سوپراستار
![]()
این یک فیلم نا امید کننده دیگه برای سال جدید !
اول که اخراجی ها رو دیدیم و حالمون بد شد ! دیشب هم این رو دیدم باز حالمون بد شد !
خیلی فیلمه ضعیفی بود و به شدت هم اغراق آمیز بود بعضی جاهاش. من خودم خیلی شهاب حسینی رو دوست دارم ولی واقعا سیمرغ حقش نبود ! فقط میتونم بگم بازیش بد نبود ! همین !
آخرش هم فاجعه تموم شد ! فیلمنامش فاجعه بود ! موسیقیش فاجعه بود ! اه !
نمره : 10/1
20 رو هم یکی از بچه ها دیده بود میگفت چرته ! مونده فقط فیلم جناب بیضایی تا ببینیم چه کرده بعد از 7 سال !
وقتی همه خوابیم
![]()
عقب گرد !!!
بعد از هفت سال و مهم تر اینکه بعد از سگ کشی یکی از ناامیدکننده ترین بازگشتهای سینمای ایران بود ! گرچه در بین همین فیلمهای درپیت روی پرده میتونه گزینه ای باشه که حداقل آدم بعد از دیدنش حرص اون 2000 تومن و 2 ساعت وقتش رو نخوره !
خب فیلم فضای راحتی نداشت. تا دقیقه 50 به شدت دیالوگ ها زیاد بود، فضای فیلم خسته کننده و سنگین بود ولی قابل تحمل. تا اینکه اومدیم عادت کنیم به این فضا در دقیقه حدودا 50 یه اتفاقی افتاد که فکر کنم قرار بوده یک شوک خفن به تماشاگر باشه ولی به نظر من آب سردی بود بر پیکر تماشاگر ! بعد از اون هم قصه یه حالت نورمالی رو در پیش گرفت. 50 دقیقه اول واقعا اینقدر دیالوگ داشت که بعضی جاها آدم قاطی میکرد !
مثبت ترین نکته فیلم بازی فوق العاده مژده شمسایی بود. واقعا این زن بازیگر فوق العاده ای ه. حسام نواب صفوی رو امسال ازش خوشم اومد ! هم تو اخراجی ها متفاوت بود (نسبت به خودش) که تنها نکته مثبت اون فیلم بود و هم در این فیلم خوب بازی کرد انصافا. کلا بازیها خوب بود. فکر کنم این از اون فیلمهایی بود که تئاتریها باهاش خیلی حال میکنن، چون پشت سر ما یه چندنفر بودن مشخص بود تئاترین، که بعد از اتمام فیلم شروع کردن به دست زدن و اینا ! ولی کلا به نظرم ارزش دست زدن نداشت !
نمره : 10/6
خب تا الان 3 تا از فیلمهای روی پرده رو دیدم. امشب هم 20 رو ببینم که تموم شه بره ! تو چندتا سایت قبل از عید تیتر زده بودن سینمای ایران دار و ندارش رو برای عید حراج میکند ! باید تاسف خورد واقعا اگه این دار و ندارمونه !
تاپيك جالبيه جري جان
ادامه بده لطفا
یعنی فیلمی که به خاطرش جایزه رو گرفت این قدر افتضاح بوده؟!!!!!
بیشتر می گی در موردش؟
خب من فیلم رو ندیدم اما روی سری اولش بخوام حرف بزنم فیلم اولش هیچی نبودبا عرض تاسف و پوزش در یک عمل انجام شده برای فیلم وزین!!!!!!!!!!! اخراجی ها به سینما رفتم:f34r:
در مورد فیلم دوستان گفتن و کلا نیازی نیست در موردش صحبت بشه چون قبل از دیدن هم می دونستم مزخرفه
ولی این برام جالبه که مردم چه خوشحال و راضی از سینما میومدن بیرون:blink:
به خدا این جمله رو خودم شنیدم:
بهتر از این فیلم ساخته نمی شه
برای این مردمی که اخراجی ها می شه بهترین فیلمشون نمی شه تاسف خورد.....فقط امشب بیشتر از هر وقتی فهمیدم که این مردم این زندگی از سرشون هم زیادیه...وقتی این قدر با موج حرکت می کنن و همچین فیلم هایی براشون ارزش داره:hmm:
چقدر امشب من رو مورد تمسخر قرار دادن که می گفتم این فیلم مزخرفه...با تمسخر بهم می گفتن:
خوب از لحاظ کارشناسی کجای فیلم مورد داشت؟:blink::wacko:.....
وای به حال سینما ی ما که ده نمکی ها توش دارن طرفدار پیدا می کنن
منتظر اخراجی های 3 و 4و... باشید:f34r:
خب من فیلم رو ندیدم اما روی سری اولش بخوام حرف بزنم فیلم اولش هیچی نبود
همش به جز چندتا تیکه اکبر عبدی و امین حیایی چیزی نداشت!
بعد بحث سلیقه هم هست ! این فیلم میتونه برای کسی که می خواد بیاد سینما تفریح کنه و
یه ابمیوه و پفکی بخوره و خنده شاید فیلم خوبی باشه اما برای کسی که فیلم رو با جدیت
دنبال میکنه و دنبال دلیلی برای خیلی چیزهاست ممکنه راضی کننده نباشه
به نظر من باید ببینی فیلم برای چه گروه مخاطبی ساخته شده !
چقدر حرف زدم!
من که ندیدم اما با این اوصاف باید ملت رو رسما بی شعور فرض کرده باشه !خوب سلیقه درسته
ولی خیلی داره سینه چاک پیدا می کنه
واقعا شوخی هاش جلف و مزخرفه
بیشتر من و یاده این علاف های بیرون می ندازه که متلک الکی می گن و می خوان بهشون خندیده بشه و من همیشه اخم کردن و اصلا به نظرم خنده دار نبوده و هر وقت دختر جلف یا خیلی ساده و خری همراهم بوده به این حرف ها خندیده
الان ده نمکی با این فیلمش دقیقا برام همین حس رو یاد آوری کرد
فاقد مفهموم!!!!!!!!
جالبه که اولش می نویسه وقاقعی هست این جریان
اخه مرتیکه ملت رو چی فرض کرده؟هواپیما ربوده می شه و دقیقا همون خانواده ها میرن پیش اسیر هایی که خانوادشون هست؟
یا اون فوتبالش
خیلی مضحک بود
واقعا جلف بود:wacko:
وقتی پینوکیو الاغ می شود یا وقتی سینمای ایران مسخ می شود!وای به حال سینما ی ما که ده نمکی ها توش دارن طرفدار پیدا می کنن
منتظر اخراجی های 3 و 4و... باشید
نه اخراجی ها رو دیدم نه اصلا ازش خبر دارم نه هیچ چی!! ولی متاسفانه خیلی وقته فهمیدم کجا دارم زندگی میکنم!!برای این مردمی که اخراجی ها می شه بهترین فیلمشون نمی شه تاسف خورد.....فقط امشب بیشتر از هر وقتی فهمیدم که این مردم این زندگی از سرشون هم زیادیه...
سلام
چند روزه که فیلم ایرانی ترسناک حریم رو پرده سینماها اومده کسی از چند و چونش خبر داره ؟ ظاهرا ورود بچه های زیر 13 سال هم واسه دیدنش ممنوعه !
اگه کسی دیدش بیاد یه توضیحی بده ،جالب باشه بریم یه خورده دور هم بترسیم !