• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام رفقا
لازم دیدم همچین تاپیکی باشه که هم از فیلم های روی پرده خبردار باشیم و هم نقدهای خودمون و منتقدهای سینما رو اینجا بزرایم:rolleyes:
یاری کنید:rolleyes:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فيلم «درباره الي» اصغر فرهادي بر خلاف اعلام قبلي به نمايش درنيامد.
محمدمهدي عسگرپور - مديرعامل خانه سينما - در پي اکران نشدن اين فيلم گفت: دوستاني که اعلام کردند اين فيلم اکران نشود، ابتدا موضع خود را اعلام کنند. به هرحال، تصور ما روشن است، اين فيلم با داشتن پروانه نمايش مراتبي را طبق آيين‌نامه شورا سپري کرده است و طبق اين اعلام و قول و قرارهاي مرسوم بايد اکران مي‌شد.

او افزود: ما در خانه سينما پس از تعطيلات در مورد وضعيت شوراي صنفي نمايش تصميم‌گيري مي‌کنيم و خانه سينما پس از تعطيلات، موضع خودش را درباره‌ي اين روند رسما اعلام مي‌کند.

عليرضا رئيسيان - رييس کانون کارگردانان سينماي ايران - نيز اعلام کرد: اين اولين سال در يک دهه‌ي اخير است که اکران عيد با چهار فيلم بسته مي‌شود و اين يک امتياز منفي بزرگ براي مديريت سينما خواهد بود؛ چرا که در زمان ثبت قرارداد فيلم «درباره الي»، اين فيلم پروانه نمايش داشت و به همين دليل ثبت شد و از طرف شوراي صنفي به عنوان پنجمين فيلم اکران نوروزي معرفي شد.

او افزود: اما بعد از آن معلوم شد با استفاده مديريت سينما از همان تبصره معروف که در 20 سال گذشته يک بار از آن بيش‌تر استفاده نشده بود و در دو سال گذشته نزديک به پنج بار مورد استفاده قرار گرفت، فيلم‌هايي که پروانه نمايش داشتند و منعي هم براي اکران آن‌ها نبود، از نمايش عمومي محروم شدند.

رئيسيان در عين حال گفت: جدا از بخش قوانين، «درباره الي» مي‌توانست آرايش اکران را نيز به سمت موضوعات فرهنگي متمايز كند و زمينه جذب مخاطب را براي اين‌گونه آثار ارتقا بخشد. امسال براي اولين‌بار تا 26 اسفندماه وضعيت نمايش نوروزي مبهم بود و همچنين از نمايش فيلم «درباره الي» هم ممانعت شد.

او در ادامه گفت: من از طرف خودم و کانون ابراز تأسف عميق خودم را در مورد به نمايش درنيامدن فيلم «درباره الي» اعلام مي‌کنم و اميدواريم بلايي که در چند سال گذشته بر سر فيلم‌هاي فرهنگي و متفاوت آمد، نصيب اين فيلم نشود.

همچنين علي سرتيپي - مدير پخش فيلميران - اعلام کرد: وزارت ارشاد اعلام کرد به دليل هم‌زماني اکران چند فيلم پرفروش، «درباره الي» براي عيد مناسب نيست و بعدا در شرايط مناسبي اکران مي‌شود.

فيلم «درباره الي» طبق آخرين جلسه‌ي شوراي صنفي نمايش قرار بود در گروه آفريقا به نمايش درآيد؛ اما از شب گذشته که اکران نورزي فيلم‌ها آغاز شد، اين فيلم به نمايش درنيامد و به جاي آن، فيلم «اخراجي‌هاي 2» اكران شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
همون طوری که قابل حدس بود "درباره الی" برای اکران به مشکل برخورد کرده:eek:
حالا معلوم نیست چقدر سانسور بهش وارد کنن:eek:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
توضیح:
این خبر مربوط به 29 اسفند هستش که خوب "درباره الی"اکران نشد
ـــــــــــ
اکران نوروزی امسال با تاخیر نسبت به سالهای گذشته از روزهای پایانی اسفند ماه شروع شد و با نمایش فیلمهای وقتی همه خوابیم، درباره الی، بیست، اخراجیها و سوپراستار پرونده اکران 88 باز شد.
به گزارش خبرنگار مهر، با آغاز اکران نوروزی، پرونده اکران سال 88 به شکل رسمی و با تاخیر نسبت به سالهای گذشته شروع شد. امسال فیلمهای سینمایی "وقتی همه خوابیم" بهرام بیضایی، "سوپراستار" تهمینه میلانی، "بیست" عبدالرضا کاهانی ،"اخراجیها 2" مسعود ده‌نمکی و "درباره الی" اصغر فرهادی چراغ اکران را روشن کرده‌اند.

