• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
من که حسابی گیج شدم.
الان رفتم اینجا http://support.ngsnet.ir/ برام زده که سند و ریسیور داشتم.
تو ویندوز کامندر هم که پینگ می زنم جواب می گیرم :eek:
سایتی مثل همین سایت http://support.ngsnet.ir/ رو هم با کلی طول کشیدن باز می کنه (خیلی بیشتر از دایل آپ) اما سایت یاهو وگوگل و ... ذالک رو باز نمی کنه.
خواهشا کمک کنید چه کنم

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
من یه مشکلی با خط تلفن پیداکردم
از وقتی که مودم adsl گرفتم و خطم رانژه شده وقتی سیم تلفنو به مودم وصل میکنم صدای فیش فیش نابه هنجاری تو گوشیه تلفنمون میاد
اگه میتونید کمک کنید ممنون

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان . من تازگی ها وصل شدم ولی وقتی وصل میشم و کسی به خونه زنگ میزنه دیگه سرعت نمیده و باید خودم از اول وصل بشم!!!! اسپیلیتر هم گذاشم پشت تلفن و از مودم به خط چیزی نذاشتم .
مودمتون چه برندیه ؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام!

من تا چند روزه پیش از سپنتا سرویس داشتم.

بعد با اونها تصفیه حساب کردم و اومدم آسیا تک! امروز به من گفتن خط شما وصل شده و یوزر و پس رو گرفتم!

حالا از ساعت 11 تا الان فقط کاره من شده ور رفتن با مودم و کانکشن ها!

مشکل اصلی ارور 691 معروفه که میگه یوزر و پس اشتباهه ( در حالت بریج در مودم)! اگر هم از داخل مودم pppoe بسازم که اونجا میگه این یوزر نیم و پسورد پذیرفته نمیشه

یوزر و پس رو در انواع مختلف کوچک بزرگ ! حرف اول کوچک و... امتحان کردم ولی :wacko:

100 بار با پشتیبانی و فروش هم تماس گرفتم! میگن پورتت بازه و مشکلی نداره و...

یه بار بخش فنی گفت برو درایور مودم و تمام کانکشنهاتو پاک کن و دوباره از اول نصب کن! ما هم کردیم و تاثیری نداشت
در کل تنظیم خاصه دیگه ای که نداره! ولی من در مورد سپنتا خودم رفتم مودم خریدم و نصب کردم و همون موقع هم مشکلی نداشتم!

من که نمی دونم مشکل کجاست!

اینجا نوشتم ببینیم این اتفاق برای سایرین هم افتاده یانه؟ یا راه حلی کسی داره برای حل این مشکل؟
مشکتون حل شد ؟ ... مشکل از چی بود ؟ ... من حدس میزنم خود ISP هنوز تنظیمات مربوط به شما رو اعمال نکرده !

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
من که حسابی گیج شدم.
الان رفتم اینجا http://support.ngsnet.ir/ برام زده که سند و ریسیور داشتم.
تو ویندوز کامندر هم که پینگ می زنم جواب می گیرم :eek:
سایتی مثل همین سایت http://support.ngsnet.ir/ رو هم با کلی طول کشیدن باز می کنه (خیلی بیشتر از دایل آپ) اما سایت یاهو وگوگل و ... ذالک رو باز نمی کنه.
خواهشا کمک کنید چه کنم
به نظر من با پشتیبانی ISP مطرح کنید .. با دونستن اینکه مشکل از ویندوز و ویروس و تروجان و ... نیست دلیلی جز تنظیمات ISP و اشتراک شما نمیتونه داشته باشه .

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من یه مشکلی با خط تلفن پیداکردم
از وقتی که مودم adsl گرفتم و خطم رانژه شده وقتی سیم تلفنو به مودم وصل میکنم صدای فیش فیش نابه هنجاری تو گوشیه تلفنمون میاد
اگه میتونید کمک کنید ممنون
سلام

شما از خروجی Spliter به تلفن وصل میکنید و باز پارازیت دارید ... ؟

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشید من نمیدونم خروجی Spliter ?!!
مودمم( d-link 2640t

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید من نمیدونم خروجی Spliter ?!!
مودمم( d-link 2640t
Spliter یه فیلتره که برای جدا کردن دیتا از خط استفاده میشه .. کاربرد اصلیش هم گرفتن پارازیت یا نویز خط ه .. روی تمام پکیج های مودم نیست اما روی پکیج Asus هست .. جداگانه هم میتونید تهیه کنید البته قیمت های متنوعی داره .. بین 3 تا 10 هزار تومان !

