reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
دوست عزیز با وجود شنا و دو مسلما شما حجم نمیگیری! این طریق تمرین شما واسه کسی هست که میخواد چربی بسوزونه نه حجم بگیره! به نظرم دو و شنا رو کلا تعطیل کن و وعده های غذاییت رو هم به 5 6 برسون و غذاهای کربوهیدرات و پروتئین دار زیاد مصرف کن مثل تخم مرغ - مرغ - ماهی - میگو - برنج - سیب زمینی و ...سلام دوستان
به توصیه و کمک شما دوستان به شدت نیازمندم
من الان دوسالی هست که دارم بدنسازی کار میکنم البته نه به صورت مرتب تا اینکه پارسال تابستون مینیسک پام پاره شد کل تابستون بدون فعالیت بودم بعدش عمل یه ماه استراحت خونه نشینی
بعدش دوباره شروع کردم باشگاه رو کنارشم صبح میرفتم میدویدم بدنم قبل از این قضیه پیشرفتی نداشت ولی تحلیل رفت بعدش تصمیم گرفتم دوره بردارم یه کراتین گرفتم بایه پروتئین که اصلا دوره ی خوبی نبود بارگیری رو که درست انجام ندادم توی مصرف هم یه وعده ی میخوردم یه وعده نمیخورم یه روز باشگاه میرفتم یه روز نمیرفتم چون خورده بود شروع دانشگاه بعد عید یه کم مصرف کردم گذاشتم کنار تا قبل اینکه دوره رو بردارم وزنم 70 کیلو بود وقتی که قطع کردم مصرف رو خیلی عجیب وزنم یهویی اومد به 65 !
الانم دارم میرم باشگاه و کنارش هم دو میرم هم استخر ولی اصلا از راضی نیستم هی از لحاظ فکری ذهنم بهم ریخته چون بدنم اصلا حجم قابل توجهی نداره و لاغره, عضله سازی توی بدنم خوب انجام میشه ولی وقتی حجم نباشه چه فایده !
متاسفانه تغذیه مناسبی هم ندارم هروقت اومدم با تغذیه برم جلو ول کردم !
الان تصمیم گرفتم که یه کاری کنم یه تغذیه مناسب کوچیک کنارش هم فقط یه پروتئین
از دوستان خواهشمندم راهنمایی کنند.