• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

ShaghayeghOF

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
آخرین فیلمی که دیدم قصه ی پریا بود..... نه قوی نه خیلی ضعیف...مثل بیشتر کارای جیرانی...
من دوست نداشتم...ولی کلا جیرانی بلده چه جوری احساسات مخاطبو دستش بگیره....

ShaghayeghOF

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
69
واقعا فیلم مضخرفیه!!!حق داری!:دی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
اسب حیوان نجیبی است رو همین نیم ساعت پیش دیدم . بد نبود نیم ساعت اولش خوب بود ولی بعدش دیگه چنگی به دل نزد
. آخرشم تا حدودی میشد حدس زد

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
مشاهده پیوست 163472

«روزهای زندگی» رو می‌شه یک اتفاق در سینمای امسال دونست. یه سری چیزهای کوچیک توی فیلم هست، یه سری جزئیات و حساسیت‌ها، که یک فیلم خوب به اونا نیاز داره، و فیلمساز به این مسائل خیلی اهمیت داده. هم در شخصیت‌پردازی، هم در بازی‌ها، و مهم‌تر از همه در کارگردانی.

شخصیت دکتری که فیلمساز برای ما خلق می‌کنه، تابحال نمونه‌ش رو ندیدیم. یعنی توی سینمای ایران کمتر شده یک شخصیت دکتر داشته باشیم که به واقعیت این حرفه نزدیک باشه. (یک نمونه‌ی خوب فرنگی‌‎ش می‌شه به دکتر هاوس در سریال .House M.D اشاره کرد) دکتر «روزهای زندگی» یک دکتر شوخ‌طبع خونسرد دلسوز کاربلده. در همون چند دقیقه‌ی اول فیلمساز تسلط این شخصیت روی کارش رو به مخاطب نشون می‌ده، برخلاف خیلی از فیلم‌ها که حتا تا لحظات پایانی هم این اتفاق نمیفته و مخاطب، کاربلدی یک شخصیت و اینکه کاملا می‌دونه داره چی کار می‌کنه، رو نمی‌تونه بپذیره و باور کنه. و البته مهربانی و شوخ‌طبعی و خیلی چیزای دیگه.

اینو حتما باید به حساب بازی خیلی خوب فرخ‌نژاد گذاشت. البته کارگردان هم خیلی حواسش هست که دوربین در بهترین جای ممکن قرار بگیره و حس قدرت و تسلط شخصیت رو با Low Angle منتقل کنه. مثل یک پدری که دست رو سر پسرش می‌کشه. از این شات‌های حساب‌شده در طول فیلم زیاد هست. (یکی از مجروح‌ها، موقعی که دکتر داره روی سرش دست می‌کشه و دلداری‌ش می‌ده، از شدت درد می‌گه : « دکتر ، من دارم می میرم ! » - دکتر همون جوری که به دست کشیدن روی سرش ادامه می‌ده، با لحن آروم و مهربونی بهش میگه : « آدما نمی میرن که ؛ هی زنده می شن ، هی زنده می شن ، هی زنده می شن ... » ،، به این می‌گن جمله یک دکتر! دیالوگ یعنی این!)

البته شخصیت‌پردازی کاراکترهای فرعی اون‌قدر خوب نیست و بیشتر به تیپ‌سازی تمایل داره. ولی در عوض، دو شخصیت اصلی با بازی فرخ‌نژاد و قاضیانی خیلی خوب از آب دراومدن. سکانس‌های انفجار خیلی واقعی شده و طراحی صحنه هم حرف نداره.

یکی از ضعف‌های فیلم اینه که یکی دو جا تا مرز شعاری شدن میره و به‌نظرم در یک صحنه کاملا شعاری می‌شه. ولی یک صحنه هم هست که با اینکه خیلی نزدیکه به شعاری‌شدن، ولی اون‌قدر خوب اجرا شده که از مرز شعاری‌شدن رد می‌شه. منظور صحنه «من مسلمانم» هست، با اینکه روی کاغذ به‌شدت بوی شعاری بودن می‌ده، ولی در اجرا خیلی تأثیرگذار از کار دراومده. هم کارگردان خیلی خوب اون صحنه رو دکوپاژ کرده، هم هنگامه قاضیانی خیلی به‌اندازه درش آورده.

یکی از ضعف‌های دیگه، کیفیت تصویر فیلم بود که به شدت تاریک بود و به سختی می‌شد خیلی چیزها رو دید.

در کل به نظر من فیلم بدی نیست، اگه انتظارات‌مون رو پایین بیاریم و با استانداردهای سینمای خودمون مقایسه‌ش کنیم. این نکته رو هم بگم که فیلم پر از خون هست و ممکنه بعضی‌ها با میزان خون فیلم مشکل داشته باشن، ولی در مجموع به نظرم برای باورپذیری، لازم بوده که خیلی چیزها با جزئیات نشون داده بشه و شاید یکی از نقاط مثبت فیلم همین بی‌پردگی و شجاعت فیلمساز در نمایش تلخ‌ترین موقعیت‌های جنگ باشه که درواقع واقعیت جنگ هم همینه. مثل اخراجی‌ها، خبری از شربت و خنده و شلوغ‌کاری نیست! جنگه و خشن و تلخ و سرد. فیلم با کسی شوخی نداره. البته کاملا هم سیاه نیست و از درون این تلخی، زیبایی و عظمت بیرون می‌کشه و به خاطر همین به‌نظرم فیلم ماندگاری خواهد شد.

11px-Star_empty.svg.png
11px-Star_half.svg.png
11px-Star_full.svg.png
11px-Star_full.svg.png

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
film-irani-1-tasvirfa.com_.jpg

قصه پریا واقعا داستان جالبی داشت ... خیلی تاثیر گذار بود ... واقعا واسم جالب بود ... به قول دوستمون خیلی عاطفی بود ...
127fs1004759.gif

ammmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آزمایشگاه
اصلا فیلم خوبی نبود
از امجد بعید بود بیشتر من یاد فیلم اسپاگتی در 8 دقیقه رامبد جوان افتادم و سبک کارگردانی خیلی شبیه کار رامبد جوان بود .

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کمال الملک

فیلمی که انگار باید سکوت کرد و حرفی نزد!
دوباره و صد باره دیالوگ های عجیب و بُرنده نقاش باشی رو مرور کرد

-کمال الملک:

شما از ایران دست بردارید،مملکت بزرگی میشه!

2-کمال الملک:

شما با من چه می کنید که برای این درب خانه ی بی آبرو ذره ای آبرو آوردم!

3-کمال الملک:

مرده شور این سلطنت پیزوریتون رو ببره که من سلیمانم در دام شما مورچگان

4-کمال الملک:

مجنون برای دنیا بی ضرر تره تا جانی!

225.jpg

روحت شاد علی حاتمی
بزرگ سینمای ایران

پ.ن:چه زیبا در این فیلم بزرگان سینما حضور دارند
عزت اله انتظامی
جمشید مشایخی
علی نصیریان
علی کشاورز

تنشون سلامت

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
طبقه سوم
کارگردان:بیژن میر باقری
04.jpg
40178452476007705275.jpg
pc9e35b51a3353d80a62b165994f5990ff_tabaghe-3_2_20100620_1828852015.jpg

فیلم خوبیه
و جالب هست چیزهایی در فیلم هست که من در سینمای ایران بعد از انقلاب ندیده بودم!
این جسارت فیلمساز رو تحسین می کنم

و خوب فیلم هایی که 2 یا 3 بازیگر کل فیلم رو تشکیل میدن سنگین هستش برای بازیگر
و به نظرم مهناز افشار و پگاه از پس کار براومدن!

در مورد مهناز افشار باید بگم که واقعا این چند سال رشد داشته،یادمه اون اوایل صداش در نمی اومد و موقع داد زدن صدا نداشت اما الان می بینم روی صداش هم کار کرده!و این پیشرفتش تحسین برانگیزه وقتی با کارنامه ی خودش مقایسه ش می کنی
و بی شک پگاه همیشه دوست داشتنی ست:)

8 از 10

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آلزایمر
کارگردان:احمد رضا معتمدی
s8jddabjuf4kx8ynlon.jpg

واقعا حوصله کردم تا فیلم تموم بشه!
خمیازه های زیادی کشیدم!
کلا کشش و کندی داستان خیلی اذیت می کرد
فیلم خوبی نبود

4 از 10

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
رفتم سینما و "خوابم میاد" رو دیدم!!
به شدت مزخرف!
افتضاح!

1 از 10
اون یک نمره هم بابت گریم خوب فیلم میدم!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اینجا بدون من

412055_IkCX4feM.jpg

به ندرت میشه فیلمی دید که با کلیشه های رایج سینمای ایران فقر ، خیانت و کمدی سطحی فرق داشته باشه اما اگر قرار به انتخاب باشه فقر رو انتخاب میکنم
ژانری که پیامش گاهی مبهم و گاهی شاد هست اما همیشه یک تلخی خاصی داره ، جایی که هنرپیشه های ایرانی تمام هنرشون رو میذارند تا حس درماندگی رو بهت منتقل کنند و اکثرآ خیلی خوب از پسش برمیاند
فقری که شاید مثل زندگی اکثر جماعت سینما روی ایرانی نباشه اما این قشر متوسط کاملآ درکش میکنه ، ازش میترسه و حسش رو به خوبی دریافت میکنه
اکثر این فیلمها چه از نظر محتوا ، چه از نظر اجرا کاملآ شبیه همند! میتونی به راحتی هنرپیشه ها ، کارگردان ها و نویسنده ها رو جابه جا کنی و دقیقآ چند کپی عین هم با اسمهای مختلف داشته باشی.
هرچند فیلم ساده رو دوست دارم اما تکرار ملال آور نقطه به نقطه اش توسط چند فرد مختلف خیلی جالب نیست برام.
اینجا بدون من: از معدود ستاره های زن سینمای ایران سود میبره! ستاره هایی که خصوصیت زردنامه ای ندارند اما هنر تحسین شده ای دارند هرچند این فیلم بازهم تکرار نقش های گذشته شون بود و چیزی به کارنامه حرفه ای اونها اضافه نکرد و دو هنرپیشه مرد گزیده کار جوان که خوشنامند و هنرمند هستند که اونها هم باز به نوعی تکرار نقشهای قبلشون رو کردند
بازی گرفتن از معتمد آریا و جواهریان کار خیلی سختی نیست اگر کسی نتونه ازشون بازی بگیره کار عجیبی کرده! اکثر پلان ها بسته و در فضای بسته هستند ، کارکترها به اندازه کافی شناسنامه دارند اما تکلیفشون معلوم نیست. جز پدرخانواده که تناقض در موردش زیاد هست
ابهام آخر فیلم شیرین ترین قسمتش هست ، جایی که مرز بین واقعی بودن و تخیلی بودن رو تعیین نمیکنه و بیننده خودش تصمیم میگیره
ساختن همچین حسی یکمی پیچیده است شاید میتونست انتخاب بهتری داشته باشه که بیننده رو به یکی از دو سمت هدایت نکنه.
نکته قدرتش هم ایرانی کردن نمایشنامه ، نمایشنامه نویس شهیر جهان (تنسی ویلیامز) هست ، نمایشنامه ای که ترجمه مرحوم سمندریان بود. خیلی خوب در فضای فرهنگی ، اجتماعی ایران حل شده بود داستان و شاید اگر اشاره اول فیلم نبود کمتر کسی متوجه برداشت موضوع از داستانی غیر ایرانی میشد
7/10 شاید اگر فیلم رو چند سال زودتر ساخته بود امتیاز خیلی بیشتری میگرفت.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پرسه در مه

بی شک امکان ندارد فیلمی باشد و لیلا بازی کنه و من نتونم نگاهش کنم!

فیلم خوبیه
فقط سخت میشه باهاش ارتباط برقرار کرد
شاید این هی برگشت زدن اذیت کنه

اما برای یک شب خلوت پر از سکوت ،فیلم بدی نیست!

7.5 از 10

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

زندگی خصوصی

برای سومین بار بود که این فیلمو میدیدم !

جدا از اینکه کپی / پیست Fatal Attraction آدرین لاین هستش ، اما واقعا فیلم بسیار خوبیه .

به جرأت میشه گفت یکی از سیاسی ترین فیلمهای تاریخ سینمای ایرانه .

بازی فرهاد اصلانی ( در نقش ابراهیم کیانی ) فوق العادس و کارگردان به خوبی تونسته شخصیت این فرد و رفتارهاش رو نشون بده .

فیلم پر هست از لحظات تأثیر گذار و بعضا تکان دهنده .

یکی از دوستان دیدم گفته بود اون سکانس صحبتهای سعید نیکپور در تراشکاری شعاره ، ولی اینظور نیست به نظر من . صحبتهای نیکپور در تراشکاری عین حقیقت جامعس و کارگردان این صحبتها رو در فیلم گذاشته تا بیننده رو با عقاید سعید نیکپور آشنا بکنه .

در آخر باید بگم که فیلم زندگی خصوصی تنها صرفا یک فیلم سیاسی نیست . این فیلم وجدان بیدار و آگاه جامعه ایرانه .

10 / 7.5

////////////////////////

خوابم میاد

شروعش خوب بود . یک سری لحظات کمدی بسیار خوبم داشت اما هر چقدر به پایان فیلم نزدیک و نزدیک تر شدیم فیلم دچار از هم گسیختگی شد و پایان بندی فیلم که عملا بسیار بد بود .

اکبر عبدی فوق العاده بازی کرد و هر کس که اکبر عبدی رو نشناسه فکر میکنه واقعا یک زن داره نقش مادر رضا عطاران رو بازی میکنه .

عطاران هم بازی قابل قبولی داشت . مریلا زارعی هم بسیار دوست داشتنی بود .

فیلم ارجاعات تاریخی و سینمایی نسبتا خوبی هم داشت . فیلم برداری و گریم هم بسیار خوب بود .

فیلم خوابم میاد فیلم تاپی نیست اما اگه دوست دارید یک اکبر عبدی فوق العاده رو در پرده سینما ببینید دیدنش تو سینما رو از دست ندید .

10 / 6

/////////////////////////

پرسه در مه

میدونستم باید فیلم خاص و عجیب و غریبی باشه .

در فیلم با موسیقیدانی طرفیم که نمیتونه یک قطعه رو تکمیل کنه و سر همین قضیه ...خل میشه !

شهاب حسینی تقریبا به خوبی تونست نقش این آدم ...خل رو بازی کنه . بازی لیلا حاتمی هم بد نبود .

ریتم یه جاهایی از فیلم کند بود و بعضی از قسمتهای فیلم به شدت ملال آور بود .

از سکانس پایانی فیلم خوشم اومد .

پ . ن : بهرام توکلی کارگردان بسیار خوبیه .

10 / 7

///////////////////////

قصه پریا

دو بار تو سینما دیده بودمش اما اونقدر این فیلمو دوس دارم که وقتی DVD ش در اومد بدون درنگ DVD ش رو گرفتم .

فیلمهای فریدون جیرانی رو بسیار بسیار دوست دارم و شجاعت و جسارتش تو به تصویر کشیدن معضلات جامعه .

یه عقیده ای که دارم اینه که اگه روزی بخوام 100 فیلم برتر سینمای ایران رو انتخاب کنم ( البته اگه واقعا سینمای ایران 100 فیلم خوب داشته باشه ! ) ، جیرانی حداقل 7-6 تا فیلم تو لیستم خواهد داشت .

در مورد فیلم بگم که من خیلی حال کردم با فیلم .

بازیها یکی از یکی بهتر و دیدنی تر .

کاراکتر باران کوثری رو خیلی دوست داشتم و از وسطهای فیلم حدیث مسرور ( باران کوثری ) از پیله خوش در میاد و عملا نبض فیلمو دستش میگیره .

با بازی بیژن امکانیان هم خیلی حال کردم . یک کاراکتر به شدت خاکستری که یک اصولگرای دو آتیشه و البته حزب اللهی م هست .

مصطفی زمانی هم بسیار خوب بود . البته وجه شغلیش تو این فیلم آنچنان که باید و شاید بهش پرداخت نشد و بیشتر به معتاد شدنش پرداخت شد تو فیلم !

مهناز افشار هم حضوری قابل قبول داشت تو فیلم .

یک نکته راجع به سانسورهای فیلم : مصطفی زمانی در فیلم ، پسر شهید بوده !

بله ! درست میبینید ! اونجاهایی که به مادرش میگه بیا تهران و سالی یه بار برو اندیمشک سر خاک بابا در واقع اشاره به این موضوع داره که پدر سیاوش شهید ه و در اندیمشک دفن شده .

البته یک قسمت از فیلم بوده که آهو خردمند ( مادر سیاوش ) سیاوش رو به خاک پدرش قسم میده .

یک زمانی فرزند شهید بودن افتخار به حساب میومد ! اما الان ظاهرا اینطور نیست دیگه !

10 / 8

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
باغ فردوس 5 بعد از ظهر
f6312fa44a89.jpg

خیلی دوست داشتم این فیلمو!
خیلی زیاد
اصلا فکر نمی کردم این قدر منو راضی کنه از فیلم
فقط برای پایان فیلم؛ترجیح می دادم توی همون سکانس بارون و انتظار کشیدن لادن موستوفی تو باغ فردوس فیلم تموم میشد!و تماشاگر با حسرت فیلمو تموم می کرد!که اگر این جور میشد در این فیلم،رفتن رضا کیانیان مثل فیلم ماهی ها عاشق می شوند می شد!
اما باز هم نمیشه گفت پایان فیلم اذیتت می کنه!

بازی لادن رو همیشه دوست داشتم!اصلا از همون سریال خانه ای در تاریکی بازیش به دلم نشسته!و اگر مقداری رو قدرت صداش کار کنه خیلی بهتر هم میشه!
رضا کیانیان که اصلا نیازی به تعریف من نداره و همیشه جز بازیکرهای محبوبم بوده و هست!

بازی ازیتا حاجیان و یحیوی تو ذوق می زنه!میشد برای اون دو نقش هم بازیگرهای بهتری در نظر گرفت!ازیتا حاجیان کلا یه قالب داره و ازش بیرون نمیاد!

من این فیلمو خیلی دوست داشتم و فضاش روم تاثیر گذاشته
و واقعا میشد این فیلم رو بهتر در اورد اگر قدری با ظرافت بیشتری ساخته میشد!

8 از 10

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
طهران تهران!

اول از همه یه چیزی بگم!
از بچگی هر بار که می رفتم تهران به این شهر حس خوب داشتم با اینکه از همون موقع حالم بهم می خورد از شلوغیش!و سر درد و خفگی بهم دست می داد و میده!
اما همیشه حس خوب داشتم به این شهر
دوست داشتم بگردم توش
و همیشه از اینکه امکانات خیلی زیادی نسبت به شهر من داشت حسودیم میشد!
چند سالی هم هست به شدت دوست دارم جاهای تاریخ سازش رو ببینم!که خوب این چند ساله خیلی کمتر رفتم تهران
...

داستان اول فیلمو که می دیدم!داشتم فقط لذت می بردم مث یه سفر خانوادگی در کودکی بود که جایی رو می رفتیم و می گشتیم و خیلی بهمون خوش می گذشت!وقتی داشتم میدیدم گفتم چرا انتظار اتفاق داشته باشم!منم لذت ببرم مث آدمای توی فیلم!منم از زیبایی های تهران لذت ببرم!

داستان دوم!دوباره اون روی زندگی رو بهم نشون داد!
دوباره این نسل بدبخت خورد شده که همه جوره داغونش کرد!
دوباره این نسلی که باز حتی خودش نفهمید چی می خواد!
و پایان فیلم با اون موزیک و تصاویر!شعاری بود شاید؛ اما کل بغض ما بود!
اصن همش دلم می خواد دوباره این فیلمو بزارم نگاه کنم!
اولش حس خوب!خوش می گذره
بعدش از دماغت در میاد!

دقیقا عین خود زندگی!
دلم تهران گردی می خواد!شمس العماره/شهرک سینمایی/تاتر شهر/کوچه پس کوچه های قدیمی خوشکلش!/مردم قدیمی تهرون که لهجه دوست داشتنی و خاصی دارن!

9.5 از 10

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
زندگي خصوصي.........

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سعادت آباد

دوست داشتم
لیلا داشت؛پر رنگ بود
زندگی های پر از درگیری و تلخمون بود!
خوب بود
پایان خوب بود!منو راضی می کرد!

بازی های نسبتا خوب بود
لیلا خوب،آقایی خوب،قاضیانی دل نشین،مهناز افشار همچنان رو به جلو اما این بهداد!!!کلا رو مخه!نمی دونم چرا!

