• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه بدنسازی مجازی pT

FITNESS یا HEAVY DUTY کدام ؟

• FITNESS (بدن سازی به صورت کم حجم، ورزشی سازنده و مکمل ورزش های دیگر)

• HEAVY DUTY ( بدن سازی به صورت حرفه ای، حجیم ساخت بدن و کار قدرتی)

Results are only viewable after voting.

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
از دوستان کسی میدونه محصولات الیمپ اصل رو از کجا میشه خرید ؟
سعید در سایت بادیبیادر مکملاش الیمپ از نمایندگی دبی میاره کارش خوبه و تایید میشه ولی اگه میخوای صد در صد اطمینالی از خود نمایندگی یا سایتایه اروپایی گیر بیاری هزینت میبره بالا حتی تا 2 برابر چون هزینه گمروکو پستو دلارو .اگه خواستی من کسی میشناسم متونه برات بیاره ولی نمیصرفه برات

• Like
Reactions: isf

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
در مورد ستها و نحوه زدن وزنه هم توضیح بده یکی لطفا
مثلا میگن ست اول رو سبک بزنید برا گرم کردن
ست دوم رو سنگین بزنن برای پاره شدن تارهای عضلانی
ست سوم رو متوسط بزنید برای تفکیک بیشتر
این درسته؟

isf

Registered User
لایک‌ها
70
آدرس سايتو لطف ميكني بدي ؟

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام خدمت دوستان ورزشکار :D

17 سالمه . قد 187 اینا . وزن 94 کیلو
قبلا ی مدتی باشگاه رفتم ولی ب خاطر درس و اینا دیگه نرفتم و بدنم مثل روز اول شد و حتی خوراکمم بیشتر شد و شکمم بزرگتر
میخوام تو همین 3 ماه تابستون کلا با شکم خدافظی کنم. البته الان شکم زیاد دارم .
برنامه خودم اینه ک بعد از ظهرا برم باشگاه تمرین کنم. شبا هم یکی دو ساعت تو پارک بدووم
به نظرتون 3 ماهه جواب میده؟
یا مثلا یه بار دم ظهر برم تمرین کنم ی بارم شب تمرین کنم
کدومشون بهتره؟

واسه تغذیم باید چیکار کنم؟

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
سوزاندن انرژی کم کردن انرژِ دریافتی از میاکرو نوتریشنها مثل چربی و کربو و تمرینات هوازی
اولن تمرینات قدرتی هیج تاثیر در بافت چربی نمیازره دومن برای سوزاندن کالری و از دست ندادن بافت عضلانی بدنسازی خوبه سوما شما تمرکزت اول بزار رو غذات بعد تمرین.تمرینات که مجاورت با اکسیژن باشه بالایه 4 دیقه میگن هوازی که ابتدا ذخایر گلیکوژن و کربو مصرف میشه بعد بدن میره سمت چربی و حتی امینو اسیدها موجود عضلات برای تامین انرژی
>صبحها بلند شد کمی لیمو ترش و عسل بخور بالایه نیم ساعت دو طولانی با شدت کم انجام بده .حجم غذاتو کم کن و به ترتیبت از 6 عصر تا شب مصرف چربی و کربو کم کن و از غذا اب پز به خصوص سبزیجات و ماهی و بوقلمو یا شتر مرغ بلدرچین دیگه نهایت بی پولی :) همون مرغ مصرف کن .گوشت قرمز ناهار مصرف کن سعی کن حجم غذا کم ولی روزی 6 وعده بخوری برای افزایش متابولیسم .روزی 3 جلسه بدنسازی بعد بدنسازی هوازی نیم ساعت
سه جلسه هم روزایی که نمیری بدنسازی 40 دقیقه دویدن .اینا زمانا ایدال هست به تطع شما اول کاری زمان تردمیل زدنت کمه بعدش زیادترش کن .اول تمریناتتم 10 دقیقه گرم کردنو حتما انجام بده و اخرش 10 دقیقه سرد کردن (تمرین با شدت خیلی کم)وکشش انجام بده

