• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها این فیلم و شو دانلود کردن از u-torrnet رو به منم بگین دیگه بلد نیستم هر کاری میکنم نمیشه.
بچه ها الان ماهواره شو نشون میده اسم خواننده رو بر میدارم میخوام برنامه ای باشه سرچ کنم هر خواننده ای رو تمام البوم هاش رو بیاره برای دانلود موزیک و شو برنامه emule خوبه ولی چیز به خصوصی نمیاره البته یادم هستش kazza بهتر بودش این برنامه kazza کسی داره بده
ممنون میشم کمکم کنید

moryabdi

Registered User
لایک‌ها
4
یه چند روزیه که آسیا تک پشت سر هم هر چند دقیقه قطع میشه! همین یه خوبی قطع نشدن رو داشت که اونم به فنا رفت... من که ماه بعد ازشون نمیگیرم جدیدا خیلی گند شدن...
157fs68023.gif

CaPiTaN_JaCk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چند روزیه که آسیا تک پشت سر هم هر چند دقیقه قطع میشه! همین یه خوبی قطع نشدن رو داشت که اونم به فنا رفت... من که ماه بعد ازشون نمیگیرم جدیدا خیلی گند شدن...
157fs68023.gif

شما جزء کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟
پس با این حساب مشکل از خط ما نیست اینا خودشون مشکل دارن
آخه بدبختی اینجاست که باز یه 10 روز هم طول می دن بخوان از رانژه درش بیارن.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
157fs68023.gif

حالا کاش فقط قطعی بود. با خط 256 هفته پیش سرعت تورنت تا 15-16 می رفت ولی الان شده حدود 9. خیلی وضع آسیاتک تو مرکز ما افتضاح شده. این قطعی های مکرر هم اعصابمو خرد کرده. منم از ماه دیگه یا تمدید نمی کنم یا همون 64 می گیرم تا حالشون جا بیاد:p

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها این فیلم و شو دانلود کردن از u-torrnet رو به منم بگین دیگه بلد نیستم هر کاری میکنم نمیشه.
بچه ها الان ماهواره شو نشون میده اسم خواننده رو بر میدارم میخوام برنامه ای باشه سرچ کنم هر خواننده ای رو تمام البوم هاش رو بیاره برای دانلود موزیک و شو برنامه emule خوبه ولی چیز به خصوصی نمیاره البته یادم هستش kazza بهتر بودش این برنامه kazza کسی داره بده
ممنون میشم کمکم کنید

فکر میکنم limewire کارتو راه بندازه!
tn_092.gif

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من هم دلو زدم به دریا و از آسیاتک گرفتم

امروز مدارک رو اومدن گرفتن و مدارک رو امضا کردیم

چند روزه که اینجا پستی زده نمیشه . پس نتیجه میگیریم که خداروشکر آسیاتک خوب شد دوباره

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خبر بد امریکا تحریم هاش رو شروع کرده . من الان با آسیا تک نمیتونم دیتا رو بیارم یاهو مسنجر وصل میشه ولی صفحات وب نه ادارمون هم اینجوری شده بعدش از یکی از دوستام که تو کاره EDSL و Adsl , *** هستش پرسیدم گفت همه جای کشور اینجوریه به خاطر تحریم هستش همون موقع که صفحات وب باز نمیشد با *** وصل شدم درست شدش چون آی پی امریکا هستش هیچی دیگه باید از اینترنت هم خداحافظی کنیم ما مردم ایران چقدر بدبختیم

بچه ها من kazaa رو دانلود میکنم میخوام نصب کنم Dont send میده برنامه نصب نمیشه هر چی دانلود کردم نشدش ویندوز رو هم تازه ریختم . برنامه Ashampp clip finder رو یندوز MRT ریختم کار میکرد الان رو xp orginal ریختم سرچ میکنه میزنم دانلود کنه برنامه خطا میده dont send بسته میشه مسخره بازی شده. کسی میتونه کمکم کنه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
یه خبر بد امریکا تحریم هاش رو شروع کرده . من الان با آسیا تک نمیتونم دیتا رو بیارم یاهو مسنجر وصل میشه ولی صفحات وب نه ادارمون هم اینجوری شده بعدش از یکی از دوستام که تو کاره EDSL و Adsl , *** هستش پرسیدم گفت همه جای کشور اینجوریه به خاطر تحریم هستش همون موقع که صفحات وب باز نمیشد با *** وصل شدم درست شدش چون آی پی امریکا هستش هیچی دیگه باید از اینترنت هم خداحافظی کنیم ما مردم ایران چقدر بدبختیم

بچه ها من kazaa رو دانلود میکنم میخوام نصب کنم Dont send میده برنامه نصب نمیشه هر چی دانلود کردم نشدش ویندوز رو هم تازه ریختم . برنامه Ashampp clip finder رو یندوز MRT ریختم کار میکرد الان رو xp orginal ریختم سرچ میکنه میزنم دانلود کنه برنامه خطا میده dont send بسته میشه مسخره بازی شده. کسی میتونه کمکم کنه

سلام ذوست عزیز
منم هم چین چیزی شنیدم. خودم که زیاد سر در نیاوردم ولی شنیدم که سرعت اینترنت تو ایران کاهش یافته

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
برای من هم همینطور بود، اصلا هیچ سایتی باز نمیشد :hmm:
جدا تحریمه ؟ :(

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

دوست عزیز چرا شایعه درست میکنی! البته من فکر کنم این رو شما از جایه دیگه کپی کردی!

