سلام خدمت اساتید
من قدم 186 هست و وزنم 73 میخام به 85 برسم ولی چون شیفت کاریم خیلی زیاد هست باشگاه رو هروز نمیتونم برم
چطوری میتونم وزن اضافه کنم؟
درود عزیزم
چندین بار توضیح مفصل داده شده با این حال بازم نکاتی رو خدمتتون عرض می کنم
ابتدا باید مصرف مواد قندی رو در برخی از ساعات بالا ببرید مثل 30 الی 45 یا حتی 1 ساعت قبل از غذا نوشیدنی ها حاوی مواد قندی و یا شکلات بخورید
سعی کنید حتما 3 وعده حاوی کربوهیدرات در بین وعده های غذاییتون داشته باشید البته در خود وعده های اصلی هم کربوهیدرات باید گنجانده بشه !!
حتما میوه هایی که حاوی ویتامین B هستند مصرف کنید و یا اصلا اگر باز هم به نتیجه نرسیدید از قرصش استفاده کنید که البته من همیشه آمپولش رو توصیه می کنم
یک آمپول B کمپلکس + یک آمپول B12 رو باهم قاطی کنید و بعد به صورت عضلانی ( باسن ) تزریق کنید ( هر هفت روز 1 بار به مدت 4 الی 6 هفته که در مجموع 4 الی 6 بار تزریق در طول دوره میشه و بعد از اون استفاده نکنید )
حتما از نان سبوس دار , سیب زمینی , ماهی , ران گوساله ( گوشت چرخ شده از ران گوساله هم می تونه باشه ) , ماست پر چرب , پنیر , شیر پر چرب ( گاومیش ) , سبزیجات , ترشیجات ( برای افزایش اشتها ) , ماکارونی , کته
و دیگر غذاهایی که در مطالب قبلی در تاپیک مشاوره بدنسازی نام بردم در برنامه غذاییتون استفاده کنید
گردو + کشمش + بادام زمینی + پسته روزی 2 وعده استفاده کنید ( به انتخاب خودتون چندتاشو با هم مچ کن )
اینا رو من با کمی جزئیات خدمتتون عرض کردم چون به صورت کلی اگر می گفتم احتمال داشت متوجه نشید
خیلی موارد دیگه و راه کار وجود داره که در تاپیک مشاوره بدنسازی می تونید مطالعه کنید
موفق باشید