انتهای خیابان هشتم
آقای فراستی در نقد جدایی نادر از سیمین گفتن این فیلم سیاه نمایی میکنه، حالا ما نفهمیدیم چرا دقیقا، ولی خب اگر این فیلم رو ببینن چی میگن !
به قول ایشون این فیلم اوج سیاه نمایی هست. فیلمی با داستانی بسیار آبکی و ساده، که فقط این وسط بدبختی شخصیت ها رو نشون میده و فقط موقعیت هایی رو نشون میده که آخرش گریه و زاری و افسوس و سیگار هست ! پایان بندی بسیار فاجعه ای هم داشت، واقعا فیلم ضعیفی بود.
نکته خوبش بازی ترانه علیدوستی بود که خیلی خوب بازی کرد. حامد بهداد البته خوب هست، ولی در همون نقش و شخصیتی که همیشه داره و اینجوری بعیده به جایی برسه حداقل از نظر بینندگان حرفه ای سینما.
صابر ابر هم کاملا معمولی بود، این هم به نوعی بازی خودش رو در "درباره الی" تا حدودی تکرار کرده بود. در کل فیلم ضعیفی هست، شاید تا اواسطش فیلم رو بپسندین، بعنوان یک اجتماعی خوب ! ولی فقط الکی با گریه و زاری کش پیدا میکنه و خیلی بد تموم میشه !
برای اولین بار در تاریخ بشریت من با حسام 99% موافقم ، فقط بازی ترانه علیدوستی ، خوب بود ، نه خیلی خوب ، بازی های بهتر ازش دیدم ، قسمتهاییش خیلی بد بود ، بعضی جاها عالی بود (مثلآ قسمتی که جشن میگیره با باباش) برآیندش میشه بازی خوب
باقی چیزها همون هایی که بالا اشاره شده
ارزش دیدن نداره واقعآ
تنها جنبه مثبتش هم نظر شدن من و حسام هست![]()
انتهای خیابان هشتم
7/10
بی خداحافظی
4/10
{ این روزها چقده فیلم می بینم !!! }
گشت ارشاد
یه بار تو سینما دیده بودم ؛ DVD ش هم که در اومد سریع دست به کار شدم !
گشت ارشاد به نظر من کمدی شریف و آبرومندیه و حرفهای سیاسی فیلم ( که بیشتر انعکاسی هست از مشکلات جامعه ) بسیار خوب در اومده .
سعید سهیلی بعد از دو کمدی سخیف ( چهارچنگولی و ازدواج در وقت اضافه ) این دفعه انصافا گل کاشت و یه فیلم تماشاگر پسند رو ساخت .
بازی بازیگران مرد فیلم فوق العاده بود .
از حمید فرخ نژاد که به نوعی لیدر فیلم بود و به خوبی تونسته بود دربیاره نقششو . تا پولاد که نشون داد در فیلمهای کارگردانهای دیگه هم حرفهایی برای گفتن داره و ساعد سهیلی که آس کارگردان در این فیلم بود .
من تا وسطای فیلم هنوز باور نداشتم این یارو پولاد کیمیایی باشه!
گشت ارشاد اصلا و ابدا شایسته توقیف نبود . افرادی ( شبیه به کاراکتر جمشید هاشم پور در فیلم ) با دیدن فیلم احساس خطر کردن و بسیج انصار رو فرستادن جلوی وزارت ارشاد و وزارت ارشاد بی کفایت به جای اینکه از فیلمی که خودش بهش مجوز اکران در نوروز رو داده حمایت کنه و پاش واسته ، از ترس کم شدن بودجش و کم شدن برشش تن به لغو اکران فیلم داد .
گشت ارشاد به نظر من سیاسی ترین فیلم تاریخ ایران بود
- جمله ای که پشت وانت بابای سحر قریشی تو فیلم نوشته شده بود ( که البته این صحنه رو سانسور کردن ولی تو پشت صحنه فیلم میتونید ببینید )
من این صحنه رو روی پرده دیدم سینما دیدم،روی وانت خرما فروش نوشته بود انری هسته ای 200 تومن بسته ای(یه چیزی توی این مایه ها)
در آخر باید بگم که فیلم پر بود از سکانسهای خنده دار و سه تفنگدار فیلم انصافا عالی بودن .
10 / 7