• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

rezakheiry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يك مشكلي در ارتباط با ريز مصرفي اينترنتم كه از صبانت گرفتم براي من پيش آمده كه ميخواستم كمكم كنيد
جمع كيلو بايت مصرفي و كيلوبايت باقيمانده من در حدود 1.6 گيگ هست و به 2 گيگ نميرسه
البته اينم بگم وقتي ريز مصرفي را ميارم و تمام آنها را جمع ميزنم با كيلو بايت مصرفي كه خودش نوشته يكي در مياد ولي باقيمانده مصرفي را كم نشون ميده به نظرتون مشكلي وجود داره يا نه ؟؟ در آخرين مورد كيلوبايت مصرفي را 1074910 كيلوبايت و باقيمانده را 623040 كيلو بايت نشون ميداد البه نكته جالب اين بود كه ريز مصرفي آخرين روز يعني امروز 25 را نشون نميداد و تا 24 نشون ميداد گر چه كه فرقي براي حل مشكل من نميكنه مشكل من جمع هر دو هست كه 1.6 گيگ هست
من هم به قسمت پشتيباني و هم به قسمت فروش زنگ زدم آنها ميگن مهم كيلو بايت مصرفي هست و باقيمانده ممكن هست اشتباه نوشته باشه نظر شما چيه من چيكار كنم
ضمنن تاريخ شروع مصرف من 5 دي بوده و آنها ميگن آن 7 روز كه هديه دادند شامل من نميشه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
شما اسپليتر نصب كرديد؟
اگر نه، يك اسپليتر تهيه كنيد و روي خط نصب كنيد تا مشكلتان حل شود

Micro filter باید نصب کنند.
splitter همونطور که از اسمشم پیداست ماله split کردن کانکشن هست

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم مشکل شما رو دارم، روز اول که همه چی رو با PPPoE تنظیم کردم، بعد از چند دقیقه میدیدم توی قسمت کانکشن ها مینویسه Local And Internet (توی ویستا) ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه، حتی پینگ هم نمیکرد، منم تنظیمات رو گذاشتم روی Bridge و از توی خود ویندوز کانکت میشم، چند باری هم مجددا سعی کردم با PPPoE وصل بشم ولی فرقی نکرد، توی تنظیمات مودم هم که میرم قسمت Status، میبینم نوشته وصل شده و ip رو هم نشون میده، ولی توی ویندوز فقط نوشته Local Only
اگه راه حلی پیدا کردین، اینجا هم بذارین ... !!
این سوال منم هست.تنظیمات رو داخل AM602 انجام میدم تا بدون نیاز به کانکشن نرم افزاری وصل بشه. ولی ویندوز اینترنت رو تشخیص نمیده

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام من یه مشکل با وصل شدن گوشیم به اینترنت با wifi داشتم که تو بخش موبایل هم مطرح کردم ولی کسی راهنماییم نکرد اینجا هم میزارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
ببخشید که دو تا پست یکسان میشه!
من یه مودم DLINK وایرلس دارم
قبلا با خود برنامه داخل سی دی مودم به اینترنت کانکت میشدم ولی از وقتی که خواستم از اکانت شبانه صبانت استفاده کنم مجبور شدم تو قسمت تنظیمات مودم یه سری تغییر ایجاد کنم که تو تصویر دورش رو خط کشیدم این کار رو که کردم خودم میتونم با ویندوز کانکشن درست کنم و به صورت دستی وصل بشم تا هر وقت خواستم بتونم از شبانه استفاده کنم ولی حالا که این کارو کردم ان95 رو نمیتونم به اینترنت وصل کنم مودم رو میشناسه ولی چون دیگه از حالت اتوماتیک در اوردم نمیتونم با گوشی کانکت شم
کسی میتوهه راهنماییم کنه که چجوری میتونم یه کانکشن هم تو خود گوشی درست کنم تا پسورد و یوزرنیم بدم و به اینترنت وصل بشم
ممنون

http://************/files/hi6a77q7srypbzqbgg4e.gif

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من یه مشکل با وصل شدن گوشیم به اینترنت با wifi داشتم که تو بخش موبایل هم مطرح کردم ولی کسی راهنماییم نکرد اینجا هم میزارم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
قبلا با خود برنامه داخل سی دی مودم به اینترنت کانکت میشدم ولی از وقتی که خواستم از اکانت شبانه صبانت استفاده کنم مجبور شدم تو قسمت تنظیمات مودم یه سری تغییر ایجاد کنم که تو تصویر دورش رو خط کشیدم این کار رو که کردم خودم میتونم با ویندوز کانکشن درست کنم و به صورت دستی وصل بشم تا هر وقت خواستم بتونم از شبانه استفاده کنم ولی حالا که این کارو کردم ان95 رو نمیتونم به اینترنت وصل کنم مودم رو میشناسه ولی چون دیگه از حالت اتوماتیک در اوردم نمیتونم با گوشی کانکت شم
کسی میتوهه راهنماییم کنه که چجوری میتونم یه کانکشن هم تو خود گوشی درست کنم تا پسورد و یوزرنیم بدم و به اینترنت وصل بشم
ممنون
توی گوشی :
Menu > Tools > Settins > Connection > Access Points > Options > New access point > use default settings
Data bearer رو روی Wireless LAN باید بذاری و بقیه تنظیمات هم در پایین
اگه همین جا Options رو بزنی و وارد قسمت Advanced settings بشی میتونی تنظیمات IP رو هم انجام بدی
در مورد تنظیمات مودم اطلاعی ندارم
2usv2c8.gif

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
خیلی ممنون
این کارها رو هم کردم توی تنظیماتش هم خیلی ور رفتم ولی موفق نشدم
بیشتر دنبال یه برنامه میگردم تا بتونم باهاش کانکشن pppoe تو گوشی درست کنم!