از میان پنج فیلم نوروزی، "درباره الی" فیلم پرحاشیه و جنجال سال گذشته شانس بیشتری در اکران دارد. فیلم علاوه برموفقیت بین‌المللی و حمایت مطبوعات و منتقدان عناصر و امتیازهایی دارد که می‌تواند آن را به دومین فیلم پرفروش کارنامه فرهادی پس از "چهارشنبه سوری" تبدیل کند. ترکیب بازیگران و داستان پرکشش و جذاب فیلم می‌تواند تماشاگری که در این ماهها انواع و اقسام اخبار و حاشیه‌ها درباره فیلم را دنبال کرده برای دیدن چهارمین ساخته فرهادی به سینماها بیاورد.

پیش از این گفته می‌شد سفر گلشیفته فراهانی از ایران و بازی در فیلم "مجموعه دروغ‌ها" نمایش عمومی "درباره الی" را با مشکل روبرو می‌کند اما با نمایش فیلم در جشنواره فیلم فجر و اهدای چند سیمرغ بلورین در مراسم اختتامیه و انتخاب فیلم برای اکران نوروزی می‌توان امیدوار بود ماجراهای پرافت و خیز این فیلم بلاخره به پایان برسد و فیلم در شرایطی برابر با سایر تولیدات سینمای ایران روی پرده برود.

فروش فیلم و استقبال مخاطب عام می‌تواند نوار موفقیتهای فیلم را کامل کند و موقعیت فرهادی را به عنوان کارگردانی حرفه‌ای تثبیت کند."درباره الی" در گروه سینمایی آفریقا روی پرده می‌رود.

فیلم سینمایی "سوپراستار" بخت بالایی برای تبدیل شدن به فیلمی پرمخاطب دارد. تهمینه میلانی پس از فروش میلیاردی کمدی رمانتیک "آتش‌بس" به نوعی به دنبال تکرار موفقیت این فیلم در گیشه است. "سوپراستار" درباره زندگی یک ستاره سینما است که روزهای تلخی را می‌گذراند و ورود دختری نوجوان به زندگی این ستاره بدخلق، سرنوشت او را تغییر می‌دهد.

فیلم تازه میلانی، گرم و پرحس و حال از کاردرآمده و بازی شهاب حسینی دراین فیلم که سیمرغ بلورین را برایش به ارمغان آورد، دریادماندنی است. فیلم قابلیت ارتباط با طیف‌های مختلف را دارد و اگرچه بعید به نظر می‌رسد موفقیت "آتش‌بس" را برای میلانی تکرار کند، اما قطعا از فیلمهای پرمخاطب سال 88 خواهد بود.

"سوپراستار" در 18 سینما شامل آزادی، میلاد، زندگی، اریکه ایرانیان، شاهد، فرهنگ، سپیده، کارون، بلوار، پایتخت، ماندانا، مرکزی، جی، سعدی، پردیس ملت، پردیس تماشا، فرهنگسرای دختران و خانواده و همچنین شهرستانهای اصفهان، شیراز، کرمان، رشت، مشهد، تبریز، ارومیه، کرج، کاشان و اهواز روی پرده می‌رود.

