که کمتر ازسه ماه نفر سوم کشور شدم، بعد از 6 ماه در وزن 70 کیلو گرم، قهرمان ایران شدم و تا 10 سال قهرمان وعضو تیم ملی بودم.

مگه در اون موقع باشگاهای پرورش اندام فعال بودن؟

بله ولی بصورت رسمی فعالیت نمی کردن، تا اینکه در سال 72 13زیر نظر فدراسیون وزنه برداری بصورت رسمی فعالیت این رشته آغاز شد.

گویا جدیدا فدراسیون پرورش اندام هم در ایران تاسیس شده؟

بله، یک ماهی هست که این فدراسیون تشکیل شده که واقعا می شه گفت یه اتفاق بزرگ برای علاقمندان این رشته در ایران بود.

در ایران این رشته علاقمند زیاد داره؟

بله خیلی زیاد، در ایران نزدیک به 3 میلیون ورزشکار در این رشته فعال هست و واقعا این رشته در بین جوونا طرفدار داره.

اغلب علاقمندان این رشته جوانهایی هستن که در یک سن خاص به این رشته روی می ارن و بیشتر بخاطر خوشتیپ شدن، جذب این رشته می شن نظر شما چیه؟

خوب بله اغلب جوانها میان برای زیبا کردن بدن خود و تقریبا 70 درصد به این منظور پا به این رشته می گذارن ولی خیلی ها هم هستن که برای قهرمانی و حرفه ای شدن میان که تعدادشون هم کم نیست.

ورزشکاران حرفه ای این رشته در ایران زیاد هستن؟

بله، ما الان خیلی بدن ساز حرفه ای در ایران داریم که واقعا باور کردنی نیست ، خیلی از اینها حتی از سطح آسیا هم گذشته اند و می تونن در مسابقات جهانی به رقابت بپردازن.

وقتی در بین مردم هستی چطوری نگاهت می کنن؟

خوب همه از بدن ورزیده و قوی خوششان میا، خوشبختانه مردم ما قهرمان هاشون را دوست دارن وبهشون احترام می گذارن، من تمام قهرمانی هام رو مدیون همین مردم هستم که با تشویق هاشون انگیزه منو به پیشرفت بیشتر می کردن.

وضعیت باشگاهها بدن سازی در ایران چطوره؟

ما در تهران فقط نزدیک به 1000 باشگاه پرورش اندام داریم و از لحاظ امکانات هم عالی هستن من خودم چون باشگاه در تهران دارم استقبال رو بیشتر حس می کنم .

تیم ملی چند وقته در ایران تشکیل شده؟

تیم ملی الان نزدیک به 9 ساله تشکیل شده و من اولین کسی بودم که به تیم ملی دعوت شدم، پارسال خود من به عنوان مربی و سرپرست تیم ملی با یه تیم 6 نفره به مسابقات آسیایی در بحرین رفتیم که درتیمی سوم شدیم و دو مدال برنز و یک مدال نقره گرفتیم. البته داوری خیلی ضعیف بود، الان هم تیم فعال هست و خودشو برای مسابقات برون مرزی داره آماده می کنه .

محسن برای علاقمندان این رشته پرورش اندام رو بیشتر معرفی کن؟

رشته پرورش اندام یکی از ورزشهاییه که نه تنها در تناسب اندام و زیبایی بدن نقش داره بلکه باعث قوی شدن عضلات میشه و همین باعث میشه که زیاد بر مفصلها فشار نیاد واین رشته با تمرین و تغذیه خوب و استراحت نیاز داره و باید حتما راه درست تمرین کردن رو بلد بود.
در این رشته ورزشکار مستقیما با خودش سرو کار داره، با کسی درگیری نداره و به اندام خودش می پردازه و نواقص بدن خودشو را برطرف می کنه یعنی کسی که چاقه سعی می کنه لاغر بشه و کسی که لاغره، چاق بشه.

