من که یکی دو هفته ایی میشه همچین مشکلی دارم!2 روزه اگر دانلود نداشته باشم موقع استفاده معمولی بعد 2-3 دقیقه دیتا نمیده و مجبورم قطع و دوباره کانکت کنم!
مشکل چیه؟
IKEA جان
من میخام سرویسم رو عوض کنم از شاتل 128 اکو دارم ، سرعت دانلود شبانه ام زیر 10 کیلو بایته !!!!!
روز ها هم که خودتون میدونید محدودیت حجمی شدیدی وجود داره ، طوری که با چند گیگ محدودیت حجمی هیچ
کاری نمیشه کرد !! روزها سرعت دانلود 50 کیلو هست ، شبها زیر 10 کیلو بایت !!!
بعد شاتل هر گیگ رو 9200 تومن میده .... حسابش رو بکنید خیلی ستمه !! هر گیگ 9200 تومن !!!!!
در مورد کیفیت adsl مخابرات می خواستم بدونم چطوره ؟؟
سرعت 128 مخابرات چقدره؟ در روز چند بار دیسکانکتی داره؟ با مودم ها Linksys wag54g2 سازگاری داره؟
پرداختش چطوره ؟ میشه 3 ماهه یا 6 ماهه شارژ کرد؟ چند روز طول میکشه تا خط رانژه بشه؟
ممنون و تشکر .
من راضیم (چاره ای نداشتم البته) یه ریز هم رو دانلودهافت اینا ندیدم اما تورنت حدود 7-8 ه شایدم 5 بیشتر نمیشه! اما لینک ثابت مثلا رپیدشیر همون12.5 - 12 ه
گیم انلاین رو فراموش کنین
مشکل 2 برادر بالایی هم دیده شده زمانی که سند و رسیو نداشتم چند بار شده که قطع شدم شاید گذاشتن ping کردن یاهو یا فلان جا مشکلو حل کنه
مودم خاصی نمیخواد VPI VCI روی 0/35 ست میشه و فکر کنم 99% مودم ها سازگاری داره
پرداختش هنوز من هیچ پولی ندادم چون با قبض تلفن میاد البته 10 تومن نیست دقیقش 9920 تومنه ماهی 2 ماهه که میاد میشه 19840 پول اکتیو کردن و رانژه و ابونمان هم یوخ !
فقط اگه محلتون اگه شروع کرد به دادن و قصد گرفتن داشتین فوری بگیرین چون عرض یه هفته محل ما بلکل همه پورت هاش تموم شد رفت تا سری بعد
برای من 2 هفته طول کشید اما برای بقیه 4-5 روزم بوده
بچه ها تايپيكو نخوندم ولي راسته
سرعت 128 رو ماهي 10 تومن نامحدود ميدن ؟
اگر راسته سرعتش براي دان چقدره
چون اينقدر اينا كودن هستند در سايت مخابرات ننوشته 128 كه ميدن نامحدوده يا نه ماهي 99200تومن بود انگار
درسته ؟
نه بابا 64 كه با دايال فرقي نداره اصلا چيزي نميشه گرفت باهاش اصلااگر دانلود زیاد نداری 64 هم می دن ارزونتره ماهی حدود 5-6 هزار تومان
128 همون ماهی 9900 تومان هست.
خیالت تخت نامحدود هستش حداکثر سرعت دانلود 16 کیلوبایت هستش
دراکثر مواقع کمتر هست چون پهنای باند اشتراکی هستش
آقا اگر سرعت بالاتر بخوایم ، با پارتی میشه ردیفش کرد یا کلا تعریفی برای سرعت های بالاتر از ۱۲۸ ندارن ؟؟
کسی 256 گرفته ؟