• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

با سرمایه 15 میلیارد چکار میشه کرد

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
خوب چرا همون تاپیک قبلیتو که گفتی 100 میلیارد داری ادامه ندادی؟
من تاپیک دیگه یا پولی ندارم 15 میلیاردی که گفتم قیمت اعلام شده برای زمینه و ما هنوز نفروختیم که پولی به حسابمون بیاد

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
ببخشید میتونم بپرسم شما چندسالتونه؟ اینو برای این میخوام بدونم که چه تخصصی دارین اصلا درس و دانشگاه رفتین رشته ای هست که سر دربیارید یا کلا از همه چیز بی خبر و بی سررشته هستین
شما میگین نه تخصص دارین نه ریسک میتونین بکنین نه تجربه نه هیچی ... خب فرقی با یک بچه تازه به دنیا اومده ندارین
حتی به خودتون اعتماد هم ندارین و میگین سر یک سال سرمایه رو به باد میدین
بعد چه انتظاری از مشورت با دوستان دارین
خیلی ها هستند کلی تخصص دارن کلی تجربه کلی ... ولی متاسفانه هیچی سرمایه ندارن
شما برو ۱۰ نفر از افراد متخصص و خلاق و تلاشگر رو پیدا کن روشون سرمایه گذاری کن ازین ۱۰ نفر ۳ نفر هم موفق بشن شما به سود کلانی میرسید
خط آخرم بهترین پیشنهاد بود چرا که شما خودتون رو یک آدم دست و پا چلفتی و بی اراده و نامید معرفی کردین که هیچی غیر از پول نداره
ممنونم من 36 سالمه فوق دیپلم هستم و چون هیچ سررشته و تخصصی ندارم برای همین اومدم مشورت بگیرم چون میدونم این مبلغ برای من خیلی بزرگه و از پس اداره این میزان پول برنمیام حتما با افراد متخصص هم مشورت میکنم فعلا دارم بررسی میکنم تا ببینم اگر نمیتونم این پول رو نگه دارم زمین رو نفروشم

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
زمین رو بفروش
یه زمین 10 تومنی بخر
5 تومن هزینه کن بساز

بعد اجاره بده
1 تومن رهن بگیر ازش

1 تومن رو بزار بانک
ماهی 20 میلیون سود بگیر زندگیت رو بکن
تازه اجاره هم اگر بگیری بیشتر دریافت ماهانه داری

ارزش خونه ای که ساختی هم هی میره بالا
ممنون از شما حتما اینم در نظر میگیرم پیشنهادی منطقیه

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اصلا مغازه نخرید که جز دردسر چیزی نداره...خرید مغازه فقط وقتی خوبه که خودتون یه هنری /تخصصی داشته باشید و توی مغازه برای خودتون کار کنید و درامد داشته باشید. مغازه خریدن به امید اجاره دادن یک اشتباه واقعی هست...انقدر مستاجر / مالیات /اماکن/تعزیرات اذیتتون میکنن که اخرش پشیمون میشید

اگر هیچ ایده ای ندارید و نه تولید نه هنر خاص یا مهارت خاصی ندارید:
بهترین کار به نظر من خرید چند واحد اپارتمان هست. شما اپارتمان ها رو میتونید راحت اجاره بدید و مستاجر اپارتمان چون زن و بچه اش اونجان اجاره اش رو خیلی راحت تر میده تا مغازه.ضمن اینکه قوانین برای مستاجر اپارتمان هم از نظر گرفتن اجاره هم تخلیه کردن مستاجر فوق العاده راحت تره از مغازه/ اپارتمان همسو با تورم رشد میکنه و همیشه هم میتونید به راحتی بفروشیدش هر زمان لازم شد.

مغازه مثل اپارتمان رشد نمیکنه چون تجاری زیاد شده و همش هم در حال زیاد شدن هست. چقدر مگه مشتری میاد تو یه مغازه تا بتونید بگید پاخور مغازه خوبه دیگه مثل 20 سال قبل نیست. مغازه زیاد شده چون سیاست شهرداری ها اینه که تجاری ها رو زیاد کنه و ازشون مرتب پول دربیاره هم اولش جهت اجازه ساخت هم جهت عوارض سالانه هم جهت عوارض تابلو و عوارض کسب و خیلی موارد دیگه

----------------
اگر هم بتونید با همون پول مثلا 2 تا زمین حالا یکم اینورتر اونورتر ضعیف تر ولی با اینده بهتر بخرید که بهترین کاره چون اپارتمان به مرور زمان چند سال ساخت میشه و باید هر چند مدت یه بار مثلا بفروشید و یه نو ساز تر بخرید ولی زمین هیچی اش نمیشه و هر روز هم به قیمتش اضافه میشه.//

و در انتها توصیه اصلی من اینه که با این وضعیت ممکلت اگر مقدوره براتون اصلا فعلا دست به همون زمین اصلی نزنید و بزارید بمونه. بعدها پیشمون خواهید شد اصلا از فروشش /
زمین رو بفروش
یه زمین 10 تومنی بخر
5 تومن هزینه کن بساز

بعد اجاره بده
1 تومن رهن بگیر ازش

1 تومن رو بزار بانک
ماهی 20 میلیون سود بگیر زندگیت رو بکن
تازه اجاره هم اگر بگیری بیشتر دریافت ماهانه داری

ارزش خونه ای که ساختی هم هی میره بالا
جفتشون شدیدا تایید میشه :D
دوستمون @ali 101 پیشنهادشون نکته داره ...
مزیت خاصی داره که خیلیا شاید به چشمشون نیاد ولی من بارها این کار رو توصیه کردم و خودمم از اون راضی ام
این مزیت رو کسی که میخواد هوشمندانه کار بکنه ، بهش فکر بکنه که وقتی خونه رو اجاره میدی و با رهن کار میکنی چه اتفاقی میوفته ! اینو بفهمه متوجه میشه چه اتفاقی میوفته ! قبلا گفتم نکتش چیه ، میتونید تقلب بکنید :p

این مدل کار کردن که چه ملک مسکونی ای رو بخرید که برای اجاره دادن مناسب باشه ، نکات زیادی داره که به شدت روی سود آوری این مدل سرمایه گذاری تاثیر داره

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
با ۱۵ میلیارد میشه از این خراب شده فرار کرد

7star

Registered User
لایک‌ها
281
قبلا گفتم نکتش چیه ، میتونید تقلب بکنید
سرچ‌ کردم برای تقلب، اما اینقدر پست مفید داری که سخت میشه اون تقلب رو بین این همه پست پیدا کرد. خودت زحمت اون تقلب رو بکش، دیوید جان.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سرچ‌ کردم برای تقلب، اما اینقدر پست مفید داری که سخت میشه اون تقلب رو بین این همه پست پیدا کرد. خودت زحمت اون تقلب رو بکش، دیوید جان.
شما که عشقی داداش :p
نصفش اسپمه
bav3_154fs759111.gif

ملک مسکونی که رهن کامل داده شده ، مبلغ رهنی که دست مالک میمونه ، حکم وام بدون بهره رو داره ...
و هر سال هم با افزایش قیمت ملکش مجدد مبلغی رو دریافت میکنه و میتونه کارش رو گسترش بده
خونشم سرجاشه و هم رشد قیمت داره در کنارش هم تورم رو پوشش میده . بعد از چند سال هم میتونه همون ملک رو با همکاری بقیه واحدها مشارکت در ساخت ببنده و بدون 1 ریال هزینه نوساز بکنه !
به شرطی که موقع خرید ، سهم واحد از زمین زیاد باشه ( ساختمون پر واحد نباشه ) و اینکه ملک زیر 10 سال ساخت نخره که افت قیمت هم شامل حالش نشه
بعد از خرید ملک بازسازی کامل انجام بشه و ارزش افزوده ایجاد بکنه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
با ۱۵ میلیارد ۵ تا واحد ۳ میلیاردی تو جاهای نسبتا خوب تهران بگیر
هر کدوم رو ۶۰۰ تومن بده رهن
۳ میلیارد پول نقد دستت میاد.ارزش پولتم با تورم بالا میره
۳ میلیارد رو بذار بانک.ماهی ۶۰ میلیون تومن سود بگیر.
بعدشم بزن تو عشق و حال.
اگر خیلی تو فکر کار و کاسبی هستی،یه مغازه لوازم یدکی تو طرفای خیابون ملت کرایه کن خوب جواب میده
توهم تولید و کارافرینی هم به سرت نزنه که کل سرمایه پدریتو به فنا میدی

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
نظر خودمم همین مغازه و پاساژه
اشتباهه. خیلی از مشاغل دیگه داره جمع میشه و بصورت آنلاین هستن. مث بایا - دیوار - شیپور - ایسام

بنظرم مقداری کف قیمت طلا بخر
مقداری اختصاص به ملک و آپارتمان
مقداری کف قیمت بورس با تحلیل بخر
مقداری هم به کار جدید جهت شغل ثابت و درآمد معلوم بزن

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
همونطور که دوستان گفتن خرید مغازه یا پاساژ تو این وضعیت اشتباهه.
تولید و کارآفرینی و ارزدیجیتال و امثالهم هم با توجه به اینکه سررشته ندارین دورشو خط قرمز بکشین.

من جاتون بودم همه سیب هارو تو یک سبد نمیزاشتم.

