• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
شروع.

من کاربر اینترنت هستم.

من به دنبال اینترنت پر سرعت هستم .

من اینترنت ADSL می خواهم.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت حجمی ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت سرعت ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که چه مودمی با اینترنت اکثر شرکت ها سازگار است.

من می توانم 50000 تومان برای مودم هزینه کنم

من می توانم تا حدااکثر 40000 تومان برای شارژ ماهیانه اینترنت هزینه کنم.

من می خواهم بدانم که شما چه شرکتی را پیشنهاد می کنید.

تمام.

عقاب يک به عقاب دو!شرکتی که مد نظر شما هست يافت شد مشخصات
speed limit:no
traffic limit:no
name of the company:رايگانADSL پرداز
تاريخ ثبت شرکت 2500 شمسی
:p

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کسی ميدونه چرا انقدر پارس انلاين اصرار داره حتماً مودمsymphony باشه؟من اگه asus 602بگيرم مشکلی برام پيش مياد؟

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
به اینا که امیدی نیست ولی همه بدونید الان سیستم جدیدی توی بعضی قسمتهای کشورهای پیشرفته به صورت آزمایشی راه افتاده که اینترنت پرسرعت رو روی سیم برق منتقل می کنن و مودم ADSL به جای خط تلفن به کنتور برق وصل میشه!!! مسلما مودمش فرق می کنه ولی منظورم این بود که ایشالا تا چند سال دیگه وقتی این سیستم راه بیفته و جهانی بشه دیگه تا حدی از شر مخابرات خلاص میشیم و ممکنه وضع بهتر بشه چون گیر وزارت نیرو می افتیم:D . اینه که مخابرات که فعلا بعیده کاری بکنه، دعا کنید زودتر از شرش خلاص شیم.

چرا اگه پی گیرش بشیم 70% احتمال داره که قیمتاشون رو پایین بیارن فقط مشکل این جا هست که ما اهمیت نمی دیم .

این سیستم جدید کی وارد ایران میشه البته هنوز ADSL هم بین مردم ما جا نیوفتاده تا اون سیستم بیاد فکر کنم خیلی طول می کشه!

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
به من زنگ زدن از پارس انلاين گفتن adsl منطقه مون راه افتاده
گفتن مودم symphony خودمون داريم نصف قيمت 28 فکر کنم
گفتن هزينه نصب نميگيريم براي عيد
اين مودم اش ميدونيد چطوره ؟ سايتش رو داره کسی ؟
ساين مودم رو

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ه من زنگ زدن از پارس انلاين گفتن adsl منطقه مون راه افتاده
گفتن مودم symphony خودمون داريم نصف قيمت 28 فکر کنم
گفتن هزينه نصب نميگيريم براي عيد
اين مودم اش ميدونيد چطوره ؟ سايتش رو داره کسی ؟
ساين مودم رو

فقط 28.000 !؟ من نمیدونم قيمت واقعي'ش چند هست ولی تير ماه بود که 50.000 بابت مودم Symphony گرفتن و اگر اشتباه نکنم 20.000 برای نصب که حالا نصب هم 4 ، 5 کليک بود و این حرفها
shame.gif

USB هست / قديم داتک که ASUS میداد هم USB هم Ethernet بود
سايتش هم اینه : SymphonyFz
square.gif

شروع.

من کاربر اینترنت هستم.

من به دنبال اینترنت پر سرعت هستم .

من اینترنت ADSL می خواهم.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت حجمی ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که کدام شرکت اینترنت ADSL بدون محدودیت سرعت ارایه می دهد.

من می خواهم بدانم که چه مودمی با اینترنت اکثر شرکت ها سازگار است.

من می توانم 50000 تومان برای مودم هزینه کنم

من می توانم تا حدااکثر 40000 تومان برای شارژ ماهیانه اینترنت هزینه کنم.

من می خواهم بدانم که شما چه شرکتی را پیشنهاد می کنید.

تمام.