"اخراجیها 2" تنها کمدی اکران نوروزی است. فیلم برای مخاطبانی که در نوروز 86 برای دیدن"اخراجیها" به سینماها رفتند و اولین تجربه فیلمسازی مسعود ده‌نمکی را به فیلمی پرفروش تبدیل کردند، یادآورلحظه‌های خوشی است که روی فروش دنباله این کمدی موثر خواهد بود. اما مشکل این‌جاست که فیلم دوم مسعود ده‌نمکی حتی هواداران دو آتشه "اخراجیها" را هم راضی نکرده است.

نوع شوخی‌ها، جنس کمدی و روایت در این فیلم طراوت و جذابیت تجربه قبلی را ندارد و این موضوع ممکن است مخاطبی را که آمده تا کپی نعل به نعل فیلم محبوبش را ببیند دلزده کند. ترکیب بازیگران فیلم قبلی د‌ه‌نمکی این‌بار با حضور جواد رضویان کامل شده و حضور این ستاره طنز که سال گذشته کمدیهای پرفروشی را روی پرده داشته می‌تواند در کنار دیگر ستاره‌های فیلم بخشی از فروش فیلم را تضمین کند، اما تکرار موفقیت فیلم قبلی ده‌نمکی غیرممکن به نظر می‌رسد.

قرار گرفتن "وقتی همه خوابیم" در فهرست فیلمهای نوروزی می‌تواند مهمترین اتفاق برای این فیلم و سازنده‌اش باشد. اکران جشنواره‌ای فیلم تازه بهرام بیضایی به دلیل موضوع و فضای آن نسبت به دیگر فیلمهای این کارگردان حاشیه‌های زیادی به وجود آورد و بیضایی در رویکردی تازه سعی کرد به مخالفانش پاسخ بدهد. با این همه سوابق و اعتبار حرفه‌ای بیضایی آنقدر هست که"وقتی همه خوابیم" مانند "سگ‌کشی" در اکران عمومی با استقبال دوستداران سینمای این فیلمساز مواجه شود.

هرچند فیلم ستاره یا چهره‌ محبوبی نسبت به سایر فیلمهای نوروزی ندارد بیضایی را باید ستاره این فیلم به شمار آورد، ستاره‌ای که می‌تواند دوستدارانش را برای دیدن تازه‌ترین فیلمش که به نوعی حدیث نفس محسوب می‌شود به سینماها بیاورد.

"وقتی همه خوابیم" به پشت صحنه سینما و روابط حاکم بر آن اشاره دارد و بیضایی به طور غیرمستقیم قصه ساخته نشدن "لبه‌پرتگاه" را هم در این فیلم روایت می‌کند. اگر چه معدود فیلمهایی که درباره پشت صحنه سینما ساخته شده در اکران عمومی اقبالی نداشته‌اند این امیدواری وجود دارد که "وقتی همه خوابیم" به فیلمی پرفروش تبدیل شوند.

"وقتی همه خوابیم" در 10 سینما شامل قدس، فرهنگ، آزادی، اریکه ایرانیان، پردیس ملت، پردیس زندگی، ایران، عصر جدید، مرکزی و فلسطین به پرده می رود.

سومین فیلم عبدالرضا کاهانی اولین فیلم این کارگردان است که اکران عمومی می‌شود. "آدم" و "آن‌جا" دو فیلم قبلی این کارگردان با وجود درخشش در محافل سینمایی داخلی و خارجی امکان اکران عمومی نداشته‌اند. فیلم در گروه سینمایی عصرجدید روی پرده می‌رود. فیلم ستایش شده کاهانی فضایی تلخ و واقع‌گرا دارد، اما ترکیب بازیگران و موفقیت‌ جشنواره‌ای و حمایت رسانه‌ها از آن امیدواری برای موفقیت این فیلم در گیشه را بیشتر می‌کند.