مسابقات چطوری برگزار می شه؟

مسابقات به این ترتیب که ورزشکاران در اوزان مختلف در برابر چندین داور قرار می گیرن و بدن خودشونو با حالت های مخصوصی که می گیرن به نمایش می گذارن که 7 حالت اجباری داریم، در زاویه های مختلف و داورها نظر میدن.

معیار انتخاب کردن داورا چیه؟

تناسب اندام، ورزیده بودن، حجیم بودن و مشخص بودن عضلات مختلف بدن در زوایای مختلف و اجرای درست فیگورها.

این رشته در چند وزن برگزار می شه؟

در 9 وزن.

مسابقات حرفه ای چطوریه؟

مسابقات حرفه ای خیلی پیچیده و مشکل هست و واقعا وزشکار شش دانگ می خواد و باید تمام زندگیشو پای این رشته بگذاره، که به صورت آزاد برگزار می شه که معمولا بالای 90 کیلو گرم هستن.

مهمترین مسابقات این رشته چی هست؟

ما در ایران دو مسابقه مهم داریم یکی مسابقات باشگاهای ایران ، دیگری مسابقات انتخابی تیم ملی که ماه گذشته برگزارشد و دو مسابقه مهم برون مرزی داریم، در شهریور ماه هر سال مسابقات آسیایی برگزار می شه و درآبان ماه مسابقات جهانی.

الان تیم ملی پرورش اندام ایران چه مسابقه ای رو در پیش رو داره؟

در ماه آینده ملی پوشان ما به مسابقات آسیایی در کشور تایلند اعزام میشن و در آبان ماه مسابقات جهانی رو در پیش رو داریم در کشور چین.

چرا ورزشکاران حرفه ای دوست دارن رنگ پوستشون تیره کنن؟

خوب رنگ تیره و روغن مالیدن روی آن باعث می شه که عضلات بهنر دیده بشن و در روز مسابقه خیلی مهمه و اغلب ورزشکاران خودشونو را توسط نور خورشید و یا با رنگهای موقت و روغن تیره می کنن.

ورزشکاران این رشته روزی چند وعده باید غذا زیاد بخورن؟

بین 4 تا 6 وعده قابل اجرا هست.

خودت روزی چند وعده می خوری؟

من روزی 5 وعده.

چی بیشتر می خوری؟

بستگی داره به برنامههای تمرینی ام. و لی بیشتر مواد پروئین دار و انرژی زا می خورم مثل گوشت فیله گوساله، ماهی، لبنیات وسبزیجات.
پس اصلا به صرفه نیست کسی مهمون پرورش اندام کار داشته باشه؟

بله، واقعا این طوریه این رشته ولقعا پر هزینست. یعنی اگه بگن کدوم رشته ورزشی پر هزینست من فکر می کنم پرورش اندام، چون هر روز باید چند وعده غذای حسابی بخوری.

تا حالا شده بری جایی مهمونی و غذا زیاد نباشه و گرسنه بمانی؟

نه چون من هر جا هم که دعوت داشته باشم خونه غذامو می خورم و بعد میرم اونجا هم میخورم که سیر بشم. ولی اغلب سعی می کنم غذای مورد علاقه خودم را در خونه بخورم .

این روزها در کنار تغذیه خیلی ها از داروهای مختلف استفاده می کنن نظرت چیه؟

خوب بعضی از دارو ها هستن که ضرری ندارن و نقش مکمل رو دارن ، البته باید با داروها آشنا بود ولی خوب خیلی داروها هم هستن که خطراتی برای ورزشکاران داره که باید حتما زیر نظر مربی استفاده بشه.

برای پیشرفت در این رشته چی باید کرد؟

توصیه ام اینه که کسایی که می خوان در این رشته فعالیت کنن حتما زیر نظر مربی شروع کنن چون شروع در این رشته همه چیزه و اگه اطلاعات نداشته باشن امکان داره در آینده بعضی از عضلاتشون خوب رشد نکنه یا آسیب برسه و باید تمرن مداوم و منظم و تغذییه مناسب و اطلاعات علمی درست داشت.

