اگر تو لجر نشسته که حله , بعضی وقتا تو لجر میشینه ولی تا چند ساعت بعدش همچنان کانفرم نشده میزنه !فی حداکثر بود 6.57 دلار
توی لجر موجودی افزایش پیدا کرده ولی خود تراکنش تایید نشده !
اگر تو لجر نشسته که حله , بعضی وقتا تو لجر میشینه ولی تا چند ساعت بعدش همچنان کانفرم نشده میزنه !فی حداکثر بود 6.57 دلار
توی لجر موجودی افزایش پیدا کرده ولی خود تراکنش تایید نشده !
سول ارز خوبیه نگهداری به احتمال قوی سود هم میبری من برای ترید چند مرحله خریدم میانگین کم کردم اما قبل از اینکه برم تو سود اشتباه کردم و فروختمهیمن دیگه منم هر جا رفتم دیدم میگن خوبه رفتم خرید زدم فعلا که ضرر بود همش ولی فکر کنم صبر کنم ببینم چی میشه بهتر باشه
من جایی ریال میکنم که هیچ کدوم این 7 موردش مشخص نیست. اسمشو بالا گفتم . الانم شدیدا بش مشکوکم. با وجود این که داعم حجم پایین برای خرج این چیزا ریال میکنم ازش. ولی نه آدرس
نه شماره ادمینی
نه اسم و فامیلی
تلگرام هم که بش اعتمادی نمیشه کرد به خودی خود.
کاش یه تاپک میزدیم آدرس دفتراشون اسم و فامیلی شماره یی رو ثبت میکردیم داخلش.
واس من چند تا ایمیل آمده آخرین هم همین درخواسته هست که میگه برو فلان جا فرم پر کن. که اصلا انجام ندادم.برا منم هنوز چیزی نیومده
هر کی زودتر براش اومد اینجا بگه
امیدوارم بتونیم آخرش به پولمون برسیم
که این طور. ممنون .سلام، خب به نظر من باید مشخص باشه، البته حتی نداشتنش رو هم من نمیگم خدایی نکرده قطعا طرف مشکل داره ولی کاربر ( مشتری ) باید این موارد واسش مهم باشه.
یکی از دلایلی که بعضا آیدی تلگرام هم نمیذارن اینه که کاربر پیام میده به ادمین و سوال های زشت و غیر حرفه ای میپرسه ( روزی چقدر درآمد داری؟ شب ها چه ساعتی میخوابی؟ شیبا بخرم پولدار میشم یا سگ اهلی و.. ) به خاطر همین هست که بعضی ها حتی آیدی تلگرامشون رو هم برداشتند.
الان این سایتی که شما گذاشتید شماره پشتیبانی داره، زنگ بزنید بگید من شماره موبایل مدیر سایت رو میخوام ببینید بهتون میدن.
کیف پول phantom خوبه برای مرورگر هستدوستان کیف پول برای سولانا چی خوبه به صورت اکستیشن؟
و 2 تا پروژه atlas , akro خوب هستند برای خرید؟
اساتید نظرتون در مورد ارز تزوس چی هست، نگه داریم یا بفروشیم؟ روی 6.2 گرفتم و توی خط روند صعودی هست، پامپ و دامپای سنگین داشته یموقع خاک نشه؟
Nano Dogecoin price today, INDC to USD live, marketcap and chart | CoinMarketCap
Get the latest Nano Dogecoin price, INDC market cap, trading pairs, charts and data today from the world’s number one cryptocurrency price-tracking websitecoinmarketcap.com
مشاهده پیوست 1263648
ezdoubler.io
Get your free and unlimited trading balance on our platform and take real cash for correct crypto price predictions!ezdoubler.io
Astroswapدوستان برای 300 اودلار 2 یا 3 تا کوین پیشنهاد بدید
تغییر کارنترکت داده و بعد از تغییر کانترکت قیمتش اینجوری شد , تو سایتش چک کردم ولی چیزی در مورد قیمت جدید کوین و معادل سازی نزده بوداین فیک نیست؟
حجم معاملاتش از کل مارکت بیشترهتغییر کارنترکت داده و بعد از تغییر کانترکت قیمتش اینجوری شد , تو سایتش چک کردم ولی چیزی در مورد قیمت جدید کوین و معادل سازی نزده بود
ولی بعید میدونم واقعی باشه ,
شیبادوستان تو تای فریمهای یک و سه دقیقه برای تریدهای لحظه ای چه ارزی رو پیشنهاد میدید که همیشه و خوب نوسان بده ؟