• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
برای منم دو روز قطعی مکرر داره یعنی 3 یا 4 ساعت خوبه یهو 10 تا 15 دقیقه قطع میشه، دیشب ساعت 12 باز این اتفاق افتاد زنگ زدم پشتیبانی خیلی هم قاطی حرف زدم طرف گفت مشکل فنی داریم و از این حرفا داریم سعی میکنیم درستش کنیم! 10 دقیقه دیگه وصل میشه.

الانم از 9 شب آنلاینم 3 بار هر دفعه 5 تا 10 دقیقه قطع شده. در ضمن من مرکز مخابرات شهید سعادتمند هستم قبلا هم اصلا از این مشکلات نداشتم و خیلی راضی بودم فکر کنم اینم موقت باشه و حل بشه یعنی امیدوارم.

توی این چند روزه خیلی بد شده:( مدام قطعی 10-15 دقیقا داره...تا حالا چند بار دانلود های حجیم من از بین رفته:(

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
اگر مشکل از اسیا باشه برای همه پیش میاد....نه برای چند نفر خاص
مشکل از ترافیک روی سوییچ ها در مناطق مخابراتی هست...

تا اونجایی که من اطلاع دارم وقتی یک پورت به شما اختصاص میدن معنی ایش اینکه یه سوییچ دایمی از خط شما به شرکت isp وصل میشه بنابراین ترافیک سوییچ معنی نداره چون این مشکلی که من میگیم لینک برقراره منتها انتقال دیتا نداریم و از دو مرکز مخابرات جدا از هم تقریبا خیلی خلوت هستیم که تعداد یوزر خیلی کمی دارند

night_sky

Registered User
لایک‌ها
10
کسی خبر نداره چرا سایت اسیا تک باز نمیشه؟
این قطعی ها برای همه مثل اینکه هست منم هر چی دانلود میکنم وسط کار قطع میشه.
راستی من 6 ماه از سپنتا گرفتم اصلا مشکلی نداشت.بغیر از این قطعی ها هیچ فرقی با سپنتا نداره فقط سپنتا گرونتره.

iriaf2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از خود آسیاتکه چون من و یکی دوستانم هم اینجور مشکلات و داریم

یعنی شما هم پشت سر هم send و recieve تون قطع میشه؟در حالی که connect هستید.
منطقه مخابراتی من شهید صالح طبری (اکباتان) است. اتصال با دیتای مال من بستگی به شرایط از 5 دقیقه تا 50 طول میکشه وسیستم خوب کار می کنه اما یکدفعه دیگه حتی 1 بایت هم نمی یاد.
نمی دانم چکار کنم.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
کسی خبر نداره چرا سایت اسیا تک باز نمیشه؟
این قطعی ها برای همه مثل اینکه هست منم هر چی دانلود میکنم وسط کار قطع میشه.
راستی من 6 ماه از سپنتا گرفتم اصلا مشکلی نداشت.بغیر از این قطعی ها هیچ فرقی با سپنتا نداره فقط سپنتا گرونتره.

ye moshkeli to khate ertebatit hast man alan sobh ta shab mizaram download she file ham aksaran ham 100mb hastan har fily
masalan dirooz 1.24 GB download dashtam soratam ham 256 kb/s hast va motevaset min 29 kb/s download daram
markazam ham shahid bahonar hast

night_sky

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز مخابرات من گمنام هست.وقتی وصل میشم یکسره تا شب وصله سند و ریسو قطع نمیشه چون من یکسره دانلود دارم .تا امروز که امروز یکسره قطع می شده تا چند لحظه پیش که پاسوورد منم قبول نمیکرد زنگ زدم پشتیبانی دوباره وصل کردن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟

هر چراغی که روشن باشه به صورت مداوم یعنی اتصال کامل برقراره مثل usb شما که الان بدون مشکل وصله

ولی تا وقتی که خط رانژه نشده اتصال شما با isp مربوط برقرار نیست و چراغ یا خاموش است یا در حال چشمک زدنه که به معنای تلاش برای اتصال به isp هست

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
از دوستاني كه راهنمايي ميكنند تشكر مي*كنم...
زنگ زدم گفتم LAN بيارن بعد پشيمون شدم زنگ زدم گفتم USB بيارن گفتن پيك رو فرستاديم نميشه...ديگه منم يك بار دعوا كردم و داد وبيداد كردم...آمارم.......شد!!
ديگه LAN گرفتم 39 تومان(يعني خريدم)...برم كارت شبكه هم بگيرم...بعد ما كي وصل ميشيم...؟؟
راستي يك سري پورت پشت مودم3115 نداره جاش خاليه...يعني 4 تا:
1- PHONE
2- USB
3- CONSOL!
4- (F/G)
تو توضيحات دفترچه هم نوشته كه Optional است...راستي CD باهاش نميدن...فكر كنم با USB بدن...درسته؟؟
آقا با اين مودم ديگه مشكل ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا اين كه ميگن از سر خط يك سيم بكشيم به چه درد ميخوره؟؟؟...كمي تا حدودي گيج شدم!

پيك موتوري گفت خودت وصل كن تو دفترچه هم توضيح داده...خيلي سادست...ديگه 5 هزار تومان را ندم؟؟؟
2 تا از دوستان بنده در منطقه پيروزي سرويس گرفتن(منطقه مخابراتي پيروزي) ميگن با هيچ سايتي مشكل دانلود ندارن 128 دارن...ميگن همه مشله راپيد از 14 پايين تر نمياد...!!!!!!!!!!!