این رشته برای خانوم ها چطوره؟

اینطوری جا افتاده که خانومها اگه در این رشته فعالیت کنن، بدنشون عضله ای می شه. ولی اینطورنیست. اگه درست و زیر نظر مربی فعالیت کنن باعث تناسب اندامشون می شه، البته بستگی داره که دوست دارن بدنشون چطوری بشه، در بدنسازی هر برنامه ای برای یک هدف و یک بدن انجام می شه.

آسیب دیدگی های این رشته چی هست؟

اگه روی اصول انجام نشه وبی احتیاطی بشه، بیشترعضلات و مفاصل آسیب می بینه. ولی باید بگم که آسیب دیدگی در این رشته از خیلی از ورزشهای دیگه کمتره چون تمام حرکات در زاویه های استاندارد انجام می شه و نه تنها ضرری نداره بلکه باعث تقویت عضلات بدن می شه و از خیلی از بیماریهای مفصلی جلوگیری می کنه.

بعد از تمرین دوست داری چه نوع موزیکی رو گوش بدی؟

بیشتر موزیک های آروم گوش می دم.

bbc

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
شما اگه وزنت زیاده سعی کن قبل از وزنه زدن 1 ماه , روزی نیم ساعت با سرعت متوسط بدویی, تا طبق فرمایش دوست خوبم, مفاصل , ماهیچه ها و تاندونهات , اماده ی وزنه زدن بشن.
من 4 کیلو اضافه دارم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از masoud1990 :
من 4 کیلو اضافه دارم
شما لطفا وزن دقیقت رو بگو تا بتونم کالری مصرفی بدنت رو در روز حساب کنم بعدش یه برنامه ی غذایی ساده بهت بدم که راحت وزنت رو بیاره پایین.

اگه ممکنه بگو حدودا چه کارایی در طول روز انجام میدی.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bAbAk_king :
بازم سلام خوشحال شدم که دوستان با این تایپک موافقن
ببینین در مورده استعداده چاقی یا لاغری هر فردی یه جور استعداده بدنی داره که مثلن یکی با یه خورده خوردن چاق میشه یکی با کلی خوردن تکون نمی خوره
من خودم در عرضه 1 ماه با حرفی که حامد جان زدن بر اثر شوک دادن به بدن و تمرینه خفن فشرده 8 کیلو وزنمو اضافه کردم و از 65 به 73 رسیدم و الان به یه وزنه ثابت رسیدم توصیم به دوستان اینه که سعی کنین از مصرفه موادی که به اضافه وزن یا پیدا شدنه عضله میشه خودداری کنین چون به شخصه دیدم که اینجور موضوعات به سادگی بعد از یه مدتی از بین میره و همون شکله قدیمیه بدن برمی گرده
اگه می خواین یه حجمو و بدنه ثابتی داشته باشین فقط با تمیرینه فشرده حاصل میشه و این تمیرین به نظرم سه روز در هفته یک در میون باشه خیلی بهتره
همون جور که حامد جان گفتن سعی کنین از کربوهیدرات استفاده کنین
من با رعایت موارده بالا و الان حدوده یک ماه نرفتن به باشگاه همون حجمه قبلو و ورنه 72 کیلو رو حفظ کردم
راستش بابك جان قصد توهين ندارم اما باورم نميشه كه بعد از يك ماه تمرين نكردن همون حجم قبلي رو داشته باشي چون خود من حدود يك سال است بدنسازي كار مي كنم فقط كافيه يك هفته تمرين نكنم عظلاتم سريع تحليل ميرن و وزنم كاهش پيدا مي كنه در ضمن تا حالا هم كراتين مصرف نكردم.

masoud1990

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hamedsullivan :
شما لطفا وزن دقیقت رو بگو تا بتونم کالری مصرفی بدنت رو در روز حساب کنم بعدش یه برنامه ی غذایی ساده بهت بدم که راحت وزنت رو بیاره پایین.

