• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خوب
مشگل اولتون که اشتراک فایله
Ip و subnet و default gateway و workgroup name شما مشگلی نداره
سیستم عاملهاشون چیه؟ هر دو XP هستن؟ ویستا گاهی اذیت میکنه و امنیتی که براش درست کردن دست و پاگیر میشه
باید policy اون سیستمتون رو که نمیشه واردش بشین رو چک کنین و ببینین کدوم policy طوری تنظیم شده که اجازه ارتباط خارجی رو نمیده.
---------
شما مودم رو در حالت dhcp server بذارین
یعنی برای سیستمتون نقش DHCP server رو بازی کنه و سیستم هاتون به محض وصل شدن بهش از خود دستگاه ip بگیرن . اینطوری دیگه احتیاجی به تنظیمات ip دستی دادن به سیستمهاتون ندارین

مگه شما نمیگین ارتباطتون از نوع Bridge هست؟ پس چرا pppoe تنظیم کردین؟
همون تنظیمهایی که شرکت بهتون گفته برای مودم انجام بدین
ولیNAT یا PNAT رو فعال کنین
و DHCP رو هم فعال کنین
اگه حل نشد بگین

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول ازت خيلي ممنونم، تو اين 7، 8 ساعتي كه من اين پست رو تو چند تا فروم زدم بالاخره جوابي گرفتم. ممنون.

ويندوز ها هر دو xp يه و
دليل اينكه مي‌خوام از bridge تبديل ش كنم به pppoe اينه كه لازم نشه دستي كانكت شم. تو مد pppoe يوزر و پسورد رو توي كنسول ميدم تا از شر broadband راحت شم. راستش همين پيش پات! يه پيشرفت هايي داشتم. زنگ زدم پشتيباني و از vpi و vci مطمئن شدم، گفت ميتوني pppoe هم ست كني. بعد هم گفت حتما"! بايد firewall رو تو تنظيمات فعال كني. خلاصه كه با يه reset و تنظيمات دوباره، الآن مودم داره رو pppoe كار ميكنه. چيزي كه من فراموش كرده بودم اين بود كه dhcp سرور رو فعال كرده بودم ولي ip ها همچنان manual مونده بود، اونارو گذشتم رو obtain auto و الآن جفت pc ها به adsl وصل اند.

حالا كه ip ها اتومات شده، ديگه file sharing تعطيله. راستي اينم بگم كه مشكل sharing رو كه پسورد ميخواست حل كردم، يه جورايي سمبل كردم، اونور pass تعريف كردم و اينور زدم save كنه تا هر دفعه گيرش نباشم.

خلاصه كه الآن file sharing تعطيل شده، ip ها اتوماته. چه جوري بايد همو ببينن!؟
ip يكي الآن 192.168.1.3 و اون يكي 192.168.1.4 به طور اتومات set شده، تو يه workgroup هم كه هستن، ولي اولي كه دومي رو اصلا" نميبينه، دومي هم كه اولي رو ميبينه، نميتونه بهش وصل شه.
توي properties شبكه ها قسمت tcp/ip يه tab داره به نام alternate configuration كه ip و subnet و ازين بندو بساطا ميگيره، شايد بشه با اين يه كارايي كرد..

از جوابت خيلي ممنونم،
بخت يار باشي.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه پس مشگلت حل شد
NAT رو هم فعال داری دیگه؟
ببین اگه کامپیوترها همدیگر رو پینگ بکنن یعنی مشگل شبکه نداری مشگل به تنظیمات پروتوکل NETBIOS و تنظیمات حق دسترسی مربوط میشه
الان با IP و subnet که تو یه رنج هستن و گروه کاری یکسان شما مشگل شبکه کردن نباید داشته باشی.
چرا گفتن فایروال مودم حتما باید باشه؟ شاید اون مشگل درست کرده باشه
ببین همو پینگ میکنن خبر بده
و تو داس اینو بزن
nbtstat -a ip
قسمت ip , ip اونیکی سیستمو بده
خروجی رو بگو

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كامپيوتر1 = 192.168.1.4
كامپيوتر2 = 192.168.1.3

روي كامپيوتر1
----------------
کد:
[LEFT]

C:\Documents and Settings\Sepehr>ping 192.168.1.3

Pinging 192.168.1.3 with 32 bytes of data:

Reply from 192.168.1.3: bytes=32 time=2ms TTL=128
Reply from 192.168.1.3: bytes=32 time=1ms TTL=128

Ping statistics for 192.168.1.3:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1ms, Maximum = 2ms, Average = 1ms

C:\Documents and Settings\Sepehr>nbtstat -a 192.168.1.3

Router USB Connection:
Node IpAddress: [192.168.1.4] Scope Id: []

Host not found.

