نه استاد منظورم این نبود شاید کلمه استقبال درست نباشه ،استفاده از حب اقشار جامعه ، سردرگمی مردم در انتخاب یک سبک مناسب ، غالب مردم اون چیزی رو که در ظاهر میبینن قبول می کنن ولی وقتی وارد میشن می بینن که با اون چیزی که فکر می کردن خیلی فرق می کنه! این یعنی سواستفاده و تیشه مثلا اون چیزی که الان بیشتر به چشم میاد تاثیر هنرهای رزمی در درگیری خیابانی ، خدا میدونه که چندتا پوستر و بنر در سطح شهر از سبک های صحبت می کنه که در پایانش ، تکنیک های درگیری های خیابانی ، مناسب برای درگیری خیابانی و ... صحبت می کنه البته دلیل مهمترش هم خود فدراسیون هست که .. البته من همیشه سعی کردم سرم توی کار خودم باشه از صحبت های حاشیه و انتقاد تا اونجایی که میتونم دوری کنم که میدونم شاید هم اینکارم درست نباشه
در تایید و ادامه ی صحبت ترین عزیز
چند وقت پیش تو تبلیغ یه ورزش نوشته بود
اموزش کوبنده ترین روش مبارزات خیابانی !
تسلیم کردن مهاجم در کمترین زمان ممکن ! و...
وقتی امار مربیش رو در اوردم فهمیدم طرف 4 ماه خصوصی کاراته کار کرده و کمربند مشکی گرفته و دیگه هیچ ورزشی کار نکرده !
شهریه هر جلسه کلاسشم 100 هزار تومن بود !
واقعا یه عده هستن از نیازهای مردم سو استفاده میکنن مثلا تو این دوره که زورگیری و تجاوز و دزدی داره زیاد میشه اینا هم از اب گل الود ماهی میگیرن !
مثلا همین بنیانگذار وو وی تائو که ادعا داره فنون گلاویزی و خاک رو اموزش میده ... خب واسه ادم این سوال پیش میاد ایشون این فنون رو از کجا اورده ؟!
جوجیتسوی برزیلی کار کرده ؟ جودو ؟ کشتی ؟ سامبو ؟ یا شایدم از رو سی دی یاد گرفته :lol:؟!
یا مثلا طرف مربی کیک بوکسینگه بعد اومده زده اموزش MMA ! فدراسیون هم که هر کی از راه میرسه بهش اجازه میده سبک بزنه