• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باشگاه هواداران 40چراغ

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
چهلچراغه دیگه :D
جلسه پرسش پاسخ میومدی سوتی هایی میدیدی که اینا پیشش هیچه:lol:
تاپیک بعدی سوتیهارو میگم
تو مجله هم به بعضیاش اشاره کرده بودن
راستی به مجله زنگ زدم که آرشیوای قبلی+نوشته های کودک فهیم و ساندویچهایی که تو سایتشونه بگیرم گفت 4شنبه زنگ بزنم که مسوول سایتشون باشه

راستی یه مورد جالب
اگه زنگ بزنین مجله و شمارو فالگیرو آینه بینو رمالو ... رو که هفته پیش نفوذیشون چاپ شد . اینکارو میکنن
بار اول مودبانه معذرت میخوان
بار دوم گوشیو قطع میکنن
بار سوم (ببخشید) فحش میدن :lol:
خودشون تو مجله نوشتن
حالا امتحانش ضرر نداره
شماره=22034517

:D:D:D:D:D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
گ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

خدایی این تاپیک رو چه قدر دوست داری جری جون:happy:

من چلچراغ رو خیلی دوست دارم و این تاپیک هم در مورده اونه
بعدشم اینجا یه دوست خیلی خوب چلچراغی هست که خیلی حالیشه و من دوسش دارم و نقد هاشو می خونم

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خبر جدید****

یک سایت پیدا شده که خودشو به اسم 40چراغ و حتی لوگوی اون خودشو ثبت کرده و از 40چراغیها خواسته بهش سربزنن
به گفته نیما اکبرپور مسوول بخش اینترنت 40چراغ . این سایت کاملا جعلیه و قصد سو استفاده از محبوبیت مجله 40چراغ رو داره:hmm:
آدرس این سایت که عدت به کپی برداری داره هست:

من در جملاتی با بکار بردن تمام کلمات رکیک مثل... و ... (نه اینا سانسور نشدن به سبک 40چراغ خودم جلوتر نقطه گذاشتم:) ) به email های این سایت که میگه کپی برداری ازش جرم محسوب میشه :lol: اشتباهشون رو یاداوری کردم
شما هم اگه از این سواستفاده ناراحتین اگه از گرونی بنزین ناراحتین اگه شام دیشبو دوست نداشتین اگه از اول بچه گیتون تا الان ناراحتیاتونو تو خودتون ریختین الان موقشه که خودتونو خالی کنین( کجا داری میری؟ چرا دوزاریت کجه! منظ.رم تو اینترنت بود! ) و فحشاتونو به این آدرسها بفرستید :D خوش بگذره
پشتیبانی سایت ................................................................... support [at] 40cheraq [dot] com

تبليغات سايت ....................................................................... advert [at] 40cheraq [dot] com

سايت هاي شخصي .................................................................... my [at] 40cheraq [dot] com

فروشگاه اينترنتي ................................................................... eshop [at] 40cheraq [dot] com

مدیریت حساب کوروبي .......................................................... payment [at] 40cheraq [dot] com

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خبر جدید****

یک سایت پیدا شده که خودشو به اسم 40چراغ و حتی لوگوی اون خودشو ثبت کرده و از 40چراغیها خواسته بهش سربزنن
به گفته نیما اکبرپور مسوول بخش اینترنت 40چراغ . این سایت کاملا جعلیه و قصد سو استفاده از محبوبیت مجله 40چراغ رو داره:hmm:
آدرس این سایت که عدت به کپی برداری داره هست:

من در جملاتی با بکار بردن تمام کلمات رکیک مثل... و ... (نه اینا سانسور نشدن به سبک 40چراغ خودم جلوتر نقطه گذاشتم:) ) به email های این سایت که میگه کپی برداری ازش جرم محسوب میشه :lol: اشتباهشون رو یاداوری کردم
شما هم اگه از این سواستفاده ناراحتین اگه از گرونی بنزین ناراحتین اگه شام دیشبو دوست نداشتین اگه از اول بچه گیتون تا الان ناراحتیاتونو تو خودتون ریختین الان موقشه که خودتونو خالی کنین( کجا داری میری؟ چرا دوزاریت کجه! منظ.رم تو اینترنت بود! ) و فحشاتونو به این آدرسها بفرستید :D خوش بگذره
پشتیبانی سایت ................................................................... support [at] 40cheraq [dot] com

تبليغات سايت ....................................................................... advert [at] 40cheraq [dot] com

سايت هاي شخصي .................................................................... my [at] 40cheraq [dot] com

فروشگاه اينترنتي ................................................................... eshop [at] 40cheraq [dot] com

مدیریت حساب کوروبي .......................................................... payment [at] 40cheraq [dot] com

coolzero فحش خطرناکه coolzero :):)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من چلچراغ رو از اون اول بصورت متناوب دنبال می کردم ... ولی یادمه سر یه مطلبی بود که دیگه گذاشتمش کنار و هیچوقت نخریدم ... یه مطلبی بود از آقای میراسدالله (اگه درست یادم مونده باشه) ، ایشون برای اینکه ثابت کنه سلیقه موسیقی خودش درسته و سلیقه بقیه اشتباه توی یه مصاحبه اش با یه جوون معمولی انگلیسی ، ازش پرسیده بود که "شما کارایی فلان گروه رو گوش میدید؟" ، اونم گفته بود " نه ... اصلا نمی شناسمش " ...

