کراتین چیه دیگه بابا !نمیدونم والا اشتباهی گرفتم یاروهم پس نمیگیره .یعنی وی عضله سازیش از کراتین بیشتره؟
طرف میخواد حجم بگیره میگه کراتین
میخواد خشک کنه میگه کراتین !
یکم مطالعه کنید بد نیستا .
همون وی مصرف کن کافیه .
کراتین چیه دیگه بابا !نمیدونم والا اشتباهی گرفتم یاروهم پس نمیگیره .یعنی وی عضله سازیش از کراتین بیشتره؟
سلام.
22 سالمه و 174قدمه و وزنمم 74هست.
2ساله که بدنسازى کار مىکنم اما هىچ رشدى نمى کنم. به خاطر نوع سىنه هام که به طور زنتىکى شل و بزرگ هستن مىترسم که از مکمل ها استفاده کنم که مبادا بزرگ تر شن همچنىن خىلى زود بدنم چربى جمع مىکنه, لطف کنىن منو راهنماىى کنىد.
واقعا دىگه دارم دلسرد مىشم.
ممنون
سلام 171 قدمه 71 هم وزنمه شکم و کمی پهلو داره میخوام ابش کنم از هیکل غول هم بدم میاد فقط میخوام شکم رو اب کنم و هیکلم مانکنی بشه نه گنده
شما استاد بزرگ چه پیشنهاد می کنید
پیشاپیش ممنون از همکاریتون
سلام آقا مهدی ممنون از تایپیک عالی و راهنمایی هات.من 20سالمه قدم 181هست وزنم 57 حدود 5ماه فیتنس کار میکنم واسه افزایش وزن و حجم شما چی پیشنهاد میکنی؟کراتین + گلوتامین دارم(کربو هم اضافه کنم بهتره یا پروتین؟) بعد یه سوال دیگه دیانابول شما نظرت راجبش چیه عوارضش زیاده؟؟ممنون
آقا مهدی اگر از شما مکمل بخوایم چجوری باید باهاتون تماس بگیریم؟
اقا مهدی جواب پیغام خصوصی منو ندادید . یه سایت فروش مکمل معرفی کن
ببخشید خود ارضائی یا جلق برای هیکل چقدر بده؟هرچند وقت یک بار اسیب نداره؟
کلا بیخیال این کار باید بشی
اگه میخوای واسه بدنت ضرر نرسه
ولی جوانی دوران ...
3ماه یه بار فقط س....ک ... نه خود ارضایی
بدنسازای حرفه ای مثل ویکتور مارتینز 3ماه الی 4ماه مونده به مسابقات عمل میکنن و لوله منی رو میبندن
ببخشید کی همچین چیزی گفته که بدنسازای حرفه ای به مدت طولانی قبل از نمایش یا همون مسابقات س*ک*س نمی کنن ؟ تازه وازکتومی هم می کنن !کلا بیخیال این کار باید بشی
اگه میخوای واسه بدنت ضرر نرسه
ولی جوانی دوران ...
3ماه یه بار فقط س....ک ... نه خود ارضایی
بدنسازای حرفه ای مثل ویکتور مارتینز 3ماه الی 4ماه مونده به مسابقات عمل میکنن و لوله منی رو میبندن