من از چند روز پیش تا الان از صبح تا شب توی نتم هم یاهو وصل میشه هم خیلی از سایتهای خارجی که من باهاشون کار میکنم!!!

ولی باری اطلاع شما بگم که 2-3 روز پیش دوستم که آسیاتک داشت میگفت یاهو لوگین نمیشه ! مشکل آسیا تک رو به همه جا ربط ندید

alivb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...
من امروز ADSL*ام وصل شد...خدا بگم اين آسياتك را چيكار كند!
دو هفته رانژه كردن خط طول كشيد...
2 روز هم طول كشيد كه پسورد را بدن...هي ميگفتن سيستم مشكل داره...

خوب سوال:
من سرويس 64 را گرفتم...
ولي امروز سرعت دانلودم از 7 يا 8 بالاتر نرفت...
يعني 8 در 8 ضرب شود ميشود 64...
يعني سرعتم 64 است؟؟
مگه ماه اول را رايگان 128 نميدهند...
زنگ زدم ميگن به ما ربطي نداره...
يعني چي؟؟
چي كار كنم؟؟

راستي با هيچ چيز مشكل ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي خدا......................................................

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
سلام...
من امروز ADSL*ام وصل شد...خدا بگم اين آسياتك را چيكار كند!
دو هفته رانژه كردن خط طول كشيد...
2 روز هم طول كشيد كه پسورد را بدن...هي ميگفتن سيستم مشكل داره...

خوب سوال:
من سرويس 64 را گرفتم...
ولي امروز سرعت دانلودم از 7 يا 8 بالاتر نرفت...
يعني 8 در 8 ضرب شود ميشود 64...
يعني سرعتم 64 است؟؟
مگه ماه اول را رايگان 128 نميدهند...
زنگ زدم ميگن به ما ربطي نداره...
يعني چي؟؟
چي كار كنم؟؟

راستي با هيچ چيز مشكل ندارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
اي خدا............................................ ........

والا هیچ جایی قید نشده ماه اول با فلان سرعت رایگان! همه جا گفتن ماه اول رایگان! سرعت شما وقتی 64 باشه سرعت دانلودتون روی 7 یا 8 هستش ولی بعضی وقتا با این نوساناتی که در سرویس ها هست با 128 هم شما با این سرعت دانلود میکنید.

البته اگر میخواید از ماه های دیگه هم 128 بگیرید که دیگه مشکلی نیست یه تماس با مسئول فروشتون بگیرید بهتون شماره فکس یا آدرس ایمیل میده یه درخواست کتبی جهت ارتقای سرعت براش میفرستین 3 یا 4 روزه سرعتتون ارتقا پیدا میکنه.

amir21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی از دوستان خبر نداره چجور میشه اکانتمونو به 512 ارتقا بدیم البته برای کاربر خانگی
راستی این خبر که تو تلویزیون گفتند به کاربران هر پهنای باندی که بخوان می تونن بگیرن رو شنیدید؟ اصلا واقعیت داره ؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
کسی از دوستان خبر نداره چجور میشه اکانتمونو به 512 ارتقا بدیم البته برای کاربر خانگی
راستی این خبر که تو تلویزیون گفتند به کاربران هر پهنای باندی که بخوان می تونن بگیرن رو شنیدید؟ اصلا واقعیت داره ؟

بشنو باور نکن :D
اگر هم اجرا بشه 2 روز بعد دوباره منتفی میشه، مثل MMS که اومد و رفت :)

kongkido

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا شایعه درست میکنی! البته من فکر کنم این رو شما از جایه دیگه کپی کردی!

من از چند روز پیش تا الان از صبح تا شب توی نتم هم یاهو وصل میشه هم خیلی از سایتهای خارجی که من باهاشون کار میکنم!!!

ولی باری اطلاع شما بگم که 2-3 روز پیش دوستم که آسیاتک داشت میگفت یاهو لوگین نمیشه ! مشکل آسیا تک رو به همه جا ربط ندید
تاييد ميشه.من هم آسياتك دارم و بعضي روزها اينجوري ميشه.از خود آسياتك هست.جالب اين كه فرداش درست ميشه و يا چند ساعت بعد درست ميشه.

amirtehransabz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با bittorrent از امروز انگار دیگه نمیشه استفاده کرد اسیا تک ÷ورتاشو بسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
با bittorrent از امروز انگار دیگه نمیشه استفاده کرد اسیا تک ÷ورتاشو بسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

والا برا ما که الان خیلی وقته دیگه نمیشه استفاده کرد اگه شما تا دیروزم می تونستی استفاده کنی خیلی خوش به حالت بوده :)

hassan_aku

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بر تمامی دوستان

من از ISP سپنتا در خواست ADSL دادم امروز امدن و قرارداد ها رو امضا کردن بعد گفتن مودمTP-Link TD8811 می دن

به نظر شما دوستان این مودم خوبیه؟ از نوع ADSL2 هست . از این سایت هم میتونین شکل و اطلاعات شو ببینید سایت

http://www.interprojekt.pl/katalogw...i.jsp?page=TP-LINK TD-8811&k=&k=TPLINK-TD8811

لطفا جواب من رو بیدن مودم خوبیه یا نه میشه از بقیه ISP هم استفاده کنیم کارکردش خوبه

ممنون
در ضمن قیمت هم گفتن 45000 تومان

بالا