[/LEFT]

روي كامپيوتر2
----------------
کد:
[LEFT]C:\Documents and Settings\Soheil>ping 192.168.1.4

Pinging 192.168.1.4 with 32 bytes of data:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 192.168.1.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

C:\Documents and Settings\Soheil>nbtstat -a 192.168.1.4

Local Area Connection:
Node IpAddress: [192.168.1.3] Scope Id: []

Host not found.

[/LEFT]

جالب اينكه من الآن با remote desktop از كامپيوتر1 رفتم رو كامپيوتر2 و ping كردم، ولي كامپيوتر2 رو توي شبكه نميبينم!!!!!!! قروقاتي كردم ديگه/
بله بله NAT هم فعاله. حالا فايروال رو تغيير ميدم ببينم چي ميشه.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز
گفتم
nbtstat -a ip
-a یادت رفت
با -a خروجی بگیر پستتو ادیت کن بذار جاش

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
دیشب تا کی بیدار بودی؟ :D من بیهوش شدم!
policy هاتو چک کن
فایرول رو چک کن ( فایروال مودمو نمیشه برداری؟)
... اینکارا میتونه نت بایوستو راه بندازه
ولی در مورد اینکه ping نمیشه! من تاحالا با مودمی که usb و lan باشه تست نکردم
اگر هردو LAN بودن احتمالا مشگلی نداشتی
من سوال میکنم
اگه تا غروب کسی نتونس کمک کنه پست میزنم
بای

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الآن چنده ساعت؟ 1.5 ظهر فرداس! هنوز بيدارم من:blink:
يه مهلت بده من خودمو config كنم، policy و فايروال روچك ميكنم.
فعلا"

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب خوش بختانه حل شد. رفتم سراغ فايرواي مودو disable ش كردم ولي توفيري نكرد.
هم چنان از كامپيوتر1 ميتونستم كامپيوتر2 رو ping كنم و نابالعكس.
پيش ازين زماني كه file sharing فعال بود من توي فايروال كامپيوتر1 به طور دستي ip كامپيوتر2 رو اضافه كرده بودم و trust داده بودم بهش. ولي بعد ازينكه مودم رفت رو pppoe و ip ها auto obtain شد، اون zone آي‌پي ش فرق ميكرد. آي پيشو درست كردم راه افتاد. بازم شرمندم :blush: فكر كنم مشكل در اصل همون config نبودن خودم بود، صبح سر كلاس همه رو شبي IP ميديدم :blink:
در مورد usb هم بايد بگم كه اين usb ها خودشون يه lan مجازي ميسازن و در كل با كامپيوترهايي كه از ethernet استفاده ميكنن توفيري ندارن.

بازم خيلي ازت تشكر ميكنم. لطف كردي. باشه كه اگه شد جبران كنم ;)

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يك مودم DLINK DSL-322T خريدم و ميخواهم بوسيله پورت USB به اينترنت وصل شوم
نحوه تنظيماتش را در دفترچه راهنما خواندم اما راستش را بخواهيد حسابي گيج شدم مثلاً نميدانم فرق LAN با WAN چيست و اينكه اگر بخواهم با USB وصل بشوم بايد تنظيمات هر دو را انجام بدهم يا نه
نحوه تنظيمات ASUS AM 602 را خواندم بيشتر گيج شدم اگر ميشود لطف كنيد خيلي ساده تنظيمات اين مودم را براي USB بصورت مرتب به من بگيد ممنون ميشم

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
منم این مودم رو دارم...
اما اومدن برام نصب کردن...
نصبش یه خورده فرق داره با بعضی مودما...
ببین اول باید با با سی دی مودمتو نصب کنی....
بعد که نصب شد باید کانفیگش کنی...
حالا این کانفیگش تو خود تنظیمات مودم ذخیره میشه...خوبیش اینکه اگه ویندوزتو عوض کنی دیگه دوباره تنظیمات کانفیگ نمیخواد

برای تنظیمات کانفیگ هم باید از طریق بروزرت عمل کنی...
یه شماره IP هست(احتمالاً تو دفترچه نوشته) که اونو تو آدرس بار بروزر وارد کنی وارد قسمت تنظیمات کانفیگش میشی...
حالا اونجا vc و vp شبکه ای که ازش adsl گرفتی وارد کن...
حالشو ببر

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
درضمن اینا همه رو من خودم شخصاً انجام ندادم...
چون برای بار اول اومدن نصب کردن خودشون، فقط دیدم چیکار کرد

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست من
تو راهنماش نوشته كه اول بايد cd را بذاري و بدون اينكه مودم را به كامپيوتر وصل كني درايور را نصب كني بعد از آن بايد مودم را وصل كني و كانفيگ كني حالا سوال من اين هست كه همون تنظيماتي كه از طريق ويزارد راهنمايي كرده كافي هست يا اينكه بايد تنظيمات كاملتر را كه در همان cd قسمت view manual گفته را انجام بديم ضمنن آيا لازم هست بعد از تنظيمات كانكشن بسازيم يا نه

