• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
امروز من رفتم از 128 parsonline گرفتم با مودم و هزينه نصب شد 54 تومن
تو جعبش cd نصب نداشت به خودشونم گفتم گفتن اشکال نداره ولی الان که اومدم نصب کنم نصب نميشه
درايور ميخواد
من فقط پورت usb 1 دارم
کسی آدرس دانلود درايور رو داره ؟ ?
symphoni sy800c

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
بچها من از يه شرکت ADSL داشتم خواستم شرکت رو عوض کنم از ندا بگيرم الان هرکاری ميکنن اين چراق مودم ثابت نميشه!دارم ديونه ميشم ديگه مسئول فنيشون عصر داره مياد خونمون آخه چه ربطی به اينجا داره؟مخابرات حتی فيوز رو هم عوض کرده اونجا ميگن مشکلی نيست ولی اين چراغ لامسب ثابت نميشه!ربطی که به مودم نداره؟راستی وقتی مخابرات رانژه ميکنه تجهيزاتش از خود مخابرت هست يا اون شرکتی که ازش ميگيريم؟کسی اين مشکل رو نداشته تاحالا؟

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
بچها من از يه شرکت ADSL داشتم خواستم شرکت رو عوض کنم از ندا بگيرم الان هرکاری ميکنن اين چراق مودم ثابت نميشه!دارم ديونه ميشم ديگه مسئول فنيشون عصر داره مياد خونمون آخه چه ربطی به اينجا داره؟مخابرات حتی فيوز رو هم عوض کرده اونجا ميگن مشکلی نيست ولی اين چراغ لامسب ثابت نميشه!ربطی که به مودم نداره؟راستی وقتی مخابرات رانژه ميکنه تجهيزاتش از خود مخابرت هست يا اون شرکتی که ازش ميگيريم؟کسی اين مشکل رو نداشته تاحالا؟

حاجی نت جایی که من میدونم و بهم گفتن از مخابرات تا شرکت رانژه میشه و از مخابرات تا خونه شما هم رانژه میشه
اگه یکی از مسیر ها مشکلی داشته باشه چراغ لینک ثابت نمیمونه
تنها راهش تعویض پورت هست که باید مسئولین شرکتی که ازش اینترنت میگیره رو بفرستن مخابرات برات درستش کنه
مال من که اینطور بود و حدود 14 15 روز منو کاشتن تا با داد و بیداد درست شد :wacko:

KavehD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان از سرویس بی سیم داتک به منظور دانلود تورنت استفاده می کند؟ اگر جواب مثبته, آیا تو 10-20 روز گذشته مشکلی نداشته؟ :wacko:

من, حدود 2 سال, از همون اولین روزای داتک, این کاروو 24/7 (24 ساعته, 7 روز هفته) می کردم. ولی الان 1 ماهه اعصابمو خورد کرده. عملا غیر ممکنه. سرعت ارسالش عملا صفره یا 2-3 kb. اونم برای منی که 512/128 دارم. :blink: :blink:

جالبیش اینه که دلتامم 14-15 هست. (با مودم های Nextel یعنی اون قدیمی مشکی ها هم امتحان کردم, بی فایده بود.)
یعنی فاتحه تورنت رو باید خوند؟؟!؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز هم به لطف و ميمنت شاتل قطعي درست و حسابي داشت.و همين الان كه دارم اين پيغام را مينويسم وصل شد و افت سرعت هم مشهوده.انصافا كداميك از دوستان سرويسشون مثل سرويس من ميمونه؟:blink: :blink: :( :(

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
امروز هم به لطف و ميمنت شاتل قطعي درست و حسابي داشت.و همين الان كه دارم اين پيغام را مينويسم وصل شد و افت سرعت هم مشهوده.انصافا كداميك از دوستان سرويسشون مثل سرويس من ميمونه؟
باز خوبه این سپنتا که نسبتا گرونه در کل یعنی از 17 تا حالا فقط نیم ساعت قطع بوده!!!

خدا اون روز رو نیاره آدم پول بده و .......

حداقل این آسیاتک اون مدتش که رایگانه آدم دلش نمیسوزه ولی بازم در کل تا الان بچه ها که میگن خوب بوده

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
آسیاتک قطعی نداره به اون صورت . برا من تو این 1 ماه 15 دقیقه فقط قطع شد

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
امروز هم به لطف و ميمنت شاتل قطعي درست و حسابي داشت.و همين الان كه دارم اين پيغام را مينويسم وصل شد و افت سرعت هم مشهوده.انصافا كداميك از دوستان سرويسشون مثل سرويس من ميمونه؟:blink: :blink: :( :(

خب چرا ازشون سرويس ميگيري؟ برو سراغ وايرلس

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان این حرف صحت داره که میگن آسیاتک پورت های p2p رو محدود کرده؟ در حال حاضر وضعیت p2p چطوره؟:blink:

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
امروز صبح داتک سورپریز کرد .. یه قطعی یه نیم ساعته !!
زنگ زدم شرکت .. گفت مشکل داریم و .. پینگ میکردم شرکت ردیف بود ولی هیچی باز نمی کرد و اما دلیلش !!!!

