• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتيد محترم و عزيز
برنامه مكملي و دارويي خودمو تهيه كردم
البته هدف من از گذاشتن مراحل تهيه برنامه دارويي اينه كه اولا افرادي كه مثل خود من مبتدي
هستند لااقل اطلاعات مختصري از قيمتها و مراحل تهيه و مصرف و... به گوششون بخوره.
و دوما اگر اساتيد محترم توصيه اي جهت بهتر شدن بازده دارن بفرماييند تا هم بنده و هم اعضا
بهره مند بشيم.

كراتين 300گرم MICRONIZED امريكايي 16000 تومان كه توسط باشگاه تهيه شد
مراحل مصرف كراتين:

5 روز اول(مرحله بار گيري): 5گرم قبل صبحانه /5گرم قبل تمرين /5 گرم بعد تمرين /5 گرم قبل خواب

روز ششم به بعد:5گرم بعد تمرين
روزهاي تعطيل:5گرم قبل صبحانه
نحوه مصرف:5 گرم پودر كراتين با يك ليوان آب يا سانديس انگور نوشيده شود

آمپول دكا (deca mest) تعداد 4 تا هر هفته يكي هر آمپول 3000 تومان
امپول ها 2 سي سي هست و عضلاني تزريق ميشه(باسن)

metil ts.ts يك بسته 100 تايي داروخانه 2500 تومان
2 عدد بعد صبحانه/ 1 عدد بهد تمرين

ويتامين c جويدني يك بسته 100 تايي داروخانه 700 تومان
4 عدد بعد تمرين مكيده شود

Acid folick يك بسته 100 تايي داروخانه 500 تومان
1 عدد بعد صبحانه/ 1 عدد بعد ناهار /1 عدد بعد شام

V B1 .300 يك بسته 100 تايي داروخانه 1700 تومان
1 عدد بعد شام

V B6 يك بسته 100 تايي داروخانه 1000 تومان

خوب اين بود برنامم حالا سوالات بنده؟
1- اين مرحله بارگيري چيه و ايا لازمه به اين شدت باشه؟اخه مربي ميگفت جهت بهبود جذب اينده لازمه ! اينجوري تو 5 روز اول 100 گرم مصرف ميشه!!!ايا ميشه ميزان بارگيري رو كم كرد؟
2-ميزان 4 تا ويتامين C بعد تمرين واجبه ميشه كم كرد؟ آخه من مبتديم ميزان جذب بدنم تو اوايل كار كمه اگه زياد مصرف كنم شايد دفع بشه؟
3- كلا نظرتون راجبه اين برنامه چيه؟

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از XONIX_JAM :
سلام خدمت اساتيد محترم و عزيز
برنامه مكملي و دارويي خودمو تهيه كردم
البته هدف من از گذاشتن مراحل تهيه برنامه دارويي اينه كه اولا افرادي كه مثل خود من مبتدي
هستند لااقل اطلاعات مختصري از قيمتها و مراحل تهيه و مصرف و... به گوششون بخوره.
و دوما اگر اساتيد محترم توصيه اي جهت بهتر شدن بازده دارن بفرماييند تا هم بنده و هم اعضا
بهره مند بشيم.

كراتين 300گرم MICRONIZED امريكايي 16000 تومان كه توسط باشگاه تهيه شد
مراحل مصرف كراتين:

5 روز اول(مرحله بار گيري): 5گرم قبل صبحانه /5گرم قبل تمرين /5 گرم بعد تمرين /5 گرم قبل خواب

روز ششم به بعد:5گرم بعد تمرين
روزهاي تعطيل:5گرم قبل صبحانه
نحوه مصرف:5 گرم پودر كراتين با يك ليوان آب يا سانديس انگور نوشيده شود

آمپول دكا (deca mest) تعداد 4 تا هر هفته يكي هر آمپول 3000 تومان
امپول ها 2 سي سي هست و عضلاني تزريق ميشه(باسن)

metil ts.ts يك بسته 100 تايي داروخانه 2500 تومان
2 عدد بعد صبحانه/ 1 عدد بهد تمرين