8 از 10

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
آدم

62487.jpg

خب کاهانی کارگردان محبوب من هست و این اولین فیلم بلندش.
مهران احمدی ، مهتاب کرامتی و حامد بهداد و فرشته صدر عرفايي چهار هنرپیشه برجسته سینما ایران تو این فیلم بازی میکنند که با توجه به فضای داستان و کارگردانی که اولین فیلم بلندش هست موفقیت خوبی هست
فیلم ضرب آهنگ کندی داره (اصولآ فیلمهای کاهانی ریتم کمی کندی دارند اما این از همه کندتر هست) ، هیچ اتفاق خاصی در فیلم نمیوفته ، داستان فیلم برای یک فیلم کوتاه داستان جالبی هست ، اما برای 75 دقیقه به شدت کمه
قصه در فضایی فانتزی با موضوعی مبهم روایت میشه از اون دسته فیلمهاست که روایت های متفاوتی میشه ازش کرد ، ساختار فیلم خیلی به مستند نزدیک هست ، عمومآ مشکل کسانیکه از فیلمهای مستند و کوتاه به فیلم بلند میان همینه! ساختار فیلمشون مستند میمونه فقط زمانش بلند تر میشه!
ارجاع های سینمایی و بصری سختی داره! احتمالآ دریافتش توسط مخاطب عام سخت هست فیلم اکران عمومی نشده دلیلش انتخاب خوده کاهانی نبوده تا جایی که میدونم اما به هر حال موفقیتی در گیشه قطعآ پیدا نمیکرد.
مهران احمدی و حامد بهداد (علارغم نقش کوتاهش) بازی های خوبی دارند ، از صدر عرفایی بازی هایی به مراتب بهتر دیدم و بازی کرامتی با توجه به برداشت آدمها از فیلم میتونه عالی یا افتضاح باشه
6/10 به خاطر بازی ها ، موضوع و یکمی تعصب به کاهانی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بوتیک

036 Botik.jpg

اکثرآ وقتی با یک پیش زمینه خیلی مثبت میری یک فیلم رو ببینی ، اصلآ بهت نمیچسبه!
این داستان من و بوتیک هست. فیلمی که خیلی از کسانیکه سلیقه نزدیکی به من دارند تایید میکنند و یکی از بهترین فیلمهای سینمای ایران میدونن اما برای من یک فیلم معمولی حتی در بعضی جاها ضعیف بود
موقعیت ها خیلی مصنوعی هستند ، ارتباط ها خیلی مصنوعی بود ، بازی ها ... خب جز گلشیفته فراهانی ، صبا کمالی (که البته نقشش خیلی کم بود نسبتآ) و حامد بهداد باقی هنرپیشه میتونند از این فیلم به عنوان یک نقطه عطف در کارنامه هنریشون نام ببرند. مخصوصآ گلزار.
البته بازی ها خیلی عالی نیست اما نسبت به بازیگرهاش خوبه ، فراهانی تکرار ملال آور اکثر نقش هاش هست ، اصلآ خوب در نیومده بود نقش هایی که (با یکسری تفاوت ها) اجراهای خیلی بهتری از پگاه آهنگرانی و باران کوثری دیدیم
موضوع یکمی زیادی اغراق شده بود ، اصرار کارگردان به اینکه این همه اتفاق در دو ، سه روز میوفته رو درک نمیکنم ، فیلم در ساختن ارتباط پسرونه با اینکه مشخصه سعی زیادی کرده اما خیلی موفق نیست ، ارتباط منطقی بین اون آدم ها با هم و با خونه برقرار نمیشه.
من خیلی طرفدار منطقی بودن همه چیز در داستان نیستم اما فیلمی که در اجرا طعنه به مستند میزنه (نوع فیلم برداری ، لوکشین ها و بازی ها) باید یکسری اصول رو نگهداره.
بهداد فیلم هم خوب نیست ، بازی های به مراتب بهتری از بهداد دیدیم ، یکمی هم شاید کلیشه شدن بهداد در فیلمهاش به این برداشتمون از بازیش کمک کرده باشه.
خلاصه نچسبید ، انتظار یک شاهکار داشتم اما فیلم معمولی دیدم
6/10

بالا