نه دوست من اشتباه نکن. فناوا هم همچین آش دهن سوزی نیست. الان ما حدود 12 روزه الاف اینا هستیم. خط ما رو هنوز رانژه نکردن. زنگ می زنیم هی میگن فردا برگه برقراری رو میفرستیم ولی حرف الکیه و ما رو درست یک هفته و چند روزه که سرکار گذاشتن. من امروز واسه شما تو یاهو مسنجر پی ام گذاشتم. اگر اومدید اونجا بگید کی آنلاین میشید من توضیحات بیشتر رو بهتون بدم راجع به اینا.
یادش بخیر، پارس وی سه روز هم از تاریخ قرار داد بستنم نگذشته بود که خطم رو رانژه کردن. هرچی بود لااقل پیگیر قضیه بودن نه مثل اینجا بیخیال ..
بله بله...منم حدسم در مورده ssk همینه...چون خوب منطقی هم نیست بخواد بهتر خدمات بده...مخصوصا اینکه خیلی تازه کارن...
ولی این رو هم باید اعتراف کنم....کیفیت پارس...شدیدا رفته بالا...اینجا صفحات دارن ورق میخورن...سرعت پیجینگ من رو 20 هم میره...با 128...البته حالا اغراق نشه....!
البته من دیشب زنگ زدم و کلی بحثث کردم..آخرشم همون حرفایی روکه بخش فروش رشت تو تهران تحویل من داد...
ولی یه حساب سر انگشتی هم بکنیم..برای کسی هم که بخواد 385 با 95 تومن بگیره باز میصرفه....چون کسی که کارش دانلوده ...حجم براش مهمه....شما قبلا با 384 حدکثر 50 گیگ میونستی بگیری..الان میره رو 200 تا...
ولی باز هم مسئله گذاشتن محدودیت رو توجیه نمیکنه...چون میگن ما خیلی از کاربرامون از حداقل پهنای باند استفاده میکردن....!!!!....آخه من نمیفهمم...الان با گذشته چه فرقی کرده؟....جز اینکه پول بیشتری از ملت دارین میگیرن با همون روال سابق...فقط نسبت شیر و کاهش دادن و سرعتها رفته بالا....شما کیو میخواین گول بزنین..؟؟
مارو یا خودتونو؟؟؟...
و مسئله اصلی تر دیگه همون شیرینگه ...که میگن ما کمبود پهنای باند داریم....!!!...اگه کمبود دارین پس چرا نسبت شیر رو کم کردین؟؟؟...بالاخره کدوم رو باید باور کرد؟...
احتمال دیگه اینه که اینا میخوان اصالا شیرینگ رو بر دارن...روشون نمیشه...یا حالا هرچی...که فقط یه 10 تومن دیگه با این مثله فاصله دارن....
اساتید دیگه ای که اینجا هستن یه نظری بدن خواهشا.