"بیست" داستان چند کارگر رستوران است که تعطیلی رستوران زندگیشان را تغییر می‌دهد. کاهانی مانند دو فیلم قبلی خود در این فیلم هم در مرز تراژدی و کمدی حرکت می‌کند و با استفاده از طنزی ظریف فضای تلخ فیلمش را تلطیف می‌کند. "بیست" در 9 سینما شامل عصر جدید، آزادی، پردیس زندگی، اریکه ایرانیان، مرکزی، جوان، پردیس ملت، تهران و جی اکران می‌شود.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فيلم «وقتي همه خوابيم» و «بيست» از روز پنج‌شنبه، 29 اسفند نمايش عمومي خود را آغاز کردند.
فيلم «وقتي همه خوابيم» بهرام بيضايي با 18 سينما و فيلم «بيست» عبدالرضا كاهاني با 17 سينما نمايش نوروزي خود را آغاز کردند
علي سرتيپي - مدير پخش فيلميران - علت تأخير يك‌روزه در اکران اين فيلم‌ها را آماده نبودن کپي‌هاي آن‌ها اعلام كرد.
او همچنين گفت: «فيلم وقتي همه خوابيم» در يک سالن سينما (قدس) در بعدازظهر اولین روز اکرانش بيش از 800 هزار تومان فروخت.

ـــــــــــ
اگر بشه امشب برم سینما و ببینمش میام تعریف می کنم:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
از دوستان کسی اگر از فیلم های اکران شده امسال رفته دیده بیاد تعریف کنه:rolleyes:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من سه تا رو دیدم.

سوپراستار

وقتی همه خوابیم

اخراجی ها هم ارزش پست زدن نداشت ! همون یه نمره صفر بهش دادیم !

امشب هم بیست رو میرم ببینم !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سوپراستار

SuperStar_p_133068.jpg

این یک فیلم نا امید کننده دیگه برای سال جدید !

اول که اخراجی ها رو دیدیم و حالمون بد شد ! دیشب هم این رو دیدم باز حالمون بد شد !

خیلی فیلمه ضعیفی بود و به شدت هم اغراق آمیز بود بعضی جاهاش. من خودم خیلی شهاب حسینی رو دوست دارم ولی واقعا سیمرغ حقش نبود ! فقط میتونم بگم بازیش بد نبود ! همین !

آخرش هم فاجعه تموم شد ! فیلمنامش فاجعه بود ! موسیقیش فاجعه بود ! اه !

نمره : 10/1

20 رو هم یکی از بچه ها دیده بود میگفت چرته ! مونده فقط فیلم جناب بیضایی تا ببینیم چه کرده بعد از 7 سال !

یعنی فیلمی که به خاطرش جایزه رو گرفت این قدر افتضاح بوده؟!!!!!
بیشتر می گی در موردش؟

وقتی همه خوابیم

Vaghti_hame_khabim_p_946697.jpg

عقب گرد !!!

بعد از هفت سال و مهم تر اینکه بعد از سگ کشی یکی از ناامیدکننده ترین بازگشتهای سینمای ایران بود ! گرچه در بین همین فیلمهای درپیت روی پرده میتونه گزینه ای باشه که حداقل آدم بعد از دیدنش حرص اون 2000 تومن و 2 ساعت وقتش رو نخوره !

خب فیلم فضای راحتی نداشت. تا دقیقه 50 به شدت دیالوگ ها زیاد بود، فضای فیلم خسته کننده و سنگین بود ولی قابل تحمل. تا اینکه اومدیم عادت کنیم به این فضا در دقیقه حدودا 50 یه اتفاقی افتاد که فکر کنم قرار بوده یک شوک خفن به تماشاگر باشه ولی به نظر من آب سردی بود بر پیکر تماشاگر ! بعد از اون هم قصه یه حالت نورمالی رو در پیش گرفت. 50 دقیقه اول واقعا اینقدر دیالوگ داشت که بعضی جاها آدم قاطی میکرد !

مثبت ترین نکته فیلم بازی فوق العاده مژده شمسایی بود. واقعا این زن بازیگر فوق العاده ای ه. حسام نواب صفوی رو امسال ازش خوشم اومد ! هم تو اخراجی ها متفاوت بود (نسبت به خودش) که تنها نکته مثبت اون فیلم بود و هم در این فیلم خوب بازی کرد انصافا. کلا بازیها خوب بود. فکر کنم این از اون فیلمهایی بود که تئاتریها باهاش خیلی حال میکنن، چون پشت سر ما یه چندنفر بودن مشخص بود تئاترین، که بعد از اتمام فیلم شروع کردن به دست زدن و اینا ! ولی کلا به نظرم ارزش دست زدن نداشت !

