Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
متاسفانه من ندارم شیبا و اخبارش رو هم دنبال نمیکنم، بعید هم میدونم از روی چارت بشه تحلیلی مطمئن برای شیبا در آورد.
همشون رفتنبالا به جز این سوالانا
فعلا که همینجور داریم میانگین کم میکنیم هنوز خبری نیستکاردانو هم در نظر بگیرید،تا ۲,۳ هفته دگ رشد خوبی داره،البته فقط تحلیله و زاده ذهن دوستم
بنظرم همیشه باید مقداری نقد بود ببینیم نوبت کدوم ارز هست سریع وارد بشیم، شیبا تجربه شد که باید با جو بازار همراه شدچون زمانی که بقیه پایین بودن سولا داشت میرفت بالا، همون قضیه نوبتی که عرض کردم.
فعلا که قرار نیست دامپ بشه چون مارکت کپش به شدت بالا رفته. اینجوری که داره پیش میره ممکنه تا 1 سنت هم بره(این شوخی بود).چه میکنه این شیبا!!
به نظرتون تا کجا میخواد بره؟
اشتباه نکنفعلا که همینجور داریم میانگین کم میکنیم هنوز خبری نیست
اشتباه نکن
بقیه هم تکون خاصی نخوردن. حتی بعضا پایین تر اومدن. الان شمردم ۲۶ تاشون بالای ۱۰٪ رشد کردن که تو این دریای آلت کوین ها تعدادی نیست.انقدر گفتن سولانا خوبه آینده داره نمیدونم قاتل اتریوم هست رفتم نصف سرمایمو تبدیل به سوالانا کردم الان مثل چی پشیمونم همشون رفتنبالا به جز این سوالانا
به نظر من میانگین کم کردن فقط برای شت کوینا و کوین های جدید که آیندشون مشخص نیست اشتباه هست . برای کوینای خوب بازار همیشه جوابه . فقط مساله زمان مطرح هست .
+ برای کاردانو حتی برای یک دلار هم پول نگه دار . قوی ترین حمایتش اونجاست ...
اشتباه نکن
نظر کیه چیکار داری؟مهم اینه چیزی که گفتم درست از آب در اومده،بیت روی ۴۵ تا بود گفتم صعودی میشه شد ۵۵ تا ،۴ روز پیش گفتم،حرفای من نقل قول از دوستمه،کسی هم نمیگم انجام بده ولی مطمئنن خیلیا از تحلیلاش درست درمیادمن آخر نفهمیدم شما خودت بررسی میکنی دوستت بررسی میکنه نظر خودت هست نظر دوستت هست این رو برای ما مشخص کن، اگر صرفا اطلاعی در مورد این بازار ندارید بهتره که کسی رو راهنمایی نکنید عزیز.
ممنون از شما
نظر کیه چیکار داری؟
مهم اینه چیزی که گفتم درست از آب در اومده،بیت روی ۴۵ تا بود گفتم صعودی میشه شد ۵۵ تا ،۴ روز پیش گفتم،حرفای من نقل قول از دوستمه،کسی هم نمیگم انجام بده ولی مطمئنن خیلیا از تحلیلاش درست درمیاد
تا یک سنت؟؟فعلا که قرار نیست دامپ بشه چون مارکت کپش به شدت بالا رفته. اینجوری که داره پیش میره ممکنه تا 1 سنت هم بره(این شوخی بود).
اگه آل این هست دیگه چرا 50 !! 125 بزنتا یک سنت؟؟
تمام، آل این با لوریج 50
لوریج ۵۰؟؟ درسته گفتن که شیبا خیلی هارو پولدار کرده ولی اینجوری دیگه نه.تا یک سنت؟؟
تمام، آل این با لوریج 50
دوست عزیز من همیشه گفتم از این چیزا سر در نمیارم شما یکم وقت بزار بخون ببین من چی گفتم.بحث در این مورد زیاد بوده که چکار دارم، قانون هست پست نباید حاوی سیگنال خرید یا فروش باشه، اگر نظری دارید باید توضیحش رو هم بدید که بقیه دوستان بتونن بررسی بکنن، نه اینکه فقط بگید دوستم گفته میره بالا، اینجا گروه تلگرامی نیست عزیز...
من خودمم تحلیل تکنیکال گذاشتم 3 خط هم توضیح واسش گذاشتم آخرشم نوشتم #نقل_قول
شما در یک پست نوشتی کریپتو یعنی چی؟
بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین
به نظرتون شانسی وجود داره که طی چند سال آینده مارکت کپ کریپتو از طلا بیشتر بشه یا بهش نزدیک بشه ؟ سلام جواب سوال رو خودتون دادید: الان مارکت کپ کریپتوکارنسی با عمری که به زحمت به یک دهه میرسه حدودا 2 تریلیون دلار هست. مارکت کپ طلا با تاریخ چند هزار سال داد و ستد به عنوان یه کالای ارزشمند...forum.persiantools.com
حالا یا داری ما رو دست میندازی یا واقعا چیزی بلد نیستی در نتیجه بهتره که اصلا در مورد آینده و گذشته بیت کوین نظری ندید عزیز، اول سوال کنید آموزش ببینید بعد تحلیل بذارید.