اگه ممکنه بگو حدودا چه کارایی در طول روز انجام میدی.
متولد 11/8/1369 قد 167 یا یکم بیشتر وزن 74 تا 76 متغییره
تغریبان روی نیم الی 1 ساعت پیاده روی می کنم بیشتر تو خونه پای کامپیوترم (کارم این طوری ایجاد میکنه)

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتيد محترم
امروز يه برنامه مكملي و دارويي توسط مربي باشگاه واسه من پيچيده شد
نسخه از اين قراره:

كراتين 300گرم 16000 تومان

آمپول دكا (deca mest) تعداد 4 تا هر هفته يكي هر آمپول 3000 تومان

metil ts.ts يك بسته 100 تايي داروخانه
ويتامين c يك بسته 100 تايي داروخانه
Acid folick يك بسته 100 تايي داروخانه
V B1 .300 يك بسته 100 تايي داروخانه
V B6 يك بسته 100 تايي داروخانه

حالا سوالاتم از اساتيد؟
1= در كل اين برنامه رو واسه مني كه 70 كيلوام و 183 قدمه و يه هفته هست كه كار بدن سازي رو شروع كردم (البته من از لحاظ قدرت بدني بد نيستم) چطور ميبينن؟

2= از لحاظ قيمت خوبه سرم كلاه نره؟

3=تقلبي يا اصل بودن كراتين و امپولا چطوريه؟

4=اين امپول جزوء هورمون تستسترون هست يا خود تستسترون هست؟

از زحماتتون قبلا تشكر ميكنم

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از XONIX_JAM :
سلام خدمت اساتيد محترم
نسخه از اين قراره:

حالا سوالاتم از اساتيد؟
1= در كل اين برنامه رو واسه مني كه 70 كيلوام و 183 قدمه و يه هفته هست كه كار بدن سازي رو شروع كردم (البته من از لحاظ قدرت بدني بد نيستم) چطور ميبينن؟

1-دوست عزیز به نظر من اگر یک هفته است که شروع کردید هورمون خیلی زوده
2-آمپولی که برای شما نوشته اند آمپول ناندرلون دکانوات است که استرویده واز هورمونها میباشد از مشتقات تستوسترونه ایرانیش را در هر داروخانه ای پیدا میکنی .
قرص هم متیل تستستورون است که اونهم هورمونه استروید آنابولیکه ایرانیش هم در داروخانه فراونه. بقیه هم ویتامینه و مشکلی نداره.
توصیه من اینه که اصلا هورمون استفاده نکن ولی اگر اصرار در استفاده از اون داری حتما توی دوره ای که میری آمپول ویتامین E را هم اضافه کن.

کراتین هم انواع مختلف داره که باید ببینی از کدوم نمونس تقلبیش فقط هورمون مخلوط داره که با عث افزایش کارایی اون میشه
قرص و آمپولت هم تقلبی نداره همش یکجوره.ساخت داخلی برچسب و نوشته داره.
اون مربی شما معلومه از حالا فقط به فکر جیبشه اینجوری فقط هورمون به خورد شما میده .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از XONIX_JAM :
سلام خدمت اساتيد محترم
نسخه از اين قراره:

حالا سوالاتم از اساتيد؟

طبق فرمایش دوست عزیزم , هورمون خیلی زوده واسه شما , حداقل 1 ماه کار کن که بعدش یه شوکی با هورمون به بدنت بدی , که خودشو نشون بده.

اگه الان میخوای امپول بزنی پیشنهاد بنده , تستونات هست هفته ای 1 عدد.

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
راستش بابك جان قصد توهين ندارم اما باورم نميشه كه بعد از يك ماه تمرين نكردن همون حجم قبلي رو داشته باشي چون خود من حدود يك سال است بدنسازي كار مي كنم فقط كافيه يك هفته تمرين نكنم عظلاتم سريع تحليل ميرن و وزنم كاهش پيدا مي كنه در ضمن تا حالا هم كراتين مصرف نكردم.

