• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اتفاقا زیاد از کارای این فدراسون سر در نمیارم :blush: .

بله مدتی دنبال ثبت سیستما بودم . خیلی اذیتم کردند . مدارک و احکام سیستما ( احکام نظامی ) به علاوه مدارک مربیگری را براشون بردم . یکسری امتحانات ازم گرفتن و چند تا کتاب بهم معرفی کردن تا آنها را بخونم و امتحان ازم بگیرن . اواخرش داشتن اذیتم میکردند . بهونه های الکی و همینطور درخواست مدارکی که هیچ ربطی به ثبت یک سبک رزمی نداشت و البته مشخص بود پول هنگفتی هم ...... در کل ، 1 ماه وقت نازنینم را هدر دادم . تازه کلی هم ازم سولات عجیب و غریب پرسیدن :lol: انگار که من جاسوس هستم

خب استاد اینجوری که واقعا خیلی حیفه ، با چرب کردن سیبیل و آشنایی هم که شده باید دنبالش رو می گرفتید ، حیفه که زحماتتون در سبک سیستما بی نتیجه بمونه

پ ن : من هم با نظر شما برای انتخاب ادمین و ناظر و پی ام به مدیر محترم بخش ورزش با توجه به گسترش این تاپیک و محتواهای مختلف موافقم
به نظر من هم انتخاب استاد میلاد یا شما به عنوان ادمین و همچنین کاربری فعال برای کاربرانی که واقعا در این تاپیک زحمت میکشن مثل استاد آبتین میتونه کمک شایان ذکری در بهبود و پربار شدن تاپیک داشته باشه که اگه دوستان و همرزمان هم موافق باشن و در صورت صلاحدید مدیر محترم ورزش به عمل برسه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
خب استاد اینجوری که واقعا خیلی حیفه ، با چرب کردن سیبیل و آشنایی هم که شده باید دنبالش رو می گرفتید ، حیفه که زحماتتون در سبک سیستما بی نتیجه بمونه

پ ن : من هم با نظر شما برای انتخاب ادمین و ناظر و پی ام به مدیر محترم بخش ورزش با توجه به گسترش این تاپیک و محتواهای مختلف موافقم
به نظر من هم انتخاب استاد میلاد یا شما به عنوان ادمین و همچنین کاربری فعال برای کاربرانی که واقعا در این تاپیک زحمت میکشن مثل استاد آبتین میتونه کمک شایان ذکری در بهبود و پربار شدن تاپیک داشته باشه که اگه دوستان و همرزمان هم موافق باشن و در صورت صلاحدید مدیر محترم ورزش به عمل برسه

منم موافقم،3 نفر برای ادمین شدن (به نظر من) خوبن!
1.آقای میلاد
2.آقای آبتین
3.آقای firenight666

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
در تایید و ادامه ی صحبت ترین عزیز
چند وقت پیش تو تبلیغ یه ورزش نوشته بود اموزش کوبنده ترین روش مبارزات خیابانی ! تسلیم کردن مهاجم در کمترین زمان ممکن ! و...
وقتی امار مربیش رو در اوردم فهمیدم طرف 4 ماه خصوصی کاراته کار کرده و کمربند مشکی گرفته و دیگه هیچ ورزشی کار نکرده !
شهریه هر جلسه کلاسشم 100 هزار تومن بود !
واقعا یه عده هستن از نیازهای مردم سو استفاده میکنن مثلا تو این دوره که زورگیری و تجاوز و دزدی داره زیاد میشه اینا هم از اب گل الود ماهی میگیرن !
مثلا همین بنیانگذار وو وی تائو که ادعا داره فنون گلاویزی و خاک رو اموزش میده ... خب واسه ادم این سوال پیش میاد ایشون این فنون رو از کجا اورده ؟!
جوجیتسوی برزیلی کار کرده ؟ جودو ؟ کشتی ؟ سامبو ؟ یا شایدم از رو سی دی یاد گرفته :lol:؟!
یا مثلا طرف مربی کیک بوکسینگه بعد اومده زده اموزش MMA ! فدراسیون هم که هر کی از راه میرسه بهش اجازه میده سبک بزنه

:D خب بالاخره باید یجوری از آب گل آلود ماهی بگیرن دیگه ، همون طور هم که استاد فایرنایت گفتن یاد گرفتن از روی سی دی هم فقط باعث یاد گرفتن حرکات نادرست و بعضا ناقص میشه که این میتونه حتی زیان بار هم باشه آموزش از روی سی دی فقط برای تکمیل و بهبود تکنیک هست اون هم نه هم آموزشی ، استاد ما به ما سی دی های آموزشی میداد اما تکنیک ها رو خودشم بهمون یاد میداد و رو اجرای ضربات هم نظارت داشت
خصوصی هم که جای خود داره :D من هم چون زمانی خصوصی کار می کردم که میخواستن 6 ماهه بهم مدرک مربیگری بدن:whistle:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

با درود بر شما . کلا از ثبت کردن سیستما پشیمون شدم .

خوشحالم که به پیامم توجه نمودید . نظر شخصی من استاد miladninja است . امیدوارم که به نتیجه برسیم .

