• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو روزیه که سرعتم خیلی افت کرده
یعنی این دو تا مانیتوری که این پایین کنار ساعت هستند موقعی که میخوام یه سایتی رو باز کنم خاموشن باید چند دقیقه صبر کنم ولی یهو میبینم به سرعت باز کرد یعنی خود سرعت مشکلی نداره فقط این مانیتورا خاموشن
کسی دیگه ای براش این جوری نشده؟
دلیلش میتونه چی باشه؟

کسی اینترنتش این جوری شده؟

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اینترنتش این جوری شده؟
دوست من، معمولا وقتی اینطوری میشه به این خاطره که مشکلی در شبکه وجود داره. حالا یا کندی شبکه یا اشکالی در مخابرات یا در سرویس دهی شرکت. به این شکل که چند ثانیه الی یک دقیقه اصلا اکتیویتی نداری و هیچی سند و رسیو نمیشه و یهو دوباره خوب میشه و مدتی بعد دوباره همین مشکل پیش میاد. اولین کاری که باید بکنی اینه که زنگی به پشتیبانی بزنی و اطلاع بدی مشکلت رو ببینی چی میگن. البته اگر نپیچونن و جواب الکی بهت ندن. به هر حال بهشون بگی ضرر نداره.

yeg86naz

Registered User
لایک‌ها
4
من حدود 2 هفته نوسان سرعت داشتم هر بار که زنگ می زدم یه چیزی می گفتن منم بی خیال شدم
الان حدود 3روز بهتر شده

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم جدیدا (یعنی حدود یک هفته) هست خیلی مشکل پیدا کردم یعنی وصل میشم و همه چیزم طبیعیه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه هیچ سند و رسیوی هم ندارم
دیگه دارن شورشو درمیارن
قیمتشون بالاست هیچی نگفتیم
محدودیت گذاشتن هیچی نگفتیم
دیگه این چیه (سند و رسیو 0)

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم جدیدا (یعنی حدود یک هفته) هست خیلی مشکل پیدا کردم یعنی وصل میشم و همه چیزم طبیعیه ولی هیچ سایتی رو باز نمیکنه هیچ سند و رسیوی هم ندارم
دیگه دارن شورشو درمیارن
قیمتشون بالاست هیچی نگفتیم
محدودیت گذاشتن هیچی نگفتیم
دیگه این چیه (سند و رسیو 0)

اشکال از مودم که نیست؟

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اشکال از مودم که نیست؟
فکر نمی کنم. اولین چیزی که باعث این مشکل میشه خود شبکه هست. اشکال در شبکه. حالا می تونه از مخابرات منطقه ی شما باشه یا از خود شرکت باشه. اما نباید همیشگی باشه . اگر بیش از یک هفته هست که این مشکل رو داری، برو حضوری مشکلت رو باهاشون درمیون بزار. اگر درست نکننش بهتره بری قراردادت رو فسخ کنی. اینطوری فایده نداره که.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان يه کمکی بکنين
من از ديروز نتونستم وصل بشم ( ای دی اس ال پارس )
ويندوز رو هم عوض کردم و تمامی مراحل رو انجام دادم ( نصبت مودم و تنظیم PPPoE )
ولی نمیتونم وصل بشم و ارور 678 مدام میاد

7y31t3d.jpg

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
مودم رو ریست کن بعد کانفیگ کنید .
دوباره کانکشن بسازید
در صورتی که باز وصل نشد به پشتیبانی تماس بگیرید

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يه کمکی بکنين
من از ديروز نتونستم وصل بشم ( ای دی اس ال پارس )
ويندوز رو هم عوض کردم و تمامی مراحل رو انجام دادم ( نصبت مودم و تنظیم PPPoE )
ولی نمیتونم وصل بشم و ارور 678 مدام میاد

7y31t3d.jpg
معمولا در بیشتر مواقع، این اررور ماحصل قطعی شبکه می باشد. زمانی که منم مشترک پارس بودم پیش میومد در یک روز شاید 3-4 ساعت همینطور قطع بود و راه نمیداد. بعد درست میشد. چندین بار همین مشکل برام پیش اومد. حالا همینطور که دوستمون هم گفتن اول مودم و تنظیماتش رو چک کنید و بعد اگر درست نشد تماس بگیرید. هرچند که میدونم سرکارتون میزارن احتمالا. مشکل از شبکه ی چرتشونه !!

