• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
آسیا تک دو هفته است دانلود روی پورتهای غیر از 80 رو محدود کرده، که نتیجه اش سرعت بدتر از دایال آپ همه نرم افزارهای p2p . من گفتم همه زنگ بزنیم اعتراض کنیم شاید تغییری حاصل بشه، تهدید کنید که به خاطر محدود کردن شکایت می کنید. همینجوری اگر بشینیم ککشون هم نمی گزه!

ما همینجوری نشستیم.
رفتیم اینترنت پرستگیرمون و از آسیا تک قطع کردیم.:p

pooyanunited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من فرم سایت shatel را پر کردم. ولی به من ایمیل زده اند که خط تلفن شما pcm است و نمیتوانید از ADSL استفاده کنید!!!!! pcm دیگه چیه؟ مگه خط تلفن چطور باید باشه؟ حالا چه خاکی به سرم بریزم؟؟؟

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
با سلام
من فرم سایت shatel را پر کردم. ولی به من ایمیل زده اند که خط تلفن شما pcm است و نمیتوانید از ADSL استفاده کنید!!!!! pcm دیگه چیه؟ مگه خط تلفن چطور باید باشه؟ حالا چه خاکی به سرم بریزم؟؟؟

pcm يعني اينكه از يه كابل تلفن چند خط ميگذره و قابليت adsl رو نداره و سرعت ديال اپ شما فكر كنم زير 30 باشه كاريش نميشه كرد بايد يه خط تلفن بگيري كه pcm نباشه

pooyanunited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pcm يعني اينكه از يه كابل تلفن چند خط ميگذره و قابليت adsl رو نداره و سرعت ديال اپ شما فكر كنم زير 30 باشه كاريش نميشه كرد بايد يه خط تلفن بگيري كه pcm نباشه

زنگ زدم مرکز مخابراتمون (مدنی) میگه همینه که هست! شما هیچ جوری نمیتونی ADSL بگیری!! حتی امکان سفارش خط تلفنی كه pcm نباشه هم وجود نداره!!! میگه باید صبر کنید تا منتطقه شما در برنامه توسعه قرار بگیره که ممکنه چند سال طول بکشه!!:evil2:

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه چه بلایی سر آسیا تک اومده
2 روز از صبح که زنگ میزنم هیچ کس گوشی بر نمیداره.
شماره هایی که من ازش دارم اینها هستند:

88754413
88759220
88523520
88523545

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

زنگ زدم مرکز مخابراتمون (مدنی) میگه همینه که هست! شما هیچ جوری نمیتونی ADSL بگیری!! حتی امکان سفارش خط تلفنی كه pcm نباشه هم وجود نداره!!! میگه باید صبر کنید تا منتطقه شما در برنامه توسعه قرار بگیره که ممکنه چند سال طول بکشه!!:evil2:
بهت تسلیت میگم
consoling2.gif
... من خودم شانس اوردم ... چون خونه مون دو خط تلفن داره که یکی PCM بود و اون یکی نه ... در نتیجه کارم راه افتاد ...
tooth.gif

arash_7zx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

... منم تو مركز توحيد قبل از اينكه Pcm هارو جمع كنن اين مشكل رو داشتم ،‌ يروز يكي از پيمانكارهاي مخابرات كه تو كوچه مشغول كابل كشي بود ، خفتش كردم گقتم اين مشكل رو دارم تو رديف كن شيرينيت با من ... كه تونست رديف كنه
و اتفاقا بعد 1 ماه كل منطقه رو جمع كردن و كلي لعنت به خودم فرستادم !:rolleyes:
، حالا تو هم بگرد دنبال يكي از اين ها كه تو مخابرات كار ميكنن حتما مشكلت حل ميشه :p

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوستان کسی میدونه چه بلایی سر آسیا تک اومده
2 روز از صبح که زنگ میزنم هیچ کس گوشی بر نمیداره.
شماره هایی که من ازش دارم اینها هستند:

88754413
88759220
88523520
88523545

من امروز زنگ زدم قسمت فروش برداشت 88523520

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام

چاره ی کارت wireless ه

satekhi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا...به نظر من آسیاتک شرکت خیلی خوبیه نمیدونم چرا حالا شما انقدر ازش مینالین...برای خوب یا بد بودن یه چیز باید همه موارد در نظر گرفت...مثلا اون با چیزی شبیه اش مقایسه کرد(هیچ چیز کامل مطلق نیست جز خدا)
من 5 ماه از آسیاتک استفاده میکنم 4 ماه اول(23مرداد تا 23آذر.هر زمان که راه اندازی شود1 الا 2 ماه رایگان است) به علاوه نصب مودم رایگان بود...قرار بود سرعتم 128 باشه (چون رایگان بیشتر نمیدن) ولی 3 ماه آخر 512 واقعی بود!!!(جالب توجه دوستان گیمر من کانتر آنلاین بازی میکنم پینگم رو 25 بود )
در طول این 4 ماه رایگان تنها 3 بار اتصال من قطع شد!!!!
و حالا که زیاد تو اینترنت نمیام اکانت 64 رو شارژ کردم با قیمت 10000 تومان بدون محدودیت و معاف از مالیات مخابرات!!!
و......
خودتان مقایسه کنید.