یادشون رفته بود برای ما ف ی ل ت ر بذارن که فهمیدن و ........ نمیخواستم سوتی بدم . گفتم نمیذارن دیگه

از روزی که وصل شده بود تا الان ف ی ل ت ر نداشتم .. هیچییییییی ..
الان دیگه دارم .. :lol:

این یارو که گفت برای بعضی از یوزر ها مشکل داشت داریم درست میکنیم من مطمئن بودم دارن چیکار میکنن :happy:

KavehD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
آیا این واقعیت داره که: "داتک سیستمی رو نصب کرده و فعلاً هم درحال تست هستش که اجازه کار با تورنت رو فقط در طول شب به شما میده و شما در طول روز قادر به استفاده از تورنت نخواهید بود." :blink:

کسی چنین چیزی شنیده؟؟

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
امروز صبح داتک سورپریز کرد .. یه قطعی یه نیم ساعته !!
زنگ زدم شرکت .. گفت مشکل داریم و .. پینگ میکردم شرکت ردیف بود ولی هیچی باز نمی کرد و اما دلیلش !!!!

یادشون رفته بود برای ما ف ی ل ت ر بذارن که فهمیدن و ........ نمیخواستم سوتی بدم . گفتم نمیذارن دیگه

از روزی که وصل شده بود تا الان ف ی ل ت ر نداشتم .. هیچییییییی ..
الان دیگه دارم .. :lol:

این یارو که گفت برای بعضی از یوزر ها مشکل داشت داریم درست میکنیم من مطمئن بودم دارن چیکار میکنن :happy:

دوست عزيز ممنون دقيقاً درست گفته بودی ديروز مسئولشون تو مخابرات بود هرکاری کرد نشد من گفتم يه راه هست بايد پرتو عوض کنين همينکارو کردن باورت نميشه الان تنظيماتم در بهترين حالات هستش يه تست سرعت ميزارم!
:lol:

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
recieve 512
send256

اينم پينگ رپيد شر!

4ie7sys.jpg

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزيز ممنون دقيقاً درست گفته بودی ديروز مسئولشون تو مخابرات بود هرکاری کرد نشد من گفتم يه راه هست بايد پرتو عوض کنين همينکارو کردن باورت نميشه الان تنظيماتم در بهترين حالات هستش يه تست سرعت ميزارم!
:lol:

:happy: برو حال کن !
بهشون بگو کارمندی چیزی نمیخوان :cool:
من میگم اوسکولن میگی نه :blink:

برای پینگ هم اینطوری که میگم تست کن ببین تایم اوت نداری
ping www.google.com -t -n 100

این برات 100 بارت تست میکنه و نتیجه رو میگه چند تا تایم اوت داری .. اگه بالای 2 یا 3 درصد بود زنگ بزن کلید کن بگو تایم اوت دارم

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
آیا این واقعیت داره که: "داتک سیستمی رو نصب کرده و فعلاً هم درحال تست هستش که اجازه کار با تورنت رو فقط در طول شب به شما میده و شما در طول روز قادر به استفاده از تورنت نخواهید بود." :blink:

کسی چنین چیزی شنیده؟؟

همین الان با 128 داتک دارم از تورنت هم سند میکنم هم ریسیو

ساعت هم 12 هست دیگه
برای چی باید این کار رو بکنه ؟ اینطوری باشه باید همه جمع بشیم یه روز اونقدر تلفن بزنیم تا پدرشون در بیاد .. من برای تورنت و راپید شر adsl گرفتم

KavehD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همین الان با 128 داتک دارم از تورنت هم سند میکنم هم ریسیو

ساعت هم 12 هست دیگه
برای چی باید این کار رو بکنه ؟ اینطوری باشه باید همه جمع بشیم یه روز اونقدر تلفن بزنیم تا پدرشون در بیاد .. من برای تورنت و راپید شر adsl گرفتم

سلام
از چه برنامه ای استفاده می کنی؟ Azureus که دیگه عملا کار نمی کنه :(
uTorrent و Bitcomet هم واسه من جون می کنن :wacko:

من 512/128 وایرلس دارم که 3 هفتس تو در و دیواره تورنتش. وب و بقیه عالیه ولی تورنتش داره منو می کشه (واقعا بعد 2.5 سال بهش معتاد شدم!) :blink:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم این یکی دو هفته اخیر با سند داتک مشکل داشتم. البته یکی دو روزه چشمش نکنم خوب شده! سرعت ریسیو هم که خوبه و مشکلی نداره.
129fs1828111.gif

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3
:happy: برو حال کن !
بهشون بگو کارمندی چیزی نمیخوان :cool:
من میگم اوسکولن میگی نه :blink:

برای پینگ هم اینطوری که میگم تست کن ببین تایم اوت نداری
ping www.google.com -t -n 100

این برات 100 بارت تست میکنه و نتیجه رو میگه چند تا تایم اوت داری .. اگه بالای 2 یا 3 درصد بود زنگ بزن کلید کن بگو تایم اوت دارم

تست کردم انقدر ذوق کردم گفتم عکسشو بزارم!حتی يدونه هم تايم اوت نداد!

2cn702t.jpg

بالا