نمره : 10/6

خب تا الان 3 تا از فیلمهای روی پرده رو دیدم. امشب هم 20 رو ببینم که تموم شه بره ! تو چندتا سایت قبل از عید تیتر زده بودن سینمای ایران دار و ندارش رو برای عید حراج میکند ! باید تاسف خورد واقعا اگه این دار و ندارمونه !

نکته ی مثبت پستت همین مزده شمسایی بود که بازی فوق العاده ش تو "سگ کشی" رو خیلی دوست داشتم

Last edited by a moderator:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یعنی فیلمی که به خاطرش جایزه رو گرفت این قدر افتضاح بوده؟!!!!!
بیشتر می گی در موردش؟

از نظر من فیلم افتضاح بود ! حتی از بازیش هم خوشم نیومد. به شدت ژست سوپراستارها رو میگرفت، سوپراستارهایی که آدمهای دوست داشتنی روی پرده و در عوض قمارباز و فاسد و سیگاری در پشت صحنه هستند !

خب این شخصیت رو من دوست ندارم. شهاب حسنی یک ضد قهرمان بود که قدر قهرمان قصه رو ندونست !

از نظر ساختاری/منطقی هم به شدت مشکل داشت. حالا فیلم رو خودت ببین متوجه میشی. مثلا :

دختری که تو پرورشگاه بوده و سر خیابون گل میفروخته دوربین دیجیتال از کجا آورده بوده ؟!

البته این احتمال رو هم میشه داد که اون دختر وجدان خفته سوپراستار قصه بوده ! به هر حال در چنین فیلمی هیچ چیزی بعید نیست، گرچه اون دختر وجود خارجی داشته. اصولا افسانه بایگان در 5 دقیقه ای که در فیلم بود درباره همین دختر صحبت میکرد.

این که اون دختر از کجا میدونست که این آقا در 19 سالگی میتونسته از خانمی به اسم مهناز صاحب بچه بشه ولی یه دفعه مهناز غیبش میزنه خودش سوالی هست ! و .........

به نظرم بهترین بازی فیلم مال رضا رشید پور بود. من خودم به شدت شهاب حسینی رو دوست دارم. جزو معدود بازیگران سینمای ایران هست که حاظرم بخاطر صرف حضورش در یک فیلم برم اون فیلم رو ببینم ولی اینجا رو خراب کرد به نظرم. گرچه خیلی ها هم راضی بودن. تو همین سایت سی نت که لینکش رو دادم این فیلم از نظر مردم رتبه خوبی آورده، یا مثلا توی همون اختتامیه جشنواره مردم خیلی تشویق کردن شهاب رو، ولی نظر شخصی من اینه که خراب کرد.

#####################################

خب این هم از بیست.

اکران نوروزی نا امیدکننده ای بود به شدت. پارسال حداقل یه دایره زنگی بود که باهاش حال کنیم و حتی چندبار ببینیم ! حتی همون مجنون لیلی هم یه حامد بهداد داشت که می ارزید به کل فیلمهایی مثل اخراجی ها و بیست !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با عرض تاسف و پوزش در یک عمل انجام شده برای فیلم وزین!!!!!!!!!!! اخراجی ها به سینما رفتم:f34r:

در مورد فیلم دوستان گفتن و کلا نیازی نیست در موردش صحبت بشه چون قبل از دیدن هم می دونستم مزخرفه
ولی این برام جالبه که مردم چه خوشحال و راضی از سینما میومدن بیرون:blink:
به خدا این جمله رو خودم شنیدم:
بهتر از این فیلم ساخته نمی شه:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

برای این مردمی که اخراجی ها می شه بهترین فیلمشون نمی شه تاسف خورد.....فقط امشب بیشتر از هر وقتی فهمیدم که این مردم این زندگی از سرشون هم زیادیه...وقتی این قدر با موج حرکت می کنن و همچین فیلم هایی براشون ارزش داره:hmm:
چقدر امشب من رو مورد تمسخر قرار دادن که می گفتم این فیلم مزخرفه...با تمسخر بهم می گفتن:
خوب از لحاظ کارشناسی کجای فیلم مورد داشت؟:blink::wacko:.....