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
آقایون....... آقا زبون ما بند اومد . آقا ماپیر شدیم دیگه . دور دست دوستان

دوستان خیلی به من محبت دارن

بازم مثل همیشه فقط میتونم بگم

ممنون از حسن توجه همه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625

1.آقای میلاد
2.آقای آبتین
3.آقای firenight666

بنده در حد این دو عزیز نیستم . همینجوریش هم کلی شرمنده همتون هستم . همه چیز کاملا مشخص است . خواهشمندم همه پیگیر باشید .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
آقایون....... آقا زبون ما بند اومد . آقا ماپیر شدیم دیگه . دور دست دوستان

دوستان خیلی به من محبت دارن

بازم مثل همیشه فقط میتونم بگم

ممنون از حسن توجه همه شما

استاد . تازه کارمون باهات شروع شده . باید تخلیه اطلاعاتیت بکنیم . :lol:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
به زودی معتبرترین و موثق ترین زندگی نامه سوسای اویاما بنیانگذار کیوکوشین کاراته را در این تاپیک ، یا تاپیک جداگانه قرار میدهم . این زندگی نامه حاصل تحقیق بنده از منابع مختلف میباشد .
( البته تقریبا خلاصه ، ولی با ذکر مطالبی مفید و تازه )

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
دوستان بفرمایید . این هم مکالمات بین آقایان قهرمانی و قهرمان بیک در نشریات . خودتان قضاوت کنید .

مشاهده پیوست 454414

مشاهده پیوست 454413

توضیحات آقای قهرمانی که کلن غلط است. آقای قهرمان بیک هم دارد از جیت کان دو کانسپت صحبت می کند که "هیچ" ربطی به روش مبارزه بروس لی ندارد.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
توضیحات آقای قهرمانی که کلن غلط است. آقای قهرمان بیک هم دارد از جیت کان دو کانسپت صحبت می کند که "هیچ" ربطی به روش مبارزه بروس لی ندارد.

بله صد در صد .:)

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
1.آقای میلاد
2.آقای آبتین
3.آقای firenight666

شما لطف داری. اما من ترجیح می دم هیچ عنوان و سمتی در اینجا نداشته باشم. این را پارسال به استاد میلاد هم عرض کردم.
اما اگر بنا باشه کسانی انتخاب بشن بعنوان ادمین یا کاربر فعال، نظر من رو خواسته باشین این افراد بهترین هستن:

آقا میلاد
آقای فایرنایت
آقای trian
آقای ققنوس توآ
آقای موساشی
آقا محمد (یاعلی مولا)

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
شما لطف داری. اما من ترجیح می دم هیچ عنوان و سمتی در اینجا نداشته باشم. این را پارسال به استاد میلاد هم عرض کردم.
اما اگر بنا باشه کسانی انتخاب بشن بعنوان ادمین یا کاربر فعال، نظر من رو خواسته باشین این افراد بهترین هستن:

آقا میلاد
آقای فایرنایت
آقای trian
آقای ققنوس توآ
آقای موساشی
آقا محمد (یاعلی مولا)

شکسته نفسی نفرمایید جناب آبتین . :) خواهشمندم همه دوستان پیگیر این مطلب باشند و از همه دوستان خواهش دارم که اگر نظری یا بحثی در این مورد داشته باشید بهتر باشه که در قسمت http://forum.persiantools.com/t323853.html قرار دهید . چون مطالبی که مینویسیم مربوط به اون بخش است .

با تشکر

musashi

Registered User
لایک‌ها
632

آقا میلاد
آقای فایرنایت
آقای trian
آقای ققنوس توآ
آقای موساشی
آقا محمد (یاعلی مولا)

تشکر استاد
ولی من تازه واردم و کلا کسی منو ...
تا الان که داشتم فقط از مطالب اساتید و دوستان استفاده میکردم

راستی من جناب tarin عزیز رو یادم رفته بود:blush:ایشون هم گزینه خوبی برای مدیریت هستن

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوستان یه نظری دارم!!!:rolleyes:
با مشورت هم 3 تا اسم اعضایی که مناسب مدیریت بخش هنرهای رزمی هستن رو بگیم و یکی دو روزی رای گیری کنیم
مدیر هم خیلی رسمی انتخاب میشه
2 عضو دیگه هم میتونن سمت های دیگه ایی داشته باشن و به مدیر آینده کمک کنند چون یک نفری مدیریت کردن کار خیلی سختیه
1 مدیر و 2 کمک
حالا این 2 عضو میتونن معاون و پلیس و .... یا هر چیزی مناسب دیگه ایی باشن

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
:lol: اگر آقا فرزاد یا آقا ساسان ( مدیرهای بخش ورزش ) بیان یه سری به اینجا بزنن هممون توبیخ میشیم :lol:. Banned میشیم :lol:

چرا؟؟؟؟:D
داریم برای بخش هنرهای رزمی مدیر انتخاب میکنیم:cool:

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
:lol: اگر آقا فرزاد یا آقا ساسان ( مدیرهای بخش ورزش ) بیان یه سری به اینجا بزنن هممون توبیخ میشیم :lol:. Banned میشیم :lol:

:) اما اگر بشه یکجور رای گیری ای چیزی انجام بشه نتیجه بهتر و مطمئن تری می ده.

بالا