• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من نمیتونم سفیده تخم مرغ مصرف کنم ، حالم به شدت بد میشه ( البته با تخم مرغ بومی مشکلی نیست که اون هم با بدبختی پیدا میشه ، فکر کنم تخم مرغ‌ها هم چینی شده D: ) .. آیا پروتئینی پودری مثل همین WHEY و BEEF و اینها برای تخم مرغ هم هست ؟ اگر هست چه قیمته ...

چون به من میگن بدون تخم مرغ پیشرفت چشم گیر نیست D:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
سلان آقا مهدی عزیز.سرور خوردم
عزیز برات از بدنم عکس بفرستم با ریز جزئیات مثل قد و سن و سایز اندامها برنامه تمرینی میتونید بدید؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
من نمیتونم سفیده تخم مرغ مصرف کنم ، حالم به شدت بد میشه ( البته با تخم مرغ بومی مشکلی نیست که اون هم با بدبختی پیدا میشه ، فکر کنم تخم مرغ‌ها هم چینی شده D: ) .. آیا پروتئینی پودری مثل همین WHEY و BEEF و اینها برای تخم مرغ هم هست ؟ اگر هست چه قیمته ...

چون به من میگن بدون تخم مرغ پیشرفت چشم گیر نیست D:

با اجازه از آقا مهدی

مکمل پودر سفیده تخم مرغ یا آلبومین . من قدیم که مصرف می کردم کمی جوش میزدم . البته جنس کاملا اصلی بود ولی به من نمیساخت . مثل شما کلا با تخم مرغ مشکل دارم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلان آقا مهدی عزیز.سرور خوردم
عزیز برات از بدنم عکس بفرستم با ریز جزئیات مثل قد و سن و سایز اندامها برنامه تمرینی میتونید بدید؟

سلام عزیزم

آره

با اجازه از آقا مهدی

مکمل پودر سفیده تخم مرغ یا آلبومین . من قدیم که مصرف می کردم کمی جوش میزدم . البته جنس کاملا اصلی بود ولی به من نمیساخت . مثل شما کلا با تخم مرغ مشکل دارم

قربونت برم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
هر ستی که نوشتید شامل چند بار حرکت با اون وزنه میشه ؟

4 ست
من اگه یه ست برم و خسته بشم، با پنج ثانیه که دیگه نمیتونم دست به اون وزنه بزنم ! حداقل باید پنج دقیقه استراحت کنم ! تا بتونم نصف ست قبلی رو دوباره بزنم !

فکر کردی خونه خاله هستش :D

خیلی شده من زیر وزنه اشکم در اومده .

کسی که ماهی میخواد باید ...بزنه به آب :D

راستی مشکل من در مورد برنامه غذایی اینه که من هرچی مامانم بزاره جلوم باید بخورم ! اون هم فقط سه وعده ! تازه اگه خودش حال نکنه و یک وعده رو غذا نخوره، به من هم غذا نمیده ! دی

باید برا خودت آشپزی کنی .یا به بزرگ خونه بگی که از نظر غذا برات مایه بزاره و حداقل وعده های غذاییتو 2برابر کنه

.مگه چه غذاهایی میخوری !!!:guilty:

نودولیت .پیتزا .و از این چرت و پرتا :thumbsdow

.سفیده تخم مرغ .سیب زمنی آب پز .ماکارونی ماهی .کباب .تن ماهی .مرغ و ......

...............................................................................................................................................................................

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
استاد کلمن ، من هواسم نبود تاپیک داری !

جواب پستت تو اون تاپیک : (بقیش رو همینجا دنبال می کنم)

مرسی استاد

موفق شدم برنامه روز اول رو انجام دادم ولی بعضی حرکاتش رو نتونستم برم...

