• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه هفت (برنامه تخصصی تلویزیون ایران در رابطه با سینمای ایران)

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
این جیرانی مزخرف زیاد میگه. آخه سانسور اگه بده، همیشه بده دیگه...
میگه پدرخوانده رو نباید سانسور کرد، ولی بقیه ی فیلما اشکالی نداره.
این حرف واقعا چیز مضحکیه از زبان کسی که خودش یه کارگردانه بیرون بیاد.

چرا؟ چون پدرخوانده استفاده مفهومی میکنه از صحنه های خشونت آمیز.
من میگم هر جور دست بُردن تو هر فیلمی (به دست هر کسی جز خود فیلمساز) خیانته. چون حتا اگه از نظر شما این خشونت یا س.ک.س یا فُحش بیهوده و بی معنیه، فیلمساز حتما هدفی داشته از گذاشتنش در فیلم. و با برداشتنش دیگه نمیتونی حرف اصلی فیلم رو درک کنی.
پس اگه قراره یه مورد خاص توی تی وی سانسور نشه، دیگه نباید باهاش سلیقه ای برخورد کرد. اصلا مگه ایراد اصلی این سیستم سانسور در ایران، همین سلیقه ای بودنش نیست؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
این جیرانی مزخرف زیاد میگه. آخه سانسور اگه بده، همیشه بده دیگه...
میگه پدرخوانده رو نباید سانسور کرد، ولی بقیه ی فیلما اشکالی نداره.
این حرف واقعا چیز مضحکیه از زبان کسی که خودش یه کارگردانه بیرون بیاد.

چرا؟ چون پدرخوانده استفاده مفهومی میکنه از صحنه های خشونت آمیز.
من میگم هر جور دست بُردن تو هر فیلمی (به دست هر کسی جز خود فیلمساز) خیانته. چون حتا اگه از نظر شما این خشونت یا س.ک.س یا فُحش بیهوده و بی معنیه، فیلمساز حتما هدفی داشته از گذاشتنش در فیلم. و با برداشتنش دیگه نمیتونی حرف اصلی فیلم رو درک کنی.
پس اگه قراره یه مورد خاص توی تی وی سانسور نشه، دیگه نباید باهاش سلیقه ای برخورد کرد. اصلا مگه ایراد اصلی این سیستم سانسور در ایران، همین سلیقه ای بودنش نیست؟

خوب در اینصورت مفهوم هیچ فیلمی رو در تلویزیون ایران نمیشه درک کرد چون همشون سانسور دارن
پس در نتیجه اصلا نباید از تلویزیون ایران هیچ فیلمی رو تماشا کرد!

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
خوب در اینصورت مفهوم هیچ فیلمی رو در تلویزیون ایران نمیشه درک کرد چون همشون سانسور دارن
پس در نتیجه اصلا نباید از تلویزیون ایران هیچ فیلمی رو تماشا کرد!

بله، حرف ما هم همینه! ترجیحاً بهتره فیلم ها رو از تی وی نگاه نکنیم، به چند دلیل:

• سانسور
  • دوبله
  • کیفیت پایین
وقتی خیلی راحت میشه دی وی دی فیلم ها رو پیدا کرد و با کیفیت صدا و تصویر عالی، با زبان اصلی، بدون سانسور نگاه کرد، دیگه دلیلی نمی مونه!
3895.gif

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
این روزا به هوای فجر، هر شب برنامه دارن بین ساعت 12-3 صبح. دیدنش به علاقه‌مندان سینما توصیه می‌شه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این روزا به هوای فجر، هر شب برنامه دارن بین ساعت 12-3 صبح. دیدنش به علاقه‌مندان سینما توصیه می‌شه.

من نمیدونم دیدن فراستی چه لذتی میتونه داشته باشه!
برنامه تا قبل از فراستی تا حدی قابل دیدن هست! اما سالهاست که برنامه هایی با همین سبک و سیاق تو دهه فجر پخش میشه!

ببینیم میتونند یکبار هم شده مراسم اختتامیه رو مستقیم پخش کنند!

حمایت کم اثر سینما گران از خانه سینما هم باعث تاسفه :(
کسانیکه خودشون به فکر خونشون نیستند ...

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
من نمیدونم دیدن فراستی چه لذتی میتونه داشته باشه!
برنامه تا قبل از فراستی تا حدی قابل دیدن هست! اما سالهاست که برنامه هایی با همین سبک و سیاق تو دهه فجر پخش میشه!

فقط فراستی نیست، منتقد مهمان هم هر شب دارن. ولی به طور کلی من با خود فراستی هم مشکلی ندارم و فکر می‌کنم آدم خیلی باسوادی هست.
هر شب یه مهمان خارجی هم دارن (از داوران بخش بین‌الملل)، فیلمسازها و بازیگرهای مطرح جشنواره رو هم میارن، و…. در کل برنامه‌ی جالبیه برای علاقه‌مندان به سینما.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
فقط فراستی نیست، منتقد مهمان هم هر شب دارن. ولی به طور کلی من با خود فراستی هم مشکلی ندارم و فکر می‌کنم آدم خیلی باسوادی هست.
هر شب یه مهمان خارجی هم دارن (از داوران بخش بین‌الملل)، فیلمسازها و بازیگرهای مطرح جشنواره رو هم میارن، و…. در کل برنامه‌ی جالبیه برای علاقه‌مندان به سینما.

اتفاقا منم از فراستی بدم نمیاد،با اینکه بعضی وقتا اعصابم رو خورد میکنه سر بعضی فیلمها ولی پارسال که چند هفته ای نبود برنامه خیلی جالب نبود!
دوستانی که دیشب کامل دیدن چه فیلمهایی رو نقد کردن و چی گفتن؟
من وسط نقد گشت ارشاد خوابم برد.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
ای کاش میشد یه ذره زود تر برنامه پخش بشه ولی به هر حال خوبه. دیشب مریلا زارعی اومده بود که قشنگ حرف زد. جیرانی هم مثل من دو تا پلان تاریخی مریلا ر خیلی دوس داره یکی تو دستهای خالی و دیگری تو سربازهای جمعه هر کدوم هم 4-5 دقیقه است.
این کارگردانهای جوون هم که میاند 7 خوبه میشناسیمشون

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
گويا امشب "برنامه هفت" ساعت 10:30 پخش ميشه و بعد ازون ساعت 11:30 نود پخش ميشه

• Like
Reactions: IvY

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
بخش بعدی برنامه اینجوری زیرنویس شد؛
نقد و بررسی سینمای عباس کیارستمی به همراه مصاحبه با او

با حضور مسعود فراستی و نیما حسنی‌نسب
ـ
به دوستداران سینمای کیارستمی دیدن این بخش توصیه می‌شه. (البته مصاحبه ضبط شده است.)

علی معلمه که !

alirezad

Registered User
لایک‌ها
1
نظرتون به سوال بیامکی اش چیه؟

چقد این علی معلمه حرف میزنه.مخمونو خورد...

فراستی بیاد یه ذره مخالفت کنه بخندیم:)

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
ما که به گزینه‌ی دو رأی دادیم.
خیر
ـ
معلم بعد از خداحافظی از جاش بلند شد، جیرانی گفت:
بشین! هنوز رو آنتنیم! :دی

خیلی باحال بود!

[video]http://www.aparat.com/v/081ce08bc3314d4c8e71214ce786fa25148383[/video]

Last edited by a moderator:

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
لطفا بحث‌های خاله‌زنکی رو وارد تاپیک نکنید. اگه نقدی به برنامه دارید، اعلام کنید. پشت سر مردم حرف درنیارید.
ـ
واقعا برنامه‌ی ضعیفی بود. حسنی‌نسب نهایت بی‌سوادی خودش رو ثابت کرد.
به جای اینکه بیاد بحث سینمایی بکنه، نقد مثبت بیست سال پیش فراستی بر خانه‌ی دوست کجاست؟ رو خوند که حال‌شو بگیره و کمبود خودش رو در بحث ثابت کرد.
با تهمت و توهین بحث کرد و به فراستی فرصت جواب دادن نداد. به نظرم این نشانه‌ی کمبود این آدمه که نمی‌ذاره طرف مقابل‌ش جواب اون تهمت‌ها رو بده.
و واقعا اگه منتقدین روشنفکر ما این‌قدر آزادی بیان به طرف مقابل می‌دن، باید به حال این مملکت و منتقدین و سینماش گریست.
حداقل فراستی تو حرف دیگران نمی‌پره و اخلاق رو در بحث رعایت می‌کنه.
حالا ممکنه با بعضی حرف‌هاش مخالف باشم، ولی به این صبر و به دیگران اجازه حرف زدن دادن'ش امتیاز مثبت می‌دم. حداقل'ش اینه که اخلاق رو در بحث رعایت می‌کنه.
امثال حسنی‌نسب هم دیگه دارن از دور خارج می‌شن و مجبورن به هر ترفندی شده، خودشون رو مطرح کنن.
متأسفانه یک کلمه جواب سینمایی مربوط به بحث سینما از زبان حسنی‌نسب بیرون نیامد.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بابا فکر میکنید این حسنی نسب از کجا اومده. چند ساله من میشناسمش. یک دهم فراستی سواد نداره و بسیار بیفرهنگه. کاش همون امیر قادری ر میاوردند
ولی انصافا فراستی خیلی خوبه

Dr.Freeman

Registered User
لایک‌ها
13
منم نمیدونم این جوجه منتقدا از کجا پیداشون شده . هر چی منتقد درست و حسابی مثل : روبرت صافاریان ، احمد میر احسان و سعید عتیقی هست گم وگور شدن و اینها جاشون رو گرفتن . واقعا برای سینمای ایران متاسفم .

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ديشب بيچاره عليرضا امينی چه دل پری داشت....خيلی ناراحت بود بنده خدا از وضع اکران و يک سال و نيم عقب افتادن اکران فيلمش...حالا اين يه چيزی ميگفت فراستی هم همش حرف خودشو ميزد...البته جفتشون حق دارن هم کارگردان و عوامل فيلم از اين همه سانسور لطمه ميبينن هم منتقدا و ببيننده ها که فيلم رو نميفهمن؛فقط کارمندای ارشاد پولی که ميگيرن يه کم حلالشون ميشه{که البته در اين مسئله هم جای شک و شبهه بس زياد است!}

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
هنوزم فراستی ر خیلی قبول دارم فارغ از مسائل سیاسی که بهش انگ میزنند

Adagio

Registered User
لایک‌ها
4
چه دلیلی هست برای رد کردن دوربین روی دست ؟

برای بیننده عادی سینما مثل من دوربین روی دست و این چیزها مهم نیست.

منظورم اینه که اگر چیزی از خوب یا بد بودن یه فیلم به عنوان مثال " جدایی نادر" الان یاد من باشه ثابت یا تکون خوردن دوربین در فلان صحنه نیست.

بالا