• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

nadie

Registered User
لایک‌ها
430
من این موضوع را وقتی متوجه شدم که دروازه بان هندبال بودم مشت و لگد درست مثل توپ از هر طرفی چرخشی باشه یا مستقیم میاد سمت شما
یک توپ هندبال دستتون بگیرید به کسیکه رزمی کار کرده بش بگید هرجور میتونه و دوس داره از صورتش محافظت کنه
ببینید چند بار میتونید صورت و بدنشو هدف بگیرید

palangh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستای عزیز من خودم رزمی کار هستم وهنر رزم پهلوانی پرثوآراانتخاب کردم چون یک هنر ایرانی است وخیلی بهتر از سبک های چینی و غیره است.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
سلام خدمت دوستای عزیز من خودم رزمی کار هستم وهنر رزم پهلوانی پرثوآراانتخاب کردم چون یک هنر ایرانی است وخیلی بهتر از سبک های چینی و غیره است.

از چه لحاظ بهتره ؟!:blink: از لحاظ کاربرد ؟ اصالت ؟ مدال و مسابقات ؟ تناسب اندام ؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

درود بر شما همرزم عزیز . خوشحالم سبکی کار میکنید که به آن علاقه دارید . خواهشمندم در مورد سبکی که کار میکنید بیشتر توضیح دهید و اینکه آیا سبکی که کار میکنید ربطی به توآ دارد یا خیر !

با سپاس

palangh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود بر شما همرزم عزیز . خوشحالم سبکی کار میکنید که به آن علاقه دارید . خواهشمندم در مورد سبکی که کار میکنید بیشتر توضیح دهید و اینکه آیا سبکی که کار میکنید ربطی به توآ دارد یا خیر !

با سپاس
سبک پرپوآ در حال حاضر زیر شاخه کونگ فو هست وشباهت های زیادی به توآ داره ولی جدیدن زیر فدراسیون ورزش های زور خانه فعالیت می کنه که کاملاًفرهنگ ایرانی ورزم پهلوانی در این سبک وجود داره و اگه باز توضیح بیشتر خاستی من در خدمت هستم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سبک پرپوآ در حال حاضر زیر شاخه کونگ فو هست وشباهت های زیادی به توآ داره ولی جدیدن زیر فدراسیون ورزش های زور خانه فعالیت می کنه که کاملاًفرهنگ ایرانی ورزم پهلوانی در این سبک وجود داره و اگه باز توضیح بیشتر خاستی من در خدمت هستم.

پر ثوآ یا پوآ ؟
اجرای فرم هم داره ؟ بخش مبارزه در چند سطح برگزار میشه ؟ منظورم همون نیمه آزاد مایانا و آزاد هست ، قوانین مبارزه در اون مثل توآ هست یا فایتینگ یا فرق می کنه ، ورزش های زورخانه ای در این سبک چقدر نقش داره و اینکه شما چقدر وقته کار میکنید لطفا بیشتر توضیح بدید تا شناخت بیشتری از این سبک به خصوص در مقایسه با توآ پیدا کنیم
ممنون

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
وخیلی بهتر از سبک های چینی و غیره است.

با سلام خدمت همرزم گرامی خوش آمدی به تاپیک

دوست گرامی . کاربران بخش همه افراد محترم و اساتیدی در هنر و روش خود هستن. جمله بالای شما یک بی احترامی به دوستان است.

لطفا شیوه نگارش خود را صحیح فرمایید. تا بی احترامی و........... به شخص و اشخاص نشود

ممنون از حسن توجه شما

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286

سلام به شما
دوست من قدمت هنرهای رزمی چینی چیزی در حدود 4000 هزار سال تخمین زده می شه. لطفا یه کمی جدی تر و عمیق تر نگاه کنید ...

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی.
دوستان یه ویدیو دیدم که واقعا منو به تعجب واداشت .ازتون خواهش دارم این ویدیو رو ببینید و اگه اطلاعتی در موردش دارید بدید.من متعجب موندم که ایا یه همچین چیزی امکان داره ,اصلا دارم ملت؟:)D)

https://www.facebook.com/photo.php?v=517780221637377

ghoghnus-toa

Registered User
لایک‌ها
733
استاد فایرنایت واقعا ممنون از مطالب پرمحتواتون.

یه ضرب المثل جوجیتسویی هست که میگه: " وقتی کسی تو رو به سمت خودش میکشه، فشار(هل)ـش بده؛ وقتی داره فشار(هل)ـت میده، تو اونو بکش" واقعا مفهوم حقیقی جوجیتسو و بعضی طریقت های مشتق شده از اون هم همین ضرب المثله!