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

baha2r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان ! خدايا من بايد الان اين صفحه رو مي ديدم ؟ وقتي صبح رفتم يك AM602 بدون گارانتي خريدم به 48000 تومان :-(( . به خدا تو 10 تا فروم همه به به و چه چه مي كردن و دنبال خريدش بودن . اي وااااااااي . ركب خوردم . يعني اين مدم اينقد افتضاحه ؟‌ 75000 مي تونستم planet 4401 كه wireless هست بخرم !

سلام دوست عزیز ، اولا خرید مودم جدیدتونو تبریک میگم :).
دوم اینکه مگه شما با این مودم به مشکلی برخوردید که حالا ناراحتین؟
به نظر من باید خیالتون راحت باشه که یکی از بهترین مودم های موجود در بازار رو خریدید که امکانات زیادی هم داره.
به ایرادهای کلی هم که بعضی دوستان میگن تا وقتی دلیل و مدرک منطقی نمیارن توجه نکنید!
من تو این حدودا 1 سالی که استفاده میکنم بسیار راضی هستم و تقریبا هرروز ازش استفاده میکنم:D

امیدوارم از کار با مودمتون لذت ببرید، موفق باشید.​

quazgaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تمام پستهای این کاربر به علت بیشعور بودن و زبان درازی اش حذف گردیده است، با عرض پوزش از همه کاربران گرامی!

Last edited:

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
سلام من از یه شرکت ای دی اس ال دارم و خطم روش رانژه هست
حالا دو تا اکانت از همون شرکت دارم
و می خوام هر دفعه با یکدوم کانکت بشم
الان که کامپیوترو روشن می کنم خودش کانکته ولی من می خوام کانکشن دار باشه
تا بتونم هر دفعه با یکی از اکانتهام کانکت بشم
چی کار باید بکنم؟

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
سلام من از یه شرکت ای دی اس ال دارم و خطم روش رانژه هست
حالا دو تا اکانت از همون شرکت دارم
و می خوام هر دفعه با یکدوم کانکت بشم
الان که کامپیوترو روشن می کنم خودش کانکته ولی من می خوام کانکشن دار باشه
تا بتونم هر دفعه با یکی از اکانتهام کانکت بشم
چی کار باید بکنم؟
وارد تنظیمات مودم بشید و نوع وصل شدن رو از PPPoE به Bridge تغییر بدین، بعدش از توی خود ویندوز کانکشن بسازین

sos666

Registered User
لایک‌ها
0
مودمم فک کنم سوخت!!!!!!

یه دونه از این مودمای 3115 کورسس داشتم!!
البته تازه یک ماهه رایگانم تموم شده بود! (آسیاتک)

امروز که روشن کردم دیدم چراغ لینکش روشن نمی شه!
حتی چشمک زن هم نیست!

سوخته دیگه؟! آره؟!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
مودمم فک کنم سوخت!!!!!!

یه دونه از این مودمای 3115 کورسس داشتم!!
البته تازه یک ماهه رایگانم تموم شده بود! (آسیاتک)

امروز که روشن کردم دیدم چراغ لینکش روشن نمی شه!
حتی چشمک زن هم نیست!

سوخته دیگه؟! آره؟!
چراغ لینک ADSL ؟ چراغ Status ؟
اگه Power روشن میشه مشکلی نیست، احتمالا ADSL رو از روی خطتون ورداشتن !!

hadi222

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
دوستان من مودم Dlink 322T دارم حالا هی 1 ساعت یه بار باید خاموش روشنش کنم
چون 50 مگ که دانلود می کنه دیگه هیچی هیچی هیچی تبادل اطلاعات نمی کنه
علت چیه؟

sepehr_sf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون

http://************/files/hi6a77q7srypbzqbgg4e.gif

وايرلس اين مودم تنها در حالتي اينترنت رو Route ميكنه كه با تنظيمات PPPOE كانكت بشي و تو حالت Bridge كار نميكنه.البته تا اونجايي كه من فهميدم , چون خودمم همين مودمو دارم و سر اين قضيه زياد ور رفتم با تنظيماتش كه نشد . خلاصه يا كلا تو حالت Bridge نميشه يا يجوريه كه بلد نيستيم.اگه حالت دومش بود به منم يه خبر بده ;)

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان من مودم Dlink 322T دارم حالا هی 1 ساعت یه بار باید خاموش روشنش کنم
چون 50 مگ که دانلود می کنه دیگه هیچی هیچی هیچی تبادل اطلاعات نمی کنه
علت چیه؟
ISP بچه بازی در نمیاره ؟ ؟؟

joojefarary

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان من یه مودم adsl corecess شرکت آسیاتک دارم امروز اشتباه خط تلفن زدیم به برق مودم نیم سوز شده یعنی چراغ usb کار میکنه کامپیوترم میشناسه ولی چراغ adsl خاموش.کسی میتونه از فیبر یک عکس برای من بذاره یا جایی رو معرفی کنه که بتونن تعمیر کنند ممنون میشم سریع جواب بدید

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مگه گارانتی نداره؟
از خودشون سوال کردید؟
با توجه به اینکه این مورد باعث سوختنش شده از گارانتی خارج میشه ولی حداقل باید با گرفتن مبلغ درست کنن ها!؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
معمولاً سر راه ورودی خط یک مجموعه دیود-مقاومت هست که میسوزه ولی بقیه برد سالم میمونه (تأکید میکنم معمولاً)

با این وجود بهتر هست تو بخش الکترونیک مطرح کنین. اونجا اعضای با سابقه و آگاه زیاد داره.

بالا