ويتامين c جويدني يك بسته 100 تايي داروخانه 700 تومان
4 عدد بعد تمرين مكيده شود

Acid folick يك بسته 100 تايي داروخانه 500 تومان

V B1 .300 يك بسته 100 تايي داروخانه 1700 تومان
1 عدد بعد شام

V B6 يك بسته 100 تايي داروخانه 1000 تومان

خوب اين بود برنامم حالا سوالات بنده؟
1- اين مرحله بارگيري چيه و ايا لازمه به اين شدت باشه؟اخه مربي ميگفت جهت بهبود جذب اينده لازمه ! اينجوري تو 5 روز اول 100 گرم مصرف ميشه!!!ايا ميشه ميزان بارگيري رو كم كرد؟
2-ميزان 4 تا ويتامين C بعد تمرين واجبه ميشه كم كرد؟ آخه من مبتديم ميزان جذب بدنم تو اوايل كار كمه اگه زياد مصرف كنم شايد دفع بشه؟
3- كلا نظرتون راجبه اين برنامه چيه؟
مصرف کراتین بستگی به وزن ورزشکار داره.

ویتامین ث مشکلی نداره چون این ویتامین اضافش جذب بدن نمیشه و مشکلی پیش نمیاد.

به جای ویتامین ب هم هفته ای یک بار امپول ب کمپلکس و ب12 بزن خیلی بهتره.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
نظرتون راجع به شربت های انرژی زا چیه ؟

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
قرض خاصی برای انرژی وجود نداره ؟
نظرتون راجع به شربت های انرژی زا چیه ؟

دوست خوب من ... تا وقتي منابع غني طبيعي وجود داره اصلا حرف قرص و مواد شيميايي ديگه رو نزن !
ضمنا ... شربت هاي نيروزايي كه وجود داره فقط با استفاده از تركيب هاي تك قندي يا مواد كربوهيدراتي ساده باعث ترشح انسولين ميشه و سطح متابوليسم بدنت رو بالا ميبره ( آني ) كه اين ريسك افزايش چربي بدن رو هم در پي داره .
در واقع اساس كار شربت هاي انرژي زا روي استفاده از مواد قنديه ساده ست كه به نظر من استفادشون ارزشي نداره ! :happy:
همون چيزي رو كه براي 3 ساعت قبل تمرين گفتم رو استفاده كن تا تاثيرشو ببيني . هم تاثير عضله ساز و هم تاثير انرژي زاش رو .

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از lahij_web :
دوست خوب من ... تا وقتي منابع غني طبيعي وجود داره اصلا حرف قرص و مواد شيميايي ديگه رو نزن !
ضمنا ... شربت هاي نيروزايي كه وجود داره فقط با استفاده از تركيب هاي تك قندي يا مواد كربوهيدراتي ساده باعث ترشح انسولين ميشه و سطح متابوليسم بدنت رو بالا ميبره ( آني ) كه اين ريسك افزايش چربي بدن رو هم در پي داره .
در واقع اساس كار شربت هاي انرژي زا روي استفاده از مواد قنديه ساده ست كه به نظر من استفادشون ارزشي نداره ! :happy:
همون چيزي رو كه براي 3 ساعت قبل تمرين گفتم رو استفاده كن تا تاثيرشو ببيني . هم تاثير عضله ساز و هم تاثير انرژي زاش رو .
ضمن تایید حرف دوست خوبم .
معمولا استفاده از این شربتها در حین تمرین به هیچوجهتوصیه نمی شه چونکه در حین تمرین دریافت آب از دست رفته را به تاخیر میاندازه (به علت محلول قندی و ذنجیره های قندی)
به نظر من بعد از تمرین بهترین چیز شیرین و پر انرژی همون عسل طبیعیه که می تونید با محلول کردن در شیر استفاده کنید.

