• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
بعد از توآ سبکی تشکیل شد به اسم کونگ فو فایتینگ ، فایتینگ در سبک و قوانین مبارزه بیشتر به قوانین سانشو شبیه بود تا توآ ، ضمن اینکه از دستکش بوکس در مسابقه استفاده می کردن طبیعیه که موسسش هم از اساتید توآ بود بعد از اون شاخه های دیگه هم اضافه شدن مثل جنگاوران ، پرتوآ و .... که غالبا لباس هاشون فرق میکرد اما در سبک و سیاق یا توآ بودن یا فایتینگ که البته همه به قول دوستمون منشعب از توآ بودن که حالا یا فرم نداشتن یا مثل فایتینگ شامل تکنیک هایی از دیگر سبک ها بودن ، همه هم با کلمه کونگ فو شروع میشدن :دی

به نظر شما چرا این اتفاقات به وجود آمد ؟!

منظورم این است که چرا سبک های زیادی بر پایه توآ به وجود آمودند ؟؟

Abtin 63

کاربر فعال هنرهای رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,286
آدم خونش به جوش میاد . فکر میکردم اینوسانتو جزء یکی از دوستان باوفای بروس لی است . اما با مطالبی که شما فرمودید ، واقعا اعصابم خورد شد . باز خوبه که اساتیدی چون شما اینجور افشاگری هایی را انجام میدهید .

با تشکر

خواهش می کنم استاد گرامی.

در واقع اینوسانتو هیچ حامی مهمی در میان نزدیکان و شاگردان بروس لی نداره. حتی چند سال پیش شنیدم که خانواده لی از او خواستند که آموزش تحت عنوان جیت کان دو رو متوقف کنه. بهرحال همون طور که گفتید اینوسانتو زمانی از بهترین شاگردان بروس لی بود و ... حیف!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
حتما در جریان هستید که آقایان قهرمانی و قهرمان بیک درگیری های لفظی زیادی داشتند . در حدی که بحث و درگیری هر دو آنها به مطبوعات کشیده شد .

اسناد و مدارکش موجود هست . ( اگر خواستید میزارم :D)
با سلام راستش من وقتی سایت قهرمانی رو پیدا کردم یه چیزایی خوندم درباره ی این بحث ها ولی مثل اینکه تموم شده بود
اگه میشه کل بحث هاشون رو بزارید اینجا:happy:

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام راستش من وقتی سایت قهرمانی رو پیدا کردم یه چیزایی خوندم درباره ی این بحث ها ولی مثل اینکه تموم شده بود
اگه میشه کل بحث هاشون رو بزارید اینجا:happy:

چی بگم ! باشه . قرار میدهم . لطفا بهم فرصت بدهید تا مطالب را قرار بدهم . به هر حال این مطالب زمانی در نشریات بوده است :cool:

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
به نظر شما چرا این اتفاقات به وجود آمد ؟!

منظورم این است که چرا سبک های زیادی بر پایه توآ به وجود آمودند ؟؟

چی بگم استاد شاید بهتر باشه دربارش صحبت نشه بالاخره هریک از اساتید بزرگوار باید سهم الارثی رو می بردن به خصوص در جهت بهبود سبک از نظرخودشون و به دست آوردن خیلی چیزا ، زمانی در کشور کاراته ، بوکس و کونگ فو (بیشتر تحت تاثیر فیلم های رزمی اون موقع کونگ فو توآ معرفی شد) ، بعد از گذشت زمانی خب چی بهتر از ترکیب بوکس و کونگ فو پس بنابراین کونگ فو فایتینگ با دستکش بوکس و لباس مشکی کونگ فو و اسمی زیبا توسط جمشید محمود آبادی از اساتید توآ در شیراز معرفی شد ،که خب به هدف خودش هم که استقبال مردم بود تا حدودی رسید بعد از اون برای دیگر اساتید چی بهتر از سبک و به دست آوردن جایگاهی جدید برای مردم و اینبار حذف فرم و پرتوا بعد از اون هم کونگ فو جنگاوران رزم اوران کونگ فو 21 و ......