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
جناب ابتین با توجه به تحقیقات و سابقه ای که در مورد هنرهای رزمی چین دارید شما اینجا رو تایید میکنید ؟
آکادمی هنر های رزمی سیفو قهرمان بیک مشهد -آموزش تخصصی هنر رزمی بروس لی
ممنون

سلام و ممنون از شما

ظاهرن آقای شورکی، تحت نظر کسی از شاگردان اینوسانتو آموزش دیده. اما یک نکته کلیدی: اینوسانتو - همان طور که در لینکی که دادید هم بیان شده - پس از مرگ بروس لی در اواسط دهه ی هفتاد میلادی، شاخه ای ایجاد کرد به اسم JKD Cocepts که در تاپیک جیت کان دو توضیحاتی درباره ی آن داده بودم. کمی طولانیه اما اگر علاقمند بودید مطالعه کنید مفیده:

http://forum.persiantools.com/t328966-page22.html#post7594050

این شاخه، یک برداشت کاملا شخصی - و البته نادرست و متناقض - از روش مبارزه و تفکر بروس لی است.
اینوسانتو با استناد به این گفته ی بروس لی که "جیت کان دو یک سبک نیست"، ادعا می کرد که جیت کان دو فقط یک "concept" هست و شکل و ماهیت مشخصی نداره، تکنیک های مشخصی نداره و ...
در ادامه اینوسانتو اسکریما، وینگ چون، موآی تای و تعدادی از سبک های دلخواه خودش رو با هم ترکیب می کرد و به اسم جیت کان دو ارائه و آموزش می داد و با این کار، یک کلاف سردرگمی درست شد که نه سر داره و نه ته.

این داستان تا اونجا پیش رفت که جیت کان دوی مورد نظر بروس لی داشت به کلی فراموش می شد.​

دست نوشته ها، مصاحبه ها و کتابهای بروس لی در دسترس اند. شاگردانش هم هر چند کم تعداد بودند اما تلاش کردند تا روش او را به نسل های بعد منتقل کنند. از حدود ده دوازده سال پیش بنیاد بروس لی به کمک خانواده لی و شاگردان او به راه افتاد. حتی بر روی کتابخانه ی شخصی او که بیش از 2500 کتاب دارد بوسیله ی یکی دو نفر از اساتید خوب جیت کان دو یکسری بررسی های تطبیقی انجام شد، حاصلش کتاب ها و مقالات بسیار خوبی در زمینه جیت کان دو در سال های اخیر بود.

خوشبختانه شاخه ی نادرست ِ جیت کان دو کانسپت کم کم داره منزوی میشه...

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
این عکس را هم از یک مجله ی ایرانی گرفتم که مربوط می شه به همین جیت کان دو کانسپت یا جیت کان دو کالی اسکریما یا هر اسم مزخرف دیگه ای که داره:

DSC03448.jpg

فقط جهت یادآوری می گم که جیت کان دو تکنیک های محدودی داره که بروس لی با وسواس بسیار بسیار زیاد اونها رو طراحی کرده بود در طی 10 سال از زندگیش.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی.
دوستان یه ویدیو دیدم که واقعا منو به تعجب واداشت .ازتون خواهش دارم این ویدیو رو ببینید و اگه اطلاعتی در موردش دارید بدید.من متعجب موندم که ایا یه همچین چیزی امکان داره ,اصلا دارم ملت؟:)D)

https://www.facebook.com/photo.php?v=517780221637377

با درود بر شما . بله چنین چیزی امکان پذیر است . زمانی که شما از قدرت بدنی خودتان استفاده میکنید ، به طور طبیعی به نظر میرسد که ما وابسته به قدرت عضلانی هستیم .

اما اگر بدن به طور غیر متمرکز حرکت کند قدرتی به وجود نمی آید . با استفاده از شوچو-ریوکو میتوان قدرت تمام قسمت های مختلف بدن را در یک نقطه متمرکز کرد اگر سرعت انتقال یک قسمت از بدن سریع تر و یا آهسته تر باشد ، این امر میسر نخواهد شد . اگر تمام بدن در حالی که حرکت میکند منسجم باشد ، میتوان تمام قدرت را در یک نقطه متمرکز کرد .
شوچو-ریوکو مختص به هیچ سبکی نیست بلکه یک راه و روش است . احتمالا شوچو-ریوکو معادل هایی در سبک های چینی و کره ای هم دارد .
( قطعا معادلی در سبک های ایرانی ندارد :) ) .

جساراتا باید عرض کنم شوچو-ریوکو ، جزء آندسته مواردی است که مطالب موثق و کاملی در اینترنت ندارد . ( امیدوارم منظورم را به خوبی رسانده باشم )

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام. یکی از سبک هایی که از توآ منشعب شده و ... مابقی داستان که خودتون میدونید!

