از کوین مارکت کپ حذف شد !حجم معاملاتش از کل مارکت بیشتره
از کوین مارکت کپ حذف شد !حجم معاملاتش از کل مارکت بیشتره
برای ترید کوتاه مدت در حد ساعتی و روزانه روش خودم استفاده از اهرم بالا و درصدی که براتون مهم نیست از دست بدین و نقطه ورودش هم روی خطوط مقاومت و حمایت هست، یعنی شما اون مقداری که تو هر معامله به عنوان حدضرر در نظر گرفتین مثلا 10 تا 20 درصد از حجم معمولتون رو بیارین با اهرم مثلا 30 یا 50 بزنین و ولش کنین دیگه حد ضرر نزارین یا لیکویید میشین یا همینجور با سود میرین بالا تا جایی که دیگه حد ضرر از سودتون زده بشه و معامله بسته بشه.دوستان تو تای فریمهای یک و سه دقیقه برای تریدهای لحظه ای چه ارزی رو پیشنهاد میدید که همیشه و خوب نوسان بده ؟
البته اینم بگم به این سادگی هم نیست و باید قبلش کلی تحلیل کنین و نقاط رو با دقت بررسی کنین، من خودم شاید روزی یک یا دوتا معامله باز کنم شاید هم نکنم چون ریسک بسیار بالایی داره ولی برای افرادی که صبور نیستن مثل خودم به نظرم جواب بده،من خودم بعد از چند ماه ضرر دادن بلاخره رفتم تو سود و همه ضرر هامو تونستم جبران کنم با این روش... ریسکش بر عهدا خودتون هستبرای ترید کوتاه مدت در حد ساعتی و روزانه روش خودم استفاده از اهرم بالا و درصدی که براتون مهم نیست از دست بدین و نقطه ورودش هم روی خطوط مقاومت و حمایت هست، یعنی شما اون مقداری که تو هر معامله به عنوان حدضرر در نظر گرفتین مثلا 10 تا 20 درصد از حجم معمولتون رو بیارین با اهرم مثلا 30 یا 50 بزنین و ولش کنین دیگه حد ضرر نزارین یا لیکویید میشین یا همینجور با سود میرین بالا تا جایی که دیگه حد ضرر از سودتون زده بشه و معامله بسته بشه.
من خودم یکی از روش هام همین هست و تاحالا حدود 3 4 کا تو مدت خیلی کم در اوردم خوبیش اینه استرس نمیگیرین و خیلی زود به نتیجه میرسین
البته روش هر شخص مربوط به نوع اخلاق و شخصیتش هست و باید با سلیقه خودتون ادغام بشه
مزیت این روش اینه دیگه دستتون بستس و وارد ضرر های هنگفت نمیشین هی بگین نه بر میگرده و هی بره پایینتر
ممنون از راهنمایی تونبرای ترید کوتاه مدت در حد ساعتی و روزانه روش خودم استفاده از اهرم بالا و درصدی که براتون مهم نیست از دست بدین و نقطه ورودش هم روی خطوط مقاومت و حمایت هست، یعنی شما اون مقداری که تو هر معامله به عنوان حدضرر در نظر گرفتین مثلا 10 تا 20 درصد از حجم معمولتون رو بیارین با اهرم مثلا 30 یا 50 بزنین و ولش کنین دیگه حد ضرر نزارین یا لیکویید میشین یا همینجور با سود میرین بالا تا جایی که دیگه حد ضرر از سودتون زده بشه و معامله بسته بشه.
من خودم یکی از روش هام همین هست و تاحالا حدود 3 4 کا تو مدت خیلی کم در اوردم خوبیش اینه استرس نمیگیرین و خیلی زود به نتیجه میرسین
البته روش هر شخص مربوط به نوع اخلاق و شخصیتش هست و باید با سلیقه خودتون ادغام بشه
مزیت این روش اینه دیگه دستتون بستس و وارد ضرر های هنگفت نمیشین هی بگین نه بر میگرده و هی بره پایینتر
بله فیوچرز هست و اگر تازه کار هستین حتما حتما با مبالغ کم شروع کنید و به فکر سود نباشین که بد جور ضرر میکنین، حتما پرایس اکشن و مدیریت سرمایه رو کامل یاد بگیرین و تست کنید اول چون به راحتی لیکدید میشین و مثل من چندین بار کل حساب صفر میشه.ممنون از راهنمایی تون
راستش من تا حالا فقط اسپات کار کردم و هیچوقت از اهرم استفاده نکردم منظورتون همون فیوچر و لوریج هست دیگه ؟
دوستان دارم با یه مبلغ خیلی کم شروع کنم که اگر هم صفر شد مهم نباشه تا کاملا یاد بگیرم و قلق هاشو بدست بیارم
من تو بایننس کار میکنم مثلا برای شروع با 100 دلار کار کنم اگر تونستم بیشترش کنم بعد مبالغ بیشتری اضافه کنم
اگر چیزی به نظرتون میرسه بگین لطفا
بایننس اکانت تست واسه فیوچرز بهتون میده... 100 دلارم حیفه واسه یادگیری بخواید بذارید وسط. چون احتمال زیاد از دستش میدید. اول با همون تست کار کنید. سرچ بزنید تو گوگل واستون میارهممنون از راهنمایی تون
راستش من تا حالا فقط اسپات کار کردم و هیچوقت از اهرم استفاده نکردم منظورتون همون فیوچر و لوریج هست دیگه ؟
دوست دارم با یه مبلغ خیلی کم شروع کنم که اگر هم صفر شد مهم نباشه تا کاملا یاد بگیرم و قلق هاشو بدست بیارم
من تو بایننس کار میکنم مثلا برای شروع با 100 دلار کار کنم اگر تونستم بیشترش کنم بعد مبالغ بیشتری اضافه کنم
اگر چیزی به نظرتون میرسه بگین لطفا
فیوچرز چی میشه؟آیا معاملات فیوچرز میتواند من را میلیونر کند؟
بله، در صورتی که شما میلیاردر باشید.