آخه دیر جواب دادی و من ست هارو هشتایی میرفتم، دی

همونطور که انتظار داشتم بعد از اتمام هر ست، با اینکه استراحت هم میکردم ولی نمیتونستم مثل ست قبلی وزنه هارو بردارم... خلاصه از هشتا تو هر ست رسیدم به دوتا، دی

میگم استاد، بیا یه برنامه ثابت بهم بده که همیشه و هر روز همون رو برم

آخه وقتم هم تو باشگاه زیاده و حرکت کم میارم و بقیه وقت رو قدم میزنم اونجا و میرم روی نرو بقیه، دی

دیگه درمورد غذا یه نظریه دارم اون هم اینه که تصمیم دارم رفتار غذاییم رو تغییر ندم تا فردا که برای یه مدت باشگاه نرفتم بدنم زود افت نکنه بخاطر غذا

نظریه درستیه ؟ آخه من عادت دارم همیشه قبل از اینکه سیر بشم دست از غذا بکشم. (تازه اصلا از زیاد غذا خوردن خوشم نمیاد ! یعنی نمیتونم زیاد غذا بخورم ! یعنی اگر بخوام هم غذا نیست که بخورم! دی)

استاد راهنمایی کنید که ما چیکار کنیم با این اخلاق بدمون !؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
میگم استاد، بیا یه برنامه ثابت بهم بده که همیشه و هر روز همون رو برم

سلام

فعلا سه ماه با این برنامه کار میکنی

نمیتونی هر روز کل بدنت رو تمرین بدی :D

lol

البته اگه بتونی هم اصلا انتظار پیشرفت نباید داشته باشی .چون عضلات به ریکاوری نیاز دارن .

دیگه درمورد غذا یه نظریه دارم اون هم اینه که تصمیم دارم رفتار غذاییم رو تغییر ندم تا فردا که برای یه مدت باشگاه نرفتم بدنم زود افت نکنه بخاطر غذا

نظریه درستیه ؟ آخه من عادت دارم همیشه قبل از اینکه سیر بشم دست از غذا بکشم. (تازه اصلا از زیاد غذا خوردن خوشم نمیاد ! یعنی نمیتونم زیاد غذا بخورم ! یعنی اگر بخوام هم غذا نیست که بخورم! دی)

نه اینطور نیست .

ببین هر 2ساعت یه بار وعده کم بخور نمیگم که شکمت رو پر پر کن .کلا بدنت همیشه از نظر غذا تامیین باشه و هیچوقت احساس کرسنگی نکنی

مرد حسابی، میایی لایک میکنی میری ؟

بیا جواب بده منتظرم !

:lol::lol:

بابا چیکار کنم اخه میگی غذا نیست بخورم .درک میکنم تو این وضعیت اقتصادی :D

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
اینجوری فایده نداره

فردا میام یه سر بهت میزنم که یه برنامه اساسی تر برام بنویسی

-------------------------------------------------------------------------------------------

مرد حسابی تو چرا یه سر به این باشگاهت نمیندازی ؟

یدفعه درشو تخته کن بره دیگه !

یه چندتا سوال داشتم

اول اینکه من بعد از باشگاه که میام خونه بلافاصله شام میخورم ! بین شام و باشگاه بیست دقیقه فاصله هست

البته نمیخوام بخورم ولی مجبورم ! بخاطر شرایط استراتژیک منطقه...

بعدش هم بلافاصله دمر میخوابم رو زمین پای لبتاپ...

دل درد هم میگیرم.

اینها ضرر نداره ؟

تازه امروز داشتم یه حرکتی با یه دستگاهی میزدم، مربی اومد گفت خیلی هردمبیل میرم حرکت رو و کلا اشتباه میرم، حرکت برای شکل دادن به سینه بود ولی به همه جام فشار اومد جز سینه !

خلاصه، خیلی ناراحت شدم و قلبم شکست...

رفتم در آغوش یه غول بیابونی که داشت 400 کیلو هالتر میزد و گریه کردم.. بعد اون هم دلش شکست... گریه کرد، خلاصه دی جی باشگاه که جو رو دید، آهنگ لیدی گاگا رو قطع کرد و آهنگ بوی پیراهن یوسف رو گذاشت... بعد هم همه باهم تو باشگاه جیغ کشیدیم و شیون کردیم، بعضی ها با دمبل میزدن توی سرو صورتشون... بسه دیگه ! خیلی تخیلی شد.

خلاصش اینه که ناراحت شدم ! فعلا همون دوتا سوال رو جواب بده تا بقیش رو بعدا بگم...

راستی توی این یک هفته یک کیلو وزنم زیاد شده ! ناراحت باشم یا خوشحال ؟ 62 بودم شدم 63

نیایی دوباره لایک کنی بری !!!

استخفرا...