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
در شرایط معمولی مشکل از پارس آفلاین هست
ولی اگر نبود(مثل نوسان برق و....) مراحل بالا را باید انجام دهی

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ممنون دوستان / مشکل از خود'شون بود که حل شد .

mohammad2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل منم که سند و رسیو بعضی مواقع نداشتم خوب شد

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
چالبه...من دیروز زنگ زد پارس وی....میگه شیرمون شده 1-4 ...الان دارم چک میکنم 128 رو تا 30 پیک میزنه...متوسط هم رفته رو 22...!!!

میگه همه زنگ زدن تشکر کردن بابت افزایش سرعت...."خیلی ممنون که چیزی رو که از ما میدزدین....دوباره به همون برمیگردون...اونم با پول"...

میگه حتی یه دونه 384 نداشتن که فسخ کنه...!!..ینی اینا اومدن 95 تومن پول دادن...اونم با کلی منت!

hidden

Registered User
لایک‌ها
4
من اکانتم تموم شده ميخواستم برم شارج کنم گفتن اکنتها محدوديت(حجم) دار شده
يعنی اگر 10 هزار تومان بيشتر بدين بی محدوديت ميشه
حالا نظر شما چيه برم شارج کنم?

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
والا ...منم گرگیجه گرفتم...الان بخوام برم ssk ...باید یه هفته صبر کنم....این ینی جهنم..!!!

اینام که دارن بامردم بازی میکنن...ازون طرف محدودیت میزاره ..ازون طرف سرعت رو میبره بالا...این ینی تشویق یوزر به مصرف...که یا بره اکانت بالاتر بخره.....یا 10 تومن رو بده....
ینی ننه من قریبم بازی برای کمبود پهنای باند....فقط بهانست....البته اینا برداشت شخصیه منه...

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا ...منم گرگیجه گرفتم...الان بخوام برم ssk ...باید یه هفته صبر کنم....این ینی جهنم..!!!

اینام که دارن بامردم بازی میکنن...ازون طرف محدودیت میزاره ..ازون طرف سرعت رو میبره بالا...این ینی تشویق یوزر به مصرف...که یا بره اکانت بالاتر بخره.....یا 10 تومن رو بده....
ینی ننه من قریبم بازی برای کمبود پهنای باند....فقط بهانست....البته اینا برداشت شخصیه منه...
نه دوست من اشتباه نکن. فناوا هم همچین آش دهن سوزی نیست. الان ما حدود 12 روزه الاف اینا هستیم. خط ما رو هنوز رانژه نکردن. زنگ می زنیم هی میگن فردا برگه برقراری رو میفرستیم ولی حرف الکیه و ما رو درست یک هفته و چند روزه که سرکار گذاشتن. من امروز واسه شما تو یاهو مسنجر پی ام گذاشتم. اگر اومدید اونجا بگید کی آنلاین میشید من توضیحات بیشتر رو بهتون بدم راجع به اینا.
یادش بخیر، پارس وی سه روز هم از تاریخ قرار داد بستنم نگذشته بود که خطم رو رانژه کردن. هرچی بود لااقل پیگیر قضیه بودن نه مثل اینجا بیخیال ..

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
نه دوست من اشتباه نکن. فناوا هم همچین آش دهن سوزی نیست. الان ما حدود 12 روزه الاف اینا هستیم. خط ما رو هنوز رانژه نکردن. زنگ می زنیم هی میگن فردا برگه برقراری رو میفرستیم ولی حرف الکیه و ما رو درست یک هفته و چند روزه که سرکار گذاشتن. من امروز واسه شما تو یاهو مسنجر پی ام گذاشتم. اگر اومدید اونجا بگید کی آنلاین میشید من توضیحات بیشتر رو بهتون بدم راجع به اینا.
یادش بخیر، پارس وی سه روز هم از تاریخ قرار داد بستنم نگذشته بود که خطم رو رانژه کردن. هرچی بود لااقل پیگیر قضیه بودن نه مثل اینجا بیخیال ..