من اون لحظه پیش خودم فکر کردم چقدر باید این آدم مخاطبش رو سطح پایین فرض کرده باشه که حرف یه جوون خارجی رو برهان قاطع برای اثبات حرفش بدونه ... بعد پیش خودم احساس کردم (و الان می دونم که درست احساس کردم ) که کلاس من خیلی بالاتر از این مجله اس
goodsigh2.gif
....و گذاشتمش کنار ....
kickcan.gif

هنوز هم فکر می کنم مجله خوبیه .... ولی به نظرم اگه کسی می تونه مطالب رو از زبان اصلی دنبال کنه ، می فهمه که این مجله هنوز خیلی تا متفاوت بودن فاصله داره
bored.gif
... مقایسه کنید با مجله ای مثل مهر (حوزه هنری)...

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
من چلچراغ رو از اون اول بصورت متناوب دنبال می کردم ... ولی یادمه سر یه مطلبی بود که دیگه گذاشتمش کنار و هیچوقت نخریدم ... یه مطلبی بود از آقای میراسدالله (اگه درست یادم مونده باشه) ، ایشون برای اینکه ثابت کنه سلیقه موسیقی خودش درسته و سلیقه بقیه اشتباه توی یه مصاحبه اش با یه جوون معمولی انگلیسی ، ازش پرسیده بود که "شما کارایی فلان گروه رو گوش میدید؟" ، اونم گفته بود " نه ... اصلا نمی شناسمش " ...

من اون لحظه پیش خودم فکر کردم چقدر باید این آدم مخاطبش رو سطح پایین فرض کرده باشه که حرف یه جوون خارجی رو برهان قاطع برای اثبات حرفش بدونه ... بعد پیش خودم احساس کردم (و الان می دونم که درست احساس کردم ) که کلاس من خیلی بالاتر از این مجله اس
goodsigh2.gif
....و گذاشتمش کنار ....
kickcan.gif

هنوز هم فکر می کنم مجله خوبیه .... ولی به نظرم اگه کسی می تونه مطالب رو از زبان اصلی دنبال کنه ، می فهمه که این مجله هنوز خیلی تا متفاوت بودن فاصله داره
bored.gif
... مقایسه کنید با مجله ای مثل مهر (حوزه هنری)...

در مورد کل نشریه: دوباره این مجله رو بخون از دست میدی
در مورد آقای میراسدالله: واقعا حال منو به هم زده دوست داره بگه خودش عمیق همه چیو میبینه و بقیه آدمای سطحین که هرچی دم دستشون باشه مصرف میکنن و ارزش موسیقیو نمیفهمن:hmm:
من سر یه مطلبش یه مدت مجله رو نخریدم
ایشون نظرشون این بود که کریس دی برگ رو آهنگاشو فقط مامان بزرگهای انگلیسی گوش میدن!
برام سواله چرا این آدم تو این مجله است
فکر کنم دلیل داشته باشه ;)

samoraee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
راستی یه مورد جالب
اگه زنگ بزنین مجله و شمارو فالگیرو آینه بینو رمالو ... رو که هفته پیش نفوذیشون چاپ شد . اینکارو میکنن
بار اول مودبانه معذرت میخوان
بار دوم گوشیو قطع میکنن
بار سوم (ببخشید) فحش میدن :lol:
خودشون تو مجله نوشتن
حالا امتحانش ضرر نداره
شماره=22034517

حالا اگه زنگ بزنیم کی فحش میده بهمون ؟!!
احتمالا ابراهیم رها رو گذاشته باشن:D

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
نیدونم
شما زنگ بزن بعد هرچی شد بیا اسم طرف و صحبتهای رد و بدل شده رو اینجا بزن استفاده کنیم:D