Last edited:

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
71
من یکی دو هفته ای هستش که باشگاه بدنسازی میرم ، وقتی خودم و با بچه های دیگه مقایسه میکنم احساس میکنم عرض شونه هام کمه ... آیا با بدنسازی میشه پهنای شونه رو بیشتر کرد ؟ یعنی با کشش و فشار رو استخون های شونه، این قسمت از بدن رو کشیده تر کرد ؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
من یکی دو هفته ای هستش که باشگاه بدنسازی میرم ، وقتی خودم و با بچه های دیگه مقایسه میکنم احساس میکنم عرض شونه هام کمه ... آیا با بدنسازی میشه پهنای شونه رو بیشتر کرد ؟ یعنی با کشش و فشار رو استخون های شونه، این قسمت از بدن رو کشیده تر کرد ؟

شما میرید بدنسازی که استخوناتون رو ورزیده کنید یا عضلات ؟
آره میشه . به مرور زمان و با اجرای حرکات بالا تنه و حتی پاها و افزوده شدن بر حجم ماهیچه ها هم شونه هاتون عریض تر جلوه می کنن هم سینه تون برجسته میشه . سعی کتید صاف بایستید ، قوز هم نکنید . حرکات فیله و دد لیفت سبک هم باید در برنامه داشته باشید .
ضمنا توصیه می کنم کمی صبرتون رو بیشتر کنید . در یکی دو هفته دانه لوبیا هم ریشه نمیزنه .

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
اقا من باید یه جحا تست جسمانی بدم میخوام شنای خودمو و دراز نشستمو ببرم بالا.
قبلا یه 6 تا شنا میرفتم.:blush: یه برنامه 6 هقته ای تو یه سایت انگلیسی پیدا کردم که تو 6 هفته شنا رو میشه کرد 100 تا من تو دو هفته مثل برنامش رفتم و دقیقا مثل جدولش تونستم عمل کنم الان 16 تا میرم:blush:
منتها این تسته هفته دیگه باید برم باید حداقل 30 تا شنا برم و بالای 40 تا دراز نشست.میخوام ببینم با مکمل فقط میتونم خودمو اماده کنم یعنی موقتی استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.ازمایشم نمیگیرن برای مصرف چیزی.:)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
اقا من باید یه جحا تست جسمانی بدم میخوام شنای خودمو و دراز نشستمو ببرم بالا.
قبلا یه 6 تا شنا میرفتم.:blush: یه برنامه 6 هقته ای تو یه سایت انگلیسی پیدا کردم که تو 6 هفته شنا رو میشه کرد 100 تا من تو دو هفته مثل برنامش رفتم و دقیقا مثل جدولش تونستم عمل کنم الان 16 تا میرم:blush:
منتها این تسته هفته دیگه باید برم باید حداقل 30 تا شنا برم و بالای 40 تا دراز نشست.میخوام ببینم با مکمل فقط میتونم خودمو اماده کنم یعنی موقتی استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.ازمایشم نمیگیرن برای مصرف چیزی.:)

سلام

سن .قد و وزن

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
کلا برای رفع این ضعف باید روی بخش کناری شانه ها بیشتر کار کرد سرشانه دمبل/نشر جانب/بالا کشیدن هالتر دست باز.البته شما تازه کاری فعلا زوده برای برنامه های مخصوص رفع نقاط ضعف.

شما میرید بدنسازی که استخوناتون رو ورزیده کنید یا عضلات ؟
آره میشه . به مرور زمان و با اجرای حرکات بالا تنه و حتی پاها و افزوده شدن بر حجم ماهیچه ها هم شونه هاتون عریض تر جلوه می کنن هم سینه تون برجسته میشه . سعی کتید صاف بایستید ، قوز هم نکنید . حرکات فیله و دد لیفت سبک هم باید در برنامه داشته باشید .
ضمنا توصیه می کنم کمی صبرتون رو بیشتر کنید . در یکی دو هفته دانه لوبیا هم ریشه نمیزنه .
واقعا ددلیفت کمک می کنه به عریض شدن سرشانه؟!!!!منطق این حرف چیه؟
این که حرکات پایه و وزنه آزاد کمک می کنه به رشد بهتر در کل بدن درسته ولی ددلیفت رفتن چه ربطی به عرض شانه داره آخه عزیز؟!!

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
این که حرکات پایه و وزنه آزاد کمک می کنه به رشد بهتر در کل بدن درسته ولی ددلیفت رفتن چه ربطی به عرض شانه داره آخه عزیز؟!!

کلا هرچی ایشون میگه درسته مگراین که خلافش ثابت بشه ;)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
کلا برای رفع این ضعف باید روی بخش کناری شانه ها بیشتر کار کرد سرشانه دمبل/نشر جانب/بالا کشیدن هالتر دست باز.البته شما تازه کاری فعلا زوده برای برنامه های مخصوص رفع نقاط ضعف.

یادمه یه زمانی توی تاپیک پوریا (ناگفته ها و راز و رمز لاغری ...) تا حدودی حرفای خوب و قشنگی میزدی . یعنی اصلا بهت نمیومد یه روز همچین حرفی بزنی .
بگذریم .
یکی از دلایل قوز کردن و خمیدگی کمر (در ادامه ش شل و ول بودن شونه ها) ضعف در عضلات گردن تا میانه باسنه . انجام هر حرکتی در جهت تقویت این سری از عضلات کمک می کنه تا عضلات پشت با مهار فشار ناشی از وزن اندام ها و اعضایی مثل سر بر روی استخوان های کتف و شانه ، خصوصا ستون مهره ها ، صاف ایستادن و قوز نکردن رو برای هر فردی راحت تر کنه . دقیقا مثل پی سازی یا همون فونداسیون . عضلات لاور بک یا به فارسی فیله هم با انجام حرکات خاص خودش که ددلیفت هم یکی از اونهاست تقویت شده و در صاف ایستادن تاثیر بسزایی دارن . ضمنا اگه یکم بیشتر توجه می کردی میدیدی که من انتهای حرفم و بعد از اینکه به ایشون گفتم صاف بایست توصیه کردم که دد لیفت رو هم در برنامه ش جا بده؛ یعنی اجرای حرکت دد لیفت در جهت تقویت عضلات میانی و پایین پشت در نتیجه کمک به بهتر و صاف ایستادن . بعد اینکه شما 2 تا آدم معمولی رو ، با یک ابعاد و یک سایز ، در نظر بگیر با این تفاوت که یکی مثل دوغ ایستاده و اون یکی نه ، صاف ایستاده . بین این دو تا کدوم یکی سرشونه هاش عریض تر به نظر میرسه ؟
بعد میخوای بگی دد لیفت تاثیری در تقویت عضلات پشت نداره یا چی ؟ اگه خطایی کردم منو روشن کن . متقاعدم کن دارم اشتباه می کنم .

خطاب به اون بچه جـ..ی هایی که دو روز رفتن توی باشگاه دمبل نیم کیلویی گرفتن دستشون فک کردن آبنباته : در اندازه ای نیستید که باهاتون کیبورد به کیبورد بشم . اینکه بعضی وقتا 2 تا از حرفاتونو کوت می کنم دور برتون نداره که خبریه یا ع..ی هستید واس خودتون ، چون هیچی نیستید .

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یادمه یه زمانی توی تاپیک پوریا (ناگفته ها و راز و رمز لاغری ...) تا حدودی حرفای خوب و قشنگی میزدی . یعنی اصلا بهت نمیومد یه روز همچین حرفی بزنی .
بگذریم .
یکی از دلایل قوز کردن و خمیدگی کمر (در ادامه ش شل و ول بودن شونه ها) ضعف در عضلات گردن تا میانه باسنه . انجام هر حرکتی در جهت تقویت این سری از عضلات کمک می کنه تا عضلات پشت با مهار فشار ناشی از وزن اندام ها و اعضایی مثل سر بر روی استخوان های کتف و شانه ، خصوصا ستون مهره ها ، صاف ایستادن و قوز نکردن رو برای هر فردی راحت تر کنه . دقیقا مثل پی سازی یا همون فونداسیون . عضلات لاور بک یا به فارسی فیله هم با انجام حرکات خاص خودش که ددلیفت هم یکی از اونهاست تقویت شده و در صاف ایستادن تاثیر بسزایی دارن . ضمنا اگه یکم بیشتر توجه می کردی میدیدی که من انتهای حرفم و بعد از اینکه به ایشون گفتم صاف بایست توصیه کردم که دد لیفت رو هم در برنامه ش جا بده . بعد اینکه شما 2 تا آدم معمولی رو ، با یک ابعاد و یک سایز ، در نظر بگیر با این تفاوت که یکی مثل دوغ ایستاده و اون یکی نه ، صاف ایستاده . بین این دو تا کدوم یکی سرشونه هاش عریض تر به نظر میرسه ؟
بعد میخوای بگی دد لیفت تاثیری در تقویت عضلات پشت نداره یا چی ؟ اگه خطایی کردم منو روشن کن . متقاعدم کن دارم اشتباه می کنم .

