-Arash-
Registered User
سود بالاتر بانکهای دیگه ندارند ؟
از این بالاتر ؟
سودشو اول کار میده . درواقع 24 درصد هست . حداقل مبلغ هم 50 میل
سود بالاتر بانکهای دیگه ندارند ؟
اصلاح کارمزد بانکداری الکترونیک روی میز شورای پول و اعتبار
جالب بوئ من نمیدونم با این تصمیم ها مردم ایران چرا به خودشون زحمت ساختن جک رو میدن!!!!!!!!!! خوب این تصمیم ها رو مرور کنن بخندن دیگه1) دریافت کارمزد از هر تراکنش خرید تا 1 درصد(حداکثر 200 تومان) از پذیرنده و قروشنده
2) قروش یا اجاره دستگاه ( pos )کارتخوان بانکی به فروشنده (نصب و تحویل رایگان ممنوع)
3)تسویه مبالغ قروش با قروشنده(عوض هفت بار در روز) هر 48 تا 72 ساعت یکبار
1) دریافت کارمزد از هر تراکنش خرید تا 1 درصد(حداکثر 200 تومان) از پذیرنده و قروشنده
2) قروش یا اجاره دستگاه ( pos )کارتخوان بانکی به فروشنده (نصب و تحویل رایگان ممنوع)
3)تسویه مبالغ قروش با قروشنده(عوض هفت بار در روز) هر 48 تا 72 ساعت یکبار
همین الان با وجود اینکه کارمزد برای کارتخوان دریافت نمیشه، مجبوریم مقداری پول نقد همراه داشته باشیم تا کارمون لنگ نمونه.
رسما بعد این باید تمام پولمون نقد همراهمون باشه.
از کل پولی که بین مردم جا به جا می شد، فقط ۵ درصد آن به صورت نقدی و ۹۵ درصد دیگر این مبلغ کل با استفاده از خدمات الکترونیکی بوده است
انجام عملیات مختلف بانکی اعم از دریافت، پرداخت، انتقال وجه، خرید، پرداخت قبوض خدمات شهری، پرداخت هزینههایی مانند شهریه مراکز آموزشی و... از جمله خدماتی است که در قالبهای مختلف اعم از دستگاههای خودپرداز، پایانههای فروشگاهی، درگاههای اینترنتی و تلفن همراه در اختیار مردم قرار دارد
پی نوشت :تا امروز این خدمات رایگان و مجانی بوده ولی باید از این به یعد هزینه وکارمزد براشون داد
سلام دوستان
مدتیه که بانک ملت برام کابوس شده ! البته هنوزم از اینترنت بانکش راضیم ولی هرجا میریم کارت بکشم جواب نمیده، میخوایم از خودپرداز پول برداشت کنیم پول نمیده ! خلاصه داره خیلی اذیتم میکنه
حساب بانک سامان + بانک سرمایه هم دارم البته کارت سامانم تاریخ انقضاش تموم شده
تو کدوم بانک یه حساب بازم کنم که هم اینترنت بانکش خوب باشه هم قطعی سرورا و مشکلات این چنینیش کمتر باشه ؟
sinnaaسلام
کدوم بانک راحت و سریع دسته چک میده ؟
که خیلی گیر نده