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
یک سوال از دوست خوبم lahij_webیک آسیب دیدگی کهنه ای دارم که در حین تمرین پرس پا با وزنه 520 کیلو دچار شدم به نحوی که سالهاست دیگر رکوردهای پای خوبی ندارم چونکه فشار را کم کردم
حالا که دوباره می خوام لیفت بزنم نمی دونم اثر ترسه یا افت بدنی که رکورد لیفتم از 200 بالا نمی ره و همچنین برای تقویت پنجه دست هم مشکل دارم چونکه انگشتانم کوچیکه وزنه را نمی تونم نگه دارم در حالی که قدرت زدن وزنه را دارم .
چون شما لیفتر حرفه ای هستید خواستم چند راهنمایی کوچولو داشته باشید .بعضی وقتها ما خودمون هم از هم کمک بخواهیم بد نیست.

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 16 سالمه 59 کیلو وزن دارم لاغر هستم قدم هم خوبه

یه برنامه لطفا

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
یک سوال از دوست خوبم lahij_webیک آسیب دیدگی کهنه ای دارم که در حین تمرین پرس پا با وزنه 520 کیلو دچار شدم به نحوی که سالهاست دیگر رکوردهای پای خوبی ندارم چونکه فشار را کم کردم
حالا که دوباره می خوام لیفت بزنم نمی دونم اثر ترسه یا افت بدنی که رکورد لیفتم از 200 بالا نمی ره و همچنین برای تقویت پنجه دست هم مشکل دارم چونکه انگشتانم کوچیکه وزنه را نمی تونم نگه دارم در حالی که قدرت زدن وزنه را دارم .
چون شما لیفتر حرفه ای هستید خواستم چند راهنمایی کوچولو داشته باشید .بعضی وقتها ما خودمون هم از هم کمک بخواهیم بد نیست.

roje_aria79 عزيزم . گفتي كه آسيب ديدگيت مال سالها پيش بوده . ميتونم حدس بزنم كه يه ترس ناخودآگاه از سنگين تمرين كردن براي پاها برات به وجود اومده كه رو ذهنت هم تاثير منفي گذاشته .
پيشنهاد من اينه كه يه سيكل براي وزنه هات در نظر بگيري . به طوري كه از وزنه 50% توانت شروع كني و هفته به هفته 5% به وزنه هفته قبل اضافه كني كه فشار نم نم به عضو آسيب ديده يا بهتر بگم به عضله اي كه به استرس حساس شده تحميل بشه و بتونه بدن خودشو برسونه . مطمئن باش زود زود از اون چيزي كه قبلا داشتي بالاتر ميري . چون خودم همين سيستم رو به كار بستم .
براي ليفتت هم علاوه بر اين سيستمي كه گفتم يه سري كارهاي ديگه هم ميتوني بكني :
( البته گمونم پاورليفتر نيستي و بدنسازي ... درسته ؟ ) ولي اگر هدفت افزايش وزنه ليفتته اول بايد بگي بهم كه تو كدوم قسمتش ضعف داري ؟ تو كندن از زمين يا تو صاف كردنش ؟ تا من بهت بگم كه چجوري از اين ايست عبور كني .
براي مشكلي كه تو گرفتن ميله داري راه هايي رو كه خودم استفاده كردم و الان ديگه اگه وزنه رو از پايين هم بكشن از پنجه هام جدا نميشه ! بهت پيشنهاد ميكنم . اول اينكه انتهاي تمرين ( 2 بار در هفته ) به اين ترتيب ساعد و پنجه هات رو تقويت كن :
مچ از رو با هالتر + ساعد هالتر از رو 25*3
___ به مدت 30 ثانيه دو تا صفحه 15 كيلويي وزنه رو تو دستات بگير و از كنار بدن آويزون بايست . بعد از اينكه 30 ثانيه وزنه ها رو نگه داشتي بلافاصله برو طرف ميله بارفيكس و خودت رو بالا بگش و همون وسط ( نه بالاي بالا و نه آويزونه آويزون ) خودت رو براي 30 ثانيه با نيروي ساعد و پنجه نگه دار . 3 ست كافيه .
بعد چند جلسه خودت متوجه ميشي كه پنجه هات موقع ليفت چطوري ميله رو خرد ميكنن !
براي بالا بردن ركورد ليفتت هم بهم بگو ضعفت كجاست تا بهت بگم چيكار كني.
دوستت دارم . يا علي . :)

