exmo.com بدون وریفای محدودیت برداشت و واریز داره ؟
تا حالا انتقال ندادم. طبق آمار گفتم.قبلاً که انتقالش خیلی طول میکشید. اون اوائل همین کند بودن باعث شد سود خوبی از دست بدم و برم تو ضرر، چند وقت پیش هم اینجا پرسیدم مدت زمان انتقالش بهتر نشد؟ گفتن چرا سریعتر شده اما انتقال دادم، فرقی با قبل نداشت زیاد طول کشید. الان چطوره؟ چند ساعتی طول میکشه؟ اتریوم که کمتر 30 دقیقه ترنسفر می شد.
حجم بسيار زيادي آلتكوين در برابر بيتكوين براي مبادلات در ماركت ها وجود داره. فكر نمي كنم در زمان كم بطونه جاي بيتكوين بياد كه اين مستلزم ريزش شديد قيمت آلتكوين هاست.
دوستان تحلیلتون از بیت کوین کش چیه؟!
بنظرتون برا شش ماه بیت کوین بگیریم یا کش؟!
ممنون
با توجه به تعداد supply و قیمتی که الان دارن تا 6 ماه دیگه رشد چندانی ندارن بلند مدت بالای یکسال من زیاد به ماندگاری بیت کوین و آلت کوینها خوش بین نیستم چون کم کم دارن سیستم اقتصادی دنیارو تحت تاثیر مخربشون قرار میدن و دولتها ممکنه تدابیر سختی اتخاذ کنن
شما درست مي گيد بيت كوين با اين شرايط حال و روز خوشي نداره .تا حالا انتقال ندادم. طبق آمار گفتم.
https://dollarvigilante.com/blog/20...-50-while-bitcoin-drops-1000-in-24-hours.html
تو بازار اسم مهمه. فعلا بیتکوین اسمش قویه.
این احتمال هست که segwit2x هنوز توسط یه عده دیگه اجرا بشه اون موقع میشه به بیتکوین امید بست. فعلا بیت ریزشیه و کش افزایشی. 50 50 بنظرم بهتره. تا ببینیم بازار تا 1ماه دیگه چیکار میکنه. یا راه کم ریسکتر اینه صبر کنید اون سقوطش تموم بشه و اون یکی سقوطش شروع. ولی کش احتمال داره بره بالا 2k $
بله شما درست میگید، تلفظ صحیحش سوپلایه، ممنون بابت اینکه گفتید. به هر حال من ترجیح میدم از معادل فارسیش استفاده نکنم چون کل فضای مربوط به کریپتوکارنسی ها و کلا دنیای ترید در کل دنیا با یک زبان اون هم "انگلیسی" شناخته و تعریف شده، یادگیری اونها هم بایستی به زبان انگلیسی باشه.البته میشه استفاده کرد ولی بنظرم بهتره با شکل صحیحش باشه چون ایرانیا عادت دارن همه کلمات انگلیسی رو هم اشتباه تلفظ میکنن مثلا تا جایی ک شنیدیم سوپلای درسته و شما گفتی کل ساپلای ک همون کل موجودی تو فارسی میشه
بهتره اونقدرها هم عجله نکنیم. چند ماه پیش هم فکرکنم این شرایطو داشتیمشما درست مي گيد بيت كوين با اين شرايط حال و روز خوشي نداره .
احتمالا اين كاهش قيمت بيت كوين ديگه اصلاح قيمت نيست كه برگشت داشته باشه بيت كش داره والوم رو از بيت كوين مي گيره !!! دارن به سمت بيت كش ميرن.
هزاران تراكنش پندينگ و طولاني بيت كوين كار دستش داد. مگر اينكه دارندگان بيت كوين عرضه را محدود كنند وگرنه گمونم بيت كوين نيمي از ارزش خودوشو از دست بده.
ممکنه بیت کوین کش با سر بخوره زمین؟ من تجربه سقوط 60 درصدی رو با این شیت کوین داشتم. کافیه من بخرم 1 ساعته میاد رو 900
الان volume بیتکوین کش بالاست حدود ده میلیونه فعلا میره بالا ولی یدفه میریزن به نظر من اصلا ریسک نکنید این پامپ و دامپ خیلی ها رو زخمی میکنه.ممکنه بیت کوین کش با سر بخوره زمین؟ من تجربه سقوط 60 درصدی رو با این شیت کوین داشتم. کافیه من بخرم 1 ساعته میاد رو 900
احتمال اینم هست بیت کوین تا یه قیمیتی بیا پایین بعد یهو دیوانه وار بره بالا 10 هزار هم رد کنه
به نظرم اولین رشد ۲٪ بیتکوین رو که دیدید بخرید این سری میره بالای ده هزاربه نظرتون موقع خریید بیت کوین هست؟ یا بیت کش تا 3000 تا هم میره؟