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
کانکشن که فکر کنم خودش بسازه...
فقط باید بعد از نصب مودم از طریق سی دی... مودم رو کانفیگ کنی

simakaveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 320 رو نمی دونم ولی خودم 520 خریدم و خیلی هم راحت راه اندازی شد. درایور هم نمی خواد (usb نداره)

سلام دوستان
من يك مودم DLINK DSL-322T خريدم و ميخواهم بوسيله پورت USB به اينترنت وصل شوم
نحوه تنظيماتش را در دفترچه راهنما خواندم اما راستش را بخواهيد حسابي گيج شدم مثلاً نميدانم فرق LAN با WAN چيست و اينكه اگر بخواهم با USB وصل بشوم بايد تنظيمات هر دو را انجام بدهم يا نه
نحوه تنظيمات ASUS AM 602 را خواندم بيشتر گيج شدم اگر ميشود لطف كنيد خيلي ساده تنظيمات اين مودم را براي USB بصورت مرتب به من بگيد ممنون ميشم

simakaveh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من adsl شاتل گرفتم و خودشون هم می گفتن که سعی کنم حتما مودم یکی از اینها رو بخرم:
paradyne, billion, Asus

بازار رو زیر و رو کردم! ولی paradyne, billion پیدا نکردم ایسوس هم کمیاب شده بود! و گرون می فروختن (60 تومن) و بعضی ها هم می گفتن هفته دیگه میارن

کلا شرکت ها برای اینکه مودم خودشون رو بفروشن میگن سرویس هاشون با یه مارک خاص کار می کنه (البته شاتل مودم نداشت و گفت خودم بخرم) ولی به این نتیجه رسیدم مودم ADSL2+ با همه سرویس ها کار میکنه

آخرش Dlink520 خریدم با 3 سال گارانتی شرکت ایزی( 43 تومن) و خیلی هم عالیه و بدون هیچ مشکلی کار میکنه

lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون دوست من
تو راهنماش نوشته كه اول بايد cd را بذاري و بدون اينكه مودم را به كامپيوتر وصل كني درايور را نصب كني بعد از آن بايد مودم را وصل كني و كانفيگ كني حالا سوال من اين هست كه همون تنظيماتي كه از طريق ويزارد راهنمايي كرده كافي هست يا اينكه بايد تنظيمات كاملتر را كه در همان cd قسمت view manual گفته را انجام بديم ضمنن آيا لازم هست بعد از تنظيمات كانكشن بسازيم يا نه
من با asus كار نكردم، ولي اجازه بده يه توضيح كلي برات بدم،
مودم شما با پورت usb كار ميكنه، اين مودم ها بعد از نصب درايور به صورت يك LAN مجازي در ميان و هيچ توفيري هم با مودم هايي كه پورت lan يا همون ethernet دارن، نمي‌كنن، جز در سازگاري driver با سيستم عامل كه بحثمون نيست.
معالوصف شما اتصالات برق و تلفن مودم رو وصل كن، بعد درايور usb مودم رو روي سيستم عامل نصب كن. حالا كابل مودم رو بزن به پورت usb. توي network connections برات يه lan ايجاد ميكنه. كه نياز به تنظيماتت داره. من به تنظيمات symphony تقريبا" مسلطم ولي نميدونم asus هم اونجوريه كه توضيح بدم يا نه.
چيزي كه در همه مودم ها هست پروتكلي يه كه ازش استفاده ميكنن، معمولا" بطور پيش فرض bridge هست، در اين صورت شما نياز داري كه يه كانكشن هم بسازي.
و پروتكل ديگه pppoe كه router ها ازش استفاده ميكنن براي share كردن اتصال بين چند كامپيوتر. تو كانفيگ وقتي ازين پروتكل استفاده ميكني، يك بار user و pass رو ازت ميگيره و ديگه نياز به ساخت كانكشن broadband هم نيست.

شايد كانفيگ روتر symphony يه ديدگاه كلي بهت بده:
http://www.parsonline.net/fa/adslsupport

موفق باشي.

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بهتون خطای generic host win32... رو میدهد و بعد باید ری استارت کنید که دوباره وصل بشید این hotfix رو بگیرید و نصب کنید
http://www.microsoft.com/downloads/...b9-7a6a-49b6-bd89-afad4e049c48&displaylang=en

سلام
من هم همین مشکل رو دارم و گرفتمن و نصب هم کردم ولی درست نشد،عکس پیام خطاش رو هم که موقع قطع شدن میده میزارم. دیگه خیلی از دستش خسته شدم. لطفا راهنمایی کنید. یکی از دوستان حرف از فایروال زده بود! من فایروال ویندوزم خاموشه, باید آن بشه؟

فایل های ضمیمه

• error.JPG
    error.JPG
    100.3 KB · نمایش ها: 8

سیا

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

از دوستان کسی username وpassword مودم پاراداین را میداند از من کلمه admin را قبول نمیکن

بالا