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
در مورد ستها و نحوه زدن وزنه هم توضیح بده یکی لطفا
مثلا میگن ست اول رو سبک بزنید برا گرم کردن
ست دوم رو سنگین بزنن برای پاره شدن تارهای عضلانی
ست سوم رو متوسط بزنید برای تفکیک بیشتر
این درسته؟
کلا اول هر ورزشی که گرم کردن زدن وزنه سبک سپس سنگین این که بیس کاره برنامه تمرینیم بایید از مربی مجرب که مدرک تربیت بدنی هم داشته باشه با سابقه کمک بگیری چون تخصصی هست ما صد ها نوع تمرین داریم با توجه به نیاز و نوع بدن و هدف وزشکار روال معمول در بدنسازی هرمی هست ست اول سبک تکرار بالا ستهایه بعدی سنگین تکرار کم زمان استراحتم هر چی سنگین تر بیشتر هر چی تکرار بالاتر کمتر
کلا برای افزایش توده عضلانی 2 جور میشه بهش رسید.1-تخریب عضلات بواسطه زدن وزنه هایه سنگین تکرارایه 8-5 کم ستایه 3الی 5 تایی 2-تکرارایه بالا که ستایه کم یا 4 ست پشت سر هم در زمان نزدیک مسابقه که این نوع تمرینات بسیار دردناک و سخت هست و مخصوص بدنسازان حرفه ای هست که داروهایه انابولیکی با دوز بالا استفاده میکنند چون انسان عادی نمیتونه این همه بار تمرین رو تحمل کنه و یه هفته بایید بشینه خونه تا فقط بدنش ریکاوری کنه ولی خوبیش اینه که باعث خون در رگها جریان داشته باشه و به سرعت مواد مغذی به عضلات برسه و عضلات به قولی دم میکنن ولی بدلیل پایین بودن استراحت ریسک تمرین زدگی بالا میبره حتی برای قلب خطرناکه این نوع تمرینات
آدرس سايتو لطف ميكني بدي ؟
http://forum.bodybuilder.ir/showthread.php?7178-gt-gt-gt-فروشگاه-انرژی-(-مکمل-های-روز-با-برترین-کیفیت-)-lt-lt-lt

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
کلا اول هر ورزشی که گرم کردن زدن وزنه سبک سپس سنگین این که بیس کاره برنامه تمرینیم بایید از مربی مجرب که مدرک تربیت بدنی هم داشته باشه با سابقه کمک بگیری چون تخصصی هست ما صد ها نوع تمرین داریم با توجه به نیاز و نوع بدن و هدف وزشکار روال معمول در بدنسازی هرمی هست ست اول سبک تکرار بالا ستهایه بعدی سنگین تکرار کم زمان استراحتم هر چی سنگین تر بیشتر هر چی تکرار بالاتر کمتر
کلا برای افزایش توده عضلانی 2 جور میشه بهش رسید.1-تخریب عضلات بواسطه زدن وزنه هایه سنگین تکرارایه 8-5 کم ستایه 3الی 5 تایی 2-تکرارایه بالا که ستایه کم یا 4 ست پشت سر هم در زمان نزدیک مسابقه که این نوع تمرینات بسیار دردناک و سخت هست و مخصوص بدنسازان حرفه ای هست که داروهایه انابولیکی با دوز بالا استفاده میکنند چون انسان عادی نمیتونه این همه بار تمرین رو تحمل کنه و یه هفته بایید بشینه خونه تا فقط بدنش ریکاوری کنه ولی خوبیش اینه که باعث خون در رگها جریان داشته باشه و به سرعت مواد مغذی به عضلات برسه و عضلات به قولی دم میکنن ولی بدلیل پایین بودن استراحت ریسک تمرین زدگی بالا میبره حتی برای قلب خطرناکه این نوع تمرینات

http://forum.bodybuilder.ir/showthread.php?7178-gt-gt-gt-فروشگاه-انرژی-(-مکمل-های-روز-با-برترین-کیفیت-)-lt-lt-lt
داداش دمت گرم
اطلاعاتت علمیه
پس اینجوری شد درسته؟
وزنه سنگین:تکرار کم-ست بالا
وزنه سبک:تکرار زیاد-ست پایین

