• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بحث و گفتگو پیرامون فیلم های ایرانی(آخرین فیلمی که دیدم)

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
امشب پوپک و مش ماشالا رو دیدم، واقعاً خوش ساخت بود و بعد از مدت ها خوشحالم که دلم برای پول بلیطم بعد از دیدن فیلم نسوخت!
به دور از کلیشه های همیشگی که همه فیلم های طنز دارن یه فیلم باحال رو ساختن. پیشنهاد می کنم شما هم ببنید حتماً.
خودم فیلم رو ندیدم ولی نمیدونم حرف شما رو باور کنم یا مجلات و تلویزیون و اینترنت رو
"فیلم نگار" یه مقاله دو صفحه ای نوشته و حسابی از خجالت کارگردان فیلم در اومده که این فیلم از اول تا آخر کلیشه است و آقای موتمن از شما بعیده ...
برنامه هفت هم کارگردان و تهیه کننده رو دعوت میکنه و یه جور دیگه از خجالت کارگردان در می یاد
اینترنت هم که قربونش برم فضای مجازی هست و هر کی هر چی از دهنش در می یاد می نویسه
فرزاد موتمن رو به خاطر "شب های سپید" خیلی قبولش دارم ، یک از بهترین فیلم هایی که تو سینما دیدم همین فیلم بود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خودم فیلم رو ندیدم ولی نمیدونم حرف شما رو باور کنم یا مجلات و تلویزیون و اینترنت رو
"فیلم نگار" یه مقاله دو صفحه ای نوشته و حسابی از خجالت کارگردان فیلم در اومده که این فیلم از اول تا آخر کلیشه است و آقای موتمن از شما بعیده ...
برنامه هفت هم کارگردان و تهیه کننده رو دعوت میکنه و یه جور دیگه از خجالت کارگردان در می یاد
اینترنت هم که قربونش برم فضای مجازی هست و هر کی هر چی از دهنش در می یاد می نویسه
فرزاد موتمن رو به خاطر "شب های سپید" خیلی قبولش دارم ، یک از بهترین فیلم هایی که تو سینما دیدم همین فیلم بود.

شبهای سفید واقعا کار دیدنی و خوش ساختی بود و اصلا با پوپک و ... قابل قیاس نیست
این فیلم به نظرم کاری صرفا کمدی با تکیه به نقش کلیشه ای امین حیائی ،محبوبیت مهناز افشار و بازی قوی فرهاد آئیش

این هم پست من راجع به این فیلم بوده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شبهای سفید واقعا کار دیدنی و خوش ساختی بود و اصلا با پوپک و ... قابل قیاس نیست
این فیلم به نظرم کاری صرفا کمدی با تکیه به نقش کلیشه ای امین حیائی ،محبوبیت مهناز افشار و بازی قوی فرهاد آئیش

این هم پست من راجع به این فیلم بوده

شب های سپید یا شب های روشن؟!!!:happy:

الان فیلم خوب چی رو پرده هست؟!
یا در نوبت اکران چه فیلم خوبی هست؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
چهل سالگی

ریتم کند ، محدودیت ذاتی داستان برای روایت در سینمای ایران ، دیالوگ های کلیشه ای و نخ نما و چند فاکتور دیگه فیلمی در سطح پایین ساخته

کلآ برای من یکی اصلآ راضی کننده نبود

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
خواهش می کنم همه فیلم هفت دقیقه تا پاییز ر ببینید تا از روی پرده کنار نرفته. یه شاهکاره.

بی صبرانه منتظر اکران فیلمهای : سن پترزبورگ کار بهروز افخمی و یه حبه قند کار جدید سید رضا میرکریمی هستم:)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب ظاهرآ کسی سینما نمیره!

پسر آدم ، دختر حوا

IMAGE634151481734062500.jpg

خب من همیشه از رامبد جوان خوشم میومد سریال مسافران با اینکه ایده دزدی داشت اما من رو خیلی بهش امیدوار کرد. متن عالی بازی های خوب مخصوصآ در فضایی که کمدی به نازلترین سطح خودش رسیده.
خب این فیلم به خوبی سریالش نبود اصلآ اما در فضای فعلی کمدی ایران یکی از بهترین ها بود. بازی خوب مهناز افشار من رو شگفت زده کرد خارج از انتظار من بود

شوخی هاش چیز جدیدی نبود ، پیام خاصی نداشت اما ارزش دیدن رو داشت و خنده دار هم بود :دی
مدتها بود تو سینما اینقدر نخندیده بودم