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
چی بگم استاد شاید بهتر باشه دربارش صحبت نشه بالاخره هریک از اساتید بزرگوار باید سهم الارثی رو می بردن به خصوص در جهت بهبود سبک از نظرخودشون و به دست آوردن خیلی چیزا ، زمانی در کشور کاراته ، بوکس و کونگ فو (بیشتر تحت تاثیر فیلم های رزمی اون موقع کونگ فو توآ معرفی شد) ، بعد از گذشت زمانی خب چی بهتر از ترکیب بوکس و کونگ فو پس بنابراین کونگ فو فایتینگ با دستکش بوکس و لباس مشکی کونگ فو و اسمی زیبا توسط جمشید محمود آبادی از اساتید توآ در شیراز معرفی شد ،که خب به هدف خودش هم که استقبال مردم بود تا حدودی رسید بعد از اون برای دیگر اساتید چی بهتر از سبک و به دست آوردن جایگاهی جدید برای مردم و اینبار حذف فرم و پرتوا بعد از اون هم کونگ فو جنگاوران رزم اوران کونگ فو 21 و ......

عجب . پس اینطوری اگر کسی هم میخواست واقعا توآ کار کند ، چون مردم از سبک های جدید استقبال میکردند ، باعث میشد که شاگردان کمتری داشته باشند .

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
عجب . پس اینطوری اگر کسی هم میخواست واقعا توآ کار کند ، چون مردم از سبک های جدید استقبال میکردند ، باعث میشد که شاگردان کمتری داشته باشند .

نه استاد منظورم این نبود شاید کلمه استقبال درست نباشه ،استفاده از حب اقشار جامعه ، سردرگمی مردم در انتخاب یک سبک مناسب ، غالب مردم اون چیزی رو که در ظاهر میبینن قبول می کنن ولی وقتی وارد میشن می بینن که با اون چیزی که فکر می کردن خیلی فرق می کنه! این یعنی سواستفاده و تیشه مثلا اون چیزی که الان بیشتر به چشم میاد تاثیر هنرهای رزمی در درگیری خیابانی ، خدا میدونه که چندتا پوستر و بنر در سطح شهر از سبک های صحبت می کنه که در پایانش ، تکنیک های درگیری های خیابانی ، مناسب برای درگیری خیابانی و ... صحبت می کنه البته دلیل مهمترش هم خود فدراسیون هست که .. البته من همیشه سعی کردم سرم توی کار خودم باشه از صحبت های حاشیه و انتقاد تا اونجایی که میتونم دوری کنم که میدونم شاید هم اینکارم درست نباشه

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
نه استاد منظورم این نبود شاید کلمه استقبال درست نباشه ،استفاده از حب اقشار جامعه ، سردرگمی مردم در انتخاب یک سبک مناسب ، غالب مردم اون چیزی رو که در ظاهر میبینن قبول می کنن ولی وقتی وارد میشن می بینن که با اون چیزی که فکر می کردن خیلی فرق می کنه! این یعنی سواستفاده و تیشه مثلا اون چیزی که الان بیشتر به چشم میاد تاثیر هنرهای رزمی در درگیری خیابانی ، خدا میدونه که چندتا پوستر و بنر در سطح شهر از سبک های صحبت می کنه که در پایانش ، تکنیک های درگیری های خیابانی ، مناسب برای درگیری خیابانی و ... صحبت می کنه البته دلیل مهمترش هم خود فدراسیون هست که .. البته من همیشه سعی کردم سرم توی کار خودم باشه از صحبت های حاشیه و انتقاد تا اونجایی که میتونم دوری کنم که میدونم شاید هم اینکارم درست نباشه

آهان حالا متوجه شدم .
خوب البته همیشه فعالیت های فدراسیون به نحوی عجیب و غریب بوده و هست :)

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
آهان حالا متوجه شدم .
خوب البته همیشه فعالیت های فدراسیون به نحوی عجیب و غریب بوده و هست :)

و مشکوک :دی
استاد شما فدراسیون رو خیلی بهتر از من میشناسید ، راستی اون طور که شنیدم شما هم مدتی رو در تلاش برای ثبت سیستما و مجوز باشگاه بودید ، اگه اشتباه نکنم درسته؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
و مشکوک :دی
استاد شما فدراسیون رو خیلی بهتر از من میشناسید ، راستی اون طور که شنیدم شما هم مدتی رو در تلاش برای ثبت سیستما و مجوز باشگاه بودید ، اگه اشتباه نکنم درسته؟

اتفاقا زیاد از کارای این فدراسون سر در نمیارم :blush: .