علی جان از نظره عضلات شاید یه خورده تحلیل رفته باشم
ولی در مورده حجم میگم تمرین فشرده باعث میشه که یه حجمه ثابتی پیدا کنی خدا رو شکر منم این حجمو حفظ کردم
یه برنامه در مورده تمرینی که به بدن شوک بده حتمن میزارم موفق باشی

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی نبود یه برنامه بده به من !×
در ضمن اگه ممکنه یه قیمت مقطوع از این قرصها و آمپولها بدیدو اینکه کجا میشه اصلشو گیر آورد!
با تشکر

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي سايتي سراغ داره كه بشه cd مسترالمپيا 2005 رو آنلاين سفارش داد
خيلي مهمه لطفا كمك كنيد

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از masoud1990 :
سلام من 15سالمه یکم تا قسمتی زیاد اضافه وزن دارم قد 167 من کلا تپل بودم اما بعد از اینکه سرو کارم با کامپیوتر افتادو العان هم که دیگه باید روزی 8-7 ساعت یک جا بشینم میخواستم برم بدن سازی اما خودم بیشتر دوست دارم پاورلیفتینگ کار کنم چون استعدادش رو دارم اول اگه میشه یه برنامه بدن سازیبه من بدید اگه مقدوره برای استید و اگه میشه یکمی در مورد پاورلیفتینگ منو راهنمایی کنید

دوست خوبم سن شما برای شروع پاورلیفتینگ خیلی کمه . میدونی چرا ؟ همون اشتباهی رو که من کردم . تو این سن باید تاکیدت روی رشد قدت باشه و رشد کلی بدنت . نه فشار آوردن . من خودم با اسکوات های سنگین و پرس های بالای سر باعث شدم رشد قدم چندان چشمگیر نباشه و از 176 بالاتر نره . بهتره که اگر هم علاقه ای به وزنه زدن داری و برای تناسب بدنت هم که شده از ورزش های هوازی در کنار تمرین با وزنه سبک و یه تغذیه مفید استفاده کنی و پایه بدنت رو بسازی تا بتونی پاورلیفتر خوبی بشی . در این صورته که میتونم بهت قول بدم به خاطر قوی بودن پایه بدنت از خیلی از آسیب دیدگی ها هم دور میمونی . من بهت پیشنهاد میکنم از سن 18 یا 19 سالگی بری دنبال تمرین اختصاصی پاورلیفتینگ .
موفق باشی .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
وسط کار انرژی کم میارم .. خسته میشم و قدرت زدن وزنه رو ندارم ..
با اینکه مولتی ویتامین و ویتامین C مصرف میکنم ..
علت چیه ؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از fotocopy :
من یه مشکلی دارم توی بدنسازی
وسط کار انرژی کم میارم .. خسته میشم و قدرت زدن وزنه رو ندارم ..
با اینکه مولتی ویتامین و ویتامین C مصرف میکنم ..
علت چیه ؟
هفته ای چند جلسه تمرین میکنی؟؟؟؟ و هر جلسه چند دقیقه؟؟؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
هفته ای چند جلسه تمرین میکنی؟؟؟؟ و هر جلسه چند دقیقه؟؟؟؟
هفته ای 3 جلسه ..
هر دفعه 45 دقیقه
سنگین هم کار نمیکنم ولی انرژی کم میارم

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
هفته ای 3 جلسه ..
هر دفعه 45 دقیقه

3 ساعت قبل تمرین باید غذایی بخوری که بتونی حین تمرین قدرتت رو حفظ کنی. چیزی مثل این :

1 عدد سیب زمینی پخته + 1 لیوان شیر + 2 عدد خرما یا 1 قاشق عسل
ترکیبی از پروتئین و کربوهیدرات پیچیده و ساده که ساده برای سوخت تمرین مورد استفاده قرار میگیره .

15 تا 20 دقیقه استراحت یا همون خواب کوتاه هم میتونه تا حدود زیادی افزایش توان رو در بر داشته باشه .
البته وعده بعد تمرین رو هم نباید فراموش کنی . که باعث بالا رفتن سرعت ریکاوری میشه .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از fotocopy :
هفته ای 3 جلسه ..
هر دفعه 45 دقیقه
اگه مدت زیادیه که کار میکنی مثلا 1 ماه پشت سر هم, 4 روز به خودت استراحت بده که نیروت برگرده.

بالا