• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من بعد از سه سال قهر بودن با سینمای ایران توی سه هفته اخیر بالاجبار و از سر بیتفریحی توی این خراب شده به ترتیب سه تا فیلم رو دیدم که نظرم رو در رابطه باهاشون بیان میکنم ، البته هیچ وقت انتظار نداشتم که وقتی از سالن سینما خارج میشم راضی بوده باشم ولی حس آشنای پولم رو پس بده رو امیدوار بودم که نداشته باشم ! بیشتر امیدوار بودم که موقع خروج نور چشمم رو نزنه !

اخراجی ها 2 :
ساخته شده تا پول در بیاره ، شوخی هاش جلفه ، در عین پاچه خاری طوری ساخته شده که به نظر میاد داره شدیدا انتقاد میکنه به یه سری آدم های دو رویی که توی **** بالا اومدند ولی در حقیقت این فقط یه بهانست !

20 :
در یک کلام ! پولم رو پس بده ، موقع خروج به اونایی که دم در وایسادند:" نرید تو وقتتون تلف میشه "، اما عجب بازی میکنه توش این خمسه ! در نگاه اول تمام خستگی ، درد و رنجی که داره تحمل میکنه توی صورتش میبینی دیگه لازم نیست فیلم نشون بده این بابا چقدر خستست ! بازی پرستویی هم یک بازی قوی برای سینمای ایران یک بازی متوسط برای پرستویی ! این فیلم اگر فیلم نامه و کارگردان داشت چیز خوبی میشد !

سوپر استار :
انتظار دیدن یک فیلم خوب رو نداشتم ، پفکم رو خوردم و از اینکه بالاخره یه کپی از یک فیلم خارجی میبینم که حد اقل 60% موضوع داستان تروشات ذهنی خود فیلم نامه نویسه لذت بردم. بازی شهاب حسینی آنچنان بازی قوی هم نبود که بخواد جایزه بگیره فقط چیزی بود که از یک هنرپیشه انتظار داریم! مثلا بذارش کنار بازی خمسه در فیلم 20 ! اصلا حرفی برای گفتن نداره ! به هرحال خوشالم که وقتی از سالن اومدم بیرون نه حس پولم رو پس بده اومد به سراغم و نه نور چشمم رو زد !

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اون رو هم خواهیم دید احتمالا هفته آینده ! حقیقتش دیگه ما این هفته میخواستیم بریم تاتر !کشتی شیطان منتها بلیط هاش پیش فروش شده بود همینطور بقیه نمایش ها به ناچار رفتیم سینما ! :D

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سوپراستار
2dj401u.jpg

داستان یک سوپراستار بسیار معروف که دارای شخصیتی مغرور ، بداخلاق و عصبی یه و ...

درباره فیلم و چند نما از فیلم :

به نظرم بسیار خوب شروع شد و با حوصله ما به زوایای اخلاقی سوپراستار فیلم دست پیدا میکنیم .. بازی شهاب به چشم میاد .. جسارت فیلم هم جالبه ..بازی دختر جوان هم خیلی خوبه ولی شخصیتی که میسازه خیلی بالاتر از یه دختر 13 سالس و در نهایت مصنوعی به نظر میرسه ..
کاش آخرش نمیخواست به تماشاگر بگه اون دختر یه فرشته راهمنا بوده !!! کاش دختر با یه روند منطقی تر ثبات و هدفی رو به زندگی سوپراستار میداد و ماندنی میشد ! اونجوری حداقل باورپذیر تر بود

1238798132_super-star-7.jpg

SuperStar_30nemaIran_9.jpg

SuperStar_30nemaIran_15.jpg

resized-el461195.jpg

4 از 10

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
وقتی همه خوابیم
دمت گرم استاد
عالی بود
بعد از مدتها یه فیلم ایرانی خوب دیدم
کاری ندارم بقیه چی انتقاد می کنن.....موضوعش رو خیلی دوست داشتم
استاد دستت رو می بوسم....بعد از مدتها با دلی سرشار از رضایت از سینما زدم بیرون..بعد از مدتها کاری کردی هنوز درونم هیجان زده باشه از دیدن فیلم..مدت ها بود که از سینما بیرون می اومدم حس بدی داشتم..مدت ها بود که از سینما می اومدم بیرون موضوع فیلم تو دلم دچار درگیری نمی شد
ایول
مژده شمسایی واقعا دست پرورده ی استاده...میخکوب کننده بازی می کنه
از 10 نمره من 8 می دم:rolleyes:
قیاس فیلم رو خیلی دوست داشتم:blush:

اینجا هم در موردش نوشتم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
«درباره الی ...»