بله مدتی دنبال ثبت سیستما بودم . خیلی اذیتم کردند . مدارک و احکام سیستما ( احکام نظامی ) به علاوه مدارک مربیگری را براشون بردم . یکسری امتحانات ازم گرفتن و چند تا کتاب بهم معرفی کردن تا آنها را بخونم و امتحان ازم بگیرن . اواخرش داشتن اذیتم میکردند . بهونه های الکی و همینطور درخواست مدارکی که هیچ ربطی به ثبت یک سبک رزمی نداشت و البته مشخص بود پول هنگفتی هم ...... در کل ، 1 ماه وقت نازنینم را هدر دادم . تازه کلی هم ازم سولات عجیب و غریب پرسیدن :lol: انگار که من جاسوس هستم

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
در تایید و ادامه ی صحبت ترین عزیز
چند وقت پیش تو تبلیغ یه ورزش نوشته بود اموزش کوبنده ترین روش مبارزات خیابانی ! تسلیم کردن مهاجم در کمترین زمان ممکن ! و...
وقتی امار مربیش رو در اوردم فهمیدم طرف 4 ماه خصوصی کاراته کار کرده و کمربند مشکی گرفته و دیگه هیچ ورزشی کار نکرده !
شهریه هر جلسه کلاسشم 100 هزار تومن بود !
واقعا یه عده هستن از نیازهای مردم سو استفاده میکنن مثلا تو این دوره که زورگیری و تجاوز و دزدی داره زیاد میشه اینا هم از اب گل الود ماهی میگیرن !
مثلا همین بنیانگذار وو وی تائو که ادعا داره فنون گلاویزی و خاک رو اموزش میده ... خب واسه ادم این سوال پیش میاد ایشون این فنون رو از کجا اورده ؟!
جوجیتسوی برزیلی کار کرده ؟ جودو ؟ کشتی ؟ سامبو ؟ یا شایدم از رو سی دی یاد گرفته :lol:؟!
یا مثلا طرف مربی کیک بوکسینگه بعد اومده زده اموزش MMA ! فدراسیون هم که هر کی از راه میرسه بهش اجازه میده سبک بزنه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اتفاقا زیاد از کارای این فدراسون سر در نمیارم :blush: .

بله مدتی دنبال ثبت سیستما بودم . خیلی اذیتم کردند . مدارک و احکام سیستما ( احکام نظامی ) به علاوه مدارک مربیگری را براشون بردم . یکسری امتحانات ازم گرفتن و چند تا کتاب بهم معرفی کردن تا آنها را بخونم و امتحان ازم بگیرن . اواخرش داشتن اذیتم میکردند . بهونه های الکی و همینطور درخواست مدارکی که هیچ ربطی به ثبت یک سبک رزمی نداشت و البته مشخص بود پول هنگفتی هم ...... در کل ، 1 ماه وقت نازنینم را هدر دادم . تازه کلی هم ازم سولات عجیب و غریب پرسیدن :lol: انگار که من جاسوس هستم

حالا خوبه سبک شما روسی بود اگه اسرائیلی و امریکایی بود دیگه...:D
ولی همیشه واسم سوال بوده چرا سبک های فیلیپینی مثل کالی و اسکریما تو ایران فعال نیستن ؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
حالا خوبه سبک شما روسی بود اگه اسرائیلی و امریکایی بود دیگه...:D
ولی همیشه واسم سوال بوده چرا سبک های فیلیپینی مثل کالی و اسکریما تو ایران فعال نیستن ؟؟

بنده در مورد وضعیت کالی اسکریما در ایران آنچنان اطلاع ندارم . اما تا جایی که میدانم ، معمولا در کنار وینگ چون که در ایران آموزش میدهند ، کالی اسکریما هم آموزش میدهند . منظورتون اینست که چرا به صورت جداگانه و با رسمیت از خود فیلیپین آموزش نمیدهند ؟؟