بعد از توآ سبکی تشکیل شد به اسم کونگ فو فایتینگ ، فایتینگ در سبک و قوانین مبارزه بیشتر به قوانین سانشو شبیه بود تا توآ ، ضمن اینکه از دستکش بوکس در مسابقه استفاده می کردن طبیعیه که موسسش هم از اساتید توآ بود بعد از اون شاخه های دیگه هم اضافه شدن مثل جنگاوران ، پرتوآ و .... که غالبا لباس هاشون فرق میکرد اما در سبک و سیاق یا توآ بودن یا فایتینگ که البته همه به قول دوستمون منشعب از توآ بودن که حالا یا فرم نداشتن یا مثل فایتینگ شامل تکنیک هایی از دیگر سبک ها بودن ، همه هم با کلمه کونگ فو شروع میشدن :دی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
استاد فایرنایت واقعا ممنون از مطالب پرمحتواتون.

یه ضرب المثل جوجیتسویی هست که میگه: " وقتی کسی تو رو به سمت خودش میکشه، فشار(هل)ـش بده؛ وقتی داره فشار(هل)ـت میده، تو اونو بکش" واقعا مفهوم حقیقی جوجیتسو و بعضی طریقت های مشتق شده از اون هم همین ضرب المثله!

با درود بر شما . خواهش میکنم ، ممنون بابت ضرب المثل . بله این امر کاربرد به سزایی دارد . ( تقریبا زدین به هدف :))

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

سلام و ممنون از شما

ظاهرن آقای شورکی، تحت نظر کسی از شاگردان اینوسانتو آموزش دیده. اما یک نکته کلیدی: اینوسانتو - همان طور که در لینکی که دادید هم بیان شده - پس از مرگ بروس لی در اواسط دهه ی هفتاد میلادی، شاخه ای ایجاد کرد به اسم JKD Cocepts که در تاپیک جیت کان دو توضیحاتی درباره ی آن داده بودم. کمی طولانیه اما اگر علاقمند بودید مطالعه کنید مفیده:

http://forum.persiantools.com/t328966-page22.html#post7594050

این شاخه، یک برداشت کاملا شخصی - و البته نادرست و متناقض - از روش مبارزه و تفکر بروس لی است.
اینوسانتو با استناد به این گفته ی بروس لی که "جیت کان دو یک سبک نیست"، ادعا می کرد که جیت کان دو فقط یک "concept" هست و شکل و ماهیت مشخصی نداره، تکنیک های مشخصی نداره و ...
در ادامه اینوسانتو اسکریما، وینگ چون، موآی تای و تعدادی از سبک های دلخواه خودش رو با هم ترکیب می کرد و به اسم جیت کان دو ارائه و آموزش می داد و با این کار، یک کلاف سردرگمی درست شد که نه سر داره و نه ته.

این داستان تا اونجا پیش رفت که جیت کان دوی مورد نظر بروس لی داشت به کلی فراموش می شد.​

دست نوشته ها، مصاحبه ها و کتابهای بروس لی در دسترس اند. شاگردانش هم هر چند کم تعداد بودند اما تلاش کردند تا روش او را به نسل های بعد منتقل کنند. از حدود ده دوازده سال پیش بنیاد بروس لی به کمک خانواده لی و شاگردان او به راه افتاد. حتی بر روی کتابخانه ی شخصی او که بیش از 2500 کتاب دارد بوسیله ی یکی دو نفر از اساتید خوب جیت کان دو یکسری بررسی های تطبیقی انجام شد، حاصلش کتاب ها و مقالات بسیار خوبی در زمینه جیت کان دو در سال های اخیر بود.

خوشبختانه شاخه ی نادرست ِ جیت کان دو کانسپت کم کم داره منزوی میشه...

آدم خونش به جوش میاد . فکر میکردم اینوسانتو جزء یکی از دوستان باوفای بروس لی است . اما با مطالبی که شما فرمودید ، واقعا اعصابم خورد شد . باز خوبه که اساتیدی چون شما اینجور افشاگری هایی را انجام میدهید .

با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
جناب ابتین با توجه به تحقیقات و سابقه ای که در مورد هنرهای رزمی چین دارید شما اینجا رو تایید میکنید ؟
آکادمی هنر های رزمی سیفو قهرمان بیک مشهد -آموزش تخصصی هنر رزمی بروس لی
ممنون

حتما در جریان هستید که آقایان قهرمانی و قهرمان بیک درگیری های لفظی زیادی داشتند . در حدی که بحث و درگیری هر دو آنها به مطبوعات کشیده شد .

اسناد و مدارکش موجود هست . ( اگر خواستید میزارم :D)

بالا