amir_aloneboy77
Registered User
اتفاقا یافته های جدید حاکی از اینه که انزال های بیشتر،باعث میشه سرطان پروستات ایجاد نشه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
داداش اینجوری باشه که تو ایران هیشکی نباید سرطان پروستات بگیره...
اتفاقا یافته های جدید حاکی از اینه که انزال های بیشتر،باعث میشه سرطان پروستات ایجاد نشه
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
آقا اینترنتی خرید نکن .
به هیچوجه ، در هیچ شرایطی و از هیچ بنی بشری .
شما چه نوع پروتئيني ميخوايد؟تو اين ليست وي ايزوله هست وي خالص موجوده پروتئين تركيبي موجوده
بهتره کلا مکملای اینترنتی رو بیخیا بشی البته این نظر منه
میشه دلدتون را بگید چرا از سایت نخرم . شما تجربه خرید داشتید؟
میشه دلدتون را بگید چرا از سایت نخرم . شما تجربه خرید داشتید؟
آقا مهدی مشروب واسه بدنسازی ضرر داره؟من میخوام سینم عضله بزنه الآن من پرس سینه هالتر کار می کنم ولی سینم استخونه خالصه نمیدونم چرا
سلام. یکی از قدیمی کار ها تو باشگاه می گفت یه آمپولی هست که اگه مثلا به دست بزنی تا چند روز دستت تقریبا فلج میشه و بعد از 3-4 روز دوباره به حالت عادی بر میگرده و فوق العاده گنده میشه. میگفت خودش واسه پاهاش زده بوده و پاهاش خیلی گنده شده بود و ترسیده بود واسه کوچیک کردن پاهاش چند ماه تمرین نکرده و غذاش رو هم نصف کرده تا پاهاش یه خورده کوچیک شه. دوستان کسی می دونه اسم این آمپول چیه و کارش چیه؟
می تونید هر روز 3ست بارفیکس(ماکزیمم)+3 ست شنا+3 ست دراز نشست رو انجام بدید اگه با شدت و استراحت کم انجام بشه می تونه کمک کنه به بهبود آمادگی جسمانی و حتی چربی سوزی.سلام
دوستان من فعلا وقت باشگاه رفتن ندارم !
امکاناتم هم فعلا فقط یه میله بارفیکس ! میشه یه برنامه تمرینی ساده یا یه راهنمایی در مورد تمرین تو خونه بهم بدید ؟! همین حرکات بارفیکس و شنا سوئدی و دراز نشست و... رو به چه صورت و با چه ترتیبی انجام بدم بهتره ؟
12 گرم؟!!!!یک تخم مرغ کامل 12 گرم و سفیده 6 گرم پروتیین داره..اگه زرده رو هم بخوری اثرش از بین نمیره ولی ممکنه بدنت چربی بگیره که تو دوره کات واست فاجعست چربی..اگرم مثه من بدنت چربی نمیگیره زرده کلسترول زیادی داره که خب برای سلامتیت مضره مخصوصا کبدت..اون سایتم فکر کنم دیگه فروشی نداره فقط قیمتا رو زدم جهت اطلاع
یحتمل منظورشون تخم فیل بوده .12 گرم؟!!!!
یه تخم مرغ بزرگ 6 تا 7 گرم پروتیین داره که حدود 3.5 تا 4 گرم در سفیده تخم مرغه!!
من هم همین سوال رو دارماین ترک هایی که رو بدن سینه ، کمر ، شکم میاد برا چیه و چجوری میشه از بین بردش ؟
من هم همین سوال رو دارم
بخاطر لاغر شدنه