خبر جدید****
یک سایت پیدا شده که خودشو به اسم 40چراغ و حتی لوگوی اون خودشو ثبت کرده و از 40چراغیها خواسته بهش سربزنن
به گفته نیما اکبرپور مسوول بخش اینترنت 40چراغ . این سایت کاملا جعلیه و قصد سو استفاده از محبوبیت مجله 40چراغ رو داره:hmm:
آدرس این سایت که عدت به کپی برداری داره هست:
من در جملاتی با بکار بردن تمام کلمات رکیک مثل... و ... (نه اینا سانسور نشدن به سبک 40چراغ خودم جلوتر نقطه گذاشتم

) به email های این سایت که میگه کپی برداری ازش جرم محسوب میشه :lol: اشتباهشون رو یاداوری کردم
شما هم اگه از این سواستفاده ناراحتین اگه از گرونی بنزین ناراحتین اگه شام دیشبو دوست نداشتین اگه از اول بچه گیتون تا الان ناراحتیاتونو تو خودتون ریختین الان موقشه که خودتونو خالی کنین( کجا داری میری؟ چرا دوزاریت کجه! منظ.رم تو اینترنت بود! ) و فحشاتونو به این آدرسها بفرستید

خوش بگذره
پشتیبانی سایت ................................................................... support [at] 40cheraq [dot] com
تبليغات سايت ....................................................................... advert [at] 40cheraq [dot] com
سايت هاي شخصي .................................................................... my [at] 40cheraq [dot] com
فروشگاه اينترنتي ................................................................... eshop [at] 40cheraq [dot] com
مدیریت حساب کوروبي .......................................................... payment [at] 40cheraq [dot] com