نه نمیخواد آنی انجام میشه خیلی وقته خدمت دوستان معرفی کرده بودمشدرصد هاش چطور هست؟
روش های پرداخت ؟ ورفای نمیخاد؟
روی سایت برای خرید اقدام کنید درصدهاش دستتون میاد. وریفای برای خرید با کارت اعتباری میخواد ولی برای پرفکت یا موارد دیگه خیردرصد هاش چطور هست؟
روش های پرداخت ؟ ورفای نمیخاد؟
الان تو اخبار داشت میگفت بیتکوین قانونی نیست نیان بگیرنمون هه
آخه من تعجب مي كنم بيت كوين كجاش هرميه !!! هرم سرمجموعه مي خواد اعضا مي خواد .چه حرفايي آدم ميشنوهالان تو اخبار داشت میگفت بیتکوین قانونی نیست نیان بگیرنمون هه
الان تو اخبار داشت میگفت بیتکوین قانونی نیست نیان بگیرنمون هه
ممکن است به این تصمیم برسد که ارز رمزینه نیز به صورت انحصاری در اختیار بانک مرکزی باشد و انگاه ممکن است که بیت کوین را به صورت اسکناس منتشر کنیم.
وی توضیح داد: این در حالی است که خود بیت کوین از نظر فنی و تکنولوژیکی بحث قوی دارد ولی این ابزار نوسان دارد؛ یعنی به همان اندازه که قیمت رشد یافته به همان اندازه هم قیمت ممکن کاهش یابد؛ پس کلاهبرداری روی این ابزار بسیار زیاد است.
سلام به همه دوستان عزیز فعال در حوزه کریپتوکارنسی ها و بیت کوین
با توجه به مشکلات به وجود اومده برای کاربران ایرانی از جانب سایت بیترکس، اوضاع ترید برای ما اصلا خوب نیست و بسیاری در حال حاضر سرمایه های زیادی رو از دست دادن. باید از مجاری قانونی و از طریق افراد با نفوذ ایرانی مقیم خارج اقدامی جدی صورت بگیره، اگر در توییتر به اعتراض ها ادامه داده بشه تاثیرش صد در صد به زودی مشاهده خواهد شد و لطفا به اعتراضهاتون ادامه بدید.
در حال حاضر اگر هنوز بیت کوین موجود دارید من برای خرید دو کوین ALIS و EQT رو پیشنهاد میکنم، کوین ژاپنی ALIS حدود 80 درصد از ساپلای خودش رو قراره در اواسط نوامبر بسوزونه و همین بهانه ایست برای افزایش قیمتش، کوین EQT هم 20 درصد از ساپلایش رو قراره همون اواسط نوامبر بسوزونه و همینطور در ماه نوامبر قرار ورژن آلفای محصولشون رو بیرون بدن. خلاصه این دو کوین با توجه به صعودی بودن بیت کوین بهترین گزینه برای خرید و نجات از وضعیت فعلی هستن. هر کدوم حداقل سه برابر پامپ میشن
اگه مسئولین گفتن نخریدفعلا نگفتن غیر قانونیه گفتن زیاد بالا پایین میشه نخرید ضرر می کنید.
ممنون از توجهتونقیمتش از اون موقعی که شما تصمیم به تبدیل گرفتی 2 برابر شده :general410:
Cryptopia فقط ALIS / BTC داره . هر کوینی داری باید اول به بیت کوین تبدیل کنی بعد آلیس جون رو بخری
ممنون از توجهتون
مهم نیست می تونم اتریوم رو به بیت کوین تبدیل کنم یا از ایکسچنج دیگه ای استفاده کنم (اما نمیدونم کدوم یکی معتبر هست)
کلا روش کار رو نمیدونم که چطور باید عملیات تبدیل رو انجام بدم ، با changlly.com یکدفعه تبدیل کردم اما چندتا کوین بیشتر نداره