برای افزایش رکورد چی؟
مثلا بخوایم رکورد پرس سینمون رو ببریم بالا کم کم

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
درسته ولی خلاف اینم میشه رفت برای دادن شوک عضلانی و فرار از پلاتو یا قفل کردن و رشد نکردن که در حد حرفه هاست اینو گفتم براکه یکی امد بهت گفت این غلطه این درسته یا این جور تمرین درواقع هر دو درستن به شخص ربط داره کدومشو بره تو همون پرس سینه ما چند جور گرفتن دست اوردن تا سینه یا بالاسینه یا زیر سینه ارنج داخل یا کج داریم که همه اینها درستن ولی در سطحی و رشته ورزشی استفاده میشه که غیر معمولش تو بعضی از رشته ها استفاده میشه که شما تو باشگاه نمیبینی ولی همشون درستن و وجود دارن حتی پرس سینه با دست برعکس هم ما داریم :).رکور پرس مخصوص پاوراس اطلاعاتم محدود ولی یادم برنامشون اینطور بود هفته اول تکرارایه 15 تایی سبک هفته دوم تکرار 9-12 نیمه سنگین هقته سوم 5-8 سنگین و هفته چهارم 2-5 فوق سنگین بین هر ستم 2-3 حتی 4 دقیقه استراحت
هفته بعدشم هرمی برعکس برو از سنگین بعه سبک و هفته بعدش هم سبک کمک میکنه به بازسازی و ترمیم لیگامنتها و غضروف مفصلی سبک زدن که برای ریکاوری دوره سنگین خیلی خوبه
قبله هر ست اول حرکات کششی و وزنه سبک برو بعد ادامه برنامه در هر هفته یا دوره ای چه سنگین چه سبک حتما گرم کن = یه ثانیه قفلت زردپی پاره یا اگه پا باشه رباط کشیده و پاره (خداحافظ ورزش برای همیشه).گفتم با کمترین هزینه بری انجمن یا استادیومتون برنامه اصولی و علمی بهتون میده اگه طرف خودشم در باشگاهی کار کنه که نور الا نوره

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
سوزاندن انرژی کم کردن انرژِ دریافتی از میاکرو نوتریشنها مثل چربی و کربو و تمرینات هوازی
اولن تمرینات قدرتی هیج تاثیر در بافت چربی نمیازره دومن برای سوزاندن کالری و از دست ندادن بافت عضلانی بدنسازی خوبه سوما شما تمرکزت اول بزار رو غذات بعد تمرین.تمرینات که مجاورت با اکسیژن باشه بالایه 4 دیقه میگن هوازی که ابتدا ذخایر گلیکوژن و کربو مصرف میشه بعد بدن میره سمت چربی و حتی امینو اسیدها موجود عضلات برای تامین انرژی
>صبحها بلند شد کمی لیمو ترش و عسل بخور بالایه نیم ساعت دو طولانی با شدت کم انجام بده .حجم غذاتو کم کن و به ترتیبت از 6 عصر تا شب مصرف چربی و کربو کم کن و از غذا اب پز به خصوص سبزیجات و ماهی و بوقلمو یا شتر مرغ بلدرچین دیگه نهایت بی پولی :) همون مرغ مصرف کن .گوشت قرمز ناهار مصرف کن سعی کن حجم غذا کم ولی روزی 6 وعده بخوری برای افزایش متابولیسم .روزی 3 جلسه بدنسازی بعد بدنسازی هوازی نیم ساعت
سه جلسه هم روزایی که نمیری بدنسازی 40 دقیقه دویدن .اینا زمانا ایدال هست به تطع شما اول کاری زمان تردمیل زدنت کمه بعدش زیادترش کن .اول تمریناتتم 10 دقیقه گرم کردنو حتما انجام بده و اخرش 10 دقیقه سرد کردن (تمرین با شدت خیلی کم)وکشش انجام بده
ممنون از پاسختون دوست عزیز
روزی 3 جلسه یا منظورتون هفته ای 3 جلسست؟

kollack

Registered User
لایک‌ها
51

Atlanta

Registered User
لایک‌ها
168
خودم در زمانی که هیچ علمی نداشتم با تردمیل 3 ماه 17 کیلو کم کردم.

درود.

رفیق چجوری سه ماه 17 کیلو کم کردی ؟ من دقیقا" 18 کیلو اضافه وزن دارم. تردمیل هم روزانه چهل دقیقه میرم ( نزدیک 5 کیلومتر میشه). ولی قبلا" اثرش بیشتر بود....