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از lahij_web :
roje_aria79 عزيزم . گفتي كه آسيب ديدگيت مال سالها پيش بوده . ميتونم حدس بزنم كه يه ترس ناخودآگاه از سنگين تمرين كردن براي پاها برات به وجود اومده كه رو ذهنت هم تاثير منفي گذاشته .
پيشنهاد من اينه كه يه سيكل براي وزنه هات در نظر بگيري . به طوري كه از وزنه 50% توانت شروع كني و هفته به هفته 5% به وزنه هفته قبل اضافه كني كه فشار نم نم به عضو آسيب ديده يا بهتر بگم به عضله اي كه به استرس حساس شده تحميل بشه و بتونه بدن خودشو برسونه . مطمئن باش زود زود از اون چيزي كه قبلا داشتي بالاتر ميري . چون خودم همين سيستم رو به كار بستم .
براي ليفتت هم علاوه بر اين سيستمي كه گفتم يه سري كارهاي ديگه هم ميتوني بكني :
( البته گمونم پاورليفتر نيستي و بدنسازي ... درسته ؟ ) ولي اگر هدفت افزايش وزنه ليفتته اول بايد بگي بهم كه تو كدوم قسمتش ضعف داري ؟ تو كندن از زمين يا تو صاف كردنش ؟ تا من بهت بگم كه چجوري از اين ايست عبور كني .
براي مشكلي كه تو گرفتن ميله داري راه هايي رو كه خودم استفاده كردم و الان ديگه اگه وزنه رو از پايين هم بكشن از پنجه هام جدا نميشه ! بهت پيشنهاد ميكنم . اول اينكه انتهاي تمرين ( 2 بار در هفته ) به اين ترتيب ساعد و پنجه هات رو تقويت كن :
مچ از رو با هالتر + ساعد هالتر از رو 25*3
___ به مدت 30 ثانيه دو تا صفحه 15 كيلويي وزنه رو تو دستات بگير و از كنار بدن آويزون بايست . بعد از اينكه 30 ثانيه وزنه ها رو نگه داشتي بلافاصله برو طرف ميله بارفيكس و خودت رو بالا بگش و همون وسط ( نه بالاي بالا و نه آويزونه آويزون ) خودت رو براي 30 ثانيه با نيروي ساعد و پنجه نگه دار . 3 ست كافيه .
بعد چند جلسه خودت متوجه ميشي كه پنجه هات موقع ليفت چطوري ميله رو خرد ميكنن !
براي بالا بردن ركورد ليفتت هم بهم بگو ضعفت كجاست تا بهت بگم چيكار كني.
دوستت دارم . يا علي . :)

مرسی از توضیحات امیدوارم موثر واقع بشه
آره بدنسازم هیچوقت پاور را به صورت دائم ادامه ندادم در حالی که توی وزن خودم 80 کیلو رکوردای خیلی خوبی داشتم مشکل لیفتم هم در کندن وزنست وگرنه در حالت سلام ژاپنی حدود 120 کیلوگرم را به راحتی 3ست 10 تایی میزنم .

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
مرسی از توضیحات امیدوارم موثر واقع بشه
آره بدنسازم هیچوقت پاور را به صورت دائم ادامه ندادم در حالی که توی وزن خودم 80 کیلو رکوردای خیلی خوبی داشتم مشکل لیفتم هم در کندن وزنست وگرنه در حالت سلام ژاپنی حدود 120 کیلوگرم را به راحتی 3ست 10 تایی میزنم .

