reza_vc
Registered User
- نوشتهها
- 1,167
- لایکها
- 1,650
اتفاقا زیاد از کارای این فدراسون سر در نمیارم :blush: .
بله مدتی دنبال ثبت سیستما بودم . خیلی اذیتم کردند . مدارک و احکام سیستما ( احکام نظامی ) به علاوه مدارک مربیگری را براشون بردم . یکسری امتحانات ازم گرفتن و چند تا کتاب بهم معرفی کردن تا آنها را بخونم و امتحان ازم بگیرن . اواخرش داشتن اذیتم میکردند . بهونه های الکی و همینطور درخواست مدارکی که هیچ ربطی به ثبت یک سبک رزمی نداشت و البته مشخص بود پول هنگفتی هم ...... در کل ، 1 ماه وقت نازنینم را هدر دادم . تازه کلی هم ازم سولات عجیب و غریب پرسیدن :lol: انگار که من جاسوس هستم
خب استاد اینجوری که واقعا خیلی حیفه ، با چرب کردن سیبیل و آشنایی هم که شده باید دنبالش رو می گرفتید ، حیفه که زحماتتون در سبک سیستما بی نتیجه بمونه
پ ن : من هم با نظر شما برای انتخاب ادمین و ناظر و پی ام به مدیر محترم بخش ورزش با توجه به گسترش این تاپیک و محتواهای مختلف موافقم
به نظر من هم انتخاب استاد میلاد یا شما به عنوان ادمین و همچنین کاربری فعال برای کاربرانی که واقعا در این تاپیک زحمت میکشن مثل استاد آبتین میتونه کمک شایان ذکری در بهبود و پربار شدن تاپیک داشته باشه که اگه دوستان و همرزمان هم موافق باشن و در صورت صلاحدید مدیر محترم ورزش به عمل برسه
در تایید و ادامه ی صحبت ترین عزیز
چند وقت پیش تو تبلیغ یه ورزش نوشته بود اموزش کوبنده ترین روش مبارزات خیابانی ! تسلیم کردن مهاجم در کمترین زمان ممکن ! و...
وقتی امار مربیش رو در اوردم فهمیدم طرف 4 ماه خصوصی کاراته کار کرده و کمربند مشکی گرفته و دیگه هیچ ورزشی کار نکرده !
شهریه هر جلسه کلاسشم 100 هزار تومن بود !
واقعا یه عده هستن از نیازهای مردم سو استفاده میکنن مثلا تو این دوره که زورگیری و تجاوز و دزدی داره زیاد میشه اینا هم از اب گل الود ماهی میگیرن !
مثلا همین بنیانگذار وو وی تائو که ادعا داره فنون گلاویزی و خاک رو اموزش میده ... خب واسه ادم این سوال پیش میاد ایشون این فنون رو از کجا اورده ؟!
جوجیتسوی برزیلی کار کرده ؟ جودو ؟ کشتی ؟ سامبو ؟ یا شایدم از رو سی دی یاد گرفته :lol:؟!
یا مثلا طرف مربی کیک بوکسینگه بعد اومده زده اموزش MMA ! فدراسیون هم که هر کی از راه میرسه بهش اجازه میده سبک بزنه
خب استاد اینجوری که واقعا خیلی حیفه ، با چرب کردن سیبیل و آشنایی هم که شده باید دنبالش رو می گرفتید ، حیفه که زحماتتون در سبک سیستما بی نتیجه بمونه
پ ن : من هم با نظر شما برای انتخاب ادمین و ناظر و پی ام به مدیر محترم بخش ورزش با توجه به گسترش این تاپیک و محتواهای مختلف موافقم
به نظر من هم انتخاب استاد میلاد یا شما به عنوان ادمین و همچنین کاربری فعال برای کاربرانی که واقعا در این تاپیک زحمت میکشن مثل استاد آبتین میتونه کمک شایان ذکری در بهبود و پربار شدن تاپیک داشته باشه که اگه دوستان و همرزمان هم موافق باشن و در صورت صلاحدید مدیر محترم ورزش به عمل برسه
منم موافقم،3 نفر برای ادمین شدن (به نظر من) خوبن!
1.آقای میلاد
2.آقای آبتین
3.آقای firenight666
آقایون....... آقا زبون ما بند اومد . آقا ماپیر شدیم دیگه . دور دست دوستان
دوستان خیلی به من محبت دارن
بازم مثل همیشه فقط میتونم بگم
ممنون از حسن توجه همه شما
دوستان بفرمایید . این هم مکالمات بین آقایان قهرمانی و قهرمان بیک در نشریات . خودتان قضاوت کنید .
مشاهده پیوست 454414
مشاهده پیوست 454413
توضیحات آقای قهرمانی که کلن غلط است. آقای قهرمان بیک هم دارد از جیت کان دو کانسپت صحبت می کند که "هیچ" ربطی به روش مبارزه بروس لی ندارد.
منم موافقم،3 نفر برای ادمین شدن (به نظر من) خوبن!
1.آقای میلاد
2.آقای آبتین
3.آقای firenight666
شما لطف داری. اما من ترجیح می دم هیچ عنوان و سمتی در اینجا نداشته باشم. این را پارسال به استاد میلاد هم عرض کردم.
اما اگر بنا باشه کسانی انتخاب بشن بعنوان ادمین یا کاربر فعال، نظر من رو خواسته باشین این افراد بهترین هستن:
آقا میلاد
آقای فایرنایت
آقای trian
آقای ققنوس توآ
آقای موساشی
آقا محمد (یاعلی مولا)
شما لطف داری. اما من ترجیح می دم هیچ عنوان و سمتی در اینجا نداشته باشم. این را پارسال به استاد میلاد هم عرض کردم.
اما اگر بنا باشه کسانی انتخاب بشن بعنوان ادمین یا کاربر فعال، نظر من رو خواسته باشین این افراد بهترین هستن:
آقا میلاد
آقای فایرنایت
آقای trian
آقای ققنوس توآ
آقای موساشی
آقا محمد (یاعلی مولا)
:lol: اگر آقا فرزاد یا آقا ساسان ( مدیرهای بخش ورزش ) بیان یه سری به اینجا بزنن هممون توبیخ میشیم :lol:. Banned میشیم :lol:
:lol: اگر آقا فرزاد یا آقا ساسان ( مدیرهای بخش ورزش ) بیان یه سری به اینجا بزنن هممون توبیخ میشیم :lol:. Banned میشیم :lol: