• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
سلام و درود

اول اینکه دیدن این فیلم تو سینماهای مجهز به سیستم دالبی چیز دیگه ای یه ، دالبی دیدی یا نه ؟

و اما راجع به مسائلی که عنوان کردی که کاملا هم مخالفم :دی

کجای داستان آبکی بود برادر ؟!

داستان دو جنایت که در زمانهائی متفاوت و توسط یکنفر اتفاق افتاده و در یکزمان ، (در زمان وقوع جنایت سوم ) تمام جریانات برای بیننده و حاضران زمان حال فیلم مرور میشه .. موضوعی بکر و پرکشش با تمی تأتر گونه که اصلا پانته آ بهرام ، امیر جعفری ، رویا تیموریان و نصیریان استادشن و من به شخصه عاشق صحنه های گفتگو ای شون هستم
در ضمن حسین فتحی درباره گویش ها و این نوع زبان محاوره ای خودش صاحب سبکه و اصلا این مورد ربطی به مسعود کیمیائی نداره به نظرم ، این بار هم که 3 گویش در 3 زمان متفاوت بود و باز به نظرم بسیار شیرین
اسمش هم استعاره ای بود به اینکه فرصت جبران تو زندگی خیلی کم بدست میاد ،بد نیست بعضی وقتا به دشمنانمون هم شده فرصت جبران و بازنگری بدیم
البته من هم معتقدم آخرش رو خوب جمع نکرد و باعث شد تماشاگر برای نتیجه گیری و بستن فیلم سردرگم بمونه برای همین هم بهش نمره کامل ندادم :p

بله !

تو سینما آفریقا دیدمش !

داستان هم 100% آبکی و کشش حداکثر یک قسمت سریال 45 دقیقه ای رو داشت نه 90 دقیقه !

من اون مثال مسعود کیمیایی رو در این مورد زدم که اون هم در فیلمهاش میاد یک سری دیالوگ های الکی پیچیده و دهن پرکن میاد که در عین حال پوچ، مسخره و بی ربط به فیلم هستند (ارجاع شود به آخرین کار ایشون، فیلم رئیس)

آخرش هم من نمیگم خوب جمع نکرد، من میگم فوق العاده بد جمع کرد !

از حدود دقیقه 40 به بعد دیگه فیلم فقط اعصاب خورد کن بود ! همش جیغ و داد ! فضاش که ترسناک نبود، فقط الکی تیره و تارش کرده بودن !

بسیار افتضاح بود از نظر من !
 
Last edited:

billy_director

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2008
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
تایید میشه. چرت و پرت محض بود. فبلم قراره دلهره آور باشه اما به جاهایی میزنه تو مایه های این ترسناکهای ماورایی.آخر های فیلم هم که میزنه به شعارهای نخ نما دادن. یه جاهایی از فیلم هم که کلا خندا دار دراومده. مثل اون جایی که امیر جعفری و مرد ناشناس جلوی هم می رقصند.
البته مثل اینکه نسبت به نسخه جشنواره تغییراتی کرده و شعارهای آخر فیلم کمتر شده. در مجموع حیف پول:hmm:
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
کيش و مات

Kishomat_p_311428.jpg


خب نسباتا خوب شروع شد !

کمي هم خنديديدم ! ولي با گذشت زمان فيلم به شدت نچسب ميشد ! اصلا سرگرم نميکرد بيننده رو ! يه 2-3 باري تصميم گرفتيم بريم بيرون ولي هي ميشستيم ميگفتيم تا آخرش هم ببينيم ديگه !

بازيها کلا خوب نبود !

اکبر عبدي هم خوب نبود ! اعتراف گرفتن از متهم با بوي زيربغل هم اصلا خنده دار نبود !!!

بهنوش بختياري در فيلم قشنگ حکم گلابي رو داشت ! يه دفعه رفت کلا !

در نهايت ! پيشنهاد ميشه کلا به سينما نريد ! فيلم خوبي روي پرده نيست (البته درباره الي ظاهرا هنوز چندتا سينما داره !) همون پستچي سه بار در نميزند هم خدايي چرت بود !

نريد سينما ! تحريم کنيد !

نمره : 10/1.5
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran

داستان زوج جوانی که در همون اوایل ازدواج دچار مشکلات بغرنجی میشن و ...

فیلم میتونست خیلی بهتر از اینها باشه ، به نظرم بسیار مشکل پرداخت شخصیتی و باورپذیری داشت یعنی روند شکل گیری مشکلات و عکس العمل های بازیگران اصلا قابل درک نبود
مثلا فرض کنید جوانی در بدترین شرایط ممکن از کار بیکار بشه بعد بجای اینکه با توجه به استعداد فراوان تو کارش به جدیت دنبال کار بگرده تو یه شرکتی که اصلا معلوم نیست پنج نفر آدم بی فکر و علاف دارن چکار میکنن بشینه و غصه زندگیش رو بخوره ............... ؟!؟!
به نظرم بازی لیلا حاتمی هم بسیار مصنوعی بود و در ضمن نقشی که ایفا گرش بود هم از ذره ای فکر و ذکاوت بی بهره بود (!)
همه اینها یک طرف زمان طولانی و کسالت بار 2 ساعته فیلم هم یه طرف ! خلاصه که بسی ملول گشتیم !

3 از 10

نقدی بر فیلم که ظاهرا چندان هم با من هم عقیده نیست !

عکسهای فیلم
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
تردید

اقتباسی از هملت ورژن واروژ کریم مسیحی با اجرایی تئاتر گونه!

نمیشه اسمش رو خیلی اقتباس آزاد گذاشت به نظرم! میزان وفاداری به متن اصلی به شدت نمودار بود! فضای فیلم تا حدی فانتزی بود به نظر عدم رعایت این مورد از مشکلات فیلم بود! به عنوان مثال لوکشین ها همه فانتزی بود (استثنا تا حدی خونه گارو بود) شخصیت ها همه فانتزی بودن! اما این وسط ماشین ها! و لباس پلیس حالت فانتزی رو رعایت نکرده بودن! (اینجا هم استثنا هست مثلآ ماشین تیمارستان یا عنوان بازپرس همخوان با فضای فانتزی هست.)
وامداری از تئاتر در فیلم خیلی مشهود هست احتمالآ دوستانی که به فضای خطی داستان پردازی و نوع اجرای سینمایی عادت دارند خیلی جالب نیست.
تو سالن آخر نمایش یک فضای بهت و حیرت وجود داشت که خیلی کم در سینمای ایران پیش میاد! (نه به خاطر پایان کمی نامتعارفش! به خاطر اجرای بسیار نامتعارفش) در کل من پرده آخر از کریم مسیحی رو به شدت بیشتر دوست دارم (از ده فیلم منتخب ایرانی من هست)

بازی ها هم خیلی همخونی نداشت! ترانه علیدوستی و علیرضا شجاع نوری به نظرم بهترین بازی ها! و حامد کمیلی بازی به مراتب ضعیف تر داشت به نظرم اصولآ از استیل بازیش خوشم نمیاد! رادان هم طبق معمول نمایش قابل تحسینی داشت

دیدنش ارزش داره! اما تضمینی در مورد لذت بردن ازش وجود نداره.
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran

داستان یک کارشناس امور فرهنگی میانسال که در یک سفر ماموریتی به لبنان با دختری مسیحی آشنا میشه و ...

قشنگ بود ! راجع به مسائل دینی و مذهبی عنوان شده تو فیلم نظری نمیدم ولی از تاکیدی که بر اخلاقیات و برخی زوایای نادرست فرهنگ ایرانی که متاسفانه بسیار هم رایجه داشت خیلی لذت بردم

طعنه هاش با سفرهای رایج و بی هدف ، قوانین بی اساس ، اخلاقیات رایج مرسوم که اغلب تصنعی هست تا اعتقادی و ... جالب و پرمعنی بود

استفاده از پرویز پرستوئی در چند نقش هم پرمعنی بود اینطور برداشت کردم که یعنی همه ما به نوعی اون اخلاقیات نکوهیده عنوان شده رو تو کار و زندگیمون بدون اینکه بفهمیم (شایدم آگاهانه ) انجام میدیم

یه چیز دیگه ! از یک تاکید دیگش هم خیلی خوشم اومد .. اونکه اگر مسلمونی ، مسلمان واقعی باش نه تظاهری .. یا در بیان کلی تر تو هر کاری سعی کن معلوماتت بیشتر از ادعات باشه (!) ;)

چند نما از فیلم : 1 ، 2 ، 3

10 از 10 ( توضیح اینکه نقاط ضعف داستانی کم نداشت ولی انقدر ارجاعات دیدنی و بعضا جسورانه ای داشت که دوست دارم بهش نمره کامل بدم :دی )
 

Amir_Br

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2009
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
116
محل سکونت
تبریز
از اعتماد به نفس مازیار میری خوشم میاد
یادمه برای فیلم پاداش سکوت (اگه اسمش درست گفته باشم ) از یه فیلمبردار خارجی استفاده کرده بود که تخصصش فیلمبرداری زیر آب بود ، الان هم از یه بازیگر خارجی استفاده کرده ، فیلمهاشم هر چقدر که به نظر بعضی ها ضعیف باشه یه ویژگی بزرگ داره : موضوع هاش کلیشه ای نیست ، نوآوری توشه
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
«آقاي هفت رنگ» از چهارشنبه همين هفته به سينماها مي‌آيد


خبرگزاري فارس: فيلم سينمايي «آقاي هفت رنگ» به كارگرداني شهرام شاه‌حسيني از چهارشنبه 29 مهرماه در گروه عصرجديد به روي پرده مي‌رود.
A0730255.jpg


به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، «آقاي هفت رنگ» جديدترين محصول موسسه سينمايي پويا فيلم و آخرين ساخته شهرام شاه‌حسيني از روز چهارشنبه 29 مهرماه پس از فيلم «ترديد» در گروه سينمايي عصرجديد در 80 سينماي كشور اكران خواهد شد.
در اين فيلم براي اولين‌بار نيكي كريمي، رضا عطاران، حسن پورشيرازي و افسانه بايگان در كنار هم در مقابل دوربين اصغر رفيعي‌جم به ايفاي نقش پرداخته‌اند.
عبدالله عليخاني و حسين فرح‌بخش تهيه‌كنندگان فيلم هستند.

19_880129_L600.jpg


17_880129_L600.jpg


16_880129_L600.jpg
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
با پايان نمايش فيلم «كتاب قانون»؛
«تاكسي نارنجي» در گروه آزادي اكران مي‌شود


خبرگزاري فارس: فيلم كمدي «تاكسي نارنجي» تازه‌ترين ساخته ابراهيم وحيد‌زاده از نيمه آبان ماه در گروه سينما آزادي به اكران در مي‌آيد.

A0757131.jpg



به گزارش خبرنگار سينمايي فارس، فيلم سينمايي تاكسي نارنجي كمدي جديد ابراهيم وحيد‌زاده است كه به زودي و با پايان اكران فيلم سينمايي «كتاب قانون» در گروه سينما آزادي به روي پرده مي‌رود.
اين فيلم كمدي سال گذشته در جزيره كيش جلوي دوربين رفت.
وحيدزاده در اين فيلم به روايت زندگي زني به نام سيمين پرداخته كه در جزيره كيش از طريق مسافركشي امرار معاش مي‌كند، اما در اين راه با مشكلاتي روبه‌رور مي‌شود.
در اين فيلم آزيتا حاجيان در نقش سيمين ظاهر شده و علي دهكردي، حسن پورشيرازي، سيروس ابراهيم‌زاده و محمدرضا هدايتي ديگر نقش آفرينان آن هستند. نكته قابل توجه در اين فيلم حضور ماهايا پطروسيان در نقش يك پيرزن ارمني 70 ساله است و نقش پسر او به نام سيمون هم بر عهده دهكردي است.
از ديگر بازيگران اين فيلم مي توان به مهدي فقيه، رحيم هودي، ترلان پروانه، ارسلان قاسمي، آرميتا مرادي، بهاره سپاهي، الهه حصاري، ميثاق زارع و محمود بنفشه‌خواه اشاره كرد.
اين فيلم كمدي توسط حسن حسندوست تدوين شده و محمدرضا عليقلي هم موسيقي متن آن را ساخته و داريوش ياري (مدير فيلمبرداري)، بهروز معاونيان (مدير صدابرداري)، امير ترابي (طراح گريم)، حميد ليلاجي (طراح صحنه و لباس)، اميررضا معتمدي (جلوه‌هاي رايانه‌اي)، عباس شوقي (جلوه‌هاي ويژميداني)، و احمد بخشي (دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز) نيز در توليد اين فيلم همكاري داشته‌اند.
«تاكسي نارنجي» توسط ابراهيم وحيدزاده تهيه شده و سازمان سينمايي فيلميران نيز پخش آن را بر عهده دارد.

27_880727_L600.jpg


29_880727_L600.jpg


28_880727_L600.jpg
 

f@rzad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
15 آگوست 2007
نوشته‌ها
8,501
لایک‌ها
18,797
محل سکونت
Tehran

نه ! مثه اینکه تو این ساختمون خبرائی یه .. (!)

فیلم خوش ساختی بود ، بازیها هم خوب بود فقط قصه فیلم علی رقم بار ماجرائی و معماگونه ای که داشت خیلی صاف و قابل حدس بود ، بعضی از گره های داستان هم اصلا پرداخته نشد
تبلیغش هم مثل فیلمهای توهمی ترسناک بود ولی چیزی که اصلا نبود ترسناکی بود :دی

چند نما از فیلم : 1 ، 2 ، 3 ، 4

5 از10

نقدی بر فیلم
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
Ketabe_Ghanoon_l3_news_767208.jpg

فیلم نسبتآ خوبی بود!
در این روند چند سال اخیر سینمای ایران میشه یکی از بهترین ها باشه اما در کل اشکالات زیادی داشت.

علاقه ملتها به خندیدن به رفتارهای خودشون در حالیکه حاظر نیستن لحظه ای بهش فکر بکنند و تغییری درش ایجاد کنند برام بسیار جالب هست! یکی هم بود که کل فیلم پشت سر ما داشت با انواع مختلف صداها ابراز تاسف میکرد از رفتارهای معمول هموطنان عزیزمون ....

کلآ به جز 15 دقیقه آخر که کلآ روایت طنز امیزش رو گذاشت کنار! طنز دلنشین و البته قابل تفکری داشت.

بازی پرویز پرستویی مخصوصآ در بعضی از کارکترهای فرعی خیلی جالب نبود! در واقع قدرت این بازیگر بسیار بیشتر از این حرفهاست! در عوض خانومهای فیلم بسیار بازی خوبی داشتند.
 

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
20 اکتبر 2007
نوشته‌ها
700
لایک‌ها
21
محل سکونت
Tehran
محاکمه در خیابان-مسعود کیمیایی

من نفس سینما رفتن رو خیلی دوست دارم ولی خب نمی تونم خودم رو راضی کنم برم سینما فیلم ایرونی ببینم.
آخرین باری که رفتم سینما فیلم دعوت حاتمی کیا رو دیدم که چرت کاری بیش نبود...
این بار هم آخرین اثر مسعود خان کیمیایی رو با دو تا از دوستام رفتم که به این نتیجه رسیدم وقتی فیلم های کیمیایی و حاتمی کیا این هستن همون بهتر که ما سینما هامون رو خراب کنیم و به جاش مسجد بزنیم!
یک فیلم به شدت کهنه قدیمی و بی معنی برای نسل جدید...
حتی قاب بندی و حرکت دوربین هم قدیمی بود!
سوتی هم تا دلتون بخواد داشت...مخصوصا سکانس های ماشین رونی که مسیر ها رو اشتباه میرفتن و از اتوبان میپریدن تو کوچه , از این میدون به اون میدون و ...
امیدواریم نسل جدید فیلمسازهای ما جون تازه ای به این سینما بدن یا بهتر بگم این سینمای مرده بی اثر وخنثی رو لااقل زندش کنن!
 
Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
خواب لیلا هم اومد! از اون فیلمهایی که خیلی راجع بهش بحث بود.

فیلم سینمایی «خواب لیلا» به کارگردانی مهرداد میرفلاح از چهارشنبه این هفته در گروه سینمایی قدس اکران می شود.

به گزارش خبرآنلاین، «دو خواهر» به کارگردانی محمد بانکی، که از عید فطر اکران شده با فروش یک میلیارد و 970 هزار تومانی از پرده پایین می آید و براساس آخرین مصوبه شورای صنفی نمایش، به جای فیلم بانکی، «خواب لیلا» روی پرده می رود.

«خواب لیلا» جزو فیلم های ژانر وحشت سینمای ایران است که برای اکران سه سال در انتظار ماند تا اینکه در نیمه آذر ماه امسال فرصتی برای نمایش عمومی آن به دست آمده است.

«خواب لیلا» قصه دختری 26 ساله است که به تنهایی در خانه به ارث رسیده از پدر و مادرش زندگی می کند. او مدتی است که توسط دختری شش ساله که از قدرت خارق العاده‌ای برخوردار است مورد حمله های وحشیانه قرار می گیرد.دکتر پوریا عقیده دارد تنها راه رهایی وی جستجو در گذشته های فراموش شده دوران کودکی اوست.این جستجو به جایی نمی رسد تا در نهایت او را به دکتر سهرابی می‌سپارند تا لیلا را دریک سفر درونی برای ملاقات با ضمیر ناخودآگاهش ببرد و ...

در سومین فیلم بلند مهرداد میرفلاح»بازیگرانی چون فاطمه معتمد آریا، لیلا زارع، پ‍‍ژمان بازغی، ماهایا پطروسیان، فرخ نعمتی، شیوا ابراهیمی، محسن قاضی مرادی، پریا و سارا پدرام جعفری، عاطفه و عارفه بیگلر به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلمنامه این فیلم را شاهرخ دولکو و حبیب الله شیرازیان به نگارش درآورده‌اند.

||

- درباره الی که به شبکه خانگی پیوست!
- کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد هم که چند روزی میشه به لیست دیویدی فروشان اضافه شده!

-
در مجموع امسال یکی از بهترین سالهای سینمایی برای ایران بوده و این روند ادامه داره
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
به رنگ ارغوان

فیلمی که احتمال بسیار قوی پر سر و صدا ترین فیلم اکران شده در سال 89 خواهد بود (با توجه به اینکه اکرانش تا سال 89 ادامه خواهد داشت)
فیلم دو فاکتور بسیار مهم برای دیده شدن داره:1- ابراهیم حاتمی کیا ، 2- توقیف بودن چند ساله

سوژه فیلم برای یک فیلم ایرانی قدمی رو به جلو و جسورانه هست. سوژه قرار دادن مامور اطلاعات به این شکل حرکت بدعی در سینمای ایران هست. فیلم برداری زیباست ، مناظر و لوکشین ها چشم نواز هستند ، مشکل صدا که در بسیاری از تولیدات داخل سوهان روح هستند اینجا دلپذیره ، بازی ها اغلب بسیار عالیست ، دیالوگ ها با فکر نوشته شده اما داستان در بعضی از قسمتها به نظر من دچار نقص هست.

