• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
اتفاقا یافته های جدید حاکی از اینه که انزال های بیشتر،باعث میشه سرطان پروستات ایجاد نشه

Sent from my WT19i using Tapatalk 2

داداش اینجوری باشه که تو ایران هیشکی نباید سرطان پروستات بگیره...

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
آقا مهدی مشروب واسه بدنسازی ضرر داره؟من میخوام سینم عضله بزنه الآن من پرس سینه هالتر کار می کنم ولی سینم استخونه خالصه نمیدونم چرا :(

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
آقا اینترنتی خرید نکن .
به هیچوجه ، در هیچ شرایطی و از هیچ بنی بشری .

شما چه نوع پروتئيني ميخوايد؟تو اين ليست وي ايزوله هست وي خالص موجوده پروتئين تركيبي موجوده

بهتره کلا مکملای اینترنتی رو بیخیا بشی البته این نظر منه

میشه دلدتون را بگید چرا از سایت نخرم . شما تجربه خرید داشتید؟

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
اتفاقا خرید مکمل به صورت اینترنتی اونم از افرادی که امتحان خودشون رو پس دادن کار بسیار درستیه
داداش از این افراد میتونی با خیال راحت خرید کنی اینا هیچ کدوم پسرخاله من نیستن با یه سرچ کوچیک میتونی نظر کسایی که ازشون خرید داشتن رو بیبینی
کاربر kurdox توی همین سایت
کاربر m.mirfazeli توی همین سایت
آقا مهدی همین تاپیک
علی نصوری یا همون پارس مکمل
حجت زارع تو سایت بادی بیلدر
دوتای اولی چون مکملشون رو از خود سایت بی بی میارن قیمتاشون یکم بالاتره

Last edited:

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
میشه دلدتون را بگید چرا از سایت نخرم . شما تجربه خرید داشتید؟

اینترنتی خرید کن دوست عزیز . اگه برای یکبار تجربه پول کافی داری و از به هدر دادنش هراسی نداری می تونی خرید کنی .

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
آقا مهدی مشروب واسه بدنسازی ضرر داره؟من میخوام سینم عضله بزنه الآن من پرس سینه هالتر کار می کنم ولی سینم استخونه خالصه نمیدونم چرا :(

عزیز مونده به نوع مشروب .که فکر نکنم تو ایران مشروب درست حسابی پیدا بشه

الان خیلی ها مشروب میخورن .خب این کاملا یه چیز معلوم هست که اگه هر روز مشروب بخوری واسه سلامتی ضرر داره

sylar

Registered User
لایک‌ها
258
سلام. یکی از قدیمی کار ها تو باشگاه می گفت یه آمپولی هست که اگه مثلا به دست بزنی تا چند روز دستت تقریبا فلج میشه و بعد از 3-4 روز دوباره به حالت عادی بر میگرده و فوق العاده گنده میشه. میگفت خودش واسه پاهاش زده بوده و پاهاش خیلی گنده شده بود و ترسیده بود واسه کوچیک کردن پاهاش چند ماه تمرین نکرده و غذاش رو هم نصف کرده تا پاهاش یه خورده کوچیک شه. دوستان کسی می دونه اسم این آمپول چیه و کارش چیه؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام. یکی از قدیمی کار ها تو باشگاه می گفت یه آمپولی هست که اگه مثلا به دست بزنی تا چند روز دستت تقریبا فلج میشه و بعد از 3-4 روز دوباره به حالت عادی بر میگرده و فوق العاده گنده میشه. میگفت خودش واسه پاهاش زده بوده و پاهاش خیلی گنده شده بود و ترسیده بود واسه کوچیک کردن پاهاش چند ماه تمرین نکرده و غذاش رو هم نصف کرده تا پاهاش یه خورده کوچیک شه. دوستان کسی می دونه اسم این آمپول چیه و کارش چیه؟

سلام یه استرویید به نام Esiclene هست که تو ایران خیلی ها بهش میگن سینتول و بیشتر رو ساق پا .بازو و سرشانه میزنن

به نظر من بدترین و پرعوارض ترین استرویید هستش چون عین یه غده میشه تو بدن و بعد ها ممکنه عفونت کنه و باعث بشه که عمل کنی و کلی دردسرهای دیگه

و خیلی هم بیریخت هر کجا که تزریق میکنی بزرگ میشه مشاهده پیوست 210304

مثلا بعضی از تزریقات متراکم ممکن است باعث عفونت یا ورم چرکی شود در ضمن اگر تزریق در چربی باشد کاملا بیهوده خواهد بود و اگر تزریق در سرخرگ باشد باعث مشکلات جدی

تری خواهد شد مثلا یک گلوله کوچک روغن ممکن است به ریه حمل شود که باعث آمبولی می-شود

تازگیا کشور آلمان هم داره یه استروییدی شبیه این میسازه

من مصرف این دارو رو تایید نمیکنم و کسایی که مصرف میکنن واقا یک دیوانه ی به تمام عیارن

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سلام یک برنامه ای داری آقا مهدی برای وزنه زدن ( هم تعداد هم ست هاش هم وزن وزنه ها ) و کار با تردمیل ( مدتش - سرعتش - شیب اش ) برای تازه کاری مثل من ؟ ( قد 186 وزن 86 )

از اون جهت میگم که هم این دو تا رو در منزل دارم

یا اگر باشگاه رفتم مربیه یک برنامه داد لا اقل بدونم برنامه پرتی بهم نداده

ممنون از کمکت داداش

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
سه نفر اول مستر المپیای امسال

m0i9dc6s30hvg5rb5qfz.jpg

.
gcbtf6nir0iesrks2g8i.jpg

.
ogbud63zvz5rmq35tgf.jpg

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
سلام
دوستان من فعلا وقت باشگاه رفتن ندارم !
امکاناتم هم فعلا فقط یه میله بارفیکس ! میشه یه برنامه تمرینی ساده یا یه راهنمایی در مورد تمرین تو خونه بهم بدید ؟! همین حرکات بارفیکس و شنا سوئدی و دراز نشست و... رو به چه صورت و با چه ترتیبی انجام بدم بهتره ؟
می تونید هر روز 3ست بارفیکس(ماکزیمم)+3 ست شنا+3 ست دراز نشست رو انجام بدید اگه با شدت و استراحت کم انجام بشه می تونه کمک کنه به بهبود آمادگی جسمانی و حتی چربی سوزی.
هر روز یک نوع بارفیکس رو امتحان کنید دست بر عکس/دست باز/....
فاصله دستها رو توی شنا کم و زیاد کنید برای جلوگیری از یکنواختی
اغلب حرکات شکم هم که دیگه نیازی به دستگاه خاصی ندارند.

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
یک تخم مرغ کامل 12 گرم و سفیده 6 گرم پروتیین داره..اگه زرده رو هم بخوری اثرش از بین نمیره ولی ممکنه بدنت چربی بگیره که تو دوره کات واست فاجعست چربی..اگرم مثه من بدنت چربی نمیگیره زرده کلسترول زیادی داره که خب برای سلامتیت مضره مخصوصا کبدت..اون سایتم فکر کنم دیگه فروشی نداره فقط قیمتا رو زدم جهت اطلاع
12 گرم؟!!!!
یه تخم مرغ بزرگ 6 تا 7 گرم پروتیین داره که حدود 3.5 تا 4 گرم در سفیده تخم مرغه!!

بالا