7fa2dfe538abf62d7aa3a11842148eaf.jpg

از شنبه قرار اکران بشه :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

داستان پسر جوان تازه از فرنگ برگشته ای که پدرش شدیدا اصرار به ازدواجش داره و ...

مسلما یه فیلم ارزشی محسوب نمیشه ولی بعضا میتونه مورد رضایت هم قرار بگیره البته اگه به قصد 2 ساعت تفریح و لبخند به سینما بری نه با توقع زیاد اونوقت شاید بعضی جاهاش خیلی بخندی یا از بعضی مفاهیمش خوشت بیاد

با توجه به اینکه از طرفداران امین حیائی هستم ولی از تیپ و کاراکتری که تو این فیلم داشت خوشم نیومد به نظرم بیشتر مصنوعی و لوس بود تا بامزه

چند نما از فیلم :

2deitglyv3mh5bpsao3p.jpg

Pesar-Tehrani20.jpg

FullImage.aspx

5 از 10

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
الان تنها فیلمی که روی پرده هست و من میخوام برم ببینمش «تهران انار ندارد» هست ! سینما سپیده در دو سانس آخر شب پخش میکنه. تو این هفته حتما میرم میبینم.

کسی دیده ؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
الان تنها فیلمی که روی پرده هست و من میخوام برم ببینمش «تهران انار ندارد» هست ! سینما سپیده در دو سانس آخر شب پخش میکنه. تو این هفته حتما میرم میبینم.

کسی دیده ؟

چند ماه پیش دانلودش کردم ( فکر کنم در تاپیک آخرین فیلمی که دانلود کردم لینکش باشه )
البته اون موقع خبری از اکران عمومی نبود وگرنه صبر می کردم
مستند گونه ای جذاب و دیدنی هست, حدود یک ساعت هم بیشتر نیست
اگر فرصت شد حتما برو و ببینش. مدتی پیش هم این خبر پیرامونش منتشر شد

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درباره الی.. رو دیدم
به شدت واقعی و طبیعی جریان فیلم دنبال می شه
دوستش داشتم
ارزش دوباره دیدن رو از دید من داره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

داستان چند زوج و دوست جوان که برای سفر به شمال میرن همه چیز حاکی از یک سفر خوشه تا اینکه ...

بسیار دیدنی و تکان دهنده ، از همه لحاظ ، بازی ها کارگردانی و از همه مهمتر سوژه بدیع و نو در عین سادگی

بهیچ عنوان تو سینما دیدنش رو از دست ندید .. وقتی همه خوابیم و درباره الی امسال من رو کامیاب کردند !

تو تاپیک درباره الی کامل راجع بهش نظراتم رو میگم .

چند نمااز فیلم و پشت صحنه :

cinemaema(4).jpg

Darbare_Eli_cinemaema%20(2).jpg

1ovkvt.jpg

farhadi-eli-dei.jpg

FullImage.aspx

070209_RH_0221_Popup2.JPG

10 از 10

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

داستان زن و شوهری که اختلافاتشون بالا میگیره و تصمیم میگیرن جاشون رو یکهفته با هم عوض کنن تا توانائی های خودشون رو بهتر بروز بدن و ...

بیشتر میخواستم تقابل مریلا و عطاران رو ببینم ، بد نبود در کل کمی بچگانه بود

چند نما از فیلم و پشت صحنه :

FullImage.aspx

FullImage.aspx

FullImage.aspx

FullImage.aspx

5 از 10

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این خون دل داستانش روی چه قضیه ایه ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

داستان جوانی که دختر بزرگترین دشمن زندگیش رو برای تسویه حساب به گروگان میگیره و به یک عمارت قدیمی بیرون شهر میبره و ...