پ.ن خطاب به اون بچه جـ..ی هایی که دو روز رفتن توی باشگاه دمبل نیم کیلویی گرفتن دستشون فک کردن آبنباته : در اندازه ای نیستید که باهاتون کیبورد به کیبورد بشم . اینکه بعضی وقتا 2 تا از حرفاتونو کوت می کنم دور برتون نداره که خبریه یا ع..ی هستید واس خودتون ، چون چیزی نیستید .
کلا ادبیات جالبی داری!!!
منطق میگه باریک بودن کمر و داشتن حجم کافی در بخش کناری سرشانه ها باعث پهن تر دیده شدن سرشانه ها میشه!(نقل از هانی رامبد (مربی فیل هیث و جی کاتلر) مجله فلکس فوریه 2011 مقاله:پروژه ایکس)!توی این برنامه دو جلسه تمرین سرشانه توصیه شده و هیچ اسمی هم از ددلیفت برای افزایش پهنای شانه(با هر منطقی) برده نشده!!حالا اگه بهترین مربی حال حاضر دنیا اشتباه می کنه و در حدی هست که باهاش کیبورد به کیبورد بشی میخوای برو روشنش کن!!
سوای این قضیه کسی که یکی دو هفته از باشگاه رفتنش میگذره مگه چقدر روی سرشانه هاش کار کرده؟چندین نوع حرکت با فشار مستقیم روی سرشانه ها می تونه توی برنامش گنجانده بشه که باعث رفع این ضعف بشه!نه بعد از دو هفته به یه تازه کار حرکت خطرناکی مثل ددلیفت رو پیشنهاد کنی!کسی که هنوز بدنش رویت نشده شاید قوس کمر داره شاید مشکل دیگه ای در ستون فقراتش داره!!

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
کلا ادبیات جالبی داری!!!
منطق میگه باریک بودن کمر و داشتن حجم کافی در بخش کناری سرشانه ها باعث پهن تر دیده شدن سرشانه ها میشه!(نقل از هانی رامبد (مربی فیل هیث و جی کاتلر) مجله فلکس فوریه 2011 مقاله:پروژه ایکس)!توی این برنامه دو جلسه تمرین سرشانه توصیه شده و هیچ اسمی هم از ددلیفت برای افزایش پهنای شانه(با هر منطقی) برده نشده!!حالا اگه بهترین مربی حال حاضر دنیا اشتباه می کنه و در حدی هست که باهاش کیبورد به کیبورد بشی میخوای برو روشنش کن!!
سوای این قضیه کسی که یکی دو هفته از باشگاه رفتنش میگذره مگه چقدر روی سرشانه هاش کار کرده؟چندین نوع حرکت با فشار مستقیم روی سرشانه ها می تونه توی برنامش گنجانده بشه که باعث رفع این ضعف بشه!نه بعد از دو هفته به یه تازه کار حرکت خطرناکی مثل ددلیفت رو پیشنهاد کنی!کسی که هنوز بدنش رویت نشده شاید قوس کمر داره شاید مشکل دیگه ای در ستون فقراتش داره!!

دوست عزیز
اون پ.ن رو خطاب به شما عرض نکردم ، لطفا به خودتون نگیرید .