وای به حال سینما ی ما که ده نمکی ها توش دارن طرفدار پیدا می کنن

منتظر اخراجی های 3 و 4و... باشید:f34r:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با عرض تاسف و پوزش در یک عمل انجام شده برای فیلم وزین!!!!!!!!!!! اخراجی ها به سینما رفتم:f34r:

در مورد فیلم دوستان گفتن و کلا نیازی نیست در موردش صحبت بشه چون قبل از دیدن هم می دونستم مزخرفه
ولی این برام جالبه که مردم چه خوشحال و راضی از سینما میومدن بیرون:blink:
به خدا این جمله رو خودم شنیدم:
بهتر از این فیلم ساخته نمی شه:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

برای این مردمی که اخراجی ها می شه بهترین فیلمشون نمی شه تاسف خورد.....فقط امشب بیشتر از هر وقتی فهمیدم که این مردم این زندگی از سرشون هم زیادیه...وقتی این قدر با موج حرکت می کنن و همچین فیلم هایی براشون ارزش داره:hmm:
چقدر امشب من رو مورد تمسخر قرار دادن که می گفتم این فیلم مزخرفه...با تمسخر بهم می گفتن:
خوب از لحاظ کارشناسی کجای فیلم مورد داشت؟:blink::wacko:.....

منتظر اخراجی های 3 و 4و... باشید:f34r:
خب من فیلم رو ندیدم اما روی سری اولش بخوام حرف بزنم فیلم اولش هیچی نبود
همش به جز چندتا تیکه اکبر عبدی و امین حیایی چیزی نداشت!
بعد بحث سلیقه هم هست ! این فیلم میتونه برای کسی که می خواد بیاد سینما تفریح کنه و
یه ابمیوه و پفکی بخوره و خنده شاید فیلم خوبی باشه اما برای کسی که فیلم رو با جدیت
دنبال میکنه و دنبال دلیلی برای خیلی چیزهاست ممکنه راضی کننده نباشه
به نظر من باید ببینی فیلم برای چه گروه مخاطبی ساخته شده !
چقدر حرف زدم!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب من فیلم رو ندیدم اما روی سری اولش بخوام حرف بزنم فیلم اولش هیچی نبود
همش به جز چندتا تیکه اکبر عبدی و امین حیایی چیزی نداشت!
بعد بحث سلیقه هم هست ! این فیلم میتونه برای کسی که می خواد بیاد سینما تفریح کنه و
یه ابمیوه و پفکی بخوره و خنده شاید فیلم خوبی باشه اما برای کسی که فیلم رو با جدیت
دنبال میکنه و دنبال دلیلی برای خیلی چیزهاست ممکنه راضی کننده نباشه
به نظر من باید ببینی فیلم برای چه گروه مخاطبی ساخته شده !
چقدر حرف زدم!

خوب سلیقه درسته
ولی خیلی داره سینه چاک پیدا می کنه
واقعا شوخی هاش جلف و مزخرفه
بیشتر من و یاده این علاف های بیرون می ندازه که متلک الکی می گن و می خوان بهشون خندیده بشه و من همیشه اخم کردن و اصلا به نظرم خنده دار نبوده و هر وقت دختر جلف یا خیلی ساده و خری همراهم بوده به این حرف ها خندیده

الان ده نمکی با این فیلمش دقیقا برام همین حس رو یاد آوری کرد
فاقد مفهموم!!!!!!!!
جالبه که اولش می نویسه وقاقعی هست این جریان
اخه مرتیکه ملت رو چی فرض کرده؟هواپیما ربوده می شه و دقیقا همون خانواده ها میرن پیش اسیر هایی که خانوادشون هست؟
یا اون فوتبالش
خیلی مضحک بود
واقعا جلف بود:wacko:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خوب سلیقه درسته
ولی خیلی داره سینه چاک پیدا می کنه
واقعا شوخی هاش جلف و مزخرفه
بیشتر من و یاده این علاف های بیرون می ندازه که متلک الکی می گن و می خوان بهشون خندیده بشه و من همیشه اخم کردن و اصلا به نظرم خنده دار نبوده و هر وقت دختر جلف یا خیلی ساده و خری همراهم بوده به این حرف ها خندیده