بسیار دیدنی و جالب بود ، مخصوصا فضای قدیمی و تأتری حاکم بر فیلم ، گروه بازیگران دستچین شده از علی نصیریان گرفته تا پانته آ بهرام امیر جعفری ، رویا تیموریان و باران کوثری و صد البته کار و نوشته قوی حسین فتحی

خلاصه دیدنش توصیه میشه ..

چند نما از فیلم :

d64c712123.jpg

191628715210123101481342221115224942895.jpg

postchi_3bar_dar_nemizanad3_1170.jpg

zpmct1a3p4owzd14gudo.jpg

8 از10

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
پستچی سه بار در نمی زند

داستان جوانی که دختر بزرگترین دشمن زندگیش رو برای تسویه حساب به گروگان میگیره و به یک عمارت قدیمی بیرون شهر میبره و ...

بسیار دیدنی و جالب بود ، مخصوصا فضای قدیمی و تأتری حاکم بر فیلم ، گروه بازیگران دستچین شده از علی نصیریان گرفته تا پانته آ بهرام امیر جعفری ، رویا تیموریان و باران کوثری و صد البته کار و نوشته قوی حسین فتحی

خلاصه دیدنش توصیه میشه ..

8 از10​

سلام.

من هم این فیلم رو دیدم چند وقت پیش !

به نظرم بسیار ضعیف و پوچ اومد !

یک داستان الکی + دیالوگ های بی معنی به سبک مسعود کیمیایی ! (که البته ظاهرا قرار بود با معنی باشند !) + فضای نچسب و .... ! انصافا به جز بازیهای خوب چیزه دیگه ای نداشت و اون بازیها هم به نظر من حروم شد !

آخرش هم که آخر خنده بود وقتی فروتن گفتن «پستچی سه بار در نمیزنه» همینجوری الکی یه چیزی گفتن ربط بدن به انتخاب اسم فیلم ! :blink:

کلا من بدم اومد !

10/2​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام.

من هم این فیلم رو دیدم چند وقت پیش !

به نظرم بسیار ضعیف و پوچ اومد !

یک داستان الکی + دیالوگ های بی معنی به سبک مسعود کیمیایی ! (که البته ظاهرا قرار بود با معنی باشند !) + فضای نچسب و .... ! انصافا به جز بازیهای خوب چیزه دیگه ای نداشت و اون بازیها هم به نظر من حروم شد !

آخرش هم که آخر خنده بود وقتی فروتن گفتن «پستچی سه بار در نمیزنه» همینجوری الکی یه چیزی گفتن ربط بدن به انتخاب اسم فیلم ! :blink:
کلا من بدم اومد !10/2

سلام و درود

اول اینکه دیدن این فیلم تو سینماهای مجهز به سیستم دالبی چیز دیگه ای یه ، دالبی دیدی یا نه ؟

و اما راجع به مسائلی که عنوان کردی که کاملا هم مخالفم :دی

کجای داستان آبکی بود برادر ؟!

داستان دو جنایت که در زمانهائی متفاوت و توسط یکنفر اتفاق افتاده و در یکزمان ، (در زمان وقوع جنایت سوم ) تمام جریانات برای بیننده و حاضران زمان حال فیلم مرور میشه .. موضوعی بکر و پرکشش با تمی تأتر گونه که اصلا پانته آ بهرام ، امیر جعفری ، رویا تیموریان و نصیریان استادشن و من به شخصه عاشق صحنه های گفتگو ای شون هستم
در ضمن حسین فتحی درباره گویش ها و این نوع زبان محاوره ای خودش صاحب سبکه و اصلا این مورد ربطی به مسعود کیمیائی نداره به نظرم ، این بار هم که 3 گویش در 3 زمان متفاوت بود و باز به نظرم بسیار شیرین
اسمش هم استعاره ای بود به اینکه فرصت جبران تو زندگی خیلی کم بدست میاد ،بد نیست بعضی وقتا به دشمنانمون هم شده فرصت جبران و بازنگری بدیم
البته من هم معتقدم آخرش رو خوب جمع نکرد و باعث شد تماشاگر برای نتیجه گیری و بستن فیلم سردرگم بمونه برای همین هم بهش نمره کامل ندادم :p

ادیت :

مصاحبه ای با کارگردان

نقدی بر فیلم

Last edited:
بالا