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
این سایت که تعریفشو کردم ازین حرفا هم باحالتره اسم بخشهای سایتشو گذاشته محرمانه چت و ... یعنی اسم ستونهای چهلچراغ:hmm:
اسم نویسنده هاشم باحاله
مثلا یکی از نویسندههاشون اسمش هست فرشید ضابطیان :lol:
بقیه اسما هم همه تقلید از اسمای 40چزاغیاس
مطالبشم جالبه
مثلا محرمانه رو بخونین
نوشته جلال سعیدی رو برداشتن چندتا کلمشو عوض کردن گذاشتن اینجا
معلومه کارشونو(کلاهبرداری) دارن خوب و حرفه ای انجام میدن :wacko:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد کل نشریه: دوباره این مجله رو بخون از دست میدی
در مورد آقای میراسدالله: واقعا حال منو به هم زده دوست داره بگه خودش عمیق همه چیو میبینه و بقیه آدمای سطحین که هرچی دم دستشون باشه مصرف میکنن و ارزش موسیقیو نمیفهمن:hmm:
من سر یه مطلبش یه مدت مجله رو نخریدم
ایشون نظرشون این بود که کریس دی برگ رو آهنگاشو فقط مامان بزرگهای انگلیسی گوش میدن!
برام سواله چرا این آدم تو این مجله است
فکر کنم دلیل داشته باشه ;)
مرسی ... پس خیلی در مورد اون نویسنده ، بیراه فکر نمی کردم ... واقعا اونطوری بوده ! ...
3198.gif

اما در مورد اینکه دوباره برم سراغش : ... نه ... به نظرم اون مجله واسه یه کلاس خاصی از مخاطبه که دیگه من از اون گروه خارج شدم ... البته اون گروه مخاطب خیلی گسترده اس و این مجله هم واسه شون مفیده ... اما من جزوش نیستم ... می دونی ... مثل حرفای آقای قمشه ای می مونه که خیلی ها رو جذب خودش می کنه ... اما اگه اطلاعات اولیه ای از عرفان شرق و فلسفه غرب و ادبیات اروپایی داشته باشی ، خیلی از حرفاش تکراری به نظر میاد ...
tooth.gif

بازم میگم که قصد توهین ندارم و اون مجله ، واسه شروع خوبه ... اما بعدش ...
82.gif

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خوب از یه دید دیگه بهش نگاه کنیم
شاید نمی ارزه واسه یکی 2 تا مقاله 400 بدی ولی نفوذی هاش جالبه
اون مجله هایی که الان رفتی سراغش هیچکدوم انقدر نزدیک و زیرپوستی نمیتونن به این موضوعات نزدیک شن:happy:

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من 40چراغ رو از همان ابتدا که چاپ شد شروع به خوندن کردم
حدود 70 شمارش رو هم الان دارم ولي بعد از 1 سال و نيم ديگه
رغبتي براي خوندنش نداشتم.

1. يکي از دلايلش فکر کنم اين که 40چراغ براي يک گروه سني خاص است
وقتي از اون سن رد بشي علاقت رو هم خود به خود از دست مي دي.
البته اين براي مجله امتياز منفي به شمار نمي ياد.

2. دليل ديگه تغييرات مرتب و 180 درجه اي بود که در هيئت تحريريه رخ مي داد.
جوانگرايي بسيار عالي ولي بايد کسي رو مسئول بکني که اگه تجربه نداره حداقل
بدونه چه روندي رو براي بخش خودش در نظر گرفته.

3. سطح گزارشت به دليل تکراري شدن موضوعات و نحوه پرداخت گزارش
دچار افت شد . زماني گزارشات 40چراغ به حق مخاطبان زيادي داشت.
شايد دليل اين امر هم خواسته سردبير براي ندادن گزگ دست بعضي ها بود.

در کل عامل سن به نظر من خيلي مهم به اصطلاح teenager

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
زماني که 40 چراغ مي خوندم
1. عاشق بخش ساندويچ بودم
واقعا بزرگمهر حسين پور بسيار تواناست.
2. صفحه محرمانه ابراهيم رها رو هم خيلي دوست داشتم.
3. يادداشتهاي يک کودک فهيم
اون قسمتي که خواهر کودک فهيم "هاي موهايش را لايت کرده بود و فرت و فرت
برايش خواستگار مي آمد. "
يا اون تيکه اي که مادر بزرگ کودک فهيم به سرعت با پتو براي خواهر کودک فهيم يه
مانتو مي دوزه و اون مزاحمان تلفني که داشت.
4. اسپيشيال رپيورت بزرگمهر شرف الدين رو هم به سرعت مي خوندم.

----------------

من نظرم رو گفتم ان شالله که دوستان ناراحت نشده باشند.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من 40چراغ رو از همان ابتدا که چاپ شد شروع به خوندن کردم
حدود 70 شمارش رو هم الان دارم ولي بعد از 1 سال و نيم ديگه
رغبتي براي خوندنش نداشتم.

