• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

aMirrDL

Registered User
لایک‌ها
19
اگه کسی یه راه داره که بشه ترک ها رو از بین برد خیلی خوب میشه

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
درود بر شما
دوستان من میخوام بدنسازی رو تو خونه شروع کنم ، امکاناتم یه جفت دمبل + یه بارفیکس + حرکاتی که میشه تو خونه بدون وسیله انجام داد !

حالا سوال من اینه که چه عضلاتی رو نباید با هم تمرین داد ؟! مثلا جلو بازو و پشت بازو نباید با هم تو یه روز باشند یا ....
ممنون میشم اگر لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید

و اگر کسی محبت کنه یه برنامه تمرینی دو روزه با توجه به همین امکانات هم بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم .
قد 179 ، وزن 64 ، سن 24

(omid0018)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
بخاطر لاغر شدنه

عزیز من چرا اطلاعات غلط میدی؟
این ترک ها (استرچ مارک)به خاطر افزایش حجم یا بر اثر کشش پوست رخ میده و یه سری از کمبود های داخلی بدن یعنی پوست دیگه نمیتونه خودش طولش رو افزایش بده در نتیجه مثل پارچه جر میخوره . راه پیشگیری هم میتونید قبل تمرین با کرم یاکرم ad چرب کنید روی ترک ها تازه ویتامن ای هم میتونید بزنید رو ترک هایی که تازه ایجاد شده و صورتی خیلی بهترش میکنه البته تا موقعی که صورتیه.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خوردن ویتامین ای میتونه به ترک نخوردن پوست کمک کنه
همینطور مالیدن کره روی جاهایی که داره ترک میخوره

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام یک برنامه ای داری آقا مهدی برای وزنه زدن ( هم تعداد هم ست هاش هم وزن وزنه ها ) و کار با تردمیل ( مدتش - سرعتش - شیب اش ) برای تازه کاری مثل من ؟ ( قد 186 وزن 86 )

از اون جهت میگم که هم این دو تا رو در منزل دارم

یا اگر باشگاه رفتم مربیه یک برنامه داد لا اقل بدونم برنامه پرتی بهم نداده

ممنون از کمکت داداش

سلام

عزیز برو باشگاه ثبت نام کن و با برنامه ی مبتدی شروع کن 2الی 3ماه بعد برو دنبال برنامه های سنگین و حجمی .البته اگه اصولی کار کنی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
این ترک هایی که رو بدن سینه ، کمر ، شکم میاد برا چیه و چجوری میشه از بین بردش ؟

بله استرچ هستش . که به خاطر افزایش یهویی وزن و در بضی مواقع به علت سنگین زدن وزنه در قسمت هایی از شینه و زیر بغل و بازو پشت بازو به وجود میاد

روغن ویتامین E موثره

درود بر شما
دوستان من میخوام بدنسازی رو تو خونه شروع کنم ، امکاناتم یه جفت دمبل + یه بارفیکس + حرکاتی که میشه تو خونه بدون وسیله انجام داد !

حالا سوال من اینه که چه عضلاتی رو نباید با هم تمرین داد ؟! مثلا جلو بازو و پشت بازو نباید با هم تو یه روز باشند یا ....
ممنون میشم اگر لطف کنید یه توضیح کامل بهم بدید

و اگر کسی محبت کنه یه برنامه تمرینی دو روزه با توجه به همین امکانات هم بهم معرفی کنه واقعا ممنون میشم .
قد 179 ، وزن 64 ، سن 24

اگه میخوای درست حسابی ورزش کنی برو باشگاه . من اصلا مخالفم تو خونه با این وزنه ها ورزش کنی و انتظار پیشرفت هم داشته باشی

اقا خوردن قرص اومگا3 خوب هست یا نه ؟

امگا رو همه ی مردم عادی مصرف میکنن چه برسه به ورزشکاران

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام و ارادت
wubsmiley.gif

دوستان SEX و الكل و دود و رفيق بازي و شب دير خابيدن و بيگاري كشيدن از بدن دشمن يه بدنساز هستند ...

گرچه من ادم ميشناسم كه سيگار ميكشه مشروبم ميخوره sex راه به راه ميكنه و بدن داره كه جزو 100 نفر برتر ايرانه ...
ohno-smiley02.gif

ولي اين افراد اثتثنا هستن و براي همه صدق نميكنه و بستگي به ژنتيك بدنشون داره .

