خیر برادر . باید در پایگاه وب مخابرات تهران نام نوشته و سپس با مدارک و دستک های مورد نیاز ( اگر خط خودتان است شناسنامه + ملی + اخرین فیش به همراه رونوشت ( copy ) از همه ) (اگر مستاجرید اجاره نامه بگمانم به همراه اخرین فیش و کپی مدرک شناسایی صاحب خط ) به مرکز مخابرات منطقه ی خود سری بزنید .
این ثبت نام اینترنتی به هیچ جا نمیرسه ! اصلا لازم هم نیست !با سلام
ممنون برادر.
یعنی هم باید توی سایتش ثبت نام کنم و هم همراه با صاحب خط به مرکز مخابراتی خود مراجعه کنم؟ این طوری به صاحب خط که دیگه احتیاجی نیست؟
نمی شود بدون ثبت نام در سایت و به صورت همون حضوری بدون صاحب خط ، درخواست فعال سازی سرویس را داد؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم. :blush:
این ثبت نام اینترنتی به هیچ جا نمیرسه ! اصلا لازم هم نیست !
حضوری با صاحب خط باید برید مرکز مخابراتی !
ميخوان ببينن خوشگل هست يا نهبرادر! ممنونم بسیار!
خوب شد گفتی، حدس میزدم این ثبت نام اینترنتی هم مثل قضیه ... باشه!
یکی نیست به اینا بگه آخه اینا صاحب خط رو میخوان چی کار؟ ای بابا
بازم ممنون، بای
سلام
دوستانی که از ADSL مخابرات دارن استفاده میکنن کدومشون قبلا خطشون روی فیبر نوری بوده
آیا کسی تونسته روی خط فیبرنوری یا pcm از مخابرات ADSL بگیره
یا اینکه موقع سفارش اگر مخابرات متوجه بشه خط مشکل داره سرویس نمیده یا میاد خط رو برای ADSL درست میکنن
ممنون
سلام
دوستانی که از ADSL مخابرات دارن استفاده میکنن کدومشون قبلا خطشون روی فیبر نوری بوده
آیا کسی تونسته روی خط فیبرنوری یا pcm از مخابرات ADSL بگیره
یا اینکه موقع سفارش اگر مخابرات متوجه بشه خط مشکل داره سرویس نمیده یا میاد خط رو برای ADSL درست میکنن
ممنون
بالاخره كسي منطقه حافظ نداره ببينم سرعتش چطوره؟
در حد 13 يا12 هست ؟ ( يا كمتره يا بيشتر) مثلا حدود چنده
كسي موفق شده با پشتيبانيش تماس بگيره و صحبت كنه من امروز 1899 صد بار گرفتم فقط پشت خط ميموندم
ها ؟
یه سوال دیگه:
آیا میشود بدون مراجعه صاحب خط و با مدارک صاحب خط، درخواست فعال سازی این سرویس را داد؟
دوستانی که از مخابرات دارن، وضع اسکایپ چطوره؟ کار میکنه؟
ممنون
شما منطقه حافظ داري اينطوريه اگر رو12 باشه عاليه كهسرعت دانلود لینک مستقیم روی 12 هستش با ای دی ام با پشتیبان هم پیام بزاری همون روز با تاخیر 2-3 ساعته باهات تماس می گیرن ولی روی راهنماییاشون زیاد حساب نکن زیاد وارد نیستن مستقیم هم که منم نتونستم باهاشون تماس بگیرم