بله بله...منم حدسم در مورده ssk همینه...چون خوب منطقی هم نیست بخواد بهتر خدمات بده...مخصوصا اینکه خیلی تازه کارن...

ولی این رو هم باید اعتراف کنم....کیفیت پارس...شدیدا رفته بالا...اینجا صفحات دارن ورق میخورن...سرعت پیجینگ من رو 20 هم میره...با 128...البته حالا اغراق نشه....!
البته من دیشب زنگ زدم و کلی بحثث کردم..آخرشم همون حرفایی روکه بخش فروش رشت تو تهران تحویل من داد...

ولی یه حساب سر انگشتی هم بکنیم..برای کسی هم که بخواد 385 با 95 تومن بگیره باز میصرفه....چون کسی که کارش دانلوده ...حجم براش مهمه....شما قبلا با 384 حدکثر 50 گیگ میونستی بگیری..الان میره رو 200 تا...

ولی باز هم مسئله گذاشتن محدودیت رو توجیه نمیکنه...چون میگن ما خیلی از کاربرامون از حداقل پهنای باند استفاده میکردن....!!!!....آخه من نمیفهمم...الان با گذشته چه فرقی کرده؟....جز اینکه پول بیشتری از ملت دارین میگیرن با همون روال سابق...فقط نسبت شیر و کاهش دادن و سرعتها رفته بالا....شما کیو میخواین گول بزنین..؟؟
مارو یا خودتونو؟؟؟...

و مسئله اصلی تر دیگه همون شیرینگه ...که میگن ما کمبود پهنای باند داریم....!!!...اگه کمبود دارین پس چرا نسبت شیر رو کم کردین؟؟؟...بالاخره کدوم رو باید باور کرد؟...
احتمال دیگه اینه که اینا میخوان اصالا شیرینگ رو بر دارن...روشون نمیشه...یا حالا هرچی...که فقط یه 10 تومن دیگه با این مثله فاصله دارن....

اساتید دیگه ای که اینجا هستن یه نظری بدن خواهشا.

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
ولی حدس اصلیه من در مورد محدود کردن حجم...اینه که از جای بالاتری آب میخوره....و در ادامه همون فیلتر کردن رپیدشیر هست....ازونطرف برای اینکه صدای کاربر در نیاد سرعت رو بردن بالا...و این تناقضه...
هم محدودد کردن هم تشویق به مصرف کردن....من اینو دیگه سر در نمیارم..!!!

Ammir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی حدس اصلیه من در مورد محدود کردن حجم...اینه که از جای بالاتری آب میخوره....و در ادامه همون فیلتر کردن رپیدشیر هست....ازونطرف برای اینکه صدای کاربر در نیاد سرعت رو بردن بالا...و این تناقضه...
هم محدودد کردن هم تشویق به مصرف کردن....من اینو دیگه سر در نمیارم..!!!
مسلمآ بدون ربط نیست. این ها با فیلتر کردن وسیع سایت های دانلود موزیک و راپیدشیر سعی در پایین آوردن بار ترافیکی شبکه شون دارن. دلیلشون هم رعایت کاپی رایت هست که یک امر مسخره هست. من مطلبی در این باره نوشتم که اینجا می زارم :

