Film_iran
کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
دوستان من وقتی تمرین میکنم تا دور اول تمرینام رو تموم میکنم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم. به نظرتون طبیعیه؟ تازه کار هستم و روزه هم میگیرم
روزه اصلا برای بدنسازان مناسب نیست!!!
دوستان من وقتی تمرین میکنم تا دور اول تمرینام رو تموم میکنم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم. به نظرتون طبیعیه؟ تازه کار هستم و روزه هم میگیرم
تو ماه رمضون فشار نمیارن ،معمولا سبک میزنن اونم بعد افطار،که خون فقط پمپاژ شه تو عضلاتو نخوابن...یه ماه رشد عضلات تعطیله...دوستان من وقتی تمرین میکنم تا دور اول تمرینام رو تموم میکنم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم. به نظرتون طبیعیه؟ تازه کار هستم و روزه هم میگیرم
الان این عضله س یا چربیه ؟ با لباس به این ضمختی چی معلومه اخه:general710:سلام به شما دوستان عزیز.
من چند روزه فکر می کنم که برم مکمل بگیرم ولی خوب همه میگن ضرر داره.
میخواستم از دوستانی که واردترن با توجه به عکس ( http://upsara.com/images/z7eq_1391081838542.jpg ) من نیازی به مکمل دارم؟؟؟
اگه اره اسم مکملو لطف کنید.
هم عضله هم چربی.الان این عضله س یا چربیه ؟ با لباس به این ضمختی چی معلومه اخه:general710:
باهات موافقم.دوستان دوویدن سینه هاتونو خراب میکنه و باعث افتادگی سینه میشه
سعی کنید از رزش های هوازی دیگه مثل دوچرخه شنا و غیره استفاده کنید
باهات موافقم.
اره.برای هر کاری دستگاهاش وجود دارهمربی من هر وقت دوویدم گفت ندو گفتم چرا گفت سینه هات افتاده میشه!!
یه دستگاهی هست راه رفتن شبیه سازی میکنه اسمش نمیدونم چیه اونم خیلی خوبه!!
اره.برای هر کاری دستگاهاش وجود داره
ولی خوب قیمتش اوووووووووف.خیلی بالاس.
منم مربیم میگفت که ما هم گوش نکردیم الان هیکلم بهم ریخته.دوباره باید تلاش کنم تا روفرم بیاد.
چه ربطی داره دویدن باعث افتادن سینه میشه ! مگه خانوم هستید !
وقتی هم که پروتئین کافی به بدن نرسونی ورزش هوازی باعث ریزش عضلات هم میشه .
دوست عزیز شما که اطلاعات کافی ندارید چرا در مورد یک موضوع اینقدر پافشاری میکنید!!!شما فکر کنید ما صفر کیلومتریم !
اگه بلد بودید متوجه میشدید که من دو مبحث جدا رو ذکر کردم !
1 - دویدن هیچ ربطی به افتادگی سینه نداره . اسمی از پروتئین نیاوردم ! مگه شما خانومید که اینجوری میگید !
2 - ریزش عضلات رو هم نمیدونید ! شما وقتی هوازی کار میکنی پروتئین کافی به بدنت برسون بعد بیا بگو عضلاتم ریخت !
خواهشا در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید الکی تز ندید ! مثل قضیه گینر کردید که نمیدونستید چی هست !
دویدن ربطی ب افتادگی سینه نداره.مگر اینکه خانوم باشید.............
مقاله مربوط به بانوان بود که گفته شده افتادگی واسه بانوان به دلایل زیادی انجام میشه , بارداری , جاذبه زمین , مرور زمان و ژنتیک ...
واسه آقایون همونطور که گفتم بازم میگم بافت عضلات سینه آقایان با بافت چربی سینه بانوان زمین تا آسمون فرق داره که فکر کنید اونجوری بیافته !