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم 6 ماه دارم پول می دم و استفاده می کنم، اوائل خوب بود، حرفی نیست. اما تو این دو هفته اخیر سیاست رسمی شون ( به قول خودشون سیاست ترافیکی شرکت!) این بوده که p2p رو محدود کنند. فقط اسم قشنگی روش گذاشتن، این کار همه جای دنیا اسمش دزدیه. به هر حال من با چند تا دیگه از دوستانم که اشتراک داریم ازشون می خوایم شکایت کنیم، اگر شما هم مشکلی دارید همین کار رو بکنید. درسته مملکت حساب کتاب نداره اما این قدر هم بی قانون نیست که هر کار دلشون خواست بکنن.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
آمار قطعي هاي شاتل و افت كيفيت در طول يك ماه گذشته و بويژه در چند روز گذشته بطور بي سابقه اي در مركز دانشگاه بالا رفته.زنگ هم ميزنم جواب درست و حسابي نميدن.دوستاني كه از شاتل استفاده ميكنند تو مراكز ديگه وضعيت چطوره؟آمار قطعي ها چطوره؟اعصابمون رو خراب كردن.آخه اينهم شد وضع سرويس دهي؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مودم D-Link جدیدا با داتک کار میکنه.

مودم اینجا هم که سوخته با Dial-Up اومدم.

راستی برای داییم توی مرکز ولیعصر ADSL گرفتم ، سرعتش خوبه و مشکلی نداره.

محلاتی و الغدیر هم مشکلی نداره.

این بود وضعیت داتک در این مراکز!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
مودم D-Link جدیدا با داتک کار میکنه.

مودم اینجا هم که سوخته با Dial-Up اومدم.

راستی برای داییم توی مرکز ولیعصر ADSL گرفتم ، سرعتش خوبه و مشکلی نداره.

محلاتی و الغدیر هم مشکلی نداره.

این بود وضعیت داتک در این مراکز!

چه جوری سوزوندیش؟ به مام یاد بده
crazy.gif

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال ؟!
اسیاتک 4 ماه رایگان میده یا یک ماه ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من داتک دارم مودم ام هم D-Link ئه...

No Problem

داتک هم اونقدر ها بد نیست! هر چی باشه فیل تر نداره، این خودش کلیه!

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
راست میگه آسیا تک تمام پورتها رو بغیر از 80 سرعتشو پایین آوردن لعنتی ها فکر کردم شرکت آدمی هست ولی مثل اینکه اینم دزده الکی سه ماهه ازش گرفتم سرعت ایمول بالا 3 نمیره لعنتی ها لیمیتشو گذاشتن 3 آخه احمقا حدفقل می گذاشتیم 6 آدم شهید میشه تا دانلود کنه سرعت تمام نرم افزارای پورتی مثل تورنت ایمیل پینگشم فجیهه هیچ گیمی رو نمیشه آنلاین بازی کرد در بهترین حالت پینگش 400 هست اون دوران که مجانی بود خیلی بهتر بود نمی دونم اینا چرا با دست خودشون گور خودشون رو می کنن آخه دیوانه ها ما با این کارتون ما دیگه ازتون اینترنت نمی گیریم چرا خودتون رو ورشکست میکنید... منم میگم بید شکایت کنیم البته میدونم کارمون به جایی نمیرسه ولی بازم بهتر از اینه که بچپونن بهمون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آمار قطعي هاي شاتل و افت كيفيت در طول يك ماه گذشته و بويژه در چند روز گذشته بطور بي سابقه اي در مركز دانشگاه بالا رفته.زنگ هم ميزنم جواب درست و حسابي نميدن.دوستاني كه از شاتل استفاده ميكنند تو مراكز ديگه وضعيت چطوره؟آمار قطعي ها چطوره؟اعصابمون رو خراب كردن.آخه اينهم شد وضع سرويس دهي؟
من یه پست زدم اینجا .. تقریبا جواب همین سوال بود ...
2lcmff6.gif

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
میشه یکی درباره ی P2P
و پورت 80 توضیح بده !
ممنون میشم :happy:

بالا