خب . پس براي مشكل كندن وزنه بايد ليفت از بالا رو امتحان كني.
70% 1 تكرار رو انتخاب كن و در حالتي كه خودت روي بلندي ( 2 تا صفحه هالتر روي هم بزار زير پاهات ) هستي ليفت كن . اين مشكلت رو حل ميكنه .
ضمنا ... سلام ژاپني سنگين چندان تاثيري نداره . چون امكان انجام صحيح حركت رو از آدم ميگيره . من با اجراي ست هاي بالاي 200 تكرار فيله كمر موافقم و خودم هم انجامش ميدم . در اين صورته كه فيله هات مثل 2 تا ريل قطار ميشه . :happy:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از lahij_web :
خب . پس براي مشكل كندن وزنه بايد ليفت از بالا رو امتحان كني.
70% 1 تكرار رو انتخاب كن و در حالتي كه خودت روي بلندي ( 2 تا صفحه هالتر روي هم بزار زير پاهات ) هستي ليفت كن . اين مشكلت رو حل ميكنه .
ضمنا ... سلام ژاپني سنگين چندان تاثيري نداره . چون امكان انجام صحيح حركت رو از آدم ميگيره . من با اجراي ست هاي بالاي 200 تكرار فيله كمر موافقم و خودم هم انجامش ميدم . در اين صورته كه فيله هات مثل 2 تا ريل قطار ميشه . :happy:
:eek: :blink: چی واقعا 200تکرار پشت سر هم مگه میشه. من اگر 20 یا 30 تا هم بزنم خیلیه (اگه میشه یک توضیح بده ببینم چطوری اینکار را میکنی آیا همش را پشت سرهم بدون استراحت میزنی .نکنه منظورت حرکت دیگه ای -آخه 200تا به ظاهر سادس.........)
اما اون تمرین را حتما انجام میدم ببینم چی میشه.
مرسی

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
:eek: :blink: چی واقعا 200تکرار پشت سر هم مگه میشه. من اگر 20 یا 30 تا هم بزنم خیلیه (اگه میشه یک توضیح بده ببینم چطوری اینکار را میکنی آیا همش را پشت سرهم بدون استراحت میزنی .نکنه منظورت حرکت دیگه ای -آخه 200تا به ظاهر سادس.........)
اما اون تمرین را حتما انجام میدم ببینم چی میشه.
مرسی

آره عزيزم . 3 ست 150 تا 200 تكراري از حركت فيله كمر . تعجب ميكنم كه برات جالبه ! ؟ :happy: آخه من از وقتي يادمه فيله رو بالاي 100 تا ميرفتيم تا جواب بده .
در واقع فيله كمر به تكرار هاي عادي جواب نميده . يعني توانش خيلي بيشتر از تكرار هاي بقيه عضلات بدنه . امتحان كن تا جواب بده .
البته تكرار هاي تا حد ممكن آهسته . نه تند تند كه به ستون فقرات صدمه برسه .
ميتوني 100 تا بري و با سلام ژاپني كامل سوپرش كني . 3 ست 100 تايي + 3 ست 50 تايي سلام ژاپني .
منظور از فيله كمر هم همونيه كه تو دستگاه ميري و بالاتنت موازي با زمينه و به سمت پايين مياي و بالا ميري . گمون نكنم دستگاه ديگه اي براي فيله كمر باشه . :happy:
اميدوارم موفق باشي .

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از lahij_web :
آره عزيزم . 3 ست 150 تا 200 تكراري از حركت فيله كمر . تعجب ميكنم كه برات جالبه ! ؟ :happy: آخه من از وقتي يادمه فيله رو بالاي 100 تا ميرفتيم تا جواب بده .
در واقع فيله كمر به تكرار هاي عادي جواب نميده . يعني توانش خيلي بيشتر از تكرار هاي بقيه عضلات بدنه . امتحان كن تا جواب بده .
البته تكرار هاي تا حد ممكن آهسته . نه تند تند كه به ستون فقرات صدمه برسه .
ميتوني 100 تا بري و با سلام ژاپني كامل سوپرش كني . 3 ست 100 تايي + 3 ست 50 تايي سلام ژاپني .
منظور از فيله كمر هم همونيه كه تو دستگاه ميري و بالاتنت موازي با زمينه و به سمت پايين مياي و بالا ميري . گمون نكنم دستگاه ديگه اي براي فيله كمر باشه . :happy:
اميدوارم موفق باشي .
یاد آرنولد افتادم اونم وقتی که برای مسابقات مستر المپیا شرکت کرده بود تازه فهمید که اشکال ساقهای ضعیف و کوچیکش چیه .نمی دونم فرانک زین بود یا دکتر کلمبو که بهش گفت به جای وزنه های سنگین از تکرار تاحد سوزش استفاده کنه و این عمل باعث درست شکل پیدا کردن عضله ساق پای آرنولد شد.
حالا خود من طی این چند سالی که بدنسازی را حرفه ای دنبال کردم همیشه با اینکه سنگین ترین وزنه ها را برای عضلات فیله کمر بکار بردم شکل زیبایی نداشتند و این نقطه ضعف من بوده حتی وقتی که در دوره حجم به نزدیکای 95 میرسم -وقتی که کات مکنم و به حدودای 80 میرسم اونوقت مشکل عضلات پشت معلوم میشه.
این اواخر همین حرکتی را که شما گفتید(بک استیشن) را حتی با 3یا 4صفحه 20 کیلوگرمی زدم (در 3 ست 20تایی )ولی تنها چیزی که عایدم میشد کمر درد شدید بود .
البته شیوه تمرینی ما بدنسازان با پاور لیفتر ها خیلی فرق داره ولی به همه دوستان توصیه میکنم حتما برای داشتن عضلات پشت زیبا از تمرینات لیفت پاور لیفتینگ استفاده کنند.