داتک که همينجورياست ولی اگر منطقه 'ت نافرم باشه بد میشه / مثلا منطقه شيخ فضل الله که من هستم داتک سرويس 256'ش يک زمانی سرعت DL 'ش روی 1 تا 5 میچرخيد !
laugh.gif

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
چطور مودم اي ه
اگه خوبه که هيچی اگه نه برم asus بگيرم يا dlink
شما کلاً چی پيشنهاد ميکنين ؟
مدل ا ماله شما چيه ؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا تو خریدن ASUS شک نکن. البته من Dlink کار نکردم ولی از ASUS که الان دارم راضیم. usb هم هست و کلا من باهاش راحت بودم.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چطور مودم اي ه
مدل ا ماله شما چيه ؟

پارس آنلاين غير از Symphony قبول میکنه ؟! يک زمانی که گير داده بودن قبول نمیکنيم ! من با Symphony مشکلی ندارم يعنی کلا با مودم 'ها مشکلی ندارم / خود ISP مهم هست !
164.gif

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
چطور مودم اي ه
مدل ا ماله شما چيه ؟

dlink نگیر چون تو سایت داتک نوشته که با داتک مشکل داره. ممکنه بعدا بخوای با داتک کار کنی. ولی خوبیه asus اینه که با همه شرکتایی که من تا حالا شنیدم کار می کنه و adsl2 که شاتل میده هم ساپورت می کنه. حالا 2 مدل هست که یکی 602 هست با 1 پورت usb و 1 عدد lan و یکی 604 هست با 4 تا پورت lan. من خودم 604 دارم و خوبه. تازه تفاوت قیمتشون هم زیر 10 تومانه ولی می تونی تو خونه به 4 تا کامپیوتر وصلش کنی. فک کنم قیمتش الان بین 50 تا 55 هزار تومان باشه.

younesamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام می خواستم اینترنت پرسرعت بگیرم منطقه مخابراتی من پیروزی سلیمانیه هست (3330) میخواستم لطفا بگین کدومیک از ارائه کننده های اینترنت پرسرعت تو این منطقه خوبه من میخوام 256kb بگیرم هزینه هم تا ماهی 50000 تومان میتونم بدم فقط اولا واقعا 256 باشه چون دانلود زیاد میکوتم بعدشم حتما پشتیبانی خوبی داشته باشه که عصاب خورد کن نباشه همچنین من میخواستم یه مودم هم بگیرم که بشه بالا ی دوتا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنه و روتر و ... داشته باشه تکنولوژی بیسیم هم داشته باشه چه بهتر تا 80000 میتونم مایه بدم پیشنهادتون چی و از کجا تهیه کنم ممنونم که زحمت پاسخگویی رو میکشید.

younesamini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام می خواستم اینترنت پرسرعت بگیرم منطقه مخابراتی من پیروزی سلیمانیه هست (3330) میخواستم لطفا بگین کدومیک از ارائه کننده های اینترنت پرسرعت تو این منطقه خوبه من میخوام 256kb بگیرم هزینه هم تا ماهی 50000 تومان میتونم بدم فقط اولا واقعا 256ن باشه چون دانلود زیاد میکوتم بعدشم حتما پشتیبانی خوبی داشته باشه که عصاب خورد کن نباشه همچنین من میخواستم یه مودم هم بگیرم که بشه بالا دوتا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنه و روتر و ... داشته باشه تکنولوژی بیسیم هم داشته باشه چه بهتر تا 80000 میتونم مایه بدم پیشنهادتون چی و از کجا تهیه کنم ممنونم که زحمت پاسخگویی رو میکشید.
راستی صد البته با اکثر ارائه کنندگان اینترنت پر سرعت تو تهران سازگارم باشه !

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
من یه adsl برای کار در خانه می خوام سرعت 128 هم لازم دارم با دانلود 4 در ماه چه چیزی رو پیشنهاد می کنید (در اصفهان ساکن هستم)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام می خواستم اینترنت پرسرعت بگیرم منطقه مخابراتی من پیروزی سلیمانیه هست (3330) میخواستم لطفا بگین کدومیک از ارائه کننده های اینترنت پرسرعت تو این منطقه خوبه من میخوام 256kb بگیرم هزینه هم تا ماهی 50000 تومان میتونم بدم فقط اولا واقعا 256ن باشه چون دانلود زیاد میکوتم بعدشم حتما پشتیبانی خوبی داشته باشه که عصاب خورد کن نباشه همچنین من میخواستم یه مودم هم بگیرم که بشه بالا دوتا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنه و روتر و ... داشته باشه تکنولوژی بیسیم هم داشته باشه چه بهتر تا 80000 میتونم مایه بدم پیشنهادتون چی و از کجا تهیه کنم ممنونم که زحمت پاسخگویی رو میکشید.
راستی صد البته با اکثر ارائه کنندگان اینترنت پر سرعت تو تهران سازگارم باشه !