از یک طرف سیم تلفن وارد اسپلیتر میشه و از طرف دیگه دو خروجی به شما میده یکی برای استفاده از تلفن یکی هم برای مودم .

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
راستش آخر سر زنگ زدم گفتم بیان.
اومد و خودشم نفهمید که چی جوری درست شد! آخر سر هم 15 تومن گرفتم :->
اما مشکلی که هنوز مونده اینه که سرعتم خیلی بالا و پایین می شه یه بار 300 یه بار 250 یه بار هم 100 بعضی وقتا هم 70 . مشکل از چی می تونه باشه؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
راستش آخر سر زنگ زدم گفتم بیان.
اومد و خودشم نفهمید که چی جوری درست شد! آخر سر هم 15 تومن گرفتم :->
اما مشکلی که هنوز مونده اینه که سرعتم خیلی بالا و پایین می شه یه بار 300 یه بار 250 یه بار هم 100 بعضی وقتا هم 70 . مشکل از چی می تونه باشه؟
شاید User زیاد داره ... ساعت اوج ترافیک سرعت شما کاهش پیدا میکنه.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
خيلى ممنون
ميرم ميخرم

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان من دوباره همون مشکل قبلی رو پیدا کردم. خواهشا کمک کنید دارم دیونه می شم

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید دوستان من یه مشکل داشتم نمی دونستم دقیقا کجا مطرح کنم
من یه مودم d-link دارم با یه خروجی و به تازگی یه کامپیوتر به کامپیوترامون اضافه شده می خواستم ببینم چجوری می تونم دو تا خروجی ازش بگیرم که دو تا کامپیوتر همزمان استفاده کنند

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید دوستان من یه مشکل داشتم نمی دونستم دقیقا کجا مطرح کنم
من یه مودم d-link دارم با یه خروجی و به تازگی یه کامپیوتر به کامپیوترامون اضافه شده می خواستم ببینم چجوری می تونم دو تا خروجی ازش بگیرم که دو تا کامپیوتر همزمان استفاده کنند
مودم شما یک خروجی Lan داره ؟

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
باسلام
سوالی در مورد اشکال احتمالی سیم کشی ساختمان داشتم.
ساختمان ما بیش از10 سال از عمرش می گذره.و در اینترنت dial-up نیز در بهترین حالت ممکنه باسرعت بیشتر از 46 به اینترنت متصل نمی شم.
آیا احتمال مشکل در گرفتن سرویس adsl خواهم داشت؟
باتشکر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصولا سرویس ADSL بستگی زیادی با خطوط مسی تلفن داره . فاصله از مرکز مخابراتی ، نویز روی خط و خیلی چیزای دیگه ای هستند که تاثیر گذار هستند ... اما اینجوزی که شما می گی به نظر میرسه سرعت 46 کانکت شدن بد نیست ... و اگر به عنوان کاربر خانگی می خواین سرویس بگیرین مشکلی نباید داشته باشین ... مشکلات معمولا وفتی خودشونو نشون می دن که شما بخواین برین سراغ پهنای باند بالا :rolleyes:

aminkhaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
Spliter یه فیلتره که برای جدا کردن دیتا از خط استفاده میشه .. کاربرد اصلیش هم گرفتن پارازیت یا نویز خط ه .. روی تمام پکیج های مودم نیست اما روی پکیج Asus هست .. جداگانه هم میتونید تهیه کنید البته قیمت های متنوعی داره .. بین 3 تا 10 هزار تومان !

از یک طرف سیم تلفن وارد اسپلیتر میشه و از طرف دیگه دو خروجی به شما میده یکی برای استفاده از تلفن یکی هم برای مودم .

قابل ذکر که بگم میکرو فیلتر 25 هزار تومانی هم هست اگر بخواین تهیه کنید :پی
بستگی به کاربردش داره ... توی خطوط DSL با توانهای متنوع فیلتر های متنوعی استفاده میشه ... اما تو خطوط خونگی بهتر از حداقل میکرو فیلتر ادمیزادی استفاده کنیم ... نه 1500 تومنی نه 25000 تومنی ... بهترین چیزایی که من دیدم میکرو فیلتر دیلینک هست که حدود 4000 تا 5000 تومن قیمتشه :wacko:

بالا