1. يکي از دلايلش فکر کنم اين که 40چراغ براي يک گروه سني خاص است
وقتي از اون سن رد بشي علاقت رو هم خود به خود از دست مي دي.
البته اين براي مجله امتياز منفي به شمار نمي ياد.

teenager

حرفت تا حدودی قبول ولی نویسنده هاش هم با ما بزرگ شدن و دیدشون نسبت به زندگی مثل ماها تغییر کرده
و نمی شه گفت مطلق برای یه سن خاص است چون اونا از 5 سال پیش تا حالا مثل ما فرق کردن و بزرگ شدن

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
دیشب دیدم مطلبتو ولی دیدم سخته جوابش و انرژی میخواد گذاشتم صبح جواب بدم :D خیلی خوب نوشتی مرسی

چهلچراغ مطالبی که مینویسه دغدغه اصلی الان مردم ماست و دغدغه اصلی نویسنده هاشم هست
نویسنده هاش سعی میکنن با زبون نه خیلی قلمبه سلمبه این حرفهارو بزنن که رو تقریبا همه اقشار مردم اثر بذاره

من 26 سالمه و هنوز چیزای مفید تو مجلشون زیاد پیدا میکنم برای خوندن
مخصوصا کارهای آقای حسین یعقوبی که دارن جور آقای رها و ژوله رو با همدیگه میکشه :lol: و کارشو خداییش خوب انجام میده
مطالب نفوذی جالبی هم داره

نو شدن تحریریه :هم بالاخره خیلی از نویسنده هاشون فرصتهای شغلی دیگه( پردرآمدتر) پیدا میکنن مثل آقای ژوله :cool: و لازمه بقیه تعلیم ببینن که جای اونارو پر کنن تو جلسه پرسش پاسخ خیلیا حرف شمارو میزدن و دربارش صحبت شد
مطالبشونم تکراری نیست
ماشالله تو ایران انقدر سوژه خبری داریم (مخصوصا سیاسی) که احتیاجی به تکرار وجود نداره و ازین نظر نویسنده های خوشبختی دارم :lol: اتفاقی که تو ایران میوفته تو هیچ حکومت دیگه ای به این کمیکی نمیوفته!
در مورد ترسو شدنشونم کاملا موافقم این که بخوایم تعطیل نشه درست ولی مجله ای میخوایم که بدون ترس بنویسه
بعد از اون جلسه پرسش پاسخ جسارتشون یه نموره زیاد شده :)

یه خبر هم بدم . با آقای نیما اکبرپور مسوول سایت چهلچراغ و صفحه چت الان صحبت کردم و گفتن همین الان میان این تاپیکو میبینن
حواستون باشه که ازین به بعد نویسنده های چهلچراغم ممکنه مطالبمونو ببینن... پس تا جایی که میتونین ازشون ایراد بگیرین :D

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
راستی اینم بگم: قرار شد مجله چهلچراغ نهایت همکاریرو در زمینه مطالب آرشیو گذشته . مطالب کودک فهیم . ساندویچها. و مطالبی که در سایت قرار نمیگیرن با ما داشته باشن :) توجهتونو به صحبتهاشون جلب میکنم:
ساندویچها که جزو copy right مجله است و اصلا امکان دادنشون نیست
آقای ژوله مقاله های کودک فهیم رو چاپ کردن و گزاشتنشون تو اینترنت فروششو میاره پایین پس امکانش نیست
مطالب آرشیوی هم که حرفشو نزنین نمیشه بهتون بدیم فقط میشه بیاین مجله بخونین
مقاله هایی هم که در اینترنت قرار نمیگیره سیاست مجله است نمیشه بدیم بخونین
(البته خود آقای اکبرپور نظرشون اینه که مطالب کامل در سایت قرار بگیره)

پس دیدین که خیلی همکاری میکنن:cool:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من یادمه مطالب آقای رها ، واسه ام جالب بودن
280krix.gif
... مطالب آقای شرف الدین ، مصداق همون سخنرانی های آقا قمشه ای بودن .. یعنی بسیار جالب و مناسب بودن برای خیلی از جوونا که فرصت یا علاقه کافی برای مطالعه عمیق تر نداشتن (و ایشالا که با خوندن اون مطالب ، به مطالعه جدی تر ، علاقه مند بشن
clapping.gif
)، اما مثلا واسه من ، حرف جدیدی نداشتن ...

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
من یادمه مطالب آقای رها ، واسه ام جالب بودن
280krix.gif
... مطالب آقای شرف الدین ، مصداق همون سخنرانی های آقا قمشه ای بودن .. یعنی بسیار جالب و مناسب بودن برای خیلی از جوونا که فرصت یا علاقه کافی برای مطالعه عمیق تر نداشتن (و ایشالا که با خوندن اون مطالب ، به مطالعه جدی تر ، علاقه مند بشن
clapping.gif
)، اما مثلا واسه من ، حرف جدیدی نداشتن ...

بعضی مطالب خوبه که راحت نوشته شه مثل نفوذی
نفوذیارو بخون :rolleyes:

بالا