کلا ادبیات جالبی داری!!!
منطق میگه باریک بودن کمر و داشتن حجم کافی در بخش کناری سرشانه ها باعث پهن تر دیده شدن سرشانه ها میشه!(نقل از هانی رامبد (مربی فیل هیث و جی کاتلر) مجله فلکس فوریه 2011 مقاله:پروژه ایکس)!توی این برنامه دو جلسه تمرین سرشانه توصیه شده و هیچ اسمی هم از ددلیفت برای افزایش پهنای شانه(با هر منطقی) برده نشده!!حالا اگه بهترین مربی حال حاضر دنیا اشتباه می کنه و در حدی هست که باهاش کیبورد به کیبورد بشی میخوای برو روشنش کن!!
سوای این قضیه کسی که یکی دو هفته از باشگاه رفتنش میگذره مگه چقدر روی سرشانه هاش کار کرده؟چندین نوع حرکت با فشار مستقیم روی سرشانه ها می تونه توی برنامش گنجانده بشه که باعث رفع این ضعف بشه!نه بعد از دو هفته به یه تازه کار حرکت خطرناکی مثل ددلیفت رو پیشنهاد کنی!کسی که هنوز بدنش رویت نشده شاید قوس کمر داره شاید مشکل دیگه ای در ستون فقراتش داره!!
دوست عزیز
اون پ.ن رو خطاب به شما عرض نکردم ، لطفا به خودتون نگیرید .
من متوجه نشدم الان چه ارتباطی میان اون چیزیایی که گفتم با توضیحاتی که شما فرمودید وجود داره . من میگم عضلات که ورزیده و تقویت شده باشن ضعف ستون فقرات تا حدود زیادی پوشیده و جبران میشه و اون حالت خمیدگی در پشت به مرور زمان از بین میره و شخص راحتتر میتونه صاف بایسته ، بعد شما میفرمایید کمر باریک باعث عریض تر جلوه کردن سرشانه ها میشه ؟
یه سوال . دد لیفت در تقویت عضلات پشت خصوصا فیله ها تاثیر داره یا نه ؟ آیا عضلات قوی تر در شکل و راستای حرکت استخوان ها و مفاصل تاثیر مثبتی میگذارن یا نه ؟
ضمنا من که برای دومین بار عرض کردم صاف ایستادن به خودی خود شانه ها رو عریض تر و سینه رو پهن تر
نشون میده تا خمیده بودن . این گفته من به این معنا نیست که دد لیفت مستقیما در پهنای سرشانه ها تاثیر گذاره . مگر اینکه شما اینطور برداشت کنید .
در پست اولم که شما به اون ایراد گرفتید یکبار به قسمت بولد شده دقت کنید :
به مرور زمان و با اجرای حرکات بالا تنه و حتی پاها و افزوده شدن بر حجم ماهیچه ها هم شونه هاتون عریض تر جلوه می کنن هم سینه تون برجسته میشه
این عریض تر جلوه کردن با عریض تر شدن در پی افزوده شدن بر حجم عضلات تفاوت داره ، نداره ؟!
هر حرکتی و نه تنها دد لیفت در صورتی که اصولی انجام نشه خطرناکه . فرقی نمی کنه 2 هفته از حضور در باشگاه گذشته باشه یا 2 سال . حتما میدونید هالتر های سبکتر از 20 و 15 کیلو در اکثر باشگاه ها پیدا میشه و امکان تمرین با وزنه های سبک تر برای تازه کار ها هم وجود داره .
و ذکر این نکته ضروریه که از فوریه سال 2011 حدودا 1 سال و 8 ماه گذشته . علم ، خصوصا علم بدنسازی هر روز در حال تغییر و تحوله . پس زیاد نمیشه به کتاب ها و مجلات 1 سال پیش و حتی چند ماه پیش اعتماد کرد .
در آخر خواهش دارم موقع مطالعه عرایض بی ارزش بنده کمی بیشتر دقت کنید و توجه بیشتری به خرج بدید .