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
پسر آدم ، دختر حوا

بد نبود ولی چيز تازه اي نبود دقيقاً 2 ساعت بود و اين برای فيلمی که پايانش مشخصه زياده{پايانش از همون اول تابلو بود}
نقش رامبد جوان چندان بارز نبود يعنی نقشی نبود که برای رامبد جوان نوشته شده باشه و هر بازيگر ديگه اي هم ميتونست اونو بازی کنه

داستانش هم درمورد دو وکيل تازه کار{مهناز افشار و حامد کميلی} هست که از سر لجبازی پرونده حضانت فرزند يک زوج در آستانه طلاق{رامبد جوان و شيلا خداداد}قبول ميکنن و کارهايی برای رو کم کنی طرف مقابل انجام ميدن

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
پسر آدم ، دختر حوا
در فضای فعلی کمدی ایران یکی از بهترین ها بود. بازی خوب مهناز افشار من رو شگفت زده کرد خارج از انتظار من بود

مدتها بود تو سینما اینقدر نخندیده بودم

کاملا تایید میشه! اصلا فکر نمی‌کردم راضی از سینما بیرون بیام. واقعا مدت‌ها بود من هم حداقل تو سینما اینطور نخندیده بودم!
فیلم خالی از لودگی‌ها و دیالوگ‌های بی‌مزه‌ مد شده در فیلم‌های کمدی درپیت این چند ساله سینمای داخلی هست.

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
خب بالاخره گفتیم بریم فیلم قلاده های طلا رو ببینیم ببینیم سیاسی ترین فیلم تاریخ سینما چه جوریه :D
اقا فقط من یه سوال دارم هر کی دیده اینو بگه
حمید رضا پگاه تو فیلم که مامور ارشد اطلاعات بود در نقش چه کسی بازی می کرد؟؟ در نقش دکتر جواد؟؟؟ فامیلشو کسی یادش هست بگه ممنون میشم لازم دارم :snitch:
پ .ن : یافتم

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
گشت ارشاد

خب داستان شوکران و مارمولک باز هم تکرار شد! اما خب از اونجاییکه اعتراض کننده ها از جماعتی دارای نفوذ بودن ، ارشاد و سازمان تازه تاسیس سینماییش تسلیم شدن
فیلم حاوی نکته توهین آمیز خاصی نیست! یک موضوع جذاب برای شرایط روز مملکت رو دست مایه قرار داده!
فیلم به هر حال ، فیلم سعید سهیلی هست با همون ایرادات بسیار بولد ، حالا شاید عمدی به جز ضعف و سلیقه شخصی باشه برای اغراق عجیب و غریبش تو فیلمهاش اما به هر حال تو ذوق میزنه
نسبت به یکی ، دو فیلم قبلش یک جهش بسیار بزرگ به سمت جلو هست! علارغم علاقه بسیار زیادم به روایت غیر خطی ، چهارانگشتی هم به خاطر منتقل کردن شدید حس غیر اورجینال بودن به دلم نشست
فیلم بازی های خوبی هم داره! پولاد کیمیایی ثابت کرده به عنوان یک کیمیایی مستقل قابل اعتنا هست ، فرخ نژاد رو خیلی دوست دارم و ساعد سهیلی هم بازی خوبی داشت.
به جز موضوع اصلی که به اندازه کافی خودش میتونه فکاهی باشه (یک تراژدی خنده داره) و خیلی احتیاج به کاریکاتور کردنش نیست تا ملت بخندن ، داستان های حاشیه ای خوب پرداخته نشده بودن
جنجال ها اگر منجر به پایین کشیدن فیلم نمیشد میتونست پرفروش ترین فیلم سال رو تعیین کنه

در کل ، تو این بازار آشفته ، فیلمی هست که ارزش سینما رفتن رو داره

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خصوصی

خب این فیلمی هست که من در جشنواره دیده بودم با نام "زندگی خصوصی". داستان نسباتا خوبی داره، ولی خب من خیلی نپسندیدم. علیرغم این حملاتی که داره بهش میشه من اتفاقا فیلمی میبینمش که پر هست از شعار که ما خوبیم. منتها فرقش اینه که اولش یک پوئن میده (یک انتقاد میکنه) و بعد میگه ما خوبیم ! که انگار برخی ها همون یک انتقاد رو هم تحمل نمیکنن.

در واقع سکانسی که سعید نیکپور در تراشکاریش شروع میکنه به صحبت آخر شعار دادن هست، من نمیدونم چرا این فیلم میشه مخالف بعد !!!!