8 از 10
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran

در مجموع امسال يکي از بهترين سالهاي سينمايي براي ايران بوده و اين روند ادامه داره

attachment.php


و بدجور عالي هم داره پيش ميره.
بعد از وقتي همه خوابيم,درباره الي,ترديد,بي پولي و به رنگ ارغوان حالا نوبت به طهران/تهران و هيچ رسيده.
توی این سالها کمتر فیلمی رو میشه پیدا کرد این همه کاراکتر دوست داشتنی رو یکجا توی خودش جا داده باشه.
بازیها یکی از یکی بهتر. پانته‌آ بهرام با زبون بی زبونش توی فیلم دست هر هنرپیشه ای رو از پشت می بنده. صابر ابر در نقش دانشجوی عاشق و نگار جواهریان در نقش مقابلش یه زوج اریجینال و دلربا رو تشکیل دادن. مهران احمدی در نقش بیک یک شوهر به ظاهر جوشی ولی جنس خراب دیگه اوج کاراکترهای فیلم هست. باران کوثری و مهران احمدی هم زوج قهر/آشتی فیلم رو تشکیل دادن که کشمکش هاشون روی پرده کاملا واقعی جلوه می کنه. بازی کوثری مثل همیشه خوب هست ولی شاید نقشش باشه که به اون شکل نگرفته. خود مهدی هاشمی هم که در نقش اصلی نیاز به تعریف نداره. فیلم به 2 پرده اول و دوم تقسیم میشه و به همین ترتیب طی دو بخش شرایط زندگی این خانواده پر جمعیت رو می بینیم و تاثیری که پول روی هر کدوم میذاره. من که از همین الان منتظر فیلم بعدی کاهانی هستم.

داستان درباره مردی هست که جلوی شکمش رو نمیتونه بگیره و هرچی میخوره سیر نمیشه. عمه اش که مجبور هست خرجش رو بده از دستش راضی نیست و روی همین حساب میخواد زنش بده تا از دستش خلاص بشه. زن میگیره و میره توی خونه ای قمر خانمی! و داستان جون میگیره. توی هر اتاق یه شخصیت جذاب زندگی می کنه و خلاصه از دانشجوی از زابل اومده گرفته تا سی دی فروش و بوقچی و غیره. مرد پرخور که تا دیروز هزینه زندگی اش رو هم از عمه اش می گرفته متوجه میشه که هر چند ماه یک کلیه سالم رو میتونه تحویل بده و این میشه که وضع مالیش رفته رفته بهتر میشه.

پايانش اما سنگين بود که اين پايان سنگين رو خيلي از تماشاگرها نمي پسندن.
من 2 بار ديدمش و هر 2 بار هم تماشاچي های زيادي بودن که از پايانش مي ناليدن. ريسک بزرگي رو کاهاني متقبل شده. هیچکاک هم که روانی رو ساخت آخرش یه نما از ماشینی که دارن درش میارن گذاشت! اما اینجا نور از هر دری روی برگردوند!
 

فایل های ضمیمه

  • 475954_orig.jpg
    475954_orig.jpg
    24.6 KB · نمایش ها: 210

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,761
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
امشب پوپک و مش ماشالا رو دیدم، واقعاً خوش ساخت بود و بعد از مدت ها خوشحالم که دلم برای پول بلیطم بعد از دیدن فیلم نسوخت!
به دور از کلیشه های همیشگی که همه فیلم های طنز دارن یه فیلم باحال رو ساختن. پیشنهاد می کنم شما هم ببنید حتماً.
 

live for what?

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
18 آگوست 2006
نوشته‌ها
9,078
لایک‌ها
374
محل سکونت
Wish! In Your Mind!
طهران تهران

9_881226_l600.jpg


خب فیلمهای اپیزودیک مدتها رو بورس بود الان یکمی تبش کم شده تو ایران هم معمولآ فیلمهای خوبی از آب در میومدن مخصوصآ اونهایی که کار دو یا چند کارگردان بودن اما این یکی ...