از دوستم که در تهران هست شنیدم که دلیل این شرکت ها رو برای بستن سایت های موزیک و فیلم از پشتیبانی یکی از این شرکت ها جویا شده بود اونا هم گفته بودن که این سایت ها "قانون کاپی رایت" رو رعایت نمی کنند !!! باید بگم این خنده دار ترین حرفی هست که تو عمرم شنیدم این نه تنها یک دروغ محض هست، بلکه یک بهانه ی مسخره در قبال کار بی شرمانه شونه. شرکت هایی که شروع به فیل*تر کردن عبارت بودن از پارس آفلاین و شاتل و نداگستر صبا و کم کم به شرکت های دیگر هم سرایت کرد. به عنوان مثال، خیلی دوست دارم یک روز تشریف ببرید به شرکت پارس آنلاین، و تک تک کامپیوترهاشون و همچنین سرورهای نصب شده در مراکز مخابراتی رو چک کنید. فکر نکنم حتی یک نسخه از ویندوز اصل و لایسنس دار رو بتونید بر روی کامپیوترها و سرورهای تمام این شرکت های سرویس دهنده پیدا کنید کسی که دم از رعایت کاپی رایت می زند اول خودش باید شروع به رعایت این قانون کنه. همونطور که از قدیم گفتن : "رطب خورده، منع رطب چون کند ؟" چطور کسی که خودش برای کاپی رایت پشیزی ارزش قایل نیست و اصلا معنی و مفهومش رو هم نمی فهمه میاد و همچین دروغ کثیفی رو از دهنش بیرون میکشه ؟ کسانی که پول بهترین سرویس های اینترنت پرسرعت در دنیا رو دارن از مردم بیچاره ی ما میگیرن، ولی سرویس های با پهنای باند اشتراکی و مضخرفشون رو که بین ده نفر به اشتراک میزارن به خورد ملت میدن. هر روز به روز که میگذره انواع محدودیت های حجمی و زمانی رو روی سرویس های اینترنتشون میزارن و نتیجه اش هم این میشه که هر روز کیفیت و سرعت اینترنت کاربران پایین تر میاد. جدید ترین قدمی که در راه بستن دست و پای کاربرای بدبخت ایرانی برداشتن هم همین مسدود کردن سایت های دانلود موزیک و فیلم به بهانه ی "رعایت قانون کاپی رایت" هست. به واقع شما فکر می کنید اینها دلشون برای شرکت های تولید موزیک در لس آنجلس سوخته ؟ یا برای شرکت های موزیک داخل ایران یا هنرمندای ما ؟!
پس تو این 6-7 سال اخیر چرا جلوی این سایت هارو نگرفتن ؟ چرا الان که اینترنت پرسرعت داره همه گیر میشه تازه یک شبه یادشون افتاد که راستی کاپی رایتی هم هست که باید رعایت بشه ها !! این مدعیان رعایت قوانین بین المللی تا الان کجا بودن که یکهو بر زمین نازل شدند ؟ در ایران اصلا حقوق مولف و کاپی رایت برای آثار خارجی وجود نداره، هیچ قانونی نیست که جلوی کسی که یک آلبوم لس آنجلسی رو کپی می کنه رو بگیره و مجازاتش کنه. هیچ قانونی نیست که جلوی کسی که ویندوز و فتوشاپ و هزاران نرم افزار گران قیمت دیگر رو کپی می کنه رو بگیره. در این صورت و در صورت وجود چنین قانونی اول باید تمام فروش گاههای نرم افزار رو در سطح کشور به دلیل عدم رعایت قانون کاپی رایت درشون رو پلمپ کنند. در قدم بعدی هم جلوی دست فروشان و پخش کنندگاه آثار موسیقی در سطح شهرها رو بگیرن. در قدم سوم باید ورود تمامی البوم های خارجی از جمله لس آنجلسی رو به ایران آزاد کنند که دیگه کسی نره دانلود کنه و بتونه نسخه ی اصل هر اثری رو در دسترس داشته باشه و بخره ... که این موارد صدسال دیگه هم در ایران قانون نمیشه خودشون هم بهتر می دونن این مسله رو.

تا زمانی که خود شرکت های سرویس دهنده ی اینترنت در ایران قانون کپی رایت رو رعایت نکنند و تا زمانی که قانون نشه در ایران و به تصویب مجلس نرسه، هیچ کسی موظف به رعایت قانون کاپی رایت در مورد آثار خارج از ایران نیست. توجه داشته باشید در مورد موزیک داخل ایران و مجاز مسله فرق می کنه چون این در دسترس هست و میشه ارجینالش رو تهیه کرد. اما غیر از این یک مسله که استثنا هست، در مسایل دیگه کسی حق مسدود کردن هیچ سایتی رو به بهانه ی "عدم رعایت قانون کپی رایت" نداره. جز این که این حرکت رو، یک کار خودسرانه و بی شرمانه بنامیم، اسم دیگه یی روش نمیشه گذاشت.

بالا