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
این اواخر همین حرکتی را که شما گفتید(بک استیشن) را حتی با 3یا 4صفحه 20 کیلوگرمی زدم (در 3 ست 20تایی )ولی تنها چیزی که عایدم میشد کمر درد شدید بود .
البته شیوه تمرینی ما بدنسازان با پاور لیفتر ها خیلی فرق داره ولی به همه دوستان توصیه میکنم حتما برای داشتن عضلات پشت زیبا از تمرینات لیفت پاور لیفتینگ استفاده کنند.

كاملا موافقم . خوشحالم كه خودت بهش رسيدي . اين روشي رو كه گفتي من خودم هم انجام ميدم ولي واقعا اشتباهه كه به 3 ست 20 تايي !!! بسنده كرد . ميتوني تركيبش كني. 20 تاي اول رو با وزنه بياي و بعد 70 تاي بعدي رو بدون وزنه . اينجوري 20 تكرار هم از آخر نيومدي اشكالي نداره . البته بازم اين روش رو پيشنهاد نميكنم .
من گاهي اوقات بعد اتمام تمرين پشت كه ليفت و فيله جزوشه حالم به هم ميخوره ! فيله بايد به آتيش كشيده شه .

:) موفق باشي دوست خوبم . راستي 2 شنبه بايد پادگان باشم . شايد باز يه چند وقت تو اومدنم وقفه ايجاد بشه تا بيام مرخصي . فعلا .. يا علي !

mohammad_bls

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohammad_bls :
كسي سايتي سراغ داره كه بشه cd مسترالمپيا 2005 رو آنلاين سفارش داد
خيلي مهمه لطفا كمك كنيد

كسي جوابي نداره؟

asromalover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟:))

lahij_web

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از asromalover :
چرا کسی جواب مارو نمیده ؟؟:))

آخه خوشگل من ! من هر چي فكر كردم نفهميدم چجوري جوابتو بدم . يه كم اطلاعات بيشتري ميدادي . هدفت از وزنه زدن چيه ؟ چند وقته تمرين ميكني ؟ چه ساعتي ميتوني تمرين كني ؟ ميزان تغذيت چجوريه ؟ و كلي چيزاي ديگه .
مشكل خيليا اينه كه فكر ميكنن برنامه تمريني معجزه ميكنه ! نه به خدا . هر جا ديدي كه كسي بلافاصله يه برنامه برات رديف كرد بدون پشيزي نمي ارزه .:happy:
تا 2 سال بايد از يه برنامه پايه استفاده كني تا هم رشدت رو تضمين كنه و هم موجب توقف رشد طوليت نشه .
حالا باز اگه خواستي بگو تا برات بگم چيكار كني . قربون داداش .

mehran_p

Registered User
لایک‌ها
1
آقای لاهیج وب دست من رو هم بگیر !
اگه ممکنه یه برنامه بزار خصوصی با هم ارتباط داشته باشیم :happy:

بالا