موضوع اپیزود اول بسیار عالی بود برای مردم شهری که تو دود و گثیفی شهر غرق شدن و مخصوصآ در یکسال اخیر ناامیدی و قصه تکراری رفتن به شدت جلوه میکنه آشنایی با زیبایی های فراموش شده شهر حرکتی به شدت مثبت هست اما نوع روایت مستند گونه و گاهآ مصنوعی یکمی آزاردهنده بود در واقع این تصور که خیلی عجله داشته برای تموم کردنش آدم رو یکمی اذیت میکنه اما در کل سعی شده خیلی فضای فیلم رو لطیف نگه داره

اپیزود دو با درون مایه مشابه علی سنتوری فقط سنتور شده بود گیتار ، علی شده بود رضا و به اسم مهدي كرمپور هم پخش شد یکسری دیالوگها من رو یاد مسعود کیمیایی مینداخت در واقع فکر کنم اگر قرار بود کیمیایی بسازه فرق چندانی با اینی که الان هست نداشت حتی در بازیگران احساس خوبی نسبت به این نوع روایتهای سینمایی از نسلم نداره مثل این میمونه که تو دعوای جدی یکی بلند بشه بگه "بد بد بد" بعد هم به سرعت فرار کنه ...

اکران نوروزی امسال در کل خیلی بهتر از سال پیش و شاید سالهای پیش بود به رنگ ارغوان ، هیچ و همین طهران تهرانی که بهش بیشتر از بقیه انتقاد دارم در کل من رو راضی کردن
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
02247IMM17_880312_L600.jpg


کمتر پیش اومده بود برای فیلمی ایرانی انقدر صبر کرده باشم. به هر حال آل اون چیزی که میخواستم نبود. اما به اون بدی هایی که همه طی این مدت میگفتن هم نبود. علی معلم از روزی که مجله اش دوباره باز شده روز به روز داره بیشتر به خاکی میزنه. نه فقط از نظر سینمایی.فیلم ارزش یه بار دیدن رو داره ولی ارزش این همه صبر کردن رو مشخصا نه. در مجموع 5 فیلم خوب رو امسال روی پرده داشتیم که البته آل حداقل بین 2,3 گزینه اول جایی نداره.

امشب پوپک و مش ماشالا رو دیدم، واقعاً خوش ساخت بود و بعد از مدت ها خوشحالم که دلم برای پول بلیطم بعد از دیدن فیلم نسوخت!
به دور از کلیشه های همیشگی که همه فیلم های طنز دارن یه فیلم باحال رو ساختن. پیشنهاد می کنم شما هم ببنید حتماً.

اون جایی که میرن فرودگاه دنبال پوپک, امین حیایی برمیگرده میگه شاید این پوپک باشه,اون دختری که نشونش میدن پگاه آهنگرانی نیست
biggrin.gif
؟ چون قبلا هم با فرزاد مؤتمن توی صداها کار کرده بود. به نظرم بهش cameo داده بود.
 

mahmahot

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2008
نوشته‌ها
1,187
لایک‌ها
1,094
محل سکونت
تهران
فیلم های در حال اکران را اگر دیده اید به دوستان توصیه کنید یا بالعکس.

برای شروع

چهل سالگی
کارگردان: علیرضا رییسیان
از این کارگردان فیلم ایستگاه متروک رو دیده ام ولی چهل سالگی به مراتب بهتر و جذابتر است. داستان خطی در عین حال از قول چند شخصیت روایت می شود .داستان عشقی که عقیم مانده و پس از 20 سال احیا می‌شود، اما در شرایطی که همه چیز تغییر کرده است. قهرمان فیلم زنی 35 ساله به نام نگار (لیلا حاتمی) است که از زندگی عادی خود دلزده است و بازگشت عشق سال‌های جوانی او را در موقعیتی چالش‌برانگیز قرار می‌دهد.
با اینکه بازی انتظامی رو دوست دارم ولی تعدد شخصیت های فرعی در پیشبرد داستان کندی و اختلال ایجاد کرده است
6 از 10
هفت دقیقه تا پاییز
کارگردان: علیرضا امینی
از علیرضا امینی فیلم نامه های باد را دیده بودم که فیلم ساده و می شه گفت یک جور امضای گلدرشت کارگردان در تمام سکانس ها دیده می شدوفیلم با بازیگران غیر حرفه ای ساخته شد.اما قضیه هفت دقیقه تا پاییز فرق میکند ,در این فیلم بازیگرای قدر دست کارگردان جوان را کاملا بسته اند.
 
Last edited:
بالا