15 میلیارد سرمایه رو ملک میخریدم و همه واحد ها رو رهن میدادم و فقط یک واحد اجاره میدادم تا هزینه های جاری خانواده رو تامین کنم. (تا اینجا اصل و ارزش پول حفظ شد)
از پول های رهن بدست اومده بخشی رو سکه وطلا آبشده میخریدم میزاشتم صندوق امانات بانکی! که اجاره سالیانهش مبلغ ناچیزیه ! (با این کار ارزش اندوخته های حاصل از سرمایه گذاریتون طبق شرایط تورم کشور حفظ کرده و گاها با خرید درست حتی ارزش افزوده چشم گیر هم خواهید داشت )
تتمع پولی که میمونه رو میزاشتم داخل یک بانک ماهیانه سود میگرفتم. از اعتبار سرمایه ای که در بانک قراردادم هم یک کارت اعتباری میگرفتم تا هر زمانی که نیاز دارم هزینه کنم و تا سربرج پول وقت دارم پول رو برگردونم.

اینجوری پول روی پول میارین البته با کم ترین ریسک و هزینه!

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
با ۱۵ میلیارد ۵ تا واحد ۳ میلیاردی تو جاهای نسبتا خوب تهران بگیر
هر کدوم رو ۶۰۰ تومن بده رهن
۳ میلیارد پول نقد دستت میاد.ارزش پولتم با تورم بالا میره
۳ میلیارد رو بذار بانک.ماهی ۶۰ میلیون تومن سود بگیر.
بعدشم بزن تو عشق و حال.
اگر خیلی تو فکر کار و کاسبی هستی،یه مغازه لوازم یدکی تو طرفای خیابون ملت کرایه کن خوب جواب میده
توهم تولید و کارافرینی هم به سرت نزنه که کل سرمایه پدریتو به فنا میدی
پیشنهادی عالیه

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
اشتباهه. خیلی از مشاغل دیگه داره جمع میشه و بصورت آنلاین هستن. مث بایا - دیوار - شیپور - ایسام

بنظرم مقداری کف قیمت طلا بخر
مقداری اختصاص به ملک و آپارتمان
مقداری کف قیمت بورس با تحلیل بخر
مقداری هم به کار جدید جهت شغل ثابت و درآمد معلوم بزن
ممنون بورس که اطلاعی ندارم ولی طلا و ملک عالیه سعی میکنم برای خودم یک مغازه خوب و بزرگ بخرم و کاری راه بندازم

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
همونطور که دوستان گفتن خرید مغازه یا پاساژ تو این وضعیت اشتباهه.
تولید و کارآفرینی و ارزدیجیتال و امثالهم هم با توجه به اینکه سررشته ندارین دورشو خط قرمز بکشین.

من جاتون بودم همه سیب هارو تو یک سبد نمیزاشتم.

15 میلیارد سرمایه رو ملک میخریدم و همه واحد ها رو رهن میدادم و فقط یک واحد اجاره میدادم تا هزینه های جاری خانواده رو تامین کنم. (تا اینجا اصل و ارزش پول حفظ شد)
از پول های رهن بدست اومده بخشی رو سکه وطلا آبشده میخریدم میزاشتم صندوق امانات بانکی! که اجاره سالیانهش مبلغ ناچیزیه ! (با این کار ارزش اندوخته های حاصل از سرمایه گذاریتون طبق شرایط تورم کشور حفظ کرده و گاها با خرید درست حتی ارزش افزوده چشم گیر هم خواهید داشت )
تتمع پولی که میمونه رو میزاشتم داخل یک بانک ماهیانه سود میگرفتم. از اعتبار سرمایه ای که در بانک قراردادم هم یک کارت اعتباری میگرفتم تا هر زمانی که نیاز دارم هزینه کنم و تا سربرج پول وقت دارم پول رو برگردونم.

اینجوری پول روی پول میارین البته با کم ترین ریسک و هزینه!
ممنونم پیشنهاد شماهم فوق العادست خوشبختانه با مطرح کردن این مساله در اینجا دوستان خیلی پیشنهادات خوبی مطرح کردن که بتونم با یک جمعبندی به بهترین راه حل برسم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام.این نظر من هستش شاید درست شاید غلط!
به هیچ عنوان سمت ملک تجاری نرو! طبق آمار دو سه سال پیش به ازای هر سه چهار خانواده یک مغازه وجود داره در کشور. با این شرایط داغون فروش که کرونا فقط دامن زده
با توجه به ریسک پذیری خودت بین بازار های سهام ، طلا ، ملک مسکونی ، ماشین و مقدار خیلی کمی تو بانک تقسیم کن.
یادت نره مورد سرمایه گذاری اکازیون دیدی خریدتو انجام بده! فکر آینده هم نکن تو رمال نیستی بخای آینده رو پیش بینی کنی !
متاسفانه با توجه به شرایط فعلی تورم ادامه داره . برای طولانی مدت سرمایه گذاری کن !

بالا