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
در تایید و ادامه ی صحبت ترین عزیز
چند وقت پیش تو تبلیغ یه ورزش نوشته بود اموزش کوبنده ترین روش مبارزات خیابانی ! تسلیم کردن مهاجم در کمترین زمان ممکن ! و...
وقتی امار مربیش رو در اوردم فهمیدم طرف 4 ماه خصوصی کاراته کار کرده و کمربند مشکی گرفته و دیگه هیچ ورزشی کار نکرده !
شهریه هر جلسه کلاسشم 100 هزار تومن بود !
واقعا یه عده هستن از نیازهای مردم سو استفاده میکنن مثلا تو این دوره که زورگیری و تجاوز و دزدی داره زیاد میشه اینا هم از اب گل الود ماهی میگیرن !
مثلا همین بنیانگذار وو وی تائو که ادعا داره فنون گلاویزی و خاک رو اموزش میده ... خب واسه ادم این سوال پیش میاد ایشون این فنون رو از کجا اورده ؟!
جوجیتسوی برزیلی کار کرده ؟ جودو ؟ کشتی ؟ سامبو ؟ یا شایدم از رو سی دی یاد گرفته :lol:؟!
یا مثلا طرف مربی کیک بوکسینگه بعد اومده زده اموزش MMA ! فدراسیون هم که هر کی از راه میرسه بهش اجازه میده سبک بزنه

بله از این افراد زیاد است . همیشه استاد میلاد هم میگه . آموزش دیدن سبک های رزمی از روی فیلم و cd , dvd بسیار خطرناک است . طرف فکر میکنه چون رده بالایی در مثلا یک سبکی مثل کاراته یا تکواندو یا هر چیز دیگری دارد ، میتونه و این حق و داره که با دیدن این فیلم های آموزشی و انتقال اون به هنرجوهای بیچاره ، کسب درآمد کنه .

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
بنده در مورد وضعیت کالی اسکریما در ایران آنچنان اطلاع ندارم . اما تا جایی که میدانم ، معمولا در کنار وینگ چون که در ایران آموزش میدهند ، کالی اسکریما هم آموزش میدهند . منظورتون اینست که چرا به صورت جداگانه و با رسمیت از خود فیلیپین آموزش نمیدهند ؟؟
بله منظورم همینه
بهرحال تو کالی مبارزه ی چاقو با چاقو یا به اصطلاح knife fighting اموزش داده میشه یا مثلا کار با قمه ! ولی تو وینگ چون فقط قسمت چوب رو اموزش میدن اونم معلوم نیست برگرفته از همون هنرهای فیلیپینی باشه یا نه

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
حتما در جریان هستید که آقایان قهرمانی و قهرمان بیک درگیری های لفظی زیادی داشتند . در حدی که بحث و درگیری هر دو آنها به مطبوعات کشیده شد .

اسناد و مدارکش موجود هست . ( اگر خواستید میزارم :D)

حتما بذارید،منتظریم چه جور!!!!!!

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
دوستان فقط توی کشور ما اینجوری سلاح سرد آموزش میدن یا همه جا اینجوریه؟؟؟!!!!!
والا ما که فقط نمایش دیدیم،لطفا بهم کمک کنید،آخه این چه وضعیه؟اینجوری آموزش دادن درسته؟

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
دوستان فقط توی کشور ما اینجوری سلاح سرد آموزش میدن یا همه جا اینجوریه؟؟؟!!!!!
والا ما که فقط نمایش دیدیم،لطفا بهم کمک کنید،آخه این چه وضعیه؟اینجوری آموزش دادن درسته؟

سلام به شما
منظورتون مبارزه با سلاح سرده ؟ اره منم جایی ندیدم هر جا میریم فقط کاتا و حرکات نمایشی سلاح رو یاد میدن
راستی شما چه سبکی کار میکنید ؟

musashi

Registered User
لایک‌ها
632
سلام به شما
منظورتون مبارزه با سلاح سرده ؟ اره منم جایی ندیدم هر جا میریم فقط کاتا و حرکات نمایشی سلاح رو یاد میدن
راستی شما چه سبکی کار میکنید ؟

بله منظورم همین بود،مثلا مبارزه با چوب یا مبارزه با ناگیناتا یا نیزه یا بادبزن یا ...
فقط شده نمایش،آخه نمایشم یه حدی داره دیگه

بالا