#سوسماز
ترید معمولی یا هولد میلیونر میکند ؟ بلی در صورتی که میلیاردر باشیدآیا معاملات فیوچرز میتواند من را میلیونر کند؟
بله، در صورتی که شما میلیاردر باشید.
#سوسماز
دموش یک ساله خرابهبایننس اکانت تست واسه فیوچرز بهتون میده... 100 دلارم حیفه واسه یادگیری بخواید بذارید وسط. چون احتمال زیاد از دستش میدید. اول با همون تست کار کنید. سرچ بزنید تو گوگل واستون میاره
عزیز با انجمن آشناش کن تا ما هم ازش یاد بگیریممن مخالف اینم ۱۰۰ درصد هولدر باشید...
باید از فرصت استفاده کرد...
سرچ کنید عبارت( خواهر زادم) پیامش میاد... ۱۳ سالش بود میومد کنار سیستمم یاد میگرفت
برای خودش ۱۰۰ دلار دوج خرید شد نزدیک ۸ هزار دلار... حالا انگیزه گرفته...معامله گری یاد گرفته
۵۰۰ تتر بهش یاد دادم اورد تو فیوچرز ...
این اخرین پیامش بعد از چند ماه که ازش خبر نداشتم
مربوط به همین چند روز گذشته.. ۴ هزار دلار در آورده ... رقم مهم نیست...
این فقط ۱۳.۱۴ سالش هست
شاید ۱۰.۱۵ درصد فاندا ... ۵درصد تکنیکال بلده
حالا شمایی که فرصت یادگیری دارید... و وقت ازاد حیف است
تمام وقت فقط نزارید ببینید ایلن ماسک چه میکنه فقط این اخبار چنینی... تکنیکال یاد بگیرید ...
همش سود نیست..میلیونر هم نمیشید ..قرار هم نیست هیچ وقت بشید...طمع نکنید خرج زندگی در میاد در شرایط سختی که وجود داره
ترید معمولی یا هولد میلیونر میکند ؟ بلی در صورتی که میلیاردر باشید
عجب شادویی زده جون میداد برای سل زدن.سلام و درود
میخواستم تو تاپیک گمشدگان تگت کنم نمیشد : ))))
آقا من کی گفتم ترید نکنید؟ من همچین حرفی زدم؟ من مخالف فیوچرز هستم که قمار 100% ی هست.
اینم دلیلش:
مشاهده پیوست 1264081
شما پسر خالت رو نشون میدی ایرانی های تو گروه های فارسی زبان رو هم نشون بده که صبح تا شب میگن بدبخت شدیم لیکوئید شدیم پول دوستم بود، از تو جیب بابام برداشته بودم و .. ))
سلامدرود دوستان یه سئوال راجب فیوچرز داشتم اگر در جایه خودش نپرسیدم عذر میخوام و بجای صحیحش منتقل بفرمایید.
لیکویید شدن بر مبنایه رسیدن به عدده سفید هست یا عدده قرمز.میدونید که ارزش اون ارز مربوطه که دارید میخرید یا میفروشید با دو عدده قرمز و سفید مشخص میشه. ممنون از همگی.دوستان چرا نمیشه تو تست نت بایننس حساب دمو ایجاد کرد؟
مدتی با DOT من این کارو میکردم. پیک تا 200 دلارم ازش در آوردم ولی ضرر هم کردم. البته مارجین 10X بایننس. الان که بایننس نداریم...دوستان تو تای فریمهای یک و سه دقیقه برای تریدهای لحظه ای چه ارزی رو پیشنهاد میدید که همیشه و خوب نوسان بده ؟