الان ده نمکی با این فیلمش دقیقا برام همین حس رو یاد آوری کرد
فاقد مفهموم!!!!!!!!
جالبه که اولش می نویسه وقاقعی هست این جریان
اخه مرتیکه ملت رو چی فرض کرده؟هواپیما ربوده می شه و دقیقا همون خانواده ها میرن پیش اسیر هایی که خانوادشون هست؟
یا اون فوتبالش
خیلی مضحک بود
واقعا جلف بود:wacko:
من که ندیدم اما با این اوصاف باید ملت رو رسما بی شعور فرض کرده باشه !
البته کلا به این فیلم ها خیلی راحتر اجازه ساخته شدن میدن تا فیلمهایی که حرفی برای گفتن دارن
2 سال بیشتره که سینما نرفتم!

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
39

منتظر اخراجی های 3 و 4و... باشید
وقتی پینوکیو الاغ می شود یا وقتی سینمای ایران مسخ می شود!

خب از اسمش هم پیداست دیگه. اخراجی ها!! یعنی اخراجی ها باید برن و این فیلم رو ببینند. اخراجی ها اونایی هستند که درک هنریشون پایینه و از امثال این فیلمها (البته اگه بشه بهش گفت فیلم) خوششون میاد. اخراجی ها ما هستیم که تو 4 روز 500 میلیون تومان پول بی زبون رو دور میریزیم.
درسته دوستان. ما اخراجی هستیم. اخراج از فرهنگ، از درک هنر و اخراج از دایره ای شکوهمند به نام سینما. این سطح فرهنگ مردم رو نشون میده و استقبال از فیلمی سطح توقع مردم از سینماست. یعنی ما به این چیزا راضی هستیم و در همین حد کافیه. یعنی وجدان خاموش، یعنی حقارت سینما توسط فیلم نما ها، یعنی .....
وقتی شارلاتان میاد اونقدر فروش میکنه نباید از فروش بالای این فیلم تعجب کنیم. یاد کارتون پینوکیو محصول دیزنی میافتم. اون قسمتی که بچه ها رو گول میزدند و به شهر بازی میبردند و ازشون استقبال میکردند. بعد نشون میداد که اون پسره و پینوکیو اول گوشاشون دراز شد، بعد دم دراوردند، بعدش یواش یواش تبدیل به الاغ شدند. به نظر من بهترین مثال همین میتونه باشه!

پ.ن: شاید بعضی از دوستان از این فیلم خوششون اومده باشه. من قصد توهین به این افراد رو نداشتم و صرفا نظر شخصیم بود.

Last edited:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
برای این مردمی که اخراجی ها می شه بهترین فیلمشون نمی شه تاسف خورد.....فقط امشب بیشتر از هر وقتی فهمیدم که این مردم این زندگی از سرشون هم زیادیه...
نه اخراجی ها رو دیدم نه اصلا ازش خبر دارم نه هیچ چی!! ولی متاسفانه خیلی وقته فهمیدم کجا دارم زندگی میکنم!!
icon7.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام

harim.jpg

چند روزه که فیلم ایرانی ترسناک حریم رو پرده سینماها اومده کسی از چند و چونش خبر داره ؟ ظاهرا ورود بچه های زیر 13 سال هم واسه دیدنش ممنوعه !
اگه کسی دیدش بیاد یه توضیحی بده ،جالب باشه بریم یه خورده دور هم بترسیم !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
چند روزه که فیلم ایرانی ترسناک حریم رو پرده سینماها اومده کسی از چند و چونش خبر داره ؟ ظاهرا ورود بچه های زیر 13 سال هم واسه دیدنش ممنوعه !
اگه کسی دیدش بیاد یه توضیحی بده ،جالب باشه بریم یه خورده دور هم بترسیم !

