سلام استاد
آقا ما میخوایم فیتنس کار کنیم، تو باشگاه به ترتیب چه کارهایی انجام بدیم ؟
1- اول گرم کردن ؟
2- بعد پرس سینه
4- بعد بال بال زدن با دمبل
بعد چی ؟
اگه میشه به ترتیب بگید.
و چرا اینهایی که تو باشگاه هستند همش میگن دراز نشست رو بزار برای آخرین مرحله ؟
و اینکه بعضی از حرکات هست مثل تقویت دوتا ماهیچه زیر شکم، که وقتی میخواستم با وزنه انجام بدم بهم گفتن فعلا بدونه وزنه انجام بدم و الان زوده... ولی من با وزنه راحت داشتم انجام میدادم...
دیگه اینکه چرا من اون طور که انتظار دارم تو باشگاه عرق نمیریزم ؟ آیا به خودم کم فشار میارم ؟
و بازم اینکه نحوه صحیح اجرای یک حرکت چیه ؟ انقدر کار کنیم تا ماهیچه مربوطه دیگه نای تکون خوردن نداشته باشه ؟
ارادت !
سلام
خوبی عزیزم .
اولين فاكتور در رشته فيتنس همونطور كه از نامش پيداست تناسب اندام در تمام عضلات بدن هستش , يعني يك فيتنس كار بايد تمام تمركزش رو بر روي بدست آوردن هارموني
عضلاني و صد البته تكيك چشمگير عضلات بزاره و اين ميسر نميشه مگر با اصول تمريني بر پايه كات و نگهداري عضلات , تمرينات هوازي منظم,
آلفردو جون من برات یه برنامه میدم .چون بدنت رو دیدم و میدونم چه خبره
روز اول
پرس سينه با هالتر 4 ست: تا نهايت خستگي با وزنه نسبتا سبك نكته(تمام ست ها رو تا نهايت خستگي انجام داده سپس در انتهاي هر ست 5 ثانيه استراحت كرده و دوباره تا نهايت خستگي هالتر رو پرس كنيد)
پرس بالا سينه با هالتر 4 ست تا نهايت خستگي : مانند بالا
كراس اور 4 ست تا نهايت خستگي : (5 ثانيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي)
---------------------
پشت بازو با هالتر خوابيده رو صورت 4 ست تا نهايت خستگي و 5ثانيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
پشت بازو دمبل تكي خوابيده رو صورت 4 ست مانند بالا
پشت بازو با سيمكش از بالاي سر 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا
--------------------------------------------
روز دوم :
زير بغل سيم كش از جلو 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
زير بغل دمبل پلاور 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا
زير بغل تي بار 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا
---------------------------------------------------------
جلو بازو با سيمكش تكي 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
جلو بازو با هالتر لاري دست بسته ايستاده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
جلو بازو با دمبل روي دستگاه لاري 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
ساعد 4 ست تا نهايت خستگي
---------------------------------------------------------
روز سوم :
سرشانه با هالتر 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
نشر سرشانه از جانب 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
نشر سرشانه خميده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
كول با هالتر + شرگز با هالتر 17*4
----------------------------------------------
روز چهارم:
اسكوات پا با هالتر : 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
پرس پا ماكوس : 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
جلو پا با ماشين پشت پت با ماشين 17*4
ساق پا ايستاده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي
ضروری !!!
این برنامه یه تغذیه پر پروتیین بعد باشگاه میخواد
و یه تغذیه پر کربوهیدرات قبل از تمرین
وعده غذاییتو بیشتر میکنی و هر دو ساعت غذا میخوری .از سبزیجات و میوه جات زیاد استفاده میکنی
و بازم اینکه نحوه صحیح اجرای یک حرکت چیه ؟
هر حرکتی که میخوای تو بدنسازی بری باید با تمرکز و کنترل شده باشه .
باید رو وزنه هایی که میزنی کاملا مسلط باشی
دیگه اینکه چرا من اون طور که انتظار دارم تو باشگاه عرق نمیریزم ؟ آیا به خودم کم فشار میارم ؟
فاکتور اصلی @
تغذیه پر انرژی . و تمرین مناسب
و اینکه بعضی از حرکات هست مثل تقویت دوتا ماهیچه زیر شکم، که وقتی میخواستم با وزنه انجام بدم بهم گفتن فعلا بدونه وزنه انجام بدم و الان زوده... ولی من با وزنه راحت داشتم انجام میدادم...
حتما حرکت رو درست حسابی نمیرفتی .
اگه اصولی باشه 100%فشار میاره .
بدنسازای حرفه ای به این مشکل بر میخورن و با افزایش وزنه بازم به عضله فشار میارن