برنامه تردمیل ت رو میدی ؟

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
13 کیلو تو دو ماه اول بود
20دقیقه تردمیل 30 ثانیه با سرعت 5 یک دقیقه با سرعت بالایه 11 دوباره 30 ثانیه با سرعت 5 که میشه استراحت و یک دقیقه با اخرین سرعتی که میتونی بری همینطور تا 20 دقیقه بشه . 12 13 ستی میشه کلش
20 دقیقه هم یعنی 20 دقیقه مفیید گرم کردنو سرد کردن جزش نیست با شکم خالی این کار مخصوص کسی که سابقه تمرین داره وگرنه سخت و طاقت فرساست بایید عضلات پا قوی هم داشته باشی هم استقامت خوبی برخوردار باشی
این سیستم اسمش High Intensity Interval Training البته اولش اگه برات سخته نیم دیقه استراحت منیم دیقه سرعتی برو.سیستم دویدن زیاد داریم ولی خوب این سیستم ثابت شدش جواب دادنش و مخصوص کسانی هست که تمرینات قدرتی انجام میدهند یا دادند
ولی از نظر علمی کتب درسی که ما گفته شده بایید ضربان قلب زیر 100 حفظ بشه دویدن ارام و طولانی مدت و باشه وو.... این سیستمها بیاد تو کتابا مگه به نوه و نتیجه هامون برسه
اگه از نظر قلبی مشکلی نداری و پاهاتم سالمن برو

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
20دقیقه تردمیل 30 ثانیه با سرعت 5 یک دقیقه با سرعت بالایه 11 دوباره 30 ثانیه با سرعت 5 که میشه استراحت و یک دقیقه با اخرین سرعتی که میتونی بری همینطور تا 20 دقیقه بشه . 12 13 ستی میشه کلش
20 دقیقه هم یعنی 20 دقیقه مفیید گرم کردنو سرد کردن جزش نیست با شکم خالی این کار مخصوص کسی که سابقه تمرین داره وگرنه سخت و طاقت فرساست بایید عضلات پا قوی هم داشته باشی هم استقامت خوبی برخوردار باشی
این سیستم اسمش High Intensity Interval Training البته اولش اگه برات سخته نیم دیقه استراحت منیم دیقه سرعتی برو.سیستم دویدن زیاد داریم ولی خوب این سیستم ثابت شدش جواب دادنش و مخصوص کسانی هست که تمرینات قدرتی انجام میدهند یا دادند
ولی از نظر علمی کتب درسی که ما گفته شده بایید ضربان قلب زیر 100 حفظ بشه دویدن ارام و طولانی مدت و باشه وو.... این سیستمها بیاد تو کتابا مگه به نوه و نتیجه هامون برسه

دوست عزیز با تشکر از شما که تمام دوستان رو به دلیل و منطق راه نمایی می کنید نه فقط یه پیز بپرونید که بگید ماهم هستیم مثل خیلی از دوستان دیگه که هیچی بارشون نیست .
بازم تشکر از شما که به دوستان جواب درست می دید .

Atlanta

Registered User
لایک‌ها
168

بدن که خدا رو شکر مشکلی نداره...در بین پیاده روی کلا" 5 دقیقه با سرعت 10.2 میدوم... حالا با برنامه شما هم مشکلی ندارم...چون یه بار یه 15 دقیقه ای یه ضرب با همون سرعت رفتم دیدم مشکل ندارم :D انشالله از فردا استارت میزنم.

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
سلام من میخوام یه مکمل خوب بخرم اصلش توی ایران هست؟ و اینکه مکمل خوبی هست/ اینم اسمش platinum hydrowhey به نظر خودم که مکمل خوبیه چون پروتئینش30 گرم کالری 140 فت 1گرم
جز سریع ترین پیشرفته ترین با کیفیت ترین و خالص ترین مکمل کره زمینه و نسبت به وزنش گرون بدرد حرفه ایها میخوره در **** مسابقاته که از داروهایه تقویت کنندهایه انابولیکی استفاده میکنند وگرنه این همه هزینه برای مکمل کار عاقلانه نیست بیشترش یا صرق انرژی میشه یا تبدیل به اوره و دفع میشه در بدن یک انسان نرمال
ملت برین پودر پروتیین شیر یا سفیده بگیرین بعد از تمرین بخورین درسته سرعت جذبش ارومه ولی نیاز غذاییتونو تامین میکینه و پروتین کاملی داره.(مسابقه که نمیخواین بدین) بدون طعم دهندها مصنوعی و مواد شیمیایی رنگی.خیالتونم راحته که چی میخورین

C.R.7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اقا به منم کمک کنید می خوام اول لاغر بشم بعد به پرورش اندام به پردازم
لاغری>بعدش پرورش اندام هنوز17 سالمه

mahdiyar007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منظورتون همون پودر سفیده تخم مرغی که تو قنادی بکار میره؟؟؟

ali6049

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان من وقتی تمرین میکنم تا دور اول تمرینام رو تموم میکنم سرگیجه و حالت تهوع میگیرم. به نظرتون طبیعیه؟ تازه کار هستم و روزه هم میگیرم

بالا