ولی نکته بسیار مثبتی که داره بازیهای واقعا عالی بازیگران هست (بجز لعیا زنگنه که البته نقش بسیار بد و بی روحی داشت)، در کل ارزش سینما رفتن داره.

گشت ارشاد

همونطور که علی آقا بالا گفتن، این هم فیلمی هست که ارزش سینما رفتن داره. البته من موضوع فیلم رو هم میپسندم و بنظرم البته خیلی ایرادات بولدی نداره، در واقع فیلم یک خط صافی رو طی میکنه اول تا آخر، حالا یکسری دیالوگ ها و موقعیت های کمدی هم پیش میاد، کمدیش هم البته بیشتر شخصیت ها میسازن تا داستان.

کلا فیلم خوبی بود، بهترین فیلم اکران نوروزی هست مسلما !

انتهای خیابان هشتم

آقای فراستی در نقد جدایی نادر از سیمین گفتن این فیلم سیاه نمایی میکنه، حالا ما نفهمیدیم چرا دقیقا، ولی خب اگر این فیلم رو ببینن چی میگن !

به قول ایشون این فیلم اوج سیاه نمایی هست. فیلمی با داستانی بسیار آبکی و ساده، که فقط این وسط بدبختی شخصیت ها رو نشون میده و فقط موقعیت هایی رو نشون میده که آخرش گریه و زاری و افسوس و سیگار هست ! پایان بندی بسیار فاجعه ای هم داشت، واقعا فیلم ضعیفی بود.

نکته خوبش بازی ترانه علیدوستی بود که خیلی خوب بازی کرد. حامد بهداد البته خوب هست، ولی در همون نقش و شخصیتی که همیشه داره و اینجوری بعیده به جایی برسه حداقل از نظر بینندگان حرفه ای سینما.

صابر ابر هم کاملا معمولی بود، این هم به نوعی بازی خودش رو در "درباره الی" تا حدودی تکرار کرده بود. در کل فیلم ضعیفی هست، شاید تا اواسطش فیلم رو بپسندین، بعنوان یک اجتماعی خوب ! ولی فقط الکی با گریه و زاری کش پیدا میکنه و خیلی بد تموم میشه !

sase

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در این تاپیک آخرین فیلم ایرانی که دیدید رو معرفی کنید.
با تشکر

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
آخرین فیلمی که دیدم "آقا یوسف" بود .

هر بار که فیلم ایرانی میبینم آخرش میگم دیگه هیچوقت فیلم ایرانی نگاه نمیکنم ،ولی دوباره میبینم آخرشم پشیمون میشم :D

viviyan

Registered User
لایک‌ها
212
درود دوستان. ما میخوایم تو دانشگاه فیلم نمایش بدیم. فیلمای مناسب خارجی رو تا حدودی میشناسم. چند تا فیلم خوب ایرانی که بتوونه از فیلتر امور فرهنگی دانشگاه رد بشه رو میخواستم معرفی کنید.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
جدایی نادر از سیمین
بوتیک
سعادت آباد
میم مثل مادر
حیران
دایره زنگی
اینارو الان حضور ذهن داشتم کلا فیلم هایی که خیلی تاثیر گذاشتن روی من!

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
طلا و مس
میم مثل مادر
دست های خالی
نارنجی پوش

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
پرتغال خونی ، آخرین فیلم ایرانی ای بود که دیدم ... کم مونده بود متهم به قتل اون کسی بشم که فیلم رو بهم داده بود .

نیوشا ضیغمی دیالوگی تو این فیلم داره که فقط میشه با میمیک صورتش موقع گفتن اون هشت بار خودکشی نافرجام کرد :
"چه چیزا که ندیدم من امروز"

• Like
Reactions: HoP

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
برخلاف اکثر دوستان که بیشتر علاقه به دیدن فیلم های خارجی دارن من بیشتر دنبال فیلم های ایرانی ام.
امشب فیلم دختران رو دیدم.

girls_photos_16_20100510_1901899035.jpg

فیلم معنا دار و ارزشمندی بود از آقای قاسم جعفری.
روايت زندگي سه دختر دبيرستاني است. مي توان در كل، اثر را جزو دسته، كارهاي پيام محور طبقه بندي كرد، اما اين اثر بر خلاف ساير كارهاي پيام محور سينماي ايران از كارگرداني خوب و هنرمندانه برخودار است و قابهاي تصوير خوبي در كار مي بينيم.

N@rGeS

Registered User
لایک‌ها
6
پرتقال خونی
نارنجی پوش
آل

بالا