در مورد سوال اولت که یکی از دوستای من منطقه مخابراتیشون همون طرفا بود پیش شماره (7742) و مشکلی نداشت و داتک استفاده میکنه. دوم اینکه دوست عزیز متاسفانه در حال حاضر هیچ شرکتی اجازه دادن اینترنت پرسرعت بالای 128 رو به کاربر خونگی نداره! یعنی شما نهایتا میتونی 128 بگیری. اگر این قانون اجرا نمیشد شما میتونستی با این میزان هزینه ای که میخوای بکنی (50 تومن در ماه) نه تنها 256 بگیری بلکه 512 داتک رو هم میتونستی بدون محدودیت دانلود بگیری! ولی متاسفانه فعلا که اینطوریه. 512 داتک الان 51000 تومنه. من خودم از این سرویسشون استفاده میکنم و راضی هم هستم.

درباره اتصال بیشتر از 2 کامپیوتر هم شما باید از سرویس D2 استفاده کنی که قیمت بالاتری نسبت به سرویسهای معمولی داره. اگر این نوع سرویس رو بگیری میتونی همزمان بیش از 1 کامپیوتر رو متصل به اینترنت کنی. مودم هم فکر کنم مودم ASUS الان بهترین نوع مودم موجود تو بازار ایران باشه.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که داتک استفاده میکنن اگر تو این چند روز باقی مونده اسفند شارژ فروردین رو بدن 10% تخفیف داره ها. من که امروز رفتم دادم و از 10% تخفیف نهایتا سوء استفاده رو بردم!!
300.gif

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
بچه هایی که داتک استفاده میکنن اگر تو این چند روز باقی مونده اسفند شارژ فروردین رو بدن 10% تخفیف داره ها. من که امروز رفتم دادم و از 10% تخفیف نهایتا سوء استفاده رو بردم!!
300.gif

پارسال که به همه بدون منت 15% تخفیف نوروزی داد و لازم هم نبود که پول رو اسفند بریزی. تا 15 فروردین هم وقت داشتی که پول شارژ رو بدی. امسال که تا 6 فروردین وقت داری.
ماشاا... هر سال گداتر از پارسال!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
پارسال که به همه بدون منت 15% تخفیف نوروزی داد و لازم هم نبود که پول رو اسفند بریزی. تا 15 فروردین هم وقت داشتی که پول شارژ رو بدی. امسال که تا 6 فروردین وقت داری.
ماشاا... هر سال گداتر از پارسال!

باز هم خوبه كه داتك از اين كارهاميكنه من كه تو اين يكسال از شاتل همچين چيزي نديدم.فكر ميكنم مديران شاتل اصلا تو نخ اين چيزها نيستند كه يه جاهاي يخصوصي يه تخفيفاتي ولو براي تبليغ هم كه شده درنظر بگيرند.

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

حالا این تخفیف رو کی حساب میکنه؟ یعنی الان که مال فروردین رو میخوام بریزم، 10% کمتر بریزم؟ دبه نکنه سرویس رو قطع کنه بگه شارژ رو کامل ندادی؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
300.gif

دهه! از من پول شارژ 2 ماه اسفند و فروردين رو يکجا با هم گرفتند (البته نمايندگيشون، بهار سامانه)، تخفيف هم ندادند، يعني بايد حالا برم مدعي بشم يا چون من 30 بهمن رفتم دادم ديگه شامل من نميشه؟!

اي بابا، چرا هر وقت مي خوان تخفيف بدن به من نميدن، اينه نتيجه ي اين همه خوش حسابي من
bawl.gif
!!

.

بالا