سلام و درود
اول اینکه دیدن این فیلم تو سینماهای مجهز به سیستم دالبی چیز دیگه ای یه ، دالبی دیدی یا نه ؟
و اما راجع به مسائلی که عنوان کردی که کاملا هم مخالفم :دی
کجای داستان آبکی بود برادر ؟!
داستان دو جنایت که در زمانهائی متفاوت و توسط یکنفر اتفاق افتاده و در یکزمان ، (در زمان وقوع جنایت سوم ) تمام جریانات برای بیننده و حاضران زمان حال فیلم مرور میشه .. موضوعی بکر و پرکشش با تمی تأتر گونه که اصلا پانته آ بهرام ، امیر جعفری ، رویا تیموریان و نصیریان استادشن و من به شخصه عاشق صحنه های گفتگو ای شون هستم
در ضمن حسین فتحی درباره گویش ها و این نوع زبان محاوره ای خودش صاحب سبکه و اصلا این مورد ربطی به مسعود کیمیائی نداره به نظرم ، این بار هم که 3 گویش در 3 زمان متفاوت بود و باز به نظرم بسیار شیرین
اسمش هم استعاره ای بود به اینکه فرصت جبران تو زندگی خیلی کم بدست میاد ،بد نیست بعضی وقتا به دشمنانمون هم شده فرصت جبران و بازنگری بدیم
البته من هم معتقدم آخرش رو خوب جمع نکرد و باعث شد تماشاگر برای نتیجه گیری و بستن فیلم سردرگم بمونه برای همین هم بهش نمره کامل ندادم
بله !
تو سینما آفریقا دیدمش !
داستان هم 100% آبکی و کشش حداکثر یک قسمت سریال 45 دقیقه ای رو داشت نه 90 دقیقه !
من اون مثال مسعود کیمیایی رو در این مورد زدم که اون هم در فیلمهاش میاد یک سری دیالوگ های الکی پیچیده و دهن پرکن میاد که در عین حال پوچ، مسخره و بی ربط به فیلم هستند (ارجاع شود به آخرین کار ایشون، فیلم رئیس)
آخرش هم من نمیگم خوب جمع نکرد، من میگم فوق العاده بد جمع کرد !
از حدود دقیقه 40 به بعد دیگه فیلم فقط اعصاب خورد کن بود ! همش جیغ و داد ! فضاش که ترسناک نبود، فقط الکی تیره و تارش کرده بودن !
بسیار افتضاح بود از نظر من !
Last edited: