@OVH
سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش ازتون برنامه گرفتم.و گفته بودم که ارتروز دارم
برنامه زیر سازی دادین که عالی بود
الان مشکل اصلیم مشخص شد و فهمیدم که نرمی غضروف یا همون کندرومالاسی دارم
الان میخوام ببینم چه تغیراتی باید توی روند برنامه داته باشم
البته از هفته دیگه شروع میکنم.چون ماه رمضون نمیتونم و کم میارم!
دوست عزیز برای استفاده از بیشتر مکمل که رو برچسبشون زده میشه که زیر 18 سال ممنوعدوستان عزيز استفاده از مكمل ها ضرري نداره؟؟/ با اين كه مارك هاي تغلبي زياد شده كه پدر كبد و كليه رو در ميارن من خودم در طول 2 سالي كه كار كردم استفاده نكردم وزنم هم خوب اضافه شد ولي به يك ايست افزايش وزن رسيدم روي 70 موندم در ضمن كسي هستم كه به سلامتي خيلي اهميت ميدم و به خاطر هيكل بزرگ نمي خوام سلامتي خودم رو به خطر بندازم در ضمن 16 ساله و قد1.78
لطفا اگر ضرر نداره بگيد اگر بخوام با كراتين شروعكنم مارك و قيمت رو لطف كنيد
مصرف مکمل اورجینال هیچ مشکلی برای یه فرد سالم ایجاد نمیکنهسلام قصد خرید پروتئین وی رو داشتم ولی یکی اومده میگه مصرف نکن اقیم میشی و ..... من هنوز باشگاه نرفتم تازه دارم شروع میکنم خواستم یه راهنمایی شه برای اینده ممنون
اره تقلبیها عقیم میکنه منم شنیدم ایرانی بخر شرکت ویتاپی یا آپکسسلام قصد خرید پروتئین وی رو داشتم ولی یکی اومده میگه مصرف نکن اقیم میشی و ..... من هنوز باشگاه نرفتم تازه دارم شروع میکنم خواستم یه راهنمایی شه برای اینده ممنون
احتمالات زیادی وجود دارهسلام
یه سوال داشتم از دوستان اگر کسی بلد بود پاسخ بده :
من موقع انجام خیلی از حرکات بخصوص کرانج و کلا همه ی حرکات مربوط به شکم ، خیلی به کمرم فشار میاد ، طوری که بخاطر فشاری که میاد نمی تونم تحمل کنم و ادامه حرکات رو انجام بدم ، نمی دونم علتش چی هست ، اگر کسی می دونه راهنمایی کنه
سن 18 قد 184 وزن 80
بهترین به صرفه ترین کار برای آب کردن چربی ها شکم دویدن, روزی نیم ساعت وقت بزاری بدویی بهترین کار, نتیجه ی خوبی هم داره در کل برای سلامتی هم خیلی خوبه خیلی هم توصیه شدهدوستان 2تا سوال
1.برای آب کردن شکم آیا تردمیل مفید هست؟
من میخوام وزن بگیرم.اما شکمم میخوام آب شه.دقیقا چیکا کنم
و اینکه سوما چیه؟و آیا مفید است یا خیر