مودمهای LAN آسیاتک دیگه USB ندارن بالا هم بهت گفتم ولی مودمهای خوبی هستند من 3 ماه استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم باهاشون بر عکس USB هاش که خیلی ها ازش شاکی بودن. اون چهارتایی هم که گفتی آره تو دفترچه هست ولی رو مودم نیستش! با مودم LAN سی دی نمی دن چون اصلا نیاز به نصب نداره و تنظیمات هم یکبار برای همیشه روی خودم مودم ذخیره میشه، و دفعه های بعدی که ویندوز بریزی دیگه نیازی نیست مودم رو تنظیم کنی :).

از سر خط سیم بکشی باعث میشه نویز کمتری داشته باشی ولی اگر روی خطی که استفاده میکنی تلفنی نباشه دیگه نیازی به اینکارا نیست اگرم بود وصلش کن به اسپلیتر ببین مشکلی داری مثل قطعی یا نویز روی تلفن موقع مکالمه اونوقت اگه لازم دونستی از سر خط یه سیم بیار.

در دانلود از رپید شیر مشکلی نیست مسئله اصلی در دانلود از تورنت هست.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
به نظر میاد برای من مشکل قطعی برطرف شده ولی سرعت کمی افت داره، از دیشب که قطعی توی کار نبوده چون یه فایل 400 مگ روگذاشتم دانلود شه الان هم آخراش هست.

-1.png

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
یعنی شما هم پشت سر هم send و recieve تون قطع میشه؟در حالی که connect هستید.
منطقه مخابراتی من شهید صالح طبری (اکباتان) است. اتصال با دیتای مال من بستگی به شرایط از 5 دقیقه تا 50 طول میکشه وسیستم خوب کار می کنه اما یکدفعه دیگه حتی 1 بایت هم نمی یاد.
نمی دانم چکار کنم.

منم صالح طبری هستم. روزی چند بار هم دیسکانکت میشه ولی هر بار حدود 5 دقیقه بیشتر طول نمی کشه. ممکنه اشکال از مودمت باشه. ببین اون موقه که سند و رسیو قطع میشه، می تونی تو صفحه کانفیگ مودم برای یا نه. اگه تو اون صفحه نمی رفت اشکال از مودم هست.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
یاهو مسنجر نمیاد بقیه هم همین مشکلو دارید؟ لابد چند بایت تکست هم به پهنای باندشون فشار می آورده یاهو مسنجر هم تعطیل کردن:D

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
بابا من تا 3-4 روز دیگه میخواستم بیام آسیا !!!

با این وضع که وحشت کردم...........

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
یاهو مسنجر نمیاد بقیه هم همین مشکلو دارید؟ لابد چند بایت تکست هم به پهنای باندشون فشار می آورده یاهو مسنجر هم تعطیل کردن

یاهو که برا من مشکل خاصی نداره، همینطور GTalk و لایو مسنجر.

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6

اصلا ترسی نداره آقا شما از هر شرکت دیگه یی هم بگیری این مشکلات رو داره که هیچ از اینا بدترشم داره :) اینجا ایرانه:)

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

نترس انقد ها هم که ما می گیم بد نیست! لااقل نسبت به بقیه و قیمتش و در مجموع قابل قبوله. یه ماه که بگذره ترست میریزه:D

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
ما تا اومدیم از آسیاتک تعریف کردیم پشیمون شدیم! الان تو این یه ربع 3-4 بار به مدت 3-4 دقیقه قطع شد!

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
ما تا اومدیم از آسیاتک تعریف کردیم پشیمون شدیم! الان تو این یه ربع 3-4 بار به مدت 3-4 دقیقه قطع شد!

dooste aziz khate ertebatit ro ye chek bekon
man pishnahad mikonam az dare khoone ke behet mokhaberat sim dade ye kable shild dar bebari ta poshte modeme adsl et va bad vasl koni be micro filter injoori dige az daste noise khate dakhele khoone rahat mishi va faghat mimoone markaze mokhaberatit va keyfiyate service ro oon markaz
zemnan ye zang bezan be asiatak begoo noise khateto ye chek konan zarar nadare
zemnan noe modem kheyli moememan vaghty mikhastam modem bekharam az 35 toman be bala bood yadet bashe hamishe har cheghadar pool bedi hamoonghadar ash midan va ye marki mesle masalan 3com,level one,asus va ... alaki nemiyad maroof ya geroon beshe
yadet bashe modeme adsl ro felana lazem dari chon mikhay bahash internet begiri va ba har shabakeyi mikhay javab bede pas ye marke maroof begir
man khodam 3com gereftam va vaghean raziyam
albate alan level one ham to iran namayandegi zade va 5 sal garanty mide ke fekr konam ali bashe chon tajhizate shabakash aliye
zemnan behtare yemodemi begiri ke ADSL 2+ ham support kone chon kheyli shabakeha age zang bezani va beporsi migan ke ma in estandard ham support mikonim ke bara kasayi ke yekam az mokhaberateshoon fasele daran in standard kheyli behtare (albate asia tak hanooz az in system support nemikone vali ba modemaye ADSL 2 + mishe be shabakehaye adsl mamooli ham vasl shod

بالا