داداش من سنم 15 قدم 61 . سه بار تمرین در هفته کافیه یا بیشترکنم؟
سه الی چهار بار در هفته خوبه
مهدی جان ممنون
این TNT که میگی قرص جوشان هم داره؟!قیمتش چقده؟!
و گلوتامین هم چیزه حرفه ای نمیخوام
ندارم 50 تومن بدم خیلیه برا من
در حد 20 تومن خوبش چیه؟
با تشکر زیاد
یا علی
نوکرتم
این TNT فقط ژله ای تولید میشه شبیه فارماتون میمونه ولی از ژریاتیک فارماتون خیلی سرتره .دونه ای میفته 400تومن
والا الان گلوتامین که مارک معروف نباشه میتونی 300گرمی رو 40تومن پیدا کنی البته باید دقت کنی که چیز اصل باشه
مثلا میتونی گلوتامین هاردگور بگیری
الان به خاطر بالا رفتن دلار .قیمت پودرا خیلی رفته بالا
سلام آقا مهدی
من یک چربی سوز هیدروکسی کات الایت گرفتم یکی صبح میخورم یکی عصر
وقتی میخورم کل بدنم شروع میکنه به عرق کردن . بعد آب بدنم خالی میشه . ضربان قلب شدید . استرس و اضطراب میگیرم . اشکال از قرصاص؟ یا به سیستم بدن من نمیخوره
پ.خ فرستادم براتون
ن
میشه روی 65 فیکس کنی ؟!
رو 70 خیلی بدفرم میشه هیکلم ! تازه من داشتم فکر میکردم که وزن رو بیارم پایین تا ماهیچه ها بیشتر تو دید باشن ! دی
تازه تو تمرین هم کم میارم، بعد از نیم ساعت وزنه زدن و ... کلا انرژی دیگه برام نمیمونه و نای تمرین کردن دیگه ندارم !
از سه ست، دوست رو با بدبختی میرم و ست آخر رو نصفه نیمه ول میکنم، آخه وزنه هایی هم که میزنم بیشتر از توانم هست و بیچارم میکنن...
نگو وزنه کمتر بزن چون روم نمیشه کمتر بزنم، ! یعنی عمرا کمتر بزنم، مثلا پرس سینه رو بیست کیلو برمیدارم، درحالی که 10 کیلو باید بزنم...
خیلی از وقتها هم از دیگران کمک میگیرم تا بتونم ست اول و دوم رو کامل بزنم، یعنی به یکی میگم بیاد کمکم و مقداری از وزن رو تحمل کنه، دی
این چه اخلاق تخمی ایه که من دارم؟
اعصابم از دست خودم خورد شد.
ولی تو این دو هفته کول درآوردم باغلوا ! به جلال نشون دادم کف کرد !
سلام
آخه بخوای تو وزن کمتر بیای رو فیتنس عضله ای واست نمیمونه که
تو حداقل وزنت 70باشه بعدش میاریمت رو 65 با یه بدنی عضلانی و خوشگل
برا وعده ی قبل باشگاه اینا رو استفاده کن
ویتامین C از نوع جوشان .اسید فولیک + آهن
با دو تا خرما و یدونه موز (البته تغذیه خودت کنار .اینارو وقتی میخوای بری باشگاه نوش جان میکنی )
بعد در مورد وزنه زدنت هم باید بگم سعی کن ست اول سبک ست دوم متوسط و ست سوم سنگین کل وزنه هاتو اینجوری میزنی
نه اینکه ست اول 50کیلو بزنی و ست دوم بیای رو 20کیلو .
باید فشار به عضله تو هر ستی که میزنی بره بالا حالا چه نیم کیلو باشه چه 10کیلو .معمولا تو ست های آخری نیاز به help هست و این خوبه که بالا سرت یکی واسته
و help بده
قربونت بشم .
یعنی اینی که گفتی ضرر نداره ؟ یا اینم داره ؟
نه عزیز