کسی میتونه به زبان ساده یه توضیح بده در مورد این بیت کویین؟ که چجور و کجا میشه کسب در آمد کرد و چقدر باید سرمایه داشته باشی؟ ممنون
ساده بخوام بگم
سرمایه. میشه 10 هزار تومن هم گذاشت ولی خب فرض کنیم تو این بازار
300 درصد هم سود کنی کل پولت میشه 40 هزار تومن.
3 میلیون تومن بزاری
3 درصد سود کنی سودت میشه 90 هزار تومن.
کجا. سایت (مارکت، اکسچنجر) زیاد هست. این تاپیک چند تا معرفی شده مثل exmo - yobit- hitbtc
هم میشه دلار خرید و با دلار، ارزهای رمزنگاری شده خرید. هم میشه از سایتای ایرانی ریال پرداخت کرد و ارزهای رمزنگاری شده خرید. برای نگه داری ارزها هم احتیاج به والِت (کیف پول) هست. هم اکسچنجرها والت دارن. هم والت های آنلاین هست ، هم والت که رو کامپیوتر نصب میشه.
چطوری. بعضیا از نوسان (بالا پایین اومدت قیمت) درامد کسب میکنن. بعضیا مثل من از آربیتراژ (داختلاف قیمت قیمت تو بازرهای مختلف)
اینم یه لینک که میگه اصلا بیت کوین و کریپتو کارنسی (ارزهای رمزنگاری شده) چیه
https://www.rodpay.com/blog/9b662266c402993bf7d8ee4d350f627c
والا من از سال 2013 کاینجا چقد همه غرب زده شدن ینی برا این اصطلاحات معادل فارسی نیس؟! همش شده کلمات و اصطلاحات انگلیسی پامپ دامپ کوین فاندامنتال ...ه وارد این ماجراها شدم، فقط با اسامی و اصطلاحات لاتینش آشنایی دارم، شما اگر اطلاعاتی در مورد معادل فارسی این اصطلاحات دارید، ممنون میشم در اختیار من و بقیه بگذارید. به هر حال کسی که به انگلیسی تا حدی مسلط باشه دیگه چندان لزومی نداره که معادل فارسیش رو بدونه.
گفتم چیه یچه ها دارن درباره اصطلاحات فارسی حرف میزنن
پستهایی که ایگنور شده بود رو زدم دیدم بله تراوشات گوهر بار یکی از کاربرایی که تو ایگنور بود. به کریپتو کارنسی هم کار زدن. از این به بعد به جای پمپ و دامپ بگیم نفاية - مضخة