من 30 سالمه تو عمرم نه لب به قليون زدم و مشروب خيلي كم خوردم و سكس نرمال داشتم . بزار بگن اين بابا مثبته خوب بگن
happysmiley.gif
. مهم لذتيه كه ادم از ورزش ميبره . 11 ساله دارم ورزش ميكنم . عكسمم كه تو اواتارم هست ...

پس سالم زندگي كنيد و به زندگي با ورزش لبخند بزنيد نه با نعشه جات و سكس و غيره . . .

شاد باشين با ورزش ...

در ضمن چاكره اقا مهديم هستيم ...

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام و ارادت
wubsmiley.gif

دوستان SEX و الكل و دود و رفيق بازي و شب دير خابيدن و بيگاري كشيدن از بدن دشمن يه بدنساز هستند ...

گرچه من ادم ميشناسم كه سيگار ميكشه مشروبم ميخوره sex راه به راه ميكنه و بدن داره كه جزو 100 نفر برتر ايرانه ...
ohno-smiley02.gif

ولي اين افراد اثتثنا هستن و براي همه صدق نميكنه و بستگي به ژنتيك بدنشون داره .

من 30 سالمه تو عمرم نه لب به قليون زدم و مشروب خيلي كم خوردم و سكس نرمال داشتم . بزار بگن اين بابا مثبته خوب بگن
happysmiley.gif
. مهم لذتيه كه ادم از ورزش ميبره . 11 ساله دارم ورزش ميكنم . عكسمم كه تو اواتارم هست ...

پس سالم زندگي كنيد و به زندگي با ورزش لبخند بزنيد نه با نعشه جات و سكس و غيره . . .

شاد باشين با ورزش ...

در ضمن چاكره اقا مهديم هستيم ...

به به ببین کی اومده !!!

جیـــــــــــــــــــــــــــــگر

عین همیشه حرفات تایید میشه و کاملا حرفاتو دوس دارم

البته خودتم دوس داریم :D

سر بزن عزیز مارو تنها نزار

mjhp1291

Registered User
لایک‌ها
5
سلام اقا مهدی
من امروز تازه اولین باره امدم تو این تاپیک خیلی دنبال اینجور جایی میگشتم . یه راهنمایی کامل از شما و بقیه دوستان متخصص می خواستم
اول یکم در مورد خودم بگم
من دقیقا امشب میرم تو 19 سالگی . قدم 180 و خورده ای (و در حال رشد) . وزنم هم 95 هست ( خیال نکنید چاق هستم خانوادگی استخون سنگین و توپر هستم و بخاطر همین وزنم زیاد هست)
من از 14 سالگی میرفتم باشگاه و الان چند ماهه به دلیل درس و کنکور باشگاه رو ترک کردم و الان هم پشت کنکوری هستم .
هیچ وقت تو باشگاه از هیچ پودر و قرص و ... استفاده نکردم و اگر تعریف از خود نباشه از لحاظ عضله در حد خوبم
معمولا باشگاه که میرفتم بین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم حرکات شکم انجام میدادم کاملا اصولی و خوب هم بود اما تو این چند ماه که نرفتم یه کم وضعیتش خراب شده و برا منم شکمم خیلی مهمه
از الان دارم برا کنکور میخونم و وقت باشگاه رفتن ندارم . به نظرتون من از چه وسایل ورزشی برا کنترل شکمم استفاده کنم؟
وسایلی مثل ابراکت و ابکینگ و ابدر تویست و از این جور چیزا منظورمه . یه دوچرخه ثابت هم دارم که کم ازش استفاده میکنم
از لحاظ تغذیه که جالبترین جاشه بگم که من هیچ وقت گوشت نمیخورم و از گوشت متنفرم فقط هر از چند گاهی به زور ماهی مصرف میکنم (کلا گیاه خارم:D)
دوستان خواهشا یه راهنمایی کامل کنید من باید چیکار کنم؟؟
ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام اقا مهدی
من امروز تازه اولین باره امدم تو این تاپیک خیلی دنبال اینجور جایی میگشتم . یه راهنمایی کامل از شما و بقیه دوستان متخصص می خواستم
اول یکم در مورد خودم بگم
من دقیقا امشب میرم تو 19 سالگی . قدم 180 و خورده ای (و در حال رشد) . وزنم هم 95 هست ( خیال نکنید چاق هستم خانوادگی استخون سنگین و توپر هستم و بخاطر همین وزنم زیاد هست)
من از 14 سالگی میرفتم باشگاه و الان چند ماهه به دلیل درس و کنکور باشگاه رو ترک کردم و الان هم پشت کنکوری هستم .
هیچ وقت تو باشگاه از هیچ پودر و قرص و ... استفاده نکردم و اگر تعریف از خود نباشه از لحاظ عضله در حد خوبم
معمولا باشگاه که میرفتم بین 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم حرکات شکم انجام میدادم کاملا اصولی و خوب هم بود اما تو این چند ماه که نرفتم یه کم وضعیتش خراب شده و برا منم شکمم خیلی مهمه
از الان دارم برا کنکور میخونم و وقت باشگاه رفتن ندارم . به نظرتون من از چه وسایل ورزشی برا کنترل شکمم استفاده کنم؟
وسایلی مثل ابراکت و ابکینگ و ابدر تویست و از این جور چیزا منظورمه . یه دوچرخه ثابت هم دارم که کم ازش استفاده میکنم
از لحاظ تغذیه که جالبترین جاشه بگم که من هیچ وقت گوشت نمیخورم و از گوشت متنفرم فقط هر از چند گاهی به زور ماهی مصرف میکنم (کلا گیاه خارم:D)
دوستان خواهشا یه راهنمایی کامل کنید من باید چیکار کنم؟؟
ممنون

سلام عزیز

داداش خیلی خوش اومدی ..

الان شکم آوردی !

میخوای تو خونه تمرین کنی !

هدف اصلی رو بگو عزیز .کلا میخوای چیکار کنی

از حرفات معلومه میخوای تو خونه کار کنی که من با این کار مخالفم و امکاناتی که تو باشگاه هست هیچ وقت تو خونه نیست

یه چیزی هم بهت بگم که بهترین غذای مورد علاقه من ماهی هستش البته از گوشت بی نصیب نیستم و هفته ای 2بار مصرف میکنم .گوشت منبع پروتیین و نمیتونم این یک قلم جنس رو فراموش کنم

داداش عزیز به سوالام جواب بده تا بهت پیشنهاد بدم .

ما در خدمتیم

mjhp1291

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون بابت پاسخ
اره احساس میکنم داره یکم فرم شکمم بد میشه اما خیلی بد نیست
میخوام پیشگیری کنم . میدونید که پیشگیری بهتر از درمان است:D
میخوام تو خونه تمرین کنم چون هم باشگاه یکم از خونمون دوره هم وقتش رو ندارم
هدف فعلا فقط شکم هست چون خودتون میدونید تو بدنسازی اگر شکم رو اب کنید بقیه جاها شکل زیباتری میگیرن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
ممنون بابت پاسخ
اره احساس میکنم داره یکم فرم شکمم بد میشه اما خیلی بد نیست
میخوام پیشگیری کنم . میدونید که پیشگیری بهتر از درمان است:D
میخوام تو خونه تمرین کنم چون هم باشگاه یکم از خونمون دوره هم وقتش رو ندارم
هدف فعلا فقط شکم هست چون خودتون میدونید تو بدنسازی اگر شکم رو اب کنید بقیه جاها شکل زیباتری میگیرن

خیلی ها شکم دارن و میخوان برن شکمشونو آب کنن اولین کاری که میکنن میرن میچسبن به حرکت های مختلف شکم

ولی از این قضیه غافل هستن که تمرین پا میتونه خیلی تاثییر داشته باشه رو کات شدن بدن و آب شدن چربی ها

برا همین میگم برو باشگاه هفته ای 2بار تمرین پا و 1بار تمرین هوازی و بقیه روزا تمرین با وزنه

فکر کنم جدیدا تغذیه رو خراب کردی . روغن نمک شکر رو سعی کن تو غذاهات استفاده نکنی و اگر هم استفاده میکنی به حداقل برسونی

از کافعین و ال کارنتین هم استفاده کن . .

امید هست که نتیجه بگیری

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
مهدی جان
قراره ازدواج کنم
اگه ممکنه یه برنامه هوازی معرفی کن که لاغر باقی بمونم :D

*
از یه قهرمان مسابقات بادی کلاسیک آماتوری آمریکا پرسیدن دلیل موفقیتت چی بود ؟
گفت زیاد غذا خوردم؛ غذای سالم خوردم .
پرسیدن تعریفت از غذای سالم چیه ؟
گفت هیچوقت ازدواج نکن ، همیشه غذای سالم میخوری :D
مریدان تا حرف پهلوان شنیدندی هالتر ها بر زمین نهادندی و همسران خود بر دار بیاویختندی و غذای سالم خوردندی :D

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مهدی جان
قراره ازدواج کنم
اگه ممکنه یه برنامه هوازی معرفی کن که لاغر باقی بمونم :D

*
از یه قهرمان مسابقات بادی کلاسیک آماتوری آمریکا پرسیدن دلیل موفقیتت چی بود ؟
گفت زیاد غذا خوردم؛ غذای سالم خوردم .
پرسیدن تعریفت از غذای سالم چیه ؟
گفت هیچوقت ازدواج نکن ، همیشه غذای سالم میخوری :D
مریدان تا حرف پهلوان شنیدندی هالتر ها بر زمین نهادندی و همسران خود بر دار بیاویختندی و غذای سالم خوردندی :D

به به

عروسی کجاست .:D

شما خودت استادی جیگر .

من واست نسخه بپیچم :D

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
اگه میخوای درست حسابی ورزش کنی برو باشگاه . من اصلا مخالفم تو خونه با این وزنه ها ورزش کنی و انتظار پیشرفت هم داشته باشی

چرا مخالفی برادر من !
من الان وخت باشگاه رفتن ندارم ، هدفهم هم فیتنسه ، و میشناسم کسایی که رو که فقط تو خونه تمرین می کنند و بدن قشنگی هم دارند ! فعلا که نمیشه باشگاه رفت باید با همین امکانات ساخت ، شما به جای اینکه روحیه بدی داری آدمو نا امید میکنی !

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
چرا مخالفی برادر من !
من الان وخت باشگاه رفتن ندارم ، هدفهم هم فیتنسه ، و میشناسم کسایی که رو که فقط تو خونه تمرین می کنند و بدن قشنگی هم دارند ! فعلا که نمیشه باشگاه رفت باید با همین امکانات ساخت ، شما به جای اینکه روحیه بدی داری آدمو نا امید میکنی !

سلام

من روحیه بی خودی نمیدم .چون میدونم نتیجه نمیگیری .(اگه هدفت بدنسازی باشه )

ولی اگه فیتنس باشه میتونی تو خونه تمرین کنی و بدنت رو در حد یه فیتنس بسازی

.

اگه میدونستم ناراحت میشی اصلا جواب سوال رو نمیدادم شرمنده

حالا مهدی کولمن بهت روحیه میده

تمرین هوازی و مصرف پروتیین ..

روزی 200گرم پروتیین مصرف میکنی .حالا از هر منبعی باشه .مکمل یا غذا

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام استاد

آقا ما میخوایم فیتنس کار کنیم، تو باشگاه به ترتیب چه کارهایی انجام بدیم ؟

1- اول گرم کردن ؟
2- بعد پرس سینه
4- بعد بال بال زدن با دمبل
بعد چی ؟

اگه میشه به ترتیب بگید.

و چرا اینهایی که تو باشگاه هستند همش میگن دراز نشست رو بزار برای آخرین مرحله ؟

و اینکه بعضی از حرکات هست مثل تقویت دوتا ماهیچه زیر شکم، که وقتی میخواستم با وزنه انجام بدم بهم گفتن فعلا بدونه وزنه انجام بدم و الان زوده... ولی من با وزنه راحت داشتم انجام میدادم...

دیگه اینکه چرا من اون طور که انتظار دارم تو باشگاه عرق نمیریزم ؟ آیا به خودم کم فشار میارم ؟

و بازم اینکه نحوه صحیح اجرای یک حرکت چیه ؟ انقدر کار کنیم تا ماهیچه مربوطه دیگه نای تکون خوردن نداشته باشه ؟

ارادت !

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام استاد

آقا ما میخوایم فیتنس کار کنیم، تو باشگاه به ترتیب چه کارهایی انجام بدیم ؟

1- اول گرم کردن ؟
2- بعد پرس سینه
4- بعد بال بال زدن با دمبل
بعد چی ؟

اگه میشه به ترتیب بگید.

و چرا اینهایی که تو باشگاه هستند همش میگن دراز نشست رو بزار برای آخرین مرحله ؟

و اینکه بعضی از حرکات هست مثل تقویت دوتا ماهیچه زیر شکم، که وقتی میخواستم با وزنه انجام بدم بهم گفتن فعلا بدونه وزنه انجام بدم و الان زوده... ولی من با وزنه راحت داشتم انجام میدادم...

دیگه اینکه چرا من اون طور که انتظار دارم تو باشگاه عرق نمیریزم ؟ آیا به خودم کم فشار میارم ؟

و بازم اینکه نحوه صحیح اجرای یک حرکت چیه ؟ انقدر کار کنیم تا ماهیچه مربوطه دیگه نای تکون خوردن نداشته باشه ؟

ارادت !

سلام

خوبی عزیزم .

اولين فاكتور در رشته فيتنس همونطور كه از نامش پيداست تناسب اندام در تمام عضلات بدن هستش , يعني يك فيتنس كار بايد تمام تمركزش رو بر روي بدست آوردن هارموني

عضلاني و صد البته تكيك چشمگير عضلات بزاره و اين ميسر نميشه مگر با اصول تمريني بر پايه كات و نگهداري عضلات , تمرينات هوازي منظم,

آلفردو جون من برات یه برنامه میدم .چون بدنت رو دیدم و میدونم چه خبره

روز اول

پرس سينه با هالتر 4 ست: تا نهايت خستگي با وزنه نسبتا سبك نكته(تمام ست ها رو تا نهايت خستگي انجام داده سپس در انتهاي هر ست 5 ثانيه استراحت كرده و دوباره تا نهايت خستگي هالتر رو پرس كنيد)

پرس بالا سينه با هالتر 4 ست تا نهايت خستگي : مانند بالا

كراس اور 4 ست تا نهايت خستگي : (5 ثانيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي)

---------------------
پشت بازو با هالتر خوابيده رو صورت 4 ست تا نهايت خستگي و 5ثانيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

پشت بازو دمبل تكي خوابيده رو صورت 4 ست مانند بالا

پشت بازو با سيمكش از بالاي سر 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا
--------------------------------------------

روز دوم :

زير بغل سيم كش از جلو 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

زير بغل دمبل پلاور 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا

زير بغل تي بار 4 ست تا نهايت خستگي مانند بالا
---------------------------------------------------------
جلو بازو با سيمكش تكي 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

جلو بازو با هالتر لاري دست بسته ايستاده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

جلو بازو با دمبل روي دستگاه لاري 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

ساعد 4 ست تا نهايت خستگي
---------------------------------------------------------
روز سوم :

سرشانه با هالتر 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

نشر سرشانه از جانب 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

نشر سرشانه خميده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

كول با هالتر + شرگز با هالتر 17*4

----------------------------------------------
روز چهارم:

اسكوات پا با هالتر : 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

پرس پا ماكوس : 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

جلو پا با ماشين پشت پت با ماشين 17*4

ساق پا ايستاده 4 ست تا نهايت خستگي و سپس 5 ثتنيه استراحت و دوباره تكرار تا نهايت خستگي

ضروری !!!

این برنامه یه تغذیه پر پروتیین بعد باشگاه میخواد

و یه تغذیه پر کربوهیدرات قبل از تمرین

وعده غذاییتو بیشتر میکنی و هر دو ساعت غذا میخوری .از سبزیجات و میوه جات زیاد استفاده میکنی

و بازم اینکه نحوه صحیح اجرای یک حرکت چیه ؟

هر حرکتی که میخوای تو بدنسازی بری باید با تمرکز و کنترل شده باشه .

باید رو وزنه هایی که میزنی کاملا مسلط باشی

فاکتور اصلی @

تغذیه پر انرژی . و تمرین مناسب

حتما حرکت رو درست حسابی نمیرفتی .

اگه اصولی باشه 100%فشار میاره .

بدنسازای حرفه ای به این مشکل بر میخورن و با افزایش وزنه بازم به عضله فشار میارن :D

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
استاد دمت گرم، فقط یکمی نیاز به ترجمه داره این آموزشتون، (برنامه رو یادداشت کردم و قطعا انجامش میدم !)

هر ستی که نوشتید شامل چند بار حرکت با اون وزنه میشه ؟

من اگه یه ست برم و خسته بشم، با پنج ثانیه که دیگه نمیتونم دست به اون وزنه بزنم ! حداقل باید پنج دقیقه استراحت کنم ! تا بتونم نصف ست قبلی رو دوباره بزنم !

استاد چه برنامه خفنی دادید ! کرک و پرم ریخت که !

راستی مشکل من در مورد برنامه غذایی اینه که من هرچی مامانم بزاره جلوم باید بخورم ! اون هم فقط سه وعده ! تازه اگه خودش حال نکنه و یک وعده رو غذا نخوره، به من هم غذا نمیده ! دی

تازه غذاهایی که ما میخوریم اصلا شبیه کربوهیدرات و پروتئین نیستن ! دی

Last edited:
بالا