من متوجه نشدم الان چه ارتباطی میان اون چیزیایی که گفتم با توضیحاتی که شما فرمودید وجود داره . من میگم عضلات که ورزیده و تقویت شده باشن ضعف ستون فقرات تا حدود زیادی پوشیده و جبران میشه و اون حالت خمیدگی در پشت به مرور زمان از بین میره و شخص راحتتر میتونه صاف بایسته ، بعد شما میفرمایید کمر باریک باعث عریض تر جلوه کردن سرشانه ها میشه ؟
یه سوال . دد لیفت در تقویت عضلات پشت خصوصا فیله ها تاثیر داره یا نه ؟ آیا عضلات قوی تر در شکل و راستای حرکت استخوان ها و مفاصل تاثیر مثبتی میگذارن یا نه ؟
ضمنا من که برای دومین بار عرض کردم صاف ایستادن به خودی خود شانه ها رو عریض تر و سینه رو پهن تر نشون میده تا خمیده بودن . این گفته من به این معنا نیست که دد لیفت مستقیما در پهنای سرشانه ها تاثیر گذاره . مگر اینکه شما اینطور برداشت کنید .
در پست اولم که شما به اون ایراد گرفتید یکبار به قسمت بولد شده دقت کنید :
به مرور زمان و با اجرای حرکات بالا تنه و حتی پاها و افزوده شدن بر حجم ماهیچه ها هم شونه هاتون عریض تر جلوه می کنن هم سینه تون برجسته میشه
این عریض تر جلوه کردن با عریض تر شدن در پی افزوده شدن بر حجم عضلات تفاوت داره ، نداره ؟!
هر حرکتی و نه تنها دد لیفت در صورتی که اصولی انجام نشه خطرناکه . فرقی نمی کنه 2 هفته از حضور در باشگاه گذشته باشه یا 2 سال . حتما میدونید هالتر های سبکتر از 20 و 15 کیلو در اکثر باشگاه ها پیدا میشه و امکان تمرین با وزنه های سبک تر برای تازه کار ها هم وجود داره .
و ذکر این نکته ضروریه که از فوریه سال 2011 حدودا 1 سال و 8 ماه گذشته . علم ، خصوصا علم بدنسازی هر روز در حال تغییر و تحوله . پس زیاد نمیشه به کتاب ها و مجلات 1 سال پیش و حتی چند ماه پیش اعتماد کرد .
در آخر خواهش دارم موقع مطالعه عرایض بی ارزش بنده کمی بیشتر دقت کنید و توجه بیشتری به خرج بدید .

Last edited:

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
دوست عزیز
اون پ.ن رو خطاب به شما عرض نکردم ، لطفا به خودتون نگیرید .

من متوجه نشدم الان چه ارتباطی میان اون چیزیایی که گفتم با توضیحاتی که شما فرمودید وجود داره . من میگم عضلات که ورزیده و تقویت شده باشن ضعف ستون فقرات تا حدود زیادی پوشیده و جبران میشه و اون حالت خمیدگی در پشت به مرور زمان از بین میره و شخص راحتتر میتونه صاف بایسته ، بعد شما میفرمایید کمر باریک باعث عریض تر جلوه کردن سرشانه ها میشه ؟
یه سوال . دد لیفت در تقویت عضلات پشت خصوصا فیله ها تاثیر داره یا نه ؟ آیا عضلات قوی تر در شکل و راستای حرکت استخوان ها و مفاصل تاثیر مثبتی میگذارن یا نه ؟
ضمنا من که برای دومین بار عرض کردم صاف ایستادن به خودی خود شانه ها رو عریض تر و سینه رو پهن تر نشون میده تا خمیده بودن . این گفته من به این معنا نیست که دد لیفت مستقیما در پهنای سرشانه ها تاثیر گذاره . مگر اینکه شما اینطور برداشت کنید .
هر حرکتی و نه تنها دد لیفت در صورتی که اصولی انجام نشه خطرناکه . فرقی نمی کنه 2 هفته از حضور در باشگاه گذشته باشه یا 2 سال . حتما میدونید هالتر های سبکتر از 20 و 15 کیلو در اکثر باشگاه ها پیدا میشه و امکان تمرین با وزنه های سبک تر برای تازه کار ها هم وجود داره .

بله عزیز ددلیفت نه تنها در تقویت فیله که روی کل بدن تاثیر گذاره و اجرای اشتباهش هم می تونه فاتحه کمر رو بخونه!
من میگم شما راه حل مستقیم رو رها کردید رفتید سراغ راه غیر مستقیم که شاید یه تاثیر ناچیز داشته باشه!!!
تا وقتی که کسی حجم کافی در سرشانه نداره و کمر باریکی نداره هیچ جوری سرشانه هاش پهن معلوم نمیشه!!!خوب اول میره سراغ این دو قسمت برای تقویت پشت حرکت بسیار ایمن تری به اسم فیله هم هست!!
نه این که من مخالفتی با ددلیفت داشته باشم ولی هنوز ندیدم توی برنامه یه مبتدی ددلیفت باشه!

بالا