سلام
امروز صبح رفتم دیدمش. اول از سینما ملت ( پردیس ) بگم, سه-چهار مورد رو که اونجا دیدم با رنج بوده! تنگ - فاصله کم, من که اصلا اونجا راحت نیستم. اما نزدیک هست و خلاصه به این خاطر میرم اونجا ( جا داره یادی کنیم از سوپر استار که از بدترین های این چند سال بود, نمیدونم کدوم روزنامه گفته بود جایزه شهاب حسینی در اصل به خاطر " درباره الی " بوده ولی روشون نشده! و گفتن سر این فیلم بهش بدن. من که هنوز الی رو ندیدم ولی فکر می کنم درست گفته باشه )
روی هم 6 نفر اومده بودیم برای تماشای فیلم و سالن خالی بود, البته پرسنل سینما هم جمع شده بودن!
میدونی فرزاد جان کلا دیدن فیلمهای ژانر " وحشت " تو سینما به شلوغی و جمعیتش هست که لذت داره .
درباره فیلم, شروعش ( حتی تا دقیقه 25-30 ) قابل قبول و دوست داشتنی بود, چه فلش بکی که زد و چه شروع فیلم. من که فکر کردم با فیلمی " ویژه " در سینمای ایران رو به رو هستیم! اما رفته-رفته آبکی تر و آبکی تر شد. یعنی همون قضیه کم اوردن هست, متن-فیلم نامه اگر نگیم خوب, متوسط پیش میره ولی آخرش انگار همه چیز میپیچه تو هم! فیلم ساز هم میمونه چیکار بکنه و به بدترین شکل ممکن فیلم رو تموم می کنه . بازی فرخ نژاد هم کاملا نرمال, یعنی مثل اینکه داره یه اپیزود تلویزیونی بازی می کنه. خبری از اون قاسم " ارتفاع پست " یا کاراکتر " چهارشنبه سوری " و غیره, نیست ( هرچند جنس بازی به فیلم بستگی داره ) .پزشکان فیلم هم که گویی دارن مستند ضبط می کنن! یه موضوع دیگه اینکه معلوم نیست خطيبي ( کارگردان ) علاقه به ارجاعات سینمایی داره یا همینطوری و اتفاقی استفاده شده. مثلا جعبه ای که داخلش رو نمیبینم و بسیار نورانی هست ( در Pulp Fiction / Kiss Me Deadly داشتیم نمونه اش رو که عکسش اینجا هم هست ) یا هاشور زدن زدن روی دفترچه که البته حرکتی معمول از سوی پلیس هست, ولی من رو یاد North By Northwest و همچنین Big Lebowski انداخت . داستان هم که درباره روستایی ست که وقایع مختلف و غیر قابل توضیحی درش رخ میده. فرخ نژاد برای بررسی به نواحی شمالی کشور میره و این وسط اتفاقات بی ربطی رخ میده!
خلاصه به عنوان ترسناک ( بین فیلمهای ایرانی ) جایگاه بالایی نداره ( هرچند مجموع ترسناک های داخلی به تعداد انگشتان دو دست هم نمیرسه ) . به نظرم اگر سمت فانتزی نمیرفت و همین Thriller/Crime باقی می موند خیلی بهتر از اینها می شد. در کل نمره ای بخوایم حساب کنیم من 2.5 از 10 بهش میدم .

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلامی دوباره
بسیار بسیار ممنون از توضیحات آقا علیرضا

پس زیاد چنگی به دل نمیزنه .. البته بقول خودتون دیدن اینجور فیلمها تو فضای سینما خالی از لطف نیست، خیلی وقت پیش با دوستان فیلم The Grudge رو در سینما دیدیم با وجود اینکه تو منزل هم دیده بودیم ، با پخش دالبی و هیاهوی مردم تجربه شیرینی بود

ما برای دیدن فیلم مدتهاست فقط به سینما های اریکه ایرانیان میریم .. تلفنی رزرو هم میکنه ، سالن هاشم از